Кой трябва да привлече Бирмингам, за да се спаси от изпадане от елита?

20:13
Кой трябва да привлече Бирмингам, за да се спаси от изпадане от елита?
Само няколко дни, след като Уулвърхемптън и Бирмингам се завърнаха триумфално във Висшата лига на Англия, започнаха спекулациите за това кои футболисти трябва да акостират в тези два клуба, за да могат те да се спасят от изпадане през сезон 2009-2010 година.

Бирмингам си подсигури автоматична промоция едва в последния кръг на Чемпиъншип и въпреки че момчетата на Алекс МакЛийш бяха считани за абсолютни фаворити да се върнат незабавно в английския елит, те почти през целия сезон се мъчиха и играта им куцаше.

"Сетанта спортс" представя своите предложения към мениджъра на "Бръм" за това кои играчи трябва да подсилят отбора от "Сейнт Андрюс" в неговата борба за оцеляване.

Скоро очаквайте и предложенията към наставника на Уулвс Мик МакКарти и също така към специалиста, който ще надделее в сблъсъка между Шефилд Юнайтед и Бърнли.

Очакваме и вашите предложения. Кой според вас е нужен на новаците във Висшата лига и на каква цена?

► Вратар: Това не е точно един от проблематичните постове на Бирмингам, тъй като Майк Тейлър е твърд титуляр в рамката на "сините" от доста време. Проблемът е, че ветерана е вече на 37 години и понякога изглеждаше малко несигурен в мачовете от Чемпиъншип през този сезон.

Прекрасна алтернатива на застаряващия страж е Джо Харт от Манчестър Сити. Младокът едва ли ще помирише титулярно място в сянката на Шей Гивън, така че един сезон под наем в Бирмингам би му дошло доста добре.

Други възможности: Боаз Майхил, Каспър Шмайхел

\"\"

► Централен защитник: В момента централната двойка на "Бръм" се състои от Лиъм Риджуел и Раиди Жаиди. Докато бившият бранител на Астън Вила е непоклатим и със сигурност има класата да се състезава в елита, то тунизийският национал доста често позволява да бъде преодолявам лесно и би бил доста уязвим срещу бързите и силни физически нападатели във Висшата лига.

Предложение за партньор на Риджуел: Марк Бийвърс от Шефилд Уензди. Висок, бърз и концентриран, Бийвърс е само на 19 години, а вече от два сезона е твърд титуляр за тима от "Хилзбъро" и бе играч на сезона за миналата кампания. 1,5 милиона паунда би трябвало да стигнат, за да бъде взет най-големият талант от школата на "кукумявките" в последно време.

Други възможности: Крис Ригът или Дейвид Уитър, в случай, че Мидълзбро изпадне

\"\"

► Полузащитник: В халфовата линия на "сините" има отчайваща нужда от креативност, тъй като и Лий Карсли, и Лий Бойър са по-скоро бойци, отколкото творци. Джеовани от Хъл е перфектният ход за МакЛийш. Първо, бразилецът показа, че може да е човек-отбор през есента за Хъл Сити, второ-той е в обтегнати отношения с Фил Браун и е сигурен напускащ след края на сезона, така че може да излезе почти бе пари на "Бръм".

Други алтернативи: Джърмейн Пенънт ( в трансферната листа на Ливърпул), Хулио Арса ( ненужен в Съндърланд), Джеймс Морисън (ако Уест Бромич изпадне)

\"\"

► Нападение: Дейвид Нюджънт

Това е зоната, в която е нужно да се хвърлят солидно количество средства. Нюджънт е един от хората, които биха дали на "сините" острота и бързина, които ще паснат чудесно на хищническия инстинкт на Кевин Филипс.

Други алтернативи: Мат Дебършайър (Блекбърн), Марлън Хеърууд (Астън Вила), Крис Бойд (Рейнджърс)

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

NYRI
15.05.2009 09:46

имам два любими отбора.Единия е БАРСА а другия Бирмингам.Наистина нямат изявен атакуващ халф и достатъчно добра централна двойка ,но с два три добри трансвера през лятото си мисля ,че ще успеем,да останем в елита *wink*

botkata90
15.05.2009 02:19

ее с половината игра4и на цска и стават шампиони

omonigotemile
14.05.2009 23:08

интересно какво коментираме Бирмингам-вярно симпатичен отбор но не е ли сега времето да коментираме края на първенствата и по точно интересните от гледна точка на титлата ? кой ще стане шампион в Германия и кой във Франция?? за мен това са Щутгарт и Бордо *wink*

BMW_E46
14.05.2009 22:37

най-вече трябва да сметят Маклииш според мен , от там новия мениджър да си прави покупки

daxy
14.05.2009 22:17

Бръмс са ми изключително симпатичен отбор и им пожелавам успех през новия сезон, дано не се борят да не изпаднат, а да направят нещо запомнящо се *thumb_up*

BImBo1992
14.05.2009 22:14

Бойд е написан защото е с добри отношения с МакЛийш от времето му в националния на Шотландия.За предложения Харт наистина ще бъде добра покупка според мене,за защитника от Уензди не мисля че ще е добре понеже е млад и няма да има опит в висшата лига.За Джеовани ще е добре да играе пак във висшата лига понееже мисля че хул ще отпадне а нюкясал ще се спаси.Нападателя според мене трябва да бъде от малко по висока класа,но ако се върне партньоството между Филипс и Бийти ще ми бъде много интересно *smile*

omonigotemile
14.05.2009 21:55

според мен трябва да се вземат играчи от някой от отборите които ще изшаднат-те вече ще имат опит във Вишата лига все пак обаче по някой път е по добре да не се правят много покупки, а да се запази колектива *wink* . Иначе Бирмингам са много симпатичен отбор и се надявам не само да остане за по дълго в елита, но и поне да се получат хубави дербита с Вила *smile*

Yavor90
14.05.2009 21:53

Господ им трябва на тея... това е много посредствен отбор, не е за елита според мен

avenue15
14.05.2009 21:38

Мисля чи Крис Брънт би паснал добре на отбора на Бирмингам и ако с него бъде привлечен и Робърт Корен *wink*

RangerSS
14.05.2009 20:48

Аве братле,къде вкара Бойд при тея Бирмингамци ве ? Още малко ше кажеш че те се намесват в трансферната сага около Карлос Тевез *joking* .