Промяна за 70 милиона: Арсенал ще скача за титлата

10:33
Промяна за 70 милиона: Арсенал ще скача за титлата
Новите договори със спонсори и телевизии плюс освобождаване на над 350 000 паунда седмично ресурс за заплати ще дадат огромен бюджет от 70 млн. паунда на Арсен Венгер най-сетне да изгради конкурентен за титлата в Премиър лийг състав след осем години суша за трофеи. Това твърди цялата английска преса днес.

Френският мениджър вярва, че три ключови попълнения – вратар, халф и нападател – могат да доближат отбора до върха в Англия. За атаката са фаворити Гонсало Игуаин ( Реал Мадрид) и Стеван Йоветич ( Фиорентина), без да е забравян и Уейн Рууни ( Манчестър Юнайтед), ако реши драстично да си намали заплатата, а тези дни се очаква да се присъедини 20-годишният Яя Саного ( Оксер).

За вратата са възможни Асмир Бегович ( Стоук Сити), Жулио Сезар ( Куинс Парк Рейнджърс) и Рене Адлер ( Хамбургер), а за средата на терена – Кевин Щроотман ( ПСВ Айндховен) и Максим Гоналон (Лион).

Ако Бакари Саня напусне, ще се търси и десен бек, като в последните седмици активно е наблюдаван Лукаш Пишчек от Борусия Дортмунд, разкри “Телеграф”.

От голяма помощ за освежаването на тима ще е разчистването на ненужните играчи и освобождаването на ресурс за заплати. Пред напускане са взимащият 90 000 паунда седмично Андрей Аршавин, Маруан Шамак, Никлас Бендтнер, Парк Чу-Юн, Андре Сантош, Денилсон, Йоан Джуру и дори Жервиньо и Томас Вермаелен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
24.05.2013 21:10

Никъде не видях и фенове на Пуул,никъде не прочетох кой е най-великия отбор?Ооо,чакай,това е Арсенал *lol*

sdw
24.05.2013 21:09

Отдавна не се бях смял толкова на форум честно.Много ме кефят споровете на фенове на Арсенал и Челси,опитващи се да се самозалъжат с някакви бисери...И изведнъж хоп,фен на Юнайтед,който бива разкъсван от други псевдофенчета само защото е решил да пише.Само не видях фенове на Шити? А те къде са между другото,не съм ги срещал скоро (think)

BAHKO01
22.05.2013 01:20

Моля се догодина Челси поне да минат групите умолявам ги защото Абрамович ще получи удър и ще трябва да го закрият малкото клубче от лондон което вмомента може да се конкурира по титли само с Нюкасъл ако догодина спечелят ще се наредят до Астън Вила за сега феновете на Челшит да не се перят толкова те и Нотингам са печелили ШЛ ама не могат да влязат 20 години във ВЛ така че бегайте от тука.

DenisBergkamp
21.05.2013 22:50

С малко закъснение, честитя на всички Артилеристи 17 поредно участие в ШЛ!!
Направете една справка, колко отбори в Европа имат такова постижение!
Един приятелски съвет. Не се връзвайте на дребните заяждания на определени екземпляри!
Особено на симпатягата: ryangiggs1000!!
Явно за някой индивиди е невъзможно да си изровят главата от пясъка!

ryangiggs1000
21.05.2013 21:43

Смешно е Челси и Арсенал да говорят за Байерн.Та вие с 22 човека на терена да играете е спорно дали ще измъкнете Х.Байерн е бил колос във футбола,много преди някой да е знаел,че в Лондон се е играело футбол.

bisera.bakardzhieva
21.05.2013 22:21

Това е Футбол, игра на голове, а не на положения. Харесваме и подкрепяме отборите си, както виждаш и в 10 годишен нулебъл. Хайде да не говорим за гол след несъществуващ корнер, защото при вас беше допълнено с гол от явна засада. Байерн е велик отбор, с европейски върхове и падения, които ги има и при Реал, Милан, Ювентус, също европейски грандове. За всеки отбор идва такъв момент, остава да видим Вие ли сте на ред.

overdrive
21.05.2013 22:15

Ами ставай им фен тогава! На всички ни е ясно, че Байерн в момента са най-силни в света, а и са финансово най-стабилния отбор в Европа. Който отрича това значи по-добре да сменя спорта! Все пак споровете между тези фенове по-долу тотално се объркаха и си спорят просто така, като за награда за участие. Аз много неща можех да кажа, но не си направих труда, защото видях, че след един коментар в който казах нещо, което никой не е казал после drogba_fen_91 пак го споменава. Е какво аз да копирам онзи коментар и да му отговоря отново ли!? Ясно е че по-умните отстъпват, а който иска да си спори до утре! Ясно е че вече никой не говори конкретно по темата, а кой е по-зле! Дали са Арсенал или са Челси!? Аз съм го казвал много пъти и явно пак ще се повторя - Арсенал този сезон бяха по-зле от много отбори, а да не говорим за Челси, МЮ, Сити и дори Тотнъм, които очевидно показват голямо пилешко развитие. Все пак тези отбори, които казах също са пълни с какви ли не разочарование, но разбира се те тръгват да гледат в паницата на другия като извинение. И вече е очевидно, че всички, особено тези които гледат футбол от 2, 3 години зачитат само трофеите и така си избират отборите!! Аз едва ли не се гордея, че съм едва на 16 и въпреки това подкрепям Арсенал. Естествено като кажа нещо такова 30 потребителя могат да ме питат с какво!? Ами ако Арсенал хвърляха парите, които хвърлят Челси и Сити не мисля, че щяхме да правим сезони - кой от кой по-слаб, а можехме да взимаме поне по 1 трофей на сезон. Очевидно е, че все пак след всички тези сезони на разочарование, чакаме и до това да стигнем, но не искам да ставаме изкуствен отбор, който да държим класни играчи, дори и на пейката. Няма лошо в това, но ако бях фен на Челси щеше да ме е яд, че Марко Марин е на пейката, а Моузес си играе почти същото игрово време, което получаваше в Уигън!! Или пък, че сме паднали на всички фронтове, но сме тръгнали да се хвалим пред отбори в криза, че сме взели ЛЕ! А за това, че постоянно Абрамата сменя мениджъри за почти едното нищо не ми се говори .. Айде стига толкова съм писал, че и аз ще забравя какво съм искал да кажа, като тези, които спорят!!! Здраве да е ..

GunnerTillDie
21.05.2013 22:10

"Когато е трябвало" .... Хахаха , а бе смешко защо през 2010 не можахте да ги биете и то с доста по-слаб отбор на Байерн ??? Не е трябвало ли ? Бихте ги един път и то с по-голям късмет от този на Челси и вече когато е трябвало ги биели , а бе я се скрий някъде .

ryangiggs1000
21.05.2013 22:04

Ние,когато е трябвало сме ги били.А що се отнася за останалите,отново питам,горди ли сте с победите при положение,че сборно имахте 10 удара с/у Байерн(Арсенал имаха и гол от несъществуващ корнер),а Байерн имаше по 20(срещу всеки поотделно)?И в крайна сметка какво излезе?Челси спечели ШЛ,само за да влезе в книгата с антирекордите,а Арсенал останах там,където бе и минали години-далече от трофея.Трябва ли да казвам,колко играчи на Байерн са били световни,европейски шампиони и носители на ШЛ?И колко от тях са ставали носители на "Златна топка"?

TheoWalcott14
21.05.2013 21:58

Купи си един водомер ... да се видиш колко си гола вода ... тцц

bisera.bakardzhieva
21.05.2013 21:57

Ами това сме двата отбора победили Байерн на неговия стадион в елиминационна фаза /Какъвто е и финалът НА ШЛ/ за последната година. Колосът Байерн е основан през 1900 година, и явно в Мюнхен са знаели, че в Англия и в Лондон се е играел футбол.

GunnerTillDie
21.05.2013 21:55

Уби "тъпомера" с това изказване ... Вие , че имате късмет да не се паднете с тях , че тежко Ви и горко ...

rusev11
21.05.2013 21:04

Реално погледнато парите не би трябвало да са проблем.Четох за нови подписани договори със Emirates и Puma съответно за 150 и 170 милиона паунда(не знам за какъв срок са контрактите и колко достоверна е информацията)а също и за новите приходи от телевизионни права.За тази година първия е взел 60.8 мил. паунда(Арсенал е взел 57.1)а последния в таблицата 39 мил.За следващия сезон шампиона ще взима около 100 а последния 65 милиона.Тоест в топ 4 ще се взима около 90 мил. със 30 повече на сезон от досегашните.Това е доста голяма разлика а като сложим и парите от останалите договори които споменах може би ще имаме със 60,70 милиона повече на сезон в сравнение с предходните.Това най-после би направил клуба достатъчно стабилен за да не си продава звездите а и за да купува нужните му попълнения без заплати и трансферни суми да са проблем.От доста време се говореше за времето когато това ще стане да видим сега как ще се развият нещата и в каква посока ще тръгне клуба.Всички ние феновете на отбора се надяваме това драстично увеличаване на приходите да помогне да върне силата на отбора от 2002 2003 2004 и да се вземат няколко купи за да се изгради и манталитета на победители.Времето ще покаже,още това лято ще видим какви трансфери ще се направят и дали ще има напуснали играчи.Самото запазване на отбора е гаранция за по силен сезон(след като е обигран не като миналата година)а подсилването му с 2 3 класни играчи и разкарването на ненужните може да ни прати в битката за титлата.

sakata_97
21.05.2013 21:00

Не съм влизал от 3 4 часа в тая статия и първото нещо,което видях е болните от х.я на Абрамович фенове на Шелси,вземи се скриийте бе мишоци и стига сте се излагали,че ставате за СМЯХ.Стигнахте до там,че взехте да се радвате на една ЛЕ ;d;d*joking*,явно взехте да си давате сметка,че стария ви отбор е за ЛЕ.Там ви е мястото и никаде другаде помии такива

bisera.bakardzhieva
21.05.2013 20:22

Не зная кой е заблуден, но не висим във вашия форум и под ваши теми, Престижно е, че не си се издънил в груповата фаза, престижно е, че си отпаднал след 3:3 и голове на чужд терен, престижно е да биеш Байерн в Мюнхен. По-добре да ни го набива френска кучка, отколкото португалски мангал. Добре е да си реалист, но защо не проявяваш тези си заложби във вашия форум, ние си знаем слабостите, но вие за непогрешими ли се имате? Колко мача изигра суперталантът Марко Марин? Как оценявате трансфера на Демба Ба? Защо Тибо Куртоа продължава да е под наем, а Ви пази регресиращия Петер Чех? Бистрете си Вашия състав и Вашата трансферна политика. Относно Лига Европа- УЕФА щеше да го закрие, но го остави като поле за изява на по-скромните и бедни отбори, за да не се подвизават в Лигата на богатите, кой знае защо кръстена Шампионска лига.

bisera.bakardzhieva
21.05.2013 21:13

Бъзикът беше провокиран от теб, защото голът на Тио можеше да изхвърли Байерн от Шампионската лига, а и Вие спечелихте с гения на Дрогба и твърде малко футболни аргументи.

drogba_fen_91
21.05.2013 21:06

Ами щом мислиш, че Шампионска Лига се печели на бъзик, значи нямам какво да ти кажа повече *smile* Нямам против да изградите добър отбор, даже искам това да стане. Смешното ми е това, че мислите, че ще станете шампиони, като се видя тоя отбор, че с адски мъки едвам влезе в топ4. Пожелавам ви да го изградите, ама имай предвид, че няма да стане за 1 лято , дори ако похарчите 70 милиона *smile*

bisera.bakardzhieva
21.05.2013 20:58

Вие Шампионска лига спечелихте на бъзик, а бяхте по-слаби и от Фортуна Дюселдорф. Португалския мангал постигна вътрешни успехи, но победите с 1:0 не харесаха на никого, за това бе изритан Преводача. Като имате достатъчно играчи на позицията на Марин защо го купихте? Трансферната бомба Ба защо не се отплати с процента голове, които вкарваше в Нюкасъл? Чех в тройката на най-добрите вратари, но преди 7-8 сезона, вече е бледа сянка на някогашния класен вратар, а Куртоа наистина е в Топ 5 на Вратарите на сезона. Павка, коментирайте си отбора във фен зоната, и при Вас има проблеми, но наистина е приятно да се правите на велики под теми за Арсенал. Защо ли не си го позволявате спрямо Ливърпул? Или Юнайтед?- Едните ги възприемате за безопасни, другите са доминант в Англия, но ние, Арсенал и неговите фенове сме основни потърпевши на Вашите подигравки. Защо ли? Май Ви е страх от възраждане на силен, класен, амбициозен Арсенал, Третия най-класен отбор в Англия за всички времена.

GunnerTillDie
21.05.2013 20:42

Имате късмет децата сега фенове на Челси , не знаете преди в кои дивизии са се лутали Челси . За това сте ми смешни , много са малко свестните Ви фенове . Ама вие сте толкова бавни , че не можете да разберете , че всеки свестен мениджър няма да се мъчи за ЛЕ , ако е в такъв отбор , но Бенитез знае , че след края на сезона хвърчи и човека си оправя СV-то ...

varvarin86
21.05.2013 20:34

ало брачед,вие и в ЛЕ да бяхте и там щяхте да отпаднете-така че недей ми казва,че ЛЕ била слаба и за по-слабите отбори.Вие и нея нямаше да вземете и там щяхте да ядете оная работа.Погледни реално на нещата и си признай че Челси е по-добрия отбор от вашия и че много има докато станете фактора,който сме ние.Чист късмет беше,че завършихте 4-ти...просто като гледах каква радост,какво нещо беше-все едно ставате шампиони.Вие ако станете някой път шампиони,което изобщо не ми се вярва сигурно играчите ви ще получат инфаркт.Вие титла не сте виждали вече 10годинки.Ама няма лошо-имайте се за голям отбор.Вие просто сте един отбор,който се бори не за трофей,а за място в ТОП4

drogba_fen_91
21.05.2013 20:31

Байерн ги бихте, щото те бяха излезели на бъзик, все едно играят със Фортуна Дуселдорф след като видяха първия мач. Тоя ''португалски мангал'' ни направи шампиони и изгради страхотен отбор за 10 години напред. Марко Марин не се наложи поради много играчи на неговата позиция. Демба Ба за 7 милиона е трансфер бомба. ''Регресиращия'' Петър Чех е в топ3 най-добри вратари на света, вие такъв като него не сте имали и няма да имате никога. Куртоа е под наем, защото трябва да натрупа време на терена и самочуствие, за да се завърне след като Чех се оттегли. Други въпроси имаш ли

varvarin86
21.05.2013 19:50

аве всички фенове на Челси,какво тръгвате да спорите с тия малоумни фенове на Арсенал.Яд ги е,че сме много по-добри от тях...ако ще и 100млн да дадат все същите лайна...Когато спечелят ШЛ тогава да ми говорят...Фактите са си факти...Челси всяка година печели някакъв трофей,а Арсенал какво един среден пръст...Ама няма лошо нека си мислят,че са нещо-само това ще им остане...

