Зрелище и голове в Разград, нов ъндър с Черно море

14:58
Зрелище и голове в Разград, нов ъндър с Черно море
Представяме ви прогнози за двубоите от 20-я кръг на българска А ПФГ:

БОТЕВ Вр – ЦСКА

На лош терен ЦСКА играе трудно (не че на хубав е по-различно), а домакините едва ли ще се втурнат в неспирни атаки. Червените отново са в момент на емоционален срив заради отпадането от купата, ясно е, че няма как да станат шампиони, но пък ще пробват до последно, защото водачите Левски и Лудогорец не са никак убедителни в изявите си. Предвиждаме малко голове във Враца, а коефициентът за ъндър е 1.52. Треньорът на домакините Тони Здравков е добър тактик и няма да се даде лесно, въпреки че ЦСКА разполага с по-качествени футболисти.

СЛАВИЯ – ПИРИН ГД


Никой не казва защо мачовете на Пирин Гоце Делчев за първенство не попадат в тиражите на букмейкърските компании. Така е и сега, а белите нямат никаква вина за това.

МИНЬОР – ЛОКОМОТИВ Пд

Миньор все още не е спасен, но Локо Пловдив трябва да се утвърди на шесто място в класирането. В Перник очакваме отворен мач, пловдивчани играят едно и също и у дома и навън, така че прогнозираме попадения и в двете врати. Перничани отнякъде намериха пари и ще драпат да останат в елитната група и предполагаме, че няма да загубят тази среща, въпреки че букмейкърите дават значително предимство на черно-белите.

ЕТЪР – ЛОКО Сф

Отново ще изберем малкото голове, тъй като червено-черните не играят никак убедително, а и ще са изморени от мача за купата и психически и физически. Етър напоследък записва доста интересни и нелогични резултати, а смятаме, че виолетовите ще изпитат сериозни трудности срещу хората на Емил Велев. Колебанията ни са между знак 2 и под 2.5 гола на коефициент 1.49. За Локомотив София е много по-важно да оцелее в елитната група, отколкото да хвърля излишни сили в полуфиналите за купата. Столичани няма да са съвсем свежи, имат и кадрови проблеми и вероятно някак си ще издебнат момента да отбележат. Не е за изключване и вариант с победа на железничарите точно с един гол разлика на коефициент 3.32.

БОТЕВ – ЧЕРНО МОРЕ


Този мач сме го гледали. Изобщо не ни омръзва да препоръчваме под 2.5 гола на срещите на Черно море. С Левски ъндъра се оформи доста рано и който е заложил е треперил доста. Сега с Ботев Георги Иванов излиза срещу тим, чийто щаб му е познат много добре от „Герена“. Разликата от мача с Левски е, че в Пловдив Гонзо ще има срещу себе си по-подреден отбор, а мачът ще се играе на отличен терен, където топката върви по тревата, за разлика от игрището на „Тича“. На Черно море ще им се наложи да играят по-различен футбол, наставникът на Ботев Станимир Стоилов е наясно, че гостите ще се бранят в голяма част от срещата и сигурно знае как да си проведе мача. Коефициентът за ъндър в Еврофутбол е 1.49 и смятаме, че Ботев няма да успее да вкара повече от два гола на Черно море, а гостите ще останат без отбелязано попадение. Всъщност, единственият път, в който моряците намериха мрежата на противника от началото на пролетния полусезон, бе срещу Левски и то след статично положение. Мъри Стоилов обаче срещу сините ни показа, че е научил своите какво да правят при такива ситуации.

ЛЕВСКИ – БЕРОЕ

След дълго оглеждане на вариантите, които ни предлага Еврофутбол, се спряхме на опцията, че през второто полувреме ще има повече голове от първото. Ставката е 1.76, а смятаме, че сините няма да се развихрят през първото полувреме. Ако те бяха можещ отбор, щяха да вкарат два до полувремето и после да свалят темпото, защото имаха мач за купата в сряда. Левски обаче е неможещ отбор. Затова смятаме този избор за най-подходящ.

ЛУДОГОРЕЦ – ЛИТЕКС

Очакваме това да е най-качественият откъм футболни достойнства мач на кръга. По-скоро ни се иска, но също така и го предвиждаме, че в срещата ще има голове и в двете врати. Предстои тактическо надлъгване, което обаче едва ли ще трае дълго, по-скоро очакваме след 10-ата минута двата тима да заиграят разкрепостено и освободено и да видим доста ситуации за гол. Коефициентът за Гол/Гол е 1.70. Лудогорец е под по-голям натиск, докато оранжевите ще са с по-свежи глави, защото пред тях няма конкретни цели, освен да играят така, както намерят за добре.

ЧЕРНОМОРЕЦ – МОНТАНА

И двата отбора са податливи на ъндър, така че това ни е изборът в Бургас. Коефициентът за под 2.5 гола е 1.57. Очакваме гостите да изиграят тактически мача като на „Герена“, където измъкнаха 0:0 от Левски. Черноморец се смъкна чак на седмо място в класирането, но пък Монтана при Стойчо Стоев изобщо не е за подценяване. Гостите са на последно място и трябва да хвърлят всичко в такива гостувания, за да откраднат поне една точка.


Предложение за права колонка:


Лудогорец Литекс Г/Г
Ботев – Черно море под 2.5
Етър – Локо София 2

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
06.04.2013 11:17

аве , кой си ти че да ми казваш какъв е левски?? ейй аман от чорби,резаци и селяни. един уважаващ себе си журналист НИКОГА няма да каже такова нещо. кажи че са имали късмет в реванша за купата,кажи че литекс повече са заслужавали ама такава простотия само в българия се вижда.ти не виждаш че чорбата за нищо не става, ония селяндури през мач имат дузпи и червени картоони,тръгнал да ми обяснява кво можели левски.ами пусни го х2 мача, пък ако щеш и с хендикап(ако еф предлага),като не могат. кви са тия хазартни залози - 2ро полувреме,3то полувреме.

devic
06.04.2013 15:06

като не ми харесва ше напиша това което не ми харесва и пак ше изляза. ако знаех кви глупости се пишат изобщо нямаше да влизам.в другите теми като има няква помия,поне заглавието я разкрива. аз влязах да вида някоя информация,прогноза и аз да кажа ако имам нещо. журналиста е да информира,обобщава и гледа реално на нещата. хората си имат акъл за да знаят какво може левски и какво не.

Gr1kA
06.04.2013 13:55

Тоя па , кво се дървиш на автора е , като не ти харесва махай са и не влизай тука. Човека показва неговата гледна точка и не ангажира никой с нея.

greenhool
05.04.2013 15:59

Падаме в Пловдив 1-0 или 2-0.. бих ви променил правата колонка по този начин >> Лудогорец – Литекс 1
Ботев – Черно море 1 Етър – Локо София Х ... като взимам в предвид умората на участниците от купата на България*wink*

greenhool
05.04.2013 20:25

Авера мии аз ти казвам само,че когато имат да изиграят 1 мач в седмицата едвам издаржат и мрат,като мухи по терена,а това,че в момента мачовете стават 2 определено ще окаже влияние на локото и латекса..поне така си мисля аз*wink*

IvanIR
05.04.2013 18:48

Каква уморе бе човече? Те изиграят един мач и .....уморени та уморени.....*lol*......Умориха се да пият по кръчмите *lol*