ЦСКА изравни най-дългата си серия без титла

08:41
ЦСКА изравни най-дългата си серия без титла
Под "титаничното" управление на "Титан" ЦСКА продължава да е без шампионска титла. Загубата във Вечното дерби на практика фиксира петата поредна година, в която червените няма да стигнат до първото място в първенството.

Периодът 2009-2013 е може би най-слабият в историята на армейците. При него клубът не спечели титлата, а в същото време допусна двете най-срамни загуби в своята история - отпадане от Септември Симитли за Купата на България и най-големият резил - този срещу Мура 05 в евротурнирите. Значи имаме 3 в 1 - 5 години без титла, Мура и Симитли. Това е равносметката от управлението на "Титан".

Трябва да се отбележи, че в периода 1998-2002 година ЦСКА също записва пет последователни сезона без шампионската титла, което означава, че сега имаме изравнен антирекорд за червения клуб. В онзи период обаче на "Армията" се смениха двама собственици - Илия Павлов и Васил Божков. А и тогава нямаше Симитли и Мура.

Ако и през следващата кампания ЦСКА не стигне до златото в първенството, вече ще имаме абсолютен антирекорд за клуба от шест поредни сезона без шампионската титла.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация