Йовов: Подценихме Юнайтед и това ни изигра лоша шега

17:30
Йовов: Подценихме Юнайтед и това ни изигра лоша шега
Крилото на Левски Христо Йовов заяви след загубата на неговия тим от Чес Юнайтед, че "сините" са подценили съперника си, предаде репортер на БГНЕС.

"Подценихме мача с Чес Юнайтед и това ни изигра лоша шега. Надявам се да си вземем поуки. През целия сезон изпитваме затруднения, но явно това идва от треньорския щаб", коментира шеговито Бижутера.

"На всеки може да се случи да си вкара автогол. Силата на Георги Петков не е като полеви играч, а като вратар. Не видях Иванчук как е бил дузпата, защото играех шах в този момент, но явно човекът има спортна злоба. Тази загуба няма да ни се отрази психологически на нас футболистите, но не гарантирам за треньорите. Ще гледаме видеозаписите в съблекалнята и тогава ще правим разбор на мача. Според мен Петков изпусна да отбележи дузпа, защото вратата е по-малка, тя е виновна", продължи в шеговит стил нападателят.

Йовов добави, че сам се е учил да играе шах и че преди е бил много запален. Когато обаче е разбрал, че не може да съчетава футбола и шахмата е предпочел зеления терен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация