Валенсия ще вземе своето, гол - гол на "Бернабеу"

11:34
Валенсия ще вземе своето, гол - гол на "Бернабеу"
Събота, 4 май

17:00 часа: Валенсия Осасуна
В миналия кръг:
Валенсия загуби директния спор за четвъртото място при гостуването на Реал Сосиедад с 2:4 и вече е на пет точки от голямата си цел за сезона.
Осасуна направи 2:2 при гостуването си на Райо, като осъществи пълен обрат още през първото полувреме с головете на Лое и Арибас, ала допусна изравняването след почивката.
Новини около съставите:
Валенсия: Извън плановете остава опорният халф Давид Албелда. В същото време, обаче в средата на терена се завръща Тино Коста, а това важи и за Серхио Каналес.
Осасуна: С травми са крилото Сиси, дефанзивният халф Антъни Анан, както и офанзивният полузащитник Арментерос. Ойер се връща в зоната на десния защитник.
Статистика:
- Валенсия бележи поне по 2 гола в 14 от последните си 17 домакински срещи.
- Осасуна спечели 2 от последните си 10 гостувания.
- Валенсия е в серия от 3 поредни домакинси победи в Примера.
- Осасуна не се разписа в 3 от последните си 4 мача.
Един срещу друг:
Последните 4 срещи между двата отбора във всички състезания завършиха с равенство на полувремето и победа за Валенсия като краен резултат.
Валенсия спечели 8 от последните 9 домакински срещи с Осасуна във всички състезания .
Прогноза:
Валенсия няма право на грешка, след провала в Сан Себастиан миналата седмица. По всяка вероятност хората на Валверде ще се справят с борещия се за оцеляване съперник. При домакините почти няма кадрови проблеми, докато не така стоят нещата за Осасуна. Въпреки, че през този сезон Валенсия направи някои издънки у дома, ние твърдо залагаме на тях.
Знак: 1

19:00 часа: Гранада Малага
В миналия кръг:
Гранада записа петата си победа навън като надви Еспаньол с 1:0 с гола на Нолито.
Малага успя да спечели домакинството си на Хетафе с 2:1 с головете на Санта Крус и Уелингтън.
Новини около съставите:
Гранада: Няма нови кадрови проблеми. Дани Бенитес, Фран Рико и Хасан Йебда са в лазарета, а Ресио няма право да играе срещу Малага, защото състезателните му права са собственост на гостите.
Малага: Само Жереми Тулалан не е на разположение на Пелегрини. В сравнение с миналата седмица се очаква Хоакин да бъде титуляр, Педро Моралес да се върне в халфовата линия, а Демикелис да заеме обичайната си позиция на централен защитник, защото Камачо ще е титуляр в ролята на опорен халф.
Статистика:
- В 6 от последните 7 мача на Малага в Примера се получиха „оувъри”.
- Гранада е с 1 победа от 10 шампионатни срещи насам.
- Малага спечели само 3 от последните си 9 мача в Примера.
- Гранада е без победа като домакин от 5 поредни мача, като допусна 3 загуби в тях.
Един срещу друг:
В първия мач от сезона Малага спечели с 4:0.
Прогноза: При прогнозата си за този мач, имайте предвид че става въпрос за андалуско дерби. Като добавим и целите на двата отбора (единият се бори за оставане, а другия за ШЛ) това заплита още повече развръзката. Малага е по-класния отбор, но на „Лос Карменес” преклониха глави доста такива отбори, като Реал Мадрид е сред тях. Бъдете предпазливи.
Знак: ГГ

21:00 часа: Реал МадридВалядолид
В миналия кръг:
Реал спечели за пореден път дербито с Атлетико. Хуанфран си отбеляза автогол, а Ди Мария оформи обрата за крайното 2:1. През седмицата хората на Моуриньо спечелиха с 2:0 срещу Борусия с головете на Бензема и Рамос, но в общия резултат отстъпиха на германците и отпаднаха на полуфинал в Шампионската лига.
Валядолид завърши наравно 1:1 със Севиля, като поведе с гола на Хави Гуера, но допусна изравняване от дузпа. Точката фактически гарантира мястото на тима в Примера и за следващия сезон.
Новини около съставите:
Реал Мадрид: Контузени са Марсело, Серхио Рамос и Арбелоа. Наказан е Раул Албиол.
Валядолид: Няма контузени или наказани играчи.
Статистика:
- В последните си 15 домакинства Реал вкарва поне по 2 гола.
- Валядолид записа 2 загуби от последните си 5 мача.
- В 8 от последните 9 домакинства на Реал се получиха „оувъри”.
- Валядолид е с 4 равенства от последните си 10 мача в Примера.
Един срещу друг:
Реал спечели последните 4 мача срещу този съперник във всички състезания.
В 5 от последние 6 мача на „Бернабеу” срещу този съперник, Реал е водил на полувремето и се е оказвал краен победител след това.
Прогноза: В Реал е нормално да изживяват отпадането от Шампионската лига, но трябва да се върнат към ангажиментите си в Примера, а и разбира се да се подготвят за финала за купата на Краля. При толкова много кадрови проблеми в защитата на Реал и един съперник, който ще излезе освободен от бремето на задължителните точки е нормално да очакваме голове и в двете врати.
Знак: ГГ

23:00 часа: Депортиво – Атлетико Мадрид
В миналия кръг:
Депортиво завърши наравно с Бетис в понеделник вечер и направи още една крачка към оставането в елита. Голът за тима от Галисия, който няма загуба вече в шест поредни кръга вкара Рики.
Атлетико Мадрид разочарова още веднъж своите фенове, които очакваха най-сетне победа срещу местния враг Реал. Загуба с 1:2, въпреки че Фалкао откри резултата и даде надежди.
Новини около съставите:
Депортиво: Защитниците Лаури и Марчена са с травми и отпадат. Колумбийският халф Агилар нападателят Пици са наказани. Това са сериозни проблеми.
Атлетико Мадрид: Наказани са халфът Коке и нападателят Диего Коща. Кристиян Родригес и Адриан ще са техните заместници. Арда Туран и Тиаго продължават да се възстановяват.
Статистика:
- Депортиво няма загуба от 6 кръга насам, като спечели в 4 от тях.
- Атлетико запази вратата си без гол при последните 5 гостувания и разбира се няма загуба в тях.
- Депор е без загуба от 4 поредни домакинства, като спечели 2 от тях.
- При последните 4 гостувания на Атлетико се получиха „ьндъри”.
Един срещу друг:
Атлетико няма загуба в 11 от последните 12 мача с този съперник.
Прогноза:
Депортиво продължава с изумителното си представяне и трупа актив със страшна сила. Настроението в тима би трябвало да е на ниво, тъй като шест мача без загуба си е наистина отлично постижение за стандартите на клуба в момента. Атлетико мисли за финала за купата на Краля и има 10 точки преднина пред четвъртия. Все пак, едва ли гостите ще подценят този мач.
Знак: Х

Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

catalan
04.05.2013 14:03

За Реал е важен финала за Купата на Краля. Това им е единсвения важен мач до края на сезона.