lybomirchy7
21.05.2013 17:46

По-долу някой беше казал че Суонзи е спечелил трофей, а Арсенал не... Ами нека добавим и Уигън които изпаднаха, но ще играят в Европа, а Арсенал какво - утешение с четвъртото място в първенството... Докато не отрежете главата, все ще се вмирисвате...

toya.stava
21.05.2013 17:40

Арсенал от 10 години нямат трофеи и са най великия лондонски клуб страхотна логика да имали са история .... но тва е било преди ..... Челси за последните 10 години показаха на Европа, че са голям отбор с характер ... а Арсенал по голямо постижение от топ 3 нямат в скоро време .... иначе да мисля, че Венгер ще изкупи всички свободни агенти на пазара не се и съмнявам в него :Д

Capitan_Puyol
21.05.2013 17:39

Докато не изгонят педофила Венгер тия ще си останат симпатичен средняк и нищо повече. Даже Суонзи спечели трофей, Арсенал - не!

paunQ
21.05.2013 17:31

Явно Челси или Манчестър Юнайтед имат интерес към някой от тези играчи и сега феновете им, които ни смятат за средняци, се правят на остроумни. Средняци сме били.. По-старите фенове на Юнайтед и Чел.. (упс, те нямат стари фенове) ще ви се смеят! *smile* Ще ви видим вие какво ще направите през трансферния прозорец, като най-интересно ми е как с тези играчи, Юнайтед ще успее да се добере до топ 4.. *smile*


22.05.2013 03:58

На тоя вобще не му обръщай внимание той пък дето е фен баш на най куция отбор,който играе най чикиждийския футбол те вобще догодина незнам дали ще влязат в топ 4 защото го няма оня дъртия алцхаймер набръчкания да им е на кадем,тез дето си печелят 90% от мачовете на пълна магия

paunQ
21.05.2013 23:47

Мислех, че си напушеняк някакъв, ама май наистина си вярваш, момче. *lol*

dexter
21.05.2013 20:42

Тука феновете на два куци отбора явно водят спор за кого е по кисело гроздето *lol**lol*

Premierleague9
21.05.2013 18:56

Ми нали затова се правят трансфери бе?*lol* И какво ни е на играчите, има 3-4 дървета, които стоят на пейката...

toya.stava
21.05.2013 17:30

Незнам каква политика имат Арсенал ... искат титлата а всяка година си продават най-добрите футболисти ... и искат трофеи е няма как да станне ... заменили РВП с Жиру .... и искат голове и са с 70 милиона да си оправат отбора нямам нищто против Арсенал много симпатичен отбор са ми като цяло, но тва е смешно с 70 милиона да направат състав следващтия сезон ще имат един + и тва е че разполагат с опитен наставник, които познава добре отбора си ... тва до някъде ще изиграе роля, но за претендент за титлата едва ли ....

toya.stava
21.05.2013 17:04

70 милиона са малко за Арсенал 300 400 милиона и стават като Сити :Д

lybomirchy7
21.05.2013 19:58

А вие с колко точки сте пред "градския" съперник Тотнъм? С 1!!! Понеже Фулъм били полуфиналисти и турнира не струва... ХАХАХА.... Да, отпаднахте на "ОСНИНАФИНАЛ" - колко престижно *lol* ... Лошото е не че съм "неосъзнат хейтър",а болен реалист... А реалността е такава - Френската кучка с най-голямо удоволствие ви го набива на отбора и всяка година след края на сезона лафа е един и същ - СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН! ххаха чакайте си го този прословут следващ сезон... Вървите по пътя на Ливърпул... И това че ми давате минуси на коментарите не е заради това че коментара ми е "грешен", а за това че съм фен на Челси, но от заблудени хора няма какво да се учудвам ... Айде до NEXT SEASON...

