Спрете, ще прогоните Венгер

14:24
Спрете, ще прогоните Венгер
Президентът на лондонския Арсенал Питър Хил-Ууд предупреди, че ако акционерите в клуба и феновете на "артилеристите" продължават да критикуват мениджъра Арсен Венгер, има опасност французина да си тръгне от "Емирейтс Стейдиъм"

Името на Венгер е свързвано доста често с отбора на Реал Мадрид и Ууд заяви, че ако феновете продължават да освиркват най-успешният мениджър в тима, той няма да се поколебае да напусне поста си. Венгер, заедно с нападателя Емануел Адебайор, бяха критикувани от феновете, а Питър Хил-Ууд заяви:

"Да ви кажа честно, някои от въпросите, които бяха повдигнати на срещата с акционерите, бяха доста срамни. Ние разполагаме с най-успешният мениджър в нашата история, а двама-трима акционери направиха няколко срамни и саркастични коментари към Арсен, които според мен изобщо не бяха на място. Аз бях бесен на техните въпроси, трябва да ви кажа. Ние, аз и Арсен, се съгласихме на тази среща, но дали ще има друга такава е малко спорно. Арсен бе много дипломатичен и честен, когато трябваше да отговаря на въпросите, така че той трябва да бъде поздравен за това. Ако аз обаче бях на неговото място и те ми задаваха такива въпроси, не смятам, че щях да бъда толкова любезен с тях"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Heart
20.05.2009 12:10

Много смешно Medivh! *smile* Точно пък Сколари... В момента в света има само двама мениджъри, в истинския смисъл на думата. Т.е. хора, които не само си тренират отбора, а и отговарят за финансовия баланс, за тактиката и схемата на игра, за трансферите и въобще за всичко, точно като мениджър. И това са сър Алекс Фергюсън и Арсен Венгер. За нещастие обаче, нашия се изчерпа. Очевидно е! Така че - да, точно "тренера" ни е виновен. Той затова е мениджър - за да се грижи за всичко и после да поема отговорността за провали и неуспехи.

hrasta
19.05.2009 15:38

Аз лично не критикувам Венгер,но какво сме виновни ние феновете, че искаме успехи?