Ад очаква Уейн Рууни в Подгорица (видео)

10:41
Ад очаква Уейн Рууни в Подгорица (видео)
Същински ад очаква нападателя на Англия Уейн Рууни при гостуването на Черна Гора в срещата от квалификациите за Мондиал 2014, която ще се проведе утре.

Според медиите на Острова, феновете и играчите на домакините са подготвили редица провокации за стрелеца на Манчестър Юнайтед, а причината за тях се крие в червения картон, който Рууни получи при последното гостуване на англичаните в Подгорица.

През октомври 2011-та, по време на европейска квалификация нападателят бе изгонен, заради това че изрита без топка Миодраг Джудович от домакините. Двубоят завърши 2:2 и Англия се класира за първенството на континента, но Рууни пропусна старта на шампионата в Полша и Украйна поради наказание. Според защитника на Англия Джолеън Лескът, Рууни трябва да бъде повече от внимателен и да не се поддава на провокации.

"Сега той е много по-опитен и вярвам, че ще се запази от подобни капани. Не трябва да им отговаряме с непозволени средства, дори да ни провокират, да бавят топката и да ни обиждат. Смятам, че за Уейн и за всички нас е от огромно значение да останем спокойни и уверени”, заяви бранителят на Манчестър Сити в интервю за BBC Sport.

Стадионът в Подгорица е с малък капацитет, но трибуните са много близо до игрището и това нажежава допълнително обстановката. При победа англичаните ще изместят Черна гора от върха в класирането на група "H". Ако, черногорците спечелят, те ще имат преднина от цели пет точки пред своя съперник.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
25.03.2013 19:37

Аз много харесвам Рууни и като цяло играчите с неговите качества - непримирими бойци , които могат буквално да изорат терена за да донеса победата на своя тим , но след изцепките , които направи в миналото гостуване на англетата в Подгорица , каквото и да му се случи сега няма да бъде незаслужено !! Обърнете монетата от другата страна , как мислите да посрещнете онзи нагъл арменец , който удари наше момче ?! С аплодисменти ли ?! Когато става въпрос за национални отбори , клубните пристрастия нямат място !!

Capitan_Puyol
25.03.2013 17:48

Монтенегро на 2 пъти шибаха дърварите, време е за 3-ти път да ги разчекнат! Муахахаха!

ReDeViL666
25.03.2013 16:22

Един въпрос - дано малкият ти мозък го разбере.
Ти черногорец ли си , че се обиждаш толкова?

ReDeViL666
25.03.2013 13:34

Само това , че феновете и целият отбор на ЧГ ще се подготвят да дразнят противников играч - показва , колко долни хора са!Нашите национали дори не бих се замислил да направят подобно нещо!Дори само спекулациите за това са долна работа.

ReDeViL666
25.03.2013 16:19

Мале - колко си прост ! Къде споменавам за Рууни - аз говоря по-принцип , че това , ако е истина е нещо ДОЛНО ! А ти за какво се сещаш- толкова по зле за теб и за това какъв умствен багаж носиш! Идиот!

CreationKiller
25.03.2013 14:42

"Ехо пристрастният" важи и за теб.Получил ли е Руни наказание?Получил е такова.А и аз не виждам ReDeVil666 да е написал ,че картона е незаслужен. И какво право ти дава да го обиждаш на роднина или по какъвто и да е начин.Ограничен да си ,не е лесно.

tishowinner2
25.03.2013 13:56

алоо пристрастния и поредния НАГЪЛ фен на мю а Шрек когато прави това нарушение не е ли ДОЛЕН а ? или той когато си иска може да рита другите без последствие ??? ай ша ти *** ..........*angry*