Ибрахимович към Моуриньо: Сменяй ме кучи сине!

18:16
Ибрахимович към Моуриньо: Сменяй ме кучи сине!
Въпреки че Интер празнуваше Скудето, спечелено на терена, а не в съда, в лагера на "нерадзурите" отново не беше спокойно.

По време на неделния мач със Сиена на "Сан Сиро" звездата на тима Златан Ибрахимович грозно напсувал треньора си Жозе Моуриньо, тъй като португалецът не пожелал да го смени, когато Ибра поискал това.

Шведът от босненски произход размахал ръце към наставника си в началото на второто полувреме и започнал да му крещи, че иска да бъде заменен. Моуриньо се направил, че не забелязва жестовете на Ибра и не предприел нищо.

"Този кучи син се прави на глух", казал нападателят на Интер на свой съотборник (Non mi cambia, sto figlio di puttana). Тези думи са били запечатани от камерите на "Рай" и после разчетени с помощта на специалист.

Ибрахимович вкара третия гол за своя тим срещу Сиена, но демонстративно дори не се зарадва на попадението.

След края на срещата Моуриньо разкри, че е бесен на своя футболист:

"Той се бори да стане голмайстор на Серия "А" и трябва цял мач да остава на терена, и да иска да вкарва попадения", споделил наставникът на служебните шампиони за 2006 година на пресконференцията след двубоя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DeviLLmaN
19.05.2009 11:27

0стави го да мисли, че във интер всичко е редно!!! Не му и припомняй мачове на Милан и Интер, че само за тоя сезон са смешни Интер. Златната рака на Адрияно.... Аз само ще го върна 2001 година. Интер - Милан 0-6 хахахахах Разберете бе футбол се играе само с големите отбори.

peter1985bg
19.05.2009 09:59

Adrian000 на Берлускони от доста време не му пука особено за този отбор, както едно време, така че не го намесвай. Колкото до МОрати, той мисля, че беше най-богатия в Италия при последното проучване, а и някак си звучи смешно 2 от 3-те най-добри отбори в Италия да уговарят мачове, а третия да спи. И последно само не ми говори за мачове между Милан и Интер, че такива резултати ще ти припомня (ако въобще ги знаеш), че ще ти се завие свят...

biznesmen
19.05.2009 00:59

Не мисля че Милан имат залязващи звезди.Кака, Пато, Роналдиньо, Гуркюв, Фламини все известни и добри футболисти . Интер имат само един Ибрахимович и нищо друго.

DeviLLmaN
19.05.2009 00:50

Adrian000 на мен не ми пука, че си фен на Интер и, че ги защитаваш само. Не говори, че са доказали нещо в дирекните битки особено с Милан. Всякой знае за кво говоря. А последния ви трофей в Европа беше през 90-те години и то УЕФА. За къф отбор ми говориш. Фитбол се играе срещу големите.

Adrian000
18.05.2009 22:29

Нима?! Много ми е интересно как отборчето на премиера на Италия се оказало пре*бано от Масимо Мурати да Мурати има пари ,но това не означава ,че Юве и Милан нямат това са смешни оправдания просто и нямат нещо общо с реалноста истината е ,че по света не е като в България има ПРАВОСЪДИЕ И СПРАВЕДЛИВОСТ не само титлата за 2006 много преди нея Ювентус оговаряше мачове, както и Милан да Юве и Милан изгубиха футболисти ,но те имаха достатъчно пари за селекция защо вместо да се връщат пенсионери като Шева и залезващи звезди като Роналдиньо не взеха някой млад талант проблема не е Интер проблема са съмите Юве и Милан!

TigerJK
18.05.2009 22:08

интер просто са платили повечко на адвокатите отколкото милан и юве *joking* а следващите им титли са резултат от спада на формата и напускането на някои играчи след тия наказания, за които интер са платили да се наложат..

Adrian000
18.05.2009 22:01

Не разбрах само кому бе нужно да се прави на умен и да пише неща като "Въпреки че Интер празнуваше Скудето, спечелено на терена, а не в съда" и "Служебният шампион за 2006" тази злоба е присъща за феновете ,но определено не прави чест на журналистите ,които все пак въпреки ,че са фенове трябва да остават безпристрастни! Да ви напомня ,че първо съдебна или не служебната титла е заслужена ,защото Ювентус и Милан бяха уличени безспорно в уговаряне на мачове сами се замислете кое е по- важно ,да спечелиш нещо ,за което си се борил и си загубил преди това с антифутболни приоми като уговаряне на срещи никому не виновен Интер виновни са си самите Юве и Милан защо вместо с пари не се опитаха да спечелят титлата с игра?! И да ви напомня ,че освен шампион за 2006 Интер е шампион за 2007,2008 и вече и за 2009-та година! Безпорно най- дминиращият отбор в Италия за последните години без значение какво казвате и те го доказаха и директните битки с конкуренцията!

ForzaMilan1899
18.05.2009 22:00

Не казвам това заради отбора от който съм.Не е професионално да се отнася така с наставника си.Представете си да го беше казал това на САФ примерно *joking* .И много се съмнявам , че е най-скъпо платеният футболист *sick* Също така съм напълно съгласен с Medivh .

TigerJK
18.05.2009 21:39

спор няма, че е от най-добрите нападатели, ама тва не му дава право да оспорва треньорските решения.. ако някой играч на Барса или Ман си позволи подобно нещо получава глоба и търка пейката няколко мача :> а за такава обида може и по-крайни мерки..

MeToDueB
18.05.2009 21:34

това е най-скъпоплатения футболист в Света и един от най-добрите нападатели. Обидите .. си ги казвайте наум. Когато някой е по-богат, когато е постигнал повече неща от вас .. само трябва да си подвиете опашката, ако не го харесвате, и да мълчите .. иначе изглеждате ЖАЛКИ

fRSkn
18.05.2009 21:24

завист .... щом "босненски циганин" е постигнал толкова много не ми се мисли ти колко ще постигнеш ..

NeCkO
18.05.2009 21:21

Босненски Циганин кво очаквате...