bisera.bakardzhieva
21.05.2013 19:41

От кога знаеш с какви пари реално разполага Венгер? Защо си мислиш, че Газидис не е фактор в определянето на трансферната политика? Знаем, че направихме слаб сезон, но Вие с колко точки бяхте пред нас! Две точици, които са разликата от равен до победа. Лига Европа? Фулъм беше полуфиналист, какво да си говорим за нея, не отпаднахме от груповата фаза за да играем и ние в ЛЕ., а на ОСМИНАФИНАЛ, от финалиста и фаворит за най- престижния европейски клубен трофей. Да, радваме се на четвъртото място, защото то извоювахме от ГРАДСКИЯ си съперник Тотнъм, защото дава шанс на добри трансфери, дава шанс да останем в играта в Англия. Не зная какво толкова те дразни Арсенал- мен лично Челси ни най- малко не ме вълнува, още по-малко евентуалните Ви бъдещи трансфери. Трябва наистина да си неосъзнат хейтър, след като продължаваш с присъствието си в тема, където никъде не е споменат любимия ти отбор, а ти имаш 9 от 81 коментара.

lybomirchy7
21.05.2013 19:31

Добре, дай да я разберем накрая тази трансферна политика на Арсенал... Явно не само на мен ми и на всички освен феновете на Арсенал не ни е ясно... И каква точно "помия" ръся?

overdrive
21.05.2013 19:25

Пич ясно ми е, че си на ясно относно Челси, но като говориш за Арсенал се излагаш, особенно за трансферната политика. А колкото до ЛЕ честита да ви е! Аз лично нямам нищо против Челси, дори ги уважавам много, но някои фенове на този отбор в този сайт обичат и да ръсят много помия по нашите теми и форума ни, както правиш ти сега !!

lybomirchy7
21.05.2013 19:19

Е нали този същия борд му дава парите за трансфери?! Щом са казали 50 или 70млн. и ги дават всичко е наред. НО там се появява магьосника Венгер който вместо да вложи парите в 2-3 играчи по 20-30 млн. той решава че може да вземе същия брой играчи че и повече за половината пари? Дали тук отново са виновни хората от борда? Абрамович уволни Моуриньо заради един мач в който публиката напусна стадиона 20-на минути преди края на мача. Относно "утешителната" Лига Европа... Ми все така да се утешаваме бе - ние с Лига Европа, вие с 4-то място което този сезон беше с много късмет... А то иначе е много престижно да отпаднеш на следващия мач след груповата фаза, ама нали е в Шампионска лига... *lol* Не знаех че след като отпаднеш от Шампионска лига, трябва да се постараеш и да отпаднеш от Лига Европа , понеже е "утешителен" турнир и спечелването му значи че си много слаб... Е да ние не дублирахме титлата от Шампионска лига, но за сметка на това вие дублирахте миналогодишното си постижение - 0 спечелени отличия ... Погледни Суонзи и Уигън и замълчи... Защото това е много по-срамно - отбор който изпадна да играе в Европа, а отбора ви да се гордее че бил отпаднал на 16-тина финалите на Шампионска лига...

bisera.bakardzhieva
21.05.2013 19:01

След като не си наясно от кого зависи трансферната политика на Арсенал защо се излагаш? Виновен е Бордът на директорите, които се интересуват от личните си печалби от дяловете на акциите, а не от спечелване на Трофей. Венгер е перфектният Менажер при тези условия, а за Вас кой? Изгоненият от Абрамович като мръсно куче Моуриньо? Човек с грам достойнство би умрял, но не би се върнал в единствения УВОЛНИЛ го отбор, без значение как се казва. С какво се гордеете? С утешителната Лига Европа след тоталния провал в груповата фаза на Шампионската лига? Хайде, имайте малко срам ЗАЩО я спечелихте тази купа, а не дублирахте миналогодишните постижения!

lybomirchy7
21.05.2013 18:40

После се появи и Дрогба и ги накара да плачат след всеки мач срещу тях *lol*

drogba_fen_91
21.05.2013 18:29

Кво си играеш да му обясняваш, за всички фенчета на Арсенал отбора е бил създаден от Абрамович *lol*

lybomirchy7
21.05.2013 18:18

Фен съм на Челси от далечната 1998г. когато ти си бил на - опааа 1 година *lol* Тогава още Абрамович го нямаше, тогава отбора на беше все още фактор във Висшата лига, но тепърва започваше да се изкачва нагоре в класирането... Във въпросния сезон 98-99г. Челси спечели Купата на лигата, КНК и Супер Купата на Европа. За 20те години от създаването на Висшата лига Челси в 16 от тях е бил сред първите 6 отбора в крайното класиране... Така че да ми говорите че ако бил Абрамович, Челси щял да си бъде средняшки отбор е смешно... Ако не беше той щеше да е някой друг, но вас не ви дразни това че Абрамович е начело и пръска пари, дразни ви това че не можете да се отървете от френската кучка която гледа да се дупи на оправата ви във всеки удобен момент... Така че докато не разкарате френската булонка, все ще сте назад...

sakata_97
21.05.2013 18:08

Та аз точно от тогава съм започнал да гледам футбол бе дъще

drogba_fen_91
21.05.2013 18:01

Когато съм гледал аз, ти си бил още в детската градина синко

sakata_97
21.05.2013 17:55

От 1 година си загледал футбол и си тръгнал съвети да ми даваш,голяма си отрепка

drogba_fen_91
21.05.2013 17:52

97 набор леке, отивай да пиеш мляко и като пораснеш тогава ела ми лафи за футбол *smile*

sakata_97
21.05.2013 17:50

Ти си едно голямо пристрастие братленце,нищо друго,ако вземеш малко да промениш мисленето си на правилно ще разбереш,че Челсито без вашата Абрама са НИЩО,не че сега са нещо,ама за вас фенчетата на Челси и най-вече на такива като тебе те са най-добрите ХАХА;d;d Пълни боклуци сте

lybomirchy7
21.05.2013 17:43

Разбирам защо си толкова напрегнат... Разбирам и тази ненавист към Челси... Просто си фен на Арсенал в годините му когато не става за нищо... Арсенал няма как да бъде най-великия отбор от Лондон, причини много... Най-вече тези - къде са му отличията от международната сцена? Нека малко се поровим из историята - Шампиони на Висшата лига - 3 пъти (Челси също), ФА Къп - 5 пъти ( Челси 6 пъти), Купа на лигата - 1 път (Челси 3 пъти), КНК - 1 път (Челси 1 път) и след това - Челси - 1 Шампионска лига, 1 Лига Европа, 1 Суперкупа на Европа... Ето и още нещо любопитно - "Най-голяма загуба в турнира за Купата на Лигата - 0-5 у дома от „Челси“, (11 ноември, 1999)"... Наистина сте "най-великия" отбор на Лондон... Само затова на флаговете на Челси пише - PRIDE OF LONDON...

drogba_fen_91
21.05.2013 17:32

Ами да, Челси няма никакви дългове почти и огромни приходи от ТВ права, въпреки, че Бриджа е доста малък. Докато Арсенал с тоя новия стадион дето сумати време го изплащаха им излезе през г*за Иначе всички знаем какво ще стане това лято. Ще вземат някой млад французин за 7-8 милиона или някой свободен агент, още по-добре, да не се набутват *joking* и после пак ще се чудят що са на това дередже..

sakata_97
21.05.2013 17:29

Арсенал винаги ще бъде най-великия отбор от Лондон бе п...л такъв,а пак ти си пиши каквото искаш,вижда се че си поредното фенче на Шелси ,който е заслепен от парите на руския трафикант Абрамович,така,че и ти и другите като тебе мога да им кажа само едно.Духайте го,Арсенал е най-добрия лондонски отбор

lybomirchy7
21.05.2013 17:19

Плюете по политиката на Челси че пръска луди пари, но погледнете и от другата страна - за последните 10 години, Челси има спечелени доста трофеи и то само какви - Шампионска лига и Лига Европа. Отделно първенството и другите английски купи... Пък вие си плюйте още, докато при нас поне има възвращаемост по един или друг начин на парите които са дадени... А при вас какво? За последните 10 години сте били пред Челси точно 2 пъти в класирането като в един път сте били Шампиони, а на другия сте се радвали на топ4, докато Челси взе Шампионската лига...

GunnerTillDie
21.05.2013 17:11

И още 300-400 мил. и като вас ще станем .

drogba_fen_91
21.05.2013 16:41

Ами добре, както кажете, другата година сте шампиони, вярвайте си, няма да споря със вас *lol*

За Игуаин е очевидно, Моу даже беше казал, че ако можел щял по пижама да дойде на тренировка.

overdrive, репертоара ти се изтърка приятел. Измисли нещо друго, което поне да граничи с истината. Или просто ви е яд, че Челси печели трофеи, а Арсенал празнуват в съблекалнята 4-тото място все едно са спечелили Световното *smile*

overdrive
21.05.2013 18:58

Приятел мерси за комплимента ! Незнам обаче, защо мислиш, че ние си вярваме толкова много, че ще сме шампиони, защото това и Бог не го знае ! Ако станем здраве да е, но не сме фактор като вас или Сити например, които ако имат добър мениджър могат да станат най-силния отбор в първенството, а не най-смешния. МЮ и ние сме много под въпрос, тъй като на нас ще ни трябва и време и ако не този, от другия сезон ще се бориме поне. А на Мойс предполагам ще му е трудно първия сезон и според мен е малко вероятно да ги изведе до титлата. Сега кажи ми че не си съгласен с нещо, което казах !!

lybomirchy7
21.05.2013 16:28

Иначе списъка е много добър, но ако беше предвиден за треньор който е готов и на практика да хвърля много пари. НО има една малка подробност - За какво играчи като Йоветич, Игуаин, Стротман и Пишчек биха напуснали отборите си които са в много по-изгодни позиции спрямо Арсенал? Съжалявам феновете на Арсенал - заслужават отбора им да се бори на всички фронтове до последно, но с такъв треньор, с такава политика - толкова... Пак ще гледате някакви играчи средна класа и ще се чудите какво става...

Scyth
21.05.2013 15:42

Добри трансфери за Арсенал, ако се полу чат. Сезонът ще е още по интересен догодина!

BAHKO01
21.05.2013 15:26

Средняшкия отбор ви продаде нападетел който ви носи на гръб цял сезон и всички отбори искат играчите им.

dexter
21.05.2013 15:29

Ясно, вече и феновете им са потънали в посредстевност *lol* Щом най - голямата ви радост е че сте си продали най - добрият играч на Юнайтед *lol**lol*

dexter
21.05.2013 15:19

Да, да, така е, тия фантасмагории ги слушаме всяко лято, накрая ще купи 2-3 негърчета от Франция и ще каже че няма нужда от други, просто защото никой класен играч не иска да си затрива кариерата в Арсенал. Като ги гледах как се радват на четвъртото място, все едно са взели ШЛ и ми стана жал чак, до къде са я докарали в тоя клуб до нивото на един средняк !

BAHKO01
21.05.2013 15:41

Щом сме средняци що ни вземате средняшките играчи е.И се радвам че ви продадохме тоя капут РВП 30 милиона а сме го взели за по малко от 3 чист бизнес за 30 годишен играч.

GunnerTillDie
21.05.2013 15:37

Ми какво питаш за какво се радват толкова ? С този отбор толкоз ....

BAHKO01
21.05.2013 15:33

Да бе сега ще видим вие какво ще ги вършите с Мойс.

dexter
21.05.2013 15:30

Амй това им е целта, нали това казвам и аз, че повече от 4-то място няма как да постигнат, а това е за отбор от ранга на Арсенал си е жалка картинка *wink*

GunnerTillDie
21.05.2013 15:26

А , бе лапе не си товари малкото мозъче с неща които никога няма да разбереш ... Защо се радвали , ами защото това им беше целта ..

drogba_fen_91
21.05.2013 14:47

Ще скочат те за титлата, даже ще я прескочат *lol*

Игуаин има качества, ама е много мързелив, а Йоветич ме съмнява да дойде. Пък ако си мислите, че Руни ще вземете, начи не ви слуша главата *lol*

overdrive
21.05.2013 15:44

Ами въпреки че отбора ви е кажи речи създаден 2003 година е впечатляващо, че сте печелили лигата 4 пъти, а ние едва 13 *lol*

Arsenal966
21.05.2013 15:00

Венгер да не е тъп да вземе Шрек,ти гледай вашият Абрамович да не го купи *joking*

madridistaaaaaa
21.05.2013 14:53

Мързелив ? И как разбера,че е мързелив? Много си тъп честно смени си спорта пич! *smile*

Bayern85_
21.05.2013 14:51

То пък вие се смляхте да я печелите,че на другите се смее.

Arsenal966
21.05.2013 14:15

Всичките потенциални трансфери ми харесват.Мисля че само вратари не трябва да се копуват,тоест...този пост не ни е толкова проблемен.Иначе от опциите за вратар,най добрия според мен е Бегович.Сезар е стабилен,но си има годинки.Адлер пък е на нивото на Войчех.За поста централен нападател да взимаме по-бързо Йоветич.Ако трансфера пропадне,чак тогава да гледаме за Игуаин.За средата опциите Щроотнам и Гоналон не са зле,но ще е по-добре ако Венгер купи някой от братята Бендер.Близнакът от Леверкузен ( Свен май беше) като чели е по-добър от брат си,но който и да купим ще подсили много отбора.Ако Саня напусне,Пишчек ще е идеалната покупка ! От потенциалните играчи които ще си ходят... Денилсон според мен трябва да го пуснат пак под наем ( има бъдеще във това момче) и също така да задържим Вермаелен.Един лош полусезон направи капитана ни и веднага...айде дим да те няма.Просто в момента Косиелни прави невероятни мачове,а Мерте...си Мерте*joking* стабилен като стена както винаги *joking* ! Също така и привличането на Яя Саного няма да ни дойде зле,талант е ...ще видим дали Венгер ще го направи класен играч *smile*

overdrive
21.05.2013 14:26

Ларс е от Леверкузен, а Свен от Борусия. Ще се радвам да видя някой от тях в Арсенал. За Ларс незнам много, но Свен го следя и той определено би бил много нужен ако го вземем ..

John_Jameson
21.05.2013 14:07

Аз четох, че Лихщайнер от Юве, също е вариант за десен бек на Арсенал, но в същото време Юве щяли да го предложат на Реал Мадрид, като част от сделка за Игуаин.

Qtagana
21.05.2013 13:57

Чета заглавието и статията ... много ми е чудно само първите 3ма - Руни , Игуаин и Йоветич как за САМО 70млн. ще бъдат взети и как руни ще реши от отбор с който взе сумати титли и взима сумати пари да иде за ПО-МАЛКО пари в отбор който е виждал титла по телевизията само последните години ... също ми е чудно с кво изброените вратари са по добри от сегашния , единственото свясно нещо в статията което виждам е Пишчек, но пак ми е чудно как ще се вместят в тия 70млн ако вземат повече от 2ма от тия футболисти ...

satacka
21.05.2013 14:09

Те няма да вземат и 3-мата, бе :Д Целта е да вземат някой измежду Игуаин, Йоветич и Рууни, като последняи няма да си намали заплатата драстично, все пак вече трябва да храни още едно гърло на новороденото си, а е криза :Д

_beroe_
21.05.2013 13:57

Не знам защо Венгер държи Вермаелен резерва, той е много добър защитник. А Йоветич и Игуаин според мен е възможно Арсенал да ги вземе, но за другите се съмнявам.

overdrive
21.05.2013 13:44

Гледам спорите за Бен Арфа и Насри. Няма спор, че Насри е с класи над него, но по-точно беше, докато играеше при нас ( особено последния му сезон ). Имаше още потенциал в него, но той бързо, бързо отиде при парите и да търка пейката повече отколкото да играе, а през това време Бен Арфа наниза някои страхотни голове и помогна много на Нюкасъл да играят в ЛЕ. Този сезон имаше сериозна контузия и имаше слухове, че изобщо няма да играе, заради операция, но това не стана и дори за малкото време след завръщането му той игра доста приемливо. Казах ви някои факти, които не са в цифри, а вие сами си преценете ..

BrendanLFC
21.05.2013 13:41

Йоветич го харесвам като футболист - млад, изключително талантлив, но тоя Игуаин нещо не ми допада .. От колко години го гледам в Реал, все същия си се, поне според мен, Арсенал ще сгрешат с привличането му . Но офънс към никой, просто мнение *smile*

artileris7a1886
21.05.2013 13:18

Само избора на вратари не ми хареса. Иначе дано да осъществим тия трансфери! *smile*

overdrive
21.05.2013 13:17

Йоветич е много възможно да го вземем, но за Игуаин незнам. Все пак можем да направим трансфери, които да ни пратят в борбата за титлата другия сезон *beer*

Duhcheto_messi
21.05.2013 12:59

Много ще се радвам, ако другата година Арсенал вземат Висшата Лига *smile*.

Juventus333
21.05.2013 15:29

Фен на Пул ще се радва ако Арсенал вземе ПЛ? Все едно аз да се радвам, че Наполи ще спечели Серия "А". Няма връзка.

Pechenqgata
21.05.2013 12:49

Вермален ако го махнат ще е грешка, но не вярвам старото куче Венгер да не е помислил за Вермален.

georgi.strugarev
21.05.2013 11:52

Може да изградим добра селекция с играчи като Игуаин,Йоветич и Лукаш Пишчек,но защо ни е ЯЯ Саного,дори и не сум го чувал.Ако Вермаелен ни напусне ще стане лошо и ще трябва да търсим добър защитник.Не знам защо ни е вратар като имаме добър млад и обещаващ вратар като Шчесни.

BAHKO01
21.05.2013 11:45

Еххх фен на Пул по голям разбирач от Венгер ти да видиш.Иначе Вермален и Жерава не искам да ги продават но ако е необходимо трябват адекватни заместници наи вече на Верминатора.Иначе всички други могат 300 да летят от клуба.От догодина се надявам повече да се залага на онова перде Фринпонг дано е израснал малко тактически.Иначе е невероятен и с голям дух към отбора.

jimidim
21.05.2013 11:09

Ако продаде Вермален,то това ще е капитална грешка на Венгер.Това ви е играча с най-постоянна форма на представяне.Бих казал,че ви е и на-добрия играч при високи топки.

Sten4
21.05.2013 11:57

Он има голям отскок ,ако ще и 1,79 да е .Скача,като скакалуец

_Jericho_
21.05.2013 11:11

Да, най - добрия ни играч е от гледна точка на конкурентите. Толкова много грешки направи тоя сезон, че просто не е истина. Иначе за високите топки къде го слагаш, при положение, че е 1.80 и нещо, а германеца е 2 метра?

paunQ
21.05.2013 11:01

Бен Арфа е уникален футболист, но тея контузии.. Не вярвам да махнем Вермаелен, защото на практика няма да имаме защитници. *smile* Ех, Сол, как липсваш, брато..

unbeatened49
21.05.2013 10:57

Повече от прекрасно ще е, ако Игуаин и Йоветич дойдат, макар, че и Саного е добър вариант! Повече от ясно е, че ни трябват нападатели, но като знам Венгер ще продължава да разчита на Жиру. По скоро Йоветич и Саного да акостират при нас, Игуаин може би е като резервен план, ако нещо се обърка със черногореца..

one1win
21.05.2013 10:55

Е ако продадем и Вермаелен ще останем с Кос и Мерте и ще ни трябват поне още двама централни защитници.

Marto17
21.05.2013 10:52

Венгер ако похарчи повече от 35,40 млн. ....