Сър Алекс се обяви против войната по пътищата

20:27
Сър Алекс се обяви против войната по пътищата
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призова всички родители към повече внимание, когато шофират с децата си. Специалистът за малко да преживее ужасна семейна трагедия, след като бившата съпруга на сина му катастрофира жестоко и двете внучета на Фърги се разминаха на косъм от смъртта.

"Наистина подобни инциденти могат да те унищожат психически. Единственото, което мога да кажа е, че призовавам всички родители обезателно да слагат колани на децата си. Знам, че преди път никой не мисли за подобни неща, но точно поради това сега внуците ми можеха да са мъртви. Мисля скоро да инвестирам определени средства в кампания, която да има за цел да информира хората колко е важно да се погрижат за децата, когато ги вземат на път със себе си", коментира наставникът на Юнайтед за първи път семейната трагедия.

Както е известно и двете внучета на Фърги бяха с тежки наранявания по главите след катастрофата именно, защото не са си били сложили предпазните колани.

Съществувало е дори възможност шотландецът да не води своя тим в Лондон срещу Арсенал, но след като разбрал, че близките му ще се разминат със смъртта сър Алекс повел тима си към успеха.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари