От полза ли е Бербатов за Юнайтед? Изолират ли го звездите в тима? Преценете сами! (видео)

17:52
От полза ли е Бербатов за Юнайтед? Изолират ли го звездите в тима? Преценете сами! (видео)
Краят на сезона в английската Висша лига наближава, а отборът на Манчестър Юнайтед е напът да спечели трета поредна титла. "Червените дяволи" се нуждаят от едва четири точки в оставащите им три срещи, за да спечелят първенството.

Потребителят на winner.bg Владислав Методиев, с потребителско име в сайта MeToDueB, е монтирал видео клип, който показва по-интересните прояви на българския нападател Димитър Бербатов през сезона, както и цялостна картина върху играта на "червените дяволи" в нападение.

Клипът започва с едни от най-добрите отигравания на капитана на България в бившия си тим Тотнъм, които до голяма степен накараха мениджъра на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън да се раздели с крупна сума пари, за да привлече Бербо на "Олд Трафорд". След това материалът ни пренася през този сезон и можем да видим някои от ефектните отигравания на Бербатов, както и част от важните му голове за "червените дяволи". Авторът ни предлага гледна точка на част от атаките на Манчестър Юнайтед, при които е видно, че българинът е пренебрегнат от своите съотборници за сметка на Карлос Тевес и Кристиано Роналдо в ситуации, в които той е на по-добра позиция. Компилацията показва перфектното взаимодействие на Берба с останалите играчи в атаката на Юнайтед, но основно когато той трябва да подава.

Преценете сами дали Димитър Бербатов оправдава трансфера си в Манчестър Юнайтед, доказа ли класата си в състава на сър Алекс и беше ли пренебрегван от част от своите съотборници?



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sLaViToOo96
25.05.2009 16:26

Е как Бербатов да не е от полза за Манчестър, разбира се че е от полза за отбора. Те неговите качества много добре се виждат в клипчето *wink* . Сър Алекс не сгреши с Митко. Той е един велик играч и такъв ще си остане нека той е нашата гордост

KypaMuUaHKo
17.05.2009 15:14

Ами в този период ЦСКА победи европейския клубен шампион Ливърпул насред неговия стадион. Мисля че не е тука мястото да се спори за ЦСКА и Левски, тук е мястото да подкрепяме един от най-великите български футболисти, раждали се някога и да му честитим титлата в Премиършип. Минути след мача с Арсенал Ивайло Даскалов попита Митко Бербатов "Какво ще кажеш на всички българи?". Той отговори с думите: "Радвайте се, пичове, този успех е и за вас". Така че нека за момент се абстрахираме от изтъркания спор между футболните "грандове" Левски и ЦСКА и да отчетем един наистина велик футболен успех на България!

Adrian000
17.05.2009 01:16

ЦС*КА *lol* не ти ли стига удавянето в Черното Море! Да те светна ,че Барселона, Челси и Вердер бяха най- добрите отбори в страните си . Но все пак плюй си то само това ти остава като нямаш с какво да се похвалиш можеш само да плюш жалко нали в последните години само плюете вместо да постигнете нещо с което да се гордеете ние поне успяхме да влезем в групите няма да се оправдавам не е в стила ми просто отбори с които играхме бяха с класи над нас нямахме шанса да ни се падне някой по- равностоен отбор ние и без това не бяхме тръгнали да печелим лигата. Но я ми припомни ,че аз не помня колко точки спечелихте в групите на УЕФА сезон по- рано в група до колкото си спомням ще я карам на памет що помията не ме интересува Хамбургер, Викинг, Славия Прага другия отбор в момента немога да си го спомня, но помня ,че устанахте последни в групата си докъто ние завършихме в втори в група с Марсилия,Хееренвеен ,ЦСКА Москва тогава носители на трофея и Динамо Букурещ преди това бяхме отсранили Оксер,а по- късно и Артмедия и Удинезе, а вие какво постигнахте в този период?!

MeToDueB
16.05.2009 16:24

единствения отбор в ШЛ хахахахахахаххахахаха хаххахахахаххахахахаххахах аххахахахахахх ахахахахахахаххахахахаха *joking* всеки ден ли ще ме разсмивате с това ШЛ бех аххахахха аз по-голям срам на български отбор не съм виждал никъде .. ахаххахаха срам за България е Лев(*ки .. срам. ЦСКА е "убиец на Еврошампиони" и в бъдеще ще защити прозвището си.

Егати Европата прави Лев(*ки .. бате, там пере, жилина, 1-17 в ШЛ .. второто най-слабо постижение. Всякакви дебютанти имаше : Олборг, Копенхаген, Анортозис и още много други, но всички всеха точки и играха футбол, а не бяха ку*вата на групата .. като Ле(*вски. Кога ще направите някой гръмки трансфер в посока Турция ?

Adrian000
16.05.2009 15:49

Методиев пречупваш нещатата през своята си призма и по типично цскарски стил изтъкваш само хубавите черти на любимците си независимо колко далече във времето са ,аз колко разбирам от футбол си е моя работа ,ама ти и ти толкова разбираш щом си фен на най- мазния ,най- искуствения отбор в света ЦСКА! Създаде по модел на руския повече от 40 години издържан с парите на данакопладците ,половината им мачове уредени от самата държава, притежаващи най- добрите млади футболисти по закон издаден от комунистическата държава и въпреки това смазван със 7-2 и 5-0 от безпомощният по това време Левски на Гунди и Котков! Успехите им в Европа ги няма на нормална цветна лента и се усмеляват да плюят единственият Български отбор в ШЛ и отбора с най- много мачове в Европа за един сезон. Чудно ми е от кога ЦС*КА не са играли напролет в Европа!?

noodlles
16.05.2009 12:09

По мое мнение Митко Бербатов е един от най-добрите нападатели в света, удоволствие е да се наблюдава играта му и красивите голове които вкарва,но понеже тъпите му съотборници не му дават шанс няма как да блесне.Съгласен съм с автора на статията,а и трябва да подкрепяме нашето момче,малко са хората като него.

Pavel_BG
16.05.2009 02:02

KypaMuUaHKo: "ама не разбирам как може някой да си мисли, че разбира от футбол повече от сър Алекс..."
И аз все това се чудя!

KypaMuUaHKo
16.05.2009 01:40

MeToDueB, мога само да ти кажа едно евалла!
Относно тия които псуват постоянно Бербатов: Разбирам, че има злобари и завистници, които постоянно търсят повод да оплюват българското и да търсят начини да си избиват комплексите, ама не разбирам как може някой да си мисли, че разбира от футбол повече от сър Алекс...

Pavel_BG
16.05.2009 01:13

Такива олигофрени като този ги има сред привържениците на всички клубове! MeToDueB:"просто има такива левскари, които са втора ръка хора". Такива хора има не само сред левскарите, а и сред ЦСКА-ри, железничари, слависти и всички останали и не можеш да кажеш, че привържениците на ЦСКА са по-умни от тези на Левски!

MeToDueB
16.05.2009 00:46

Точно, когато става за злобни коментари относно Стоичков или Бербатов има значение .. клубните пристрастия на сините. Адриан иначе щеше ли да започне да обижда така и мене и Бербатов :

(Методиев е просто ТЪП чорбар и несъм виждъл по- некадърно направен клип! А Бербатов не струва и половината пари ,които бяха платени за него той няма и 10 добри мача този сезон ,а неговите "Асистенции" представляват облизване от топката на диядемката на Барби!)

Pavel_BG
16.05.2009 00:24

Айде пак почнахме с клубните глупости! MeToDueB, тези ги има и при ЦСКА и при всички други отбори, тъй че недей да говориш глупости!!!

MeToDueB
16.05.2009 00:09

Нищо лично против Левски и левскарите, просто има такива левскари, които са втора ръка хора .. аз познавам и нормални, които се радват и на Бербатов и на Стоичков ..

MeToDueB
16.05.2009 00:07

Видяхте, че стигна много далеч .. и почнахте да го "храните" .. и да злобеете срещу него. Знам, че половината тука сте левскари и това най-много ви кара да го мразите .. ама вие не сте и българи, не само, че сте левскари=мангали ... Аз не мога да си представя .. ама примерно, ако Гонзо играеше някъде в някой гранд или който и да било левскар, славист .. всякакъв .. щях да се радвам за него, а не да го плюя, като очевидно БЕрба има и качествата и играта и всичко си му е тип-топ ..

Странници злобни, но да знаете, че думите и писанията по някакви форуми са нищо, в сравнение с действителността, че Бербатов е един от най-добрите футболисти в Света, най-скъпия трансфер на Юнайтед (те за това искат, ако може и да лети) ..

А къде е Гонзо ? 88 мача 11 гола в европейските му грандове. Е за това винаги ще ви боли и винаги ще обиждате, защото знаете, че на Бербатов, Костадинов, Стоичков, Пенев и още много други от най-големите български футболисти, сърцето им принадлежи на еидн български клуб, а именно ЦСКА !

Комплексари .. обиждайте още

Pavel_BG
16.05.2009 00:02

Абе, тъпанар, ти пък как разбра, че си измислил контузията, да не си видял рентгенова снимка, дървен философ!!! И недей да принизяваш труда на другите! Направи ти клип, който да гледат няколко хиляди човека и тогава ще видим какви ще са коментарите за него, а не само да плюеш!!!

MeToDueB
15.05.2009 23:58

Вие .. половината тука Бербо-хейтърите .. не сте гледали 1 мач на Манчестър Юнайтед с Бербатов, ама само знаете да лаете ... сигурно и Диема нямате .. гледате българското пропаднало първенство и се мислите за големите "експерти", като си изкажете некомпетентното мнение .. е голяма работа сте .. вярвайте си *joking*

Гледам, чета по коментарите и в официалния уеб сайт на Манчестър. Феновете въбое ще казват, че това е провал и вече разбират каква задача е дал Сър Алекс на Бербатов - да е плеймейкър. Надяват се другия сезон след подготовката да са се сработили още повече, но и сега са доволни и искат фантастичната четворка : Тевес, Бербатов, Рууни и Роналдо да е на лице в отбора ..

адриан експерта .. футболния гений .. тръгнал да говори за БЕрбатов .. който е на светлинни години пред него .. смешко

MeToDueB
15.05.2009 23:50

абе .. не пиши. Ти не разбираш от футбол .. въобще не трябва да я коментираш тая игра .. чужда ти е.. гледай коня Гонзо и се радвай на европейската му кариера, не коментирай футболистите !

(у) оставил го е два мача в ШЛ .. преди това беше контузен. В тия мачове срещу Арсенал търсеше скорост на контра атаки и за пусна по-младите и бързи, а предпочете да остави на пейката опитните : Гигс, Бербатов, Скоус и др .. въобще следиш ли Манчестър Юнайтед ? Бербатов има най-много минути от Тевеес и Рууни в лигата, а там Манчестър се представя най-добре. Фактите говорят сами по себе си, че БЕрбатов се представя на много прилично ниво ! Бербатов се връща при центриранията на противниковия отбор. Очаква топката в центъра по-често и от там организира атаките на Юнайтед, а след това се включва в нападението. Това не е стоене на едно място .. въобще не коментирай футбола .. ВЪОБЩЕ. НЕ само, че си тъп .. но нямаш и грам понятие от тази велика игра !

Adrian000
15.05.2009 22:34

Методиев е просто ТЪП чорбар и несъм виждъл по- некадърно направен клип! А Бербатов не струва и половината пари ,които бяха платени за него той няма и 10 добри мача този сезон ,а неговите "Асистенции" представляват облизване от топката на диядемката на Барби! Много ми е интересно след като е толкова добър защо Сър Алекс започна да го уставя дори на скамейката?! Кой "велик" футболист си измисля контузии ,за да не играе за родината си защо докъто Гигс и Руни се трепят да хвърчът из целия терен, Бербатов стои и ги гледа и след това говори ,че бил изолиран , повечето му голове са след няколко удара от гол линията!

exiter23
15.05.2009 22:00

изпуснал съм едно "т" - "Бербатов е единственияТ българин" *wink*

exiter23
15.05.2009 21:56

Браво на Бербатов! Неслучайно е лидер по асистенции в премиършип. Доста голове изработи за Юнатед този сезон. Желая му успех и още по-добър следващ сезон. В критиката към него няма нищо лошо стига тя да е градивна и да е на място и стига заедно с нея да има и похвали, когато ги заслужава. За съжаление ние българите сме царе на оплюването. Когато се раздава на терена и играе добре е изключително глупаво някои хора да си затварят очите и да отричат постигнатото. Бербатов е единствения българин в Манчестър Юнайтед и може би занапред едва ли ще има друг. Затова когато прави добри мачове му се полага нашето одобрение и похвали. Това видео ме кара да съм горд, че той е мой сънародник. Поклон пред това докъде стигна - от Пирин до един от грандовете в Европа - това е достатъчно показателно за това колко велик футболист е! Още един път - успех му пожелавам и дано още много да ни радва с футболните си умения. И само Левски *wink*

Br0onX
15.05.2009 20:54

За първи сезон не са лоши резултати, но уви немога да следя първенството редовно по ред причини. Въпреки всичко в повечето случай когато гледах мачовете му, има проблясъци и слаби моменти, но и Роналдо и Рууни ги имат. *smile*

Br0onX
15.05.2009 20:43

borrko,само да поясня че съм си за Манчестър най-вече, но храня и симпатий към Тотнъм и че Берба може и по добре в което неможеш да ме опровергаеш *wink*

Br0onX
15.05.2009 19:00

Bat_Vane въглероден диоксид ти е съдържанието в белите дробове. Само да питам като сте толокова образовани всички, защо когато Бербатов отиде в Тотнъм станахте всички фенове на Тотнъм? Аз бях за Тотнъм и сега съм си, заради определени играчи като Роби Кийн, Арън Ленън, Хъдълстоун, Ледли Кинг, Джърмейн ефоу и напоследък даже Уилсън Паласиос. Въпроса е друг, защо като го плюете всички бяхте фенове на Тотнъм, сега кво пристрастията към другите отбори и неприязъма към Манчестър ви повлия на преценката? Факт е, че играе слабо в момента, но е факт и че в по-малките отбори е по-голямо полето за изява нали така? А не е ли факт, че той вкара и асистира за доста от важните голове на Манчо? А, като плюете Манчо кажете ми кой освен Пуул е постигнал повече от тях в Английският футбол. БатІВане у главата ти има ако!

borrko___
15.05.2009 18:48

които казва че бербатов не е играч начи не разбира от футбол и да го духа

MeToDueB
15.05.2009 18:18

издразних се .. да го подчертая грешно с главни букви, защото Бербатов не е сакат .. сакатия е тоя, който го обижда

Pavel_BG
15.05.2009 18:05

Абе за кво продължавате да спорите и вие не знаете!!! Мойто мнение е, че Фъргюсън разбира повече от вас и няма нужда да се правите на спецове! Дали струва 30 милиона или не времето ше покаже! Факт е, че в момента е в лоша форма, а и от първия сезон в Юнайтед е още рано да се каже дали ще се получат нещата! И MeToDueB "сакат" се пише с "а" бе, защо си го написал с "ъ", че и с главни, не можах да разбера?!?

MeToDueB
15.05.2009 16:21

bat_vane сакато не е, ама СЪКАТ си ти .. злобно и бедно .. завиждащо лапе

Къв Левски бе тони .. Левски са най-смешния отбор . .стига моля те .. хахахаха *joking*

По-надолу четох, че Бербатове е мързелив хахахахахах по-голяма шега не бях чувал. Има ли "мързелив" футболист, който при корнери и центрирания на противниковия отбор да се върне в собственото си наказателно поле, да изчисти топката, след това да стои на центъра, за да организира атаките, като плеймейкър и веднага да тръгва за двойни или центрирания в наказателното на противника ?? Това мързелив ли е бе малоумници ??????

Бербатов играе най-често с топката и най-често я чака в центъра, за да организира атаките. Лошото е, че не получава голови пасове в наказателното поле, точно от там Юнайтед стреля много рядко .. Те стрелят извън наказателното предимно.

Бербатов е много голям играч и всеки уважаващ себе си футболен фен ще го потвърди *wink* Всеки друг .. анти-българин, злобар, бедняк, левскар и т.н .. ще отрече качествата на Бербатов .. няма как

Bat_Vane
15.05.2009 15:05

А уе момчета , вие много се надъхвахте и с Бербатов , че бил най - великият български футболист само за това , че играл в манчо , е по - голяма тъпотия не бях чувал . Това момче си е сакато както и да го погледнеш - нито за националния правеше нещо , нищо за манчестър , но вие прекалено много глупости си втълпявате от телевизията и се юрнахте да си купувате оригинални фланелки на нащо момче . Колко се сте жалки само не мога да опиша. Та исках да кажа , че е такива сте всички от манчестър - въглероден диоксид под нялагане , излизащ нейде из задните дворове .

toni_sf
15.05.2009 13:37

а на вашият фен методиев му пожелавам пак берое да се вьрне в а група, и да не забравяц какви футболисти е изкарал този град за българия и единствено му сьчуствам че не са играли в любимият му клуб левски *party* сигурно е пребил котката или кучето си когато берое би левски на герена

toni_sf
15.05.2009 13:28

да бяха купили гонзо поне щяха да имат кой да им носи топките за тренировка

al_bundy316
15.05.2009 09:43

pet_14, как очакваш да играе добре за националния.. Нали ако се контузи изпуска милионите в Ман Ю.. Бербатов предпочита парите пред това да играе за Родината си, затова колкото и добър да е в Англия, за мен си остава същия педераст и мухльо. Стоичков, докато играеше в Барса, винаги се е раздавал докрай в националния. За мен това е футболист. Бербатов е едно лайно.

okocha
15.05.2009 09:22

Наистина някои голове на Бербатов бяха много ценни за Юнайтед (тези в последните минути) и без тях може би те нямаше да са на върха ... Но защо са показани най-добрите моменти , а ги няма пропуските и неизиграните топки и всичко като цяло негативно ... Безспорно Юнайтед се нуждае от такъв нападател , но дали Бербо бе най-доброто решение ... Алекс е преценил че той е подходящ , значи той ще бъде ... Съра не е от тези които ще търпят най-скъпия му трансфер да се разхожда из терена ... Най-скоро време ще се разбере дали Бербо ще остане или ще напусне Червените дяволи *wink*

pet_14
14.05.2009 23:36

Да, не играе в националния така както играе в Юнайтед и за това го критикувам често, но пък и без Мартин и Валери . . .
а и при Пламен Марков нещата бяха много зле . . .
Но пък и хората са казали " една птичка пролет не прави"
Но неоспорим факт е, че Бербатов не играе така силно за националния както го прави в Юнайтед (няма да изтъквам причините за това, но това си е така. . . .)

ludotopse
14.05.2009 23:32

добре ,в правото си да го твърдиш,има логика и резон ,но да не стане като повечето ни излезли навън играчи - отидат в европейски гранд или силен отбор и дотам - вестниците ги величаят,те си седят на стари лаври,и след година-2 - обратно в България...А ние сме чакали на тях, уж като перспективно поколение ,да направят страната известна и да направят национала силен....А ти ще отречеш ли,че за национала,дето е капитан,играе силно срещу Малта,Люксембург и пр. страни-джуджета и в географски и футболен аспект,а на важните мачове - незабележим...Не това очакваме от 1 звезда,играеща в английския шампион,нали ?

vanko88
14.05.2009 23:29

Той ако играе така и в националния отбор, ще сме на 1во място ама..

pet_14
14.05.2009 23:27

ludotopse : И аз се дразня, когато започнат такива спорове, но просто не можах . . .писна ми да плюят , та мамка му ако не ние, кой да го защитава ?
Ок да оставим факта, че е българин, има къде, къде по-слаби играчи в Юнайтед от него, но по тях не се плюе,защото не са дадени толкова много пари, но пък не ние сме дали 31 милиона,а самият САФ- един от най-великтие треньори на футбола(дали на някой им харесва или не това е така, спор няма, и аз не харесвам Юнайтед,но . . . . фактите са си факти )
И само искам да кажа, че Бербо определено не се мисли за звезда, защото ако си мислеше за такава изобщо нямаше да се държи толкова земно и скромно . . .
Ииии Сър Алекс нарече Бербо "един от най-добрите си удари" . . .
какво да кажем повече ?!? Ако има тук някой който да разбира повече от този човек ?!?
Аз винаги ще защитавам Бербо, защото ако не друго, поне е българин ! Обичам България и всичко българско, така че . . .

Crissstiano
14.05.2009 23:21

По-тъпо от мненито на dead_addicted не бях чел никъде,браво човек вдигна летвата високо.Бербатов направил 20 асистенции само на Роналдо,ти болен ли си ве маняк,Берабатов няма толкова асистенции общо пък камоли само на роналдо да е направил 20,вчера на мача сигурно пак не му подаваше Роналдо,даже в някои случаи става точно обратното и нито 1 пас не давал Роналдо на Бербатов,ами головете срещу Олборг и Челси,по-добри от тези асистенции незнам накъде,особено в мачът с Челси Бербатов трябваше само да докосне топката

ludotopse
14.05.2009 23:20

dead_addicted ,не плюем успелия ,а плюем мързеливия,неработливия,а претендиращ за световна слава и почести играч...И не само българина,а и всеки друг,който се самовъзлечива...Критикуваме и други играчи на Юнайтед,на Ливърпул ,на Барса и т.н. ... четете всяка подобна тема и отсейте важното,а не само да се дърлим 1 с друг...

plezliooo
14.05.2009 23:13

много ясно че го излорират ако неможеше да играе нямаше да е там ....

dead_addicted
14.05.2009 23:05

pet_14 с теб съм братко ! Като си помислите малко.. дали може да играе Бербо щом от Благоевград е стигнал до Манчестър Юнайтед??? Отговора е ясен.. с Тотнъм стана голмайстор на Висшата лига, а пък не можел да играе.. Тва че го изолират в Манчестър и че онова напудрено копеленце Роналдо не даде 1 пас на Бербатов нищо ли не ви говори? Бербо колко асистенции направи на Роналдо ? - да не казвам голяма дума ама има едно 20 за тоя сезон във всички турнири..
Българи замислете се малко бе!! Един футболист имаме на световно равнище и вие му ебахте майката.. заради такива като вас ли да играе Бербо за национала???? такива завистници дето плюят всеки успял в живота човек.. СМЕШНИЦИ !

ludotopse
14.05.2009 22:54

Пак се карате ,ей...И пак заради тоз обитак..Оставете го да си мисли,че е звезда - не е звезда,камо ли световна звезда и играча с най-добрите качества в Манчестър,както се изразиха pet_14 и true...И май не ние плюем ,а вие двамата нас плюете...Бях се зарекъл скоро да не пиша ,ама то няма спиране - всеки пуска нещо ЗА или ПРОТИВ Бербатов ,с единствената идея да се караме само...Какъв кеф ви прави - не знам...

kamata_united
14.05.2009 19:51

Които го харесва да си го вземе у тях .Тоя да го гледаш е наказание.Вън от МАН Ю. От един верен фен.

motors
14.05.2009 19:27

Много добро видео от каде мога да си го сваля ?

true
14.05.2009 19:20

Павел_бг такива БОКЛУЦИ КАТО ТЕБЕ само курове да ядат как може човек постигнал толко много с такава класа с такива умения и ти да плюеш бе ?! 100% си некъв помак такива като тебе само СМЪРТ !!!

TigerJK
14.05.2009 19:16

ми прав е човека.. всички са някви комплексари и само завиждат *wink* клипа си показва много добре.. колко от тези голове за които е подал или вкарал са се оказали победни и Ман са взимали 3 точки а? и ако не бяха тези голове дали щяха да станат шампиони?

true
14.05.2009 19:15

Павел_бг по добре си трай предерасче тъпо шибан помак ква БЪЛГАРИЯ кво дередже бе заухар прост *stop* *wonder* Кво ми се опитваш да критикуваш фащай пътя мама ти дееба помак смотан БЕРБО НОМЕР 1 !!!! ПЕТ_14 брат мн си прав БЕРБО комплексира ТЕВЕЗ с АКЪЛ !!!

Pavel_BG
14.05.2009 19:09

pet_14: "Заради такива като вас България ще е на това дередже !"
Е това като го чуя и винаги ми става смешно!!!

pet_14
14.05.2009 19:04

Аз съм разочарован . . .
Как може БЪЛГАРИ да се отричат от БЪЛГАРСКОТО ???!!!???!?!?!?!
Вие нормални ли сте ?
Да има играч в Юнайтед, който е с по-добро виждане за играта от Бербатов ???
Да има играч в Юнайтед който да може да задържа топката така добре като Бербатов ?
Кой има най-много асистенции в Юнайтед ?!?
Всеки има силни и слаби мачове, Бербатов може да не тича, колкото тевез, но пък го компенсира с ум !
Тези които плюят по Бербатов се отричат от българското и от родното !
Вие сте срам за България !
Ще има една световна звезда, която играе на топ ниво и вие плюете по този човек, това е БЕЗОБРАЗИЕ !
Аз се гордея с Бербатов, а вие долни плювалници не струвате нищичко, само знаете да злорадствате и завиждате и да се правите на големи разбичари във форумите и за ПС-тата !
Заради такива като вас България ще е на това дередже !

true
14.05.2009 18:48

ЗА ВСИЧКИ КОМПЛЕКСАРЧЕТА КОЙТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ : БЕРБАТОВ Е ВЕЛИК ИГРАЧ *stop* САМИЯТ ФЪРГЮСЪН ГО КАЗВА И НЕ НАПРАЗНО ГО ЗАЩИТАВА ЗАЩОТОТО НЕ ВСЕКИ ИГРАЧ МОЖЕ ДА Е НА НИВО ВСЕКИ МАЧ БЕРБО СИ Е ИГРАЧ ОТ КЛАСА И Е ТАКА МОЖЕ ДА ГО ОПРЕДЕЛЯТ ЗА МЪРЗЕЛИВ,ТОВА МУ Е СТИЛЪТ ВЕЛИК ПРОСТО ВЕЛИК

boko75
14.05.2009 17:03

напълно съм съгласен със saimyn4o и просто няма какво да кажа друго *thumb_up*

faro90
14.05.2009 16:40

Бербатов изобщо не ми харесва като футболист стои само отпред и си драгне кура ,един манекен е и той ... тва е мойто мнение

KaMaTab3x
14.05.2009 16:19

Евала на този който е направил клипа...Кристиян Роналдо е един много добър футболист който обаче е доста лаком хищник...Той е човека в Манчестър който изолира не само Бербо а и много други...Иначе българина играе отлично за червените дяволи и сър Алекс Ф. го оценява това...напълно съм съгласен с saimyn4o... Бербатов е един човек който ме кара да се гордея, че съм Българин

orlio_wins
14.05.2009 15:47

Някой ако може да ми каже как се казва песента от клипа и дали може да си дръпна клипа му благодаря предварително

gocktherock
14.05.2009 15:43

"СЯ ЩЕ ГО ВИДИМ СРЕЩУ БАРСА ДА ПРОПУСКА ТАКА КАКТО БЕШЕ СРЕЩУ РЕАЛ НА ФИНАЛА 2002г. " Ако пък кажеш, че тогава не даде всичко от себе си просто няма да го коментирам. Опита всичко в последната минута само и само да вкара този гол, но просто не стана. Нещата не винаги се получават. Но този му мач беше един от най-добрите в Леверкузен

orlio_wins
14.05.2009 15:42

Не ми се вярва,че професионални футболисти,които са всичките в Манчестър Юнайтед до един ще пренебрегнат Бербатов.Аз само за Кристиано Роналдо имам съмнения,но то си личи,че щом пренебрегва целият отбор с постъпките си(всички ги знаем),а няма да пренебрегне Бербатов ха....както и да е!Според мен не трябва да има такива футболисти точно в Юнайтед за това...Роналдо да си ходи в мечтаният за него балет!Благодара за разбирането!

Hella
14.05.2009 15:24

Бербатов определено заслужава да е в Манчо, но щеше да е по-добре ако не го изолираха толкова в самия връх на атаката (Роналдо е лакум, винаги иска да обере славата, а понякога по 10 пъти на мач гледаме безмислените изтрели на Руни, с който и гълъб може да свали..не, че не го харесвам, даже напротив, но понякога прекалява с тези изпълнения) Но две мнения няма - Бербатов играе перфектно и си заслужава парите! Когато е с топката мен не ме е страх, че ще направи някое тъпо отиграване, а чакам нещо качествено и добро *wink* *smile*

Stafako
14.05.2009 14:13

Две мнения по въпроса не трябва да има. От играта на Бербатов лъха класа (е, и пот лъха де, но това е друг въпрос *smile* ) Според мен другите в отбора го пренебрегват, защото е българин.

andriano87
14.05.2009 13:49

И немога да разбера какво го тулилират чак толкова много Бербатов като овладее някоя топка .Нали все пак това му е работата, нали за това тренира не трябва чак толкова много да се обръща внимание как се спира топката.Аз като му гледам играта там кадето трябва да бъде го няма и обратното така че спрете ,много много да ми го хвалите.СЯ ЩЕ ГО ВИДИМ СРЕЩУ БАРСА ДА ПРОПУСКА ТАКА КАКТО БЕШЕ СРЕЩУ РЕАЛ НА ФИНАЛА 2002г.

andriano87
14.05.2009 13:42

ае абуригенчита скапани ко сте ми сложилио някаква си компилацийка от различни мачове на Бербатов.Истината за Бербатов е че 89минути бяга някаде си из игрището 1 мин блести.Това ли е човек който струва 30 милиона

Gogata85
14.05.2009 13:31

saimyn4o евала за комантара ти. всичко което казваш е истина.

saimyn4o
14.05.2009 13:16

Пример за това което написах е Стилян Петров който стана футболист номер 1 за сезона в Астън Вила без да е гол майстор

saimyn4o
14.05.2009 13:03

Гледам ви натупан и се чуда кфи сте вие бе...слепи ли сте или какво?Някой дори си е направил труда да направи клип за да го разберете при това много хубав клип и много точно се вижда това нещо,а вие пак той не струва и какво ли още не!БЕРБАТОВ Е НАЙ-ДОБРИЯТ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТ И НАЙ-ДОБРИЯТ ФУТБОЛИСТ В МАНЧЕСТЪР!Това са мненията на професионалистите,а нашите коментари са излишнина фона на техите и най вече на това на Сър Алекс който не случайно е начело на Манчестър толкова време.Високата му цена е едно доказателство за това колко е ценен и когато един нападател подписва договор с отбор не му се казва трябва да вкараш еди колко си гола,а да играеш добре и той го прави!По повод това за изолирането на Бербатов аз лично смятам че е така защото звездите в отбора му завиждат за това,че е най скъпият играч както и,че толкова много хора казват:Бербатов е най-добрият или най-класния играч в отбора.Кой сме ние че да казваме обратното и мисля си че една дузпа дори толкова важна като тази която Бербо изпусна и заради която малоумните критици изписаха какво ли не,не е толкова важна и тя трябва да се забрави вече,не един или двама футболисти от световна класа са го правили във важни моменти.Вместо да казваме,че не си струва парите трябва да си признаем че е номер 1

Lucas_Podolski
14.05.2009 10:45

Ти къде си видял нападател да играе добре и да не се забелязва. На Гатузо това си му е поста и задачите са свързани с рушене на противникувите атаки. Докато Бербатов е на обратиния полюс трябва да се вкарва - ето за сравнение един Индзаги, който може да няма такива виртуозни отигравания каквито виждате, може 3 пъти да докосне топката в мача и да вкара 2 гола, ето за това Пипо е легенда. А Бербатов струва 30 милиона паунда, извънземна сума. Наистина Бербатов има класа и ефективност, но дали е точно за 30 милиона???

Granatus
14.05.2009 10:07

бербата е мн.добър играч от следващия сезон ще почне и да отбелязва по повечко голове

lainovoz
14.05.2009 01:18

А ве хора живата истина за този невероятен футболист е че е от типа футболисти които играят много добре но не се забелязва като Гатузо например както го гледаш не прави нищо обаче атака на противника през неговата зона не минава.А пък и невярвам някой да оспорва решението на такъв велик мениджър като Сър Алекс Фергюсън да привлече Берба *wink* Успех Бербатов

marto27
14.05.2009 01:00

Берба изигра един от най-силните мачове откакто е в Юнаитед !

MeToDueB
13.05.2009 23:58

я си пусни сега мачът на повторение и ще видиш какво е правил .. Имаше 1000%-ва асистенция към Рууни в 4-тата минута, но Рууни изпусна. След това имаше един много умен пас зад защитата към Роналдо, откъдето последва неточен пас на Роналдо. След това пак един пас зад защитата към Роналдо, но страничния съдия отсъди засада. След това имаше възможност за удар, но предпочете да комбинира и се получи една 3-ходова опастност за Юнайтед. Имаше и много други такива моменти.

AviMC
13.05.2009 23:48

В момента гледам как шампионите се мъчат срещу Уигън.Бербатов играе без желание да атакува...Просто си следи какво правят всички играчи около него и това е.Направи ми впечатление,че дори не поздрави Тевез след попадението на аржентинеца...Феновете на МЮ едва ли искат само отигравания от нападател струващ 30 млн.Те искат ,а също собствениците искат такива играчи да вкарват и голове.Но аз като фен на Челси,предпочитам Берба да си остане в МЮ,а Карлос Тевез да поеме посока Лондон-Стамфорд Бридж *wink*

spalding_rs
13.05.2009 23:17

И не на последно място са и неговите асистенции, които станаха 10 и с тях, той заема първото място в класацията на премиершип с Дрогба и Ван Перси. Вкарал е 9 гола и е подал за 10. Просто мисля, че няма какво повече да говорим. Като това е за първенството само. Има и 4 гола за шампионската лига, а май е вкарал и в другите турнири на Англия. Затова мисля, че той се справя отлично и е достоен за играч в Манчестър Юнайтед.

BUBOLE4O_ME4O
13.05.2009 22:39

skuri, прекъснах с футбола след 4тата година. Мачове гледам, когато имам време. Занимавам се с доста неща и така ценното време не ми стига *wink* Клипа дори не го изгледах докрай, защото ми е ясно какво следва нататък. Исках да кажа, че този който го е направил този клип е с пристрастно мнение или му е платено Показват се финтове, но на повечето не се вижда дали е успешна атаката Има и много други неща. Не бъди така тесногръд. Естествено, че може да се направи клип само с пропуските му и да се пусне в уинър под същото заглавие...нали се досещаш какви ще са отзвуците

peshky_
13.05.2009 22:31

лелеее 1:0 за Уигън сега стана интересно

skuri
13.05.2009 22:28

Ей "BUBOLE4O_ME4O" " На хората, които знаят за какво става въпрос, им е ясно, че може да се сглоби и клип с пропуските и с некадърните му отигравания." първо щом говориш така и си мислиш че знаеш всичко и си ккомпетентен по всичко съм сигорен че не тренираш футбол а след като не тренираш футбол няма как да схванеш смисала на клипчето защото не можеш да вникнеш в него... мн ме дразните така като говорите айде направи поне едно от отиграванията на Бербатов а !!! ше напрайш някой друг път... ако не беше бербо сега ман нямаше да са на първо място защото тои вкара победните голове на около 3-4 ма4а в който ман едва биха с един гол разлика.... тва не го мислиш нали... ама ко ше мислиш ти сигорно даже мачове не гледаш....

BUBOLE4O_ME4O
13.05.2009 22:08

Именно! Не харесвам Бербатов, но нямам нищо против той да бъде лост за едно обединение ... Нека бъдем по-добри! Макар, че не ни признават никаде, всички знаем, че сме велика нация! Били сме едни от най... Но 7 века византийско и турско робство и след това и социалзма донякаде е изкривил манталитета ни... България над всичко! Нека бъдем по-добри!

multikomp
13.05.2009 22:07

"Виж ГРЕДАТА в своето ОКО,не гледай ТРЕСКАТА в очите на другите". Аман от ЗАВИСТТА БЪЛГАРСКА. КОМПЛЕКСИРАНИТЕ ЛЕВСКАРЧЕТА стават банални и нетърпими. Г-н. Фъргюсън има обръщение "СЪР". То не се купува както много неща в нашия роден край. За нищо тои не би дал и 1 лев, а 30 000 000 е дал за една ИСТИНСКА ЗВЕЗДА.

Tovalan
13.05.2009 22:05

Съжелявам, че не те разбрах по-рано. Сега ми стана ясно какво имаш предвид. Аз също съм на мнение, че Бербо е един от най-добрите български играчи в момента. Дали струва 30 млн. или не, това няма никакво значение. България трябва да подкрепя Бербо, защото е един от нас и целият свят знае, че той е БЪЛГАРИН!!! Гордейте се с положителните неща (макар и малко) в страната ни, а не гледайте само лошото. Нека бъдем по-добри!

BUBOLE4O_ME4O
13.05.2009 21:59

Май няма смисъл да коментирам но все пак... На хората, които знаят за какво става въпрос, им е ясно, че може да се сглоби и клип с пропуските и с некадърните му отигравания. Качества има, това е безспорно, но такива сравнения с други играчи... Няма смисъл от тях. Митко сам беше казал, че не желаят да го сравняват с другите. Имал си собствен стил на игра и т.н. (то един стил...) В България безпристрастна преценка трудно ще се намери... Този клип е сложен тук с една единствена цел. Слепците да си отворят очите и да слязат на земята. За непълнолетните няма смисъл да обяснявам *wink*

MeToDueB
13.05.2009 21:55

petiat - подкрепям

Tovalan - не мога да го постна тук, защото сайтът на форума е прекалено дълъг .. написах ти по-долу, но може би не ме разбра. Ще ти пратя после, защото сега ми изписва, че данните се обработват и не мога да ти го пратя .. на лично съобщение очаквай линкът *wink*

Tovalan
13.05.2009 21:48

Да де, ясно, ама дай ми линк, че немога да намеря нищо. Благодаря предварително!

petar_drenovec
13.05.2009 21:40

Явно много от вас не-разбират от футбол,евала за Стоичков,Гунди и Бербатов,но да ги сравнявате с Ван Бастен това е нелепо,този футболист Ван Бастен може да се сравнява само с 2-ма футболисти в света,това са Хендрик Йоханес Кройф и Франц Антон Бекенбауер.Това е от мен.Айде чао че мача започва.

MeToDueB
13.05.2009 21:39

в официалния форум .. не мога да я постна, че е много дълъг сайта и пише, че думата м ие дълга

В една тема, в която някой друг беше постнал клип за Бербатов, и в една на име "Berbatov sell sell sell, Tevez buy buy buy" някой написаха great video .. и толкова. *joking*

pappi
13.05.2009 21:39

Евалата на air_J за мненията му *beer* Мислим напълно еднакво по тази тема....аз същите неща ги говоря често,но естествено ме взимат за завистник или че не съм патриот... хахаах... а това е адски смешно,защото ако случайно ме чуете как подкрепям българите в Мюзик Айдъл,ще се окаже,че тези които подкрепят безрезервно Бербо,са много по-малко родолюбци от мен *joking*

Tovalan
13.05.2009 21:37

Методиев, дай линк към темата, която спомена, че си пуснал във форума на Ман Юнайтед, за да им видя коментарите на английските балъци. Аз потърсих в Ред Кафе ама неможах да я намеря. Glory, glory Man United!!!

Go6oSeXa
13.05.2009 21:37

Според мен това клипче трябва да бъде показвано по медиите. Евалата за направения клип .

bobskia1
13.05.2009 21:32

Браво на Стилиян Петров!!! Избрали са го за играч на сезона в Астън Вила!!!

emo_peleto
13.05.2009 21:27

Хаха, стискам палци Манчо да я вземат. Барса може следващия сезон. *joking* А тази съпоставка с Ван Бастен е много интересна. Може би имаш право!

bobskia1
13.05.2009 21:27

Човече не знам някой който е гледал Бастен да не му е фен.Единствено съжалявам Тони Адамс,че човека стана заради него алкохолик!!!

MeToDueB
13.05.2009 21:23

между другото Бербатов е казвал не един път, че Ван Бастен му е любимия футболист и е гледал Милан, само заради него, но не е бил фен на Милан, а на Бастен !

bobskia1
13.05.2009 21:22

Като гледам този прекрасен клип се връщам назад във времето.Интелекта и лекотата с която играе ми напомнят на Най-големия.Това естествено е Марко Ван Бастен!!!Надявам се повечето да се съгласите с мен.

MeToDueB
13.05.2009 21:21

ахам *joking* Дано да вкара за 3-1 и да играе най-добре от Юнайтед, но Барса да победи


emo_peleto
13.05.2009 21:19

Е, и нека той да спечели Шампионската лига, а не любимата ти Барса! *wink*

emo_peleto
13.05.2009 21:16

MeToDueB, браво човече. Хубав клип си направил, макар да си фен на Барса ако не ме лъже паметта. Харесвам страшно много Бербатов, стила му на игра. Задържа прекрасно топката и има перфектен пас. Разбира се, трябва да има критици и смятам, че критиката (на air_J) е градивна и не е пристрастна. А по въпроса Христо Стоичков - той наистина е един от двамата най-велики футболисти на България (двамата с Гунди са играли в различни епохи и не може да се сравняват един с друг!), но като човек е наистина простак. Макар, че подкрепи Бербо, за което - евала!, все още си спомням, когато се отрече от България. Айде, нека Митко е жив и здрав и догодина да покаже много повече от своя талант!

Notlike
13.05.2009 21:15

Реших да драсна и аз някое редче. Според мен Бербатов е гениален играч, но просто не е избрал точен отбор. Тотнъм му пасваше перфектно на стила, просто някои отбори играят различен стил. Може би от топ 4 най-добре би играл в Челси, защото те са по-муднички, другите - Арсенал, Ман Ю, Ливърпул - те играят бърз футбол, а нашето момче има повече техника, отколкото скорост. Зачитам мнението на другите, че е муден, но при бързи футболисти като Тевез, Руни, Роналдо и халфовете отзад, хайде тичайте вие да настигате... яд ме е, че нашето момче е много умно и точно затова не се лакоми, а ако го прави, поне според моето скромно мнение, ще бележи много по-често. И все пак нашият прилича на черноработник, който обаче има атакуваща роля. Рядко се забелязва, но прави впечатляващи отигравания, които не може никой друг футболист на света.

DoN_vOLen
13.05.2009 21:09

эависниците да эамълчат,щотото иэглеждат жалки имам чувството ,че теэи эараэно болни хора са хора от българските малцинства (цигани,турци). не коментирам пуснатите бисери от тоэи air_J
Специалист сицки такива подобия са адски жалки!

silvi91
13.05.2009 21:04

e едно голямо БРАВО за този , който е направил клипа а може ли да попитам от къде мога да си го сфаля ??? *wonder*

MeToDueB
13.05.2009 21:02

air_J

не гледай Бундеслигата, а гледай от 22:00 Уигън - Манчестър, ако играе Бебратов .. не после, като няма гол и удар към вратата, а като е организирал 20 атаки .. да кажете .. "е той не играе нищо, Тевес вкара .. той е по-добър" *joking*

dakatabg
13.05.2009 20:58

Това е Бербатов най-великия футболист на България след Х.Стойчков и Гунди,само так Бербо тази вечер ще вкараш 2 гола.

air_J
13.05.2009 20:58

Всичко гениално, колкото и малко да е то, случило се в Манчестър Сити е дело на Робиньо. Той щото нашият много редовно бележи, та чак се скъсва. *joking* Казах ти вече многократно - всеки човек има свое мнение, и има право да има такова. Това, че не съвпада с твоето не винаги означава, че е непременно грешно. Просто имаме различни виждания за футбола - поне за мен няма никакъв проблем и нищо лошо. Сега отивам да ям и да гледам Бундеслигата. По-нататък в други теми за Бербатов ще се засичаме със сигурност пак. Ти като негов защитник, аз като негов критик. Лека вечер от мен и поздрави! *wink*

MB_KrisS
13.05.2009 20:58

Той португалския циганин мрази всички, сигурно и родната си майка. Той обича само себе си. А иначе е нормално в някои ситуации да не се подава на изгодни позиции, просто защото в играта не можеш да го видиш. Сигурен съм, че ще намерите подобни ситуации и за другите футболисти.

air_J
13.05.2009 20:55

Съжалявам, че трябваше да пускат три поредни коментара един след друг, но има някакво много малко ограничение в символите, та за да пусна цялото си мнение се наложи да го раздробя на три. А Стоичков като човек за мен си е завършен простак, при това доста нагъл, но ето че и тук се доказва моята теза, че хората са различни и имат различни мнения. Правото да има мнение го има всеки човек, понякога за добро, понякога за лошо - това е положението. Мнението е като задника - всеки си го носи. *joking*

MeToDueB
13.05.2009 20:55

е с това - Робиньо, че влачи на гърба си Сити .. вече стана за смях. Да вкара в последните 4 мача, цели 3 гола, но преди това не се бе разписвал в 17 поредни срещи от началото на полусезона ? Бербатов кога е имал такава суша откъм асистенции или голове .. айде стига вече с тая критика ..

air_J
13.05.2009 20:53

Поздравявам те за клипчето, повтарям, че те имам за интелигентен потребител и като такъв се надявам да разбереш апела ми - оставете ни нас, незаслепените от Бербо-манията да имаме право на собствено мнение, различно от мнението на мнозинството. И наистина в заключение - градивните критици винаги сме полезни и никога не сме излишни. Именно заради такива като нас футболистите не успяват да се замъглят от звездният блясък на славата, защото ние сме готови да ги вразумим. Нали футболистите затова играят - за да затварят устите на нас, техните критици? Ако имаше само фенове на Бербатов в цял свят докъде щеше да го е докарал? Трябва задължително да има и критика, и когато се налага тя трябва да е дори унищожителна. Това е! Поздрави от мен и не мисли всеки, който не е фен на Бербатов за заслепен от българските си клубни пристрастия, защото допускаш огромна грешка. Аз такива също не ги понасям - еди кой си бил играл в Левски/Цска и се почва - мани го това говедо/свиня, пожелавам му само гадни работи и ей такива неща... Аз от такива критици се разграничавам. *joking*

air_J
13.05.2009 20:52

Малко по-сериозно, Методиев! Интелигентно момче си, просто приеми, че не всеки е длъжен да бълва дитирамби за Митака. Той е от средна европейска класа и затова и не блести в Юнайтед, също като Парк Джи Сунг. Затова и в Тотнъм блестеше много повече, защото там беше звезда, а в Юнайтед е пълнеж. Хората имаме глави на рамената си и мислим с нея, кой колкото може, разбира се. Затова и никога няма единомислие, а всеки си има свое мнение, което не е задължително да съвпада с мнението на мнозинството, нали? В заключение - Робиньо играе в къде-къде по-посредствен клуб, буквално ги влачи на гърба си, има почти едно към едно актив голове/асистенции с Бербатов - е, как така единият може да е трансферен провал, а другият да бъде геният с топката, само защото е българин? Стига с това търсене на врага с партиен билет!

MeToDueB
13.05.2009 20:52

има значение .. точно за това ще плюеш или характера, или играча .. Ако нямаше значение, нямаше да казваш,. че Стоичков е кръгла нъла, като човек .. като човек, за мене е Господ !


AriesBG
13.05.2009 20:52

Браво Методиев, отново си свършил чудесна работа.Аз лично съм горд че Димитър Бербатов е българин и смятам че всеки трябва да бъде.Да оставим на страна низките страсти,завистта и простащината, това е една игра която със своите футболисти е донесла много повече слава и популярност за България отколкото каквото и да било друго...Да се отнесем с необходимото уважение и респект към тези наши момчета!

air_J
13.05.2009 20:50

Това, че съм фен на Левски какво общо има? Как като такъв винаги съм твърдял, че най-великият футболист на всички времена се казва Христо Стоичков, а не Георги Аспарухов? Е, Стоичков е кръгла нула като човек, но тук става въпрос за футболни качества. Как като фен на Левски твърдя, че най-силно играещият българин на Острова се казва Стилиан Петров? Как винаги съм се радвал на неговите успехи и на тези на Мартин Петров? Те как никога не са ми правили проблеми? Само, когато се говори за Бербатов ако има и най-малката критика се почва - ти си синьо говедо, родоотстъпник, предател, завистник, подлога и разни подобни епитети.

berbo_fan_No1
13.05.2009 20:45

Евала на който си е играл да прави компилацията, ама
като изключим повторенията клипчето става малко кратичко като за толкоз време *wink*.
Понеже медала си има две страни и един калъч, сега е редно да се направи и друго клипче с отиграванията в стил "от дузпа в тъч". Моля ако някой се захване да го прави - нека се вмести КЛИПЧЕНЦЕТО в два часа *smile* .
Иначе момчето е много добро, сър Алекс не спира да го хвали. Няма и да спре поне докато успее да го пробута на друг отбор, щото гаф за 30 милиона не се признава лесно даже и да си сър. Той също вижда, че Ман. юн. определено играе по-добре без "човека в засада", ама ако го остави резерва ще трябва да го даде после за каса бира, а ако играе редовно ще му вземе поне две.

razgele13
13.05.2009 20:37

за мен единнствения ,който някак си мрази Бербо или него харесва е "португалския циганин" иначе др.играчи на ман. го харесват е има някои по-лакоми ,но това неозначава,че не го харесват *stop* *thumb_up*

Joroo_o
13.05.2009 20:36

Ние българите сме най големите нещастници на този свят. Вижте ако обичате това клипче и се засрамете какво нещо правят англичаните за ДИМИТЪР БЕРБАТОВ!!!!! ВЛЕЗТЕ В уотубе и напишете Dimitar Berbatov DB9 You KNOW my Class !!!! А вие тук седите в този сайт и само го обиждате и го искарахте най слабия футболист в света. ВСИЧКИ ВИЕ ТУК , КОЙТО НЕ ОЦЕНЯВАТЕ СТОЙНОСТТА НА МИТКО СТЕ ЕДНИ ГОЛЕМИ ЗАВИСТНИЦИ И НЕЩАСТНИЦИ!!!!! БЕЗСРАМНИЦИ!!!!! НЕ ВИ Е СРАМ ДА НЕ ГО ЗАЩИТАВАТЕ И ПОДКРАПЯТЕ, НО КАКВО ИСКАМ АЗ ОТ ДЪРЖАВА ПЪЛНА С ЦИГАНИ И ТУРЦИ!!!!! ОЦЕНЕТЕ КРАСОТАТА НА БЕРБА!!!!1НЕ БЪДЕТЕ СЛЯПИ.!!!! А МОДЕРАТОРИТЕ В ТОЗИ САЙТ ДА СПРАТ ДА ГО ЗЛЕПОСТАВЯТ ЗАЩОТО НЕ СЕ ВИЖДАТ ТЕ КАКВИ НЕЩАСТНИЦИ СА!!!!! ПИТАМ ВИ САМО КАКВО СТЕ ПОСТИГНАЛИ ВИЕ ВЪВ ВАШИЯ СКАПАН ЖИВОТ ??? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО И ВИ Е ЯД И СИ ГО ИЗКАРВАТЕ НА ХОРАТА КОЙТО ПРОСЛАВЯТ РОДИНАТА НИ!!!! ЗА ТОВА СТОЙЧКОВ СЕ ОТРЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ , ЗАРАДИ ТАКИВА ЛЕКЕТА КАТО ВАС, МИЖИТУРКИ !!!!!!!!!!!

MeToDueB
13.05.2009 20:32

е мислиш така, защото и ти си от Левски и влагаш пристрастия .. може и да не го осъзнаваш, но влагаш ..

air_J
13.05.2009 20:31

Каквито и кадри да се подберат, нашият няма да стане по-добър, камо ли пък от Карлос Тевез. Някога да се е скандирало на "Олд Трафорд" България? А Аржентина се скандира, при това не рядко. Аман от фалшив патриотизъм според мен. *joking* Сега да не излезе, че всички които смятаме, че Бербатов е прекалено слаб за Манчестър и изключително прехвален, само защото е българин сме родоотстъпници, национални предатели и завистници на всички успели българи, че ще настане яко смях...

UItraBlueHool
13.05.2009 20:24

Преди всичко сме българи и съм сигурен че са малкото хората които му желаят неуспехи,но трябва и също да сме обективни.Едва ли с 2 финта си затвърждава мястото на титуляр в Манчестър.Както виждате без него Манчестър бие наред .. така че лично аз мисля че Тевез играе много по добре макар и скоро да се маха.

eNzo_
13.05.2009 20:23

то се вижда че го изолират и то още отдавна не че не играй

jakos
13.05.2009 20:19

добър клип но разбирам че сме българи но за такова нещо като че не му подавата НАРОЧНО неможе и дума да става отборът е над сичко и над всеки.Роналдо не му подавал аиде да го махаме Тевез не му подавал аиде и него да махаме аиде и Руни да махаме тогава за Нани разбирам тои на никои не подава да махнем сички та да има Бербатов къде да се изява Бербо прави добтр първи сезон поне за мен 15 гола са маи и към още толкова асистенции
има талант момчето но за такова нещо че не му подават и го изолират неможе да става и дума САФ не е видял такова нещо и не го е казвал начи го няма точка тои я разбира тази игра повече от всички "разбирачи"

pappi
13.05.2009 20:07

Браво за клипа *wink* Много е готин ........НО... хахаха .....първата половина на материала е прекрасна--страхотни отигравания и попадения!!Повечето бяха с екипа на Тотнъм--явно това е подлъгало Сър Алекс да прахоса 30 млн.!!!Обаче другата половина на клипчето,която беше уж да ни покаже колко е недооценен и пренебрегван от съотборниците си Бербо,беше даже смешна за мен *joking* Изобщо не може да се оплаква,че не му подават---може да се направи даже много много по-голям клип,в който да се покаже колко пъти той не е подал,колко пъти е забавил атаката,колко пъти е сбъркал и т.н.!!Пък и в Тотнъм е свикнал само на него и Кийн да подават,което е нормално,защото те бяха лидерите и основни играчи,но в Ман всеки може да вкара и не се робува на имена!!!!!!Пак казвам,както преди съм твърдял---Бербо не е за бързия Манчестър!!!Твърде голяма хапка е за него..според мен

beta_hous3
13.05.2009 20:01

Когато вкарва всички в отбора много го харесват , но иначе го пренебрегват супер много . Даже не го поздравяват в повечето случаи когато им асистира по перфектен начин за гол ( гола на Тевез срещу Ман Сити и др. ест ) Гледах почти всички мачове от тези в клипчето и дори без повторение , а в момента е супер очевидно , че Бербатов е на много добри позиции , а те просто не му подават топката , или я ритат във вратата или я задържат прекалено много . Тевез и Роналдо и Нани най-много пренебрегват българина . Айде за Тевез е до някъде разбираемо вмомента , защото се бори с него за титулярното място , но Роналдо и Нани са абсолютни егоисти *sick* А на мача с Ман Сити Тевез вземеше ли топката я риташе към вратата , за да може да вкара той гол , а не някой друг . Наистина има добър удат , но не всеки мач ще му се получават като този *wink* . А и Роналдо според мен не е чак такъв голмайстор какъвто го изкарват , защото той е на принципа ... РИТНИ КЪМ ВРАТАТА 20 ПЪТИ НА МАЧ ВСЕ 1-2 ЩЕ ВЛЕЗНАТ И СИ ГЕРОЙ ... да не говорим е всички пряг свободни и дузпи той ги изпълнява , съвсем нормално е да има толкова много голове при условие , че изпълнява всеки мач по 4-5 пряг свободни удара .

Yavor90
13.05.2009 19:31

Мился, че му липсва мотивация и това се дължи на пренебрежението към него от страна на Рууни и Роналдо, щото се появи нова звезда и те горките си умряха от завист и от яд, че не са номер 1. Сега като се махне метро(хомо)сексуалния Роналдо, ще видите как ще му тръгне играта на Бербо

des_v24
13.05.2009 19:30

Много добро клипче ,имах възможност и гледах повечето мачове на Ман Юн. не защото са ми любим отбор ,а заради Бербатов.В момента той е разликата в този отбор за нещо красиво,нетрадиционно .Да Роналдо играе също много технично ,но той неможе да подава като нашият ,не че няма техника ,а просто е егоист и иска славата да е само за негто,в полседния мач плачеше и се цупеше като някаква ....... няма да казвам но се сеща те *smile* ,Рууни е по-друг футболист ,няма да коментирам Нани още по-голямо лике от Роналдо,а за Тевез има много хъс в него ,но нещо немога да се сетя кога той е подал голов пас на Бербатов ,ако не е нашият нямаше да има толкова голове до сега.Според мен САФ ще сгреши ако това лято продаде нашият ,и невярвам това да се случи ,е всичко е възможно но определено ще е грешка ,която няма начин всички да не видим ,когато Ман .Юн ,няма да е номер 1.Отбора иска нещо различно и затова Бербо е там,да бил мързелив ,не бягал ,ами като има 3-4 където бягат като мухи без глави той защо да го прави ,нали гледате кога си бяга ,и как игаре Този сезон му е за климатизация в отбора в следващият ако остане там 100% ще вкара повече голове и ще покаже по-добра игра!

Kantev
13.05.2009 19:17

Евала пич , супер видео , мн се изкефих докато го гледах браво,браво и искам да вметна нещо ... не ви ли изглежда,че Бербо за Манчестър върши същата работа като Меси за Барселона ? Гради атаката , супер извеждащи пасове ... ако му подаваха повечко щеше да има 30 гола до сега сигурно и любимият ми отбор щеше вече да си е осигурил титлата *wink* Юнайтед играеха много силно миналата година , но тази са още по-добри благодарение на БЕРБАТОВ !!! поклон !!! *devil*

webstar__
13.05.2009 19:16

лазаров прав си антибългари и не само ами са и турци 100 % половината затжа ми са повръшта коментирайте си ваште играчи ве лайна а ако има българин да пиши лошу за него тва не го разбирам вече штото толкова малка държава с такива футболисти няма да знаете !!!!! *devil*

Xristo91
13.05.2009 19:14

Винаги съм казал, че в Юнайтед има още какво да покаже, но не му се дава възможност именно защото от време на време го "пренебрегват". Но все пак мисля че и силните критики оказват влияние *smile* Нека го подкрепип *wink*

vplazarov
13.05.2009 19:13

Браво Владо много добри кадри си събрал *thumb_up* аз съм сигурен, че тези които само плюят по Бербатов не са гледали и една трета от мачовете в които той е играл... И сър Алекс е доволен от него и мисля, че той е доста по голям експерт от всички антибългари - разбирачи тук. Лично аз за първи сезон в Ман Ютд съм много доволен от Берба и му стискам палци да покаже в пълна светлина още от своя голям потенциал и да затвори устите на всички критици. VIVA Berba

Yavor90
13.05.2009 19:13

Аз мисля, че Бербатов е много добър футболист и просто не е свикнал със стила на Юнайтед все още и му е нужно време да свикне. Това, че не бяга много не е от мързел, ами е от липса на хъс... Мисля, че не се чувства толкова добре в отбора, колкото твърди, но се надявам, че с времето всичко ще се оправи

tonialex
13.05.2009 19:06

не искам да съм критичен много ама това което показваше в германия го няма тука играе много плахо ине съм много доволен от това което показа до момента а тои може и по-добре надявам се догодина да го покаже

vplazarov
13.05.2009 18:58

Те са си 4-5 антибългари който постоянно гледат да злепоставят Бербатов и нека не им обръщаме внимание

paco_kl
13.05.2009 18:57

берба ще започне да блести когато португалският циганин се махне от ман.ю.тогава ще има и много повече поле за изява,а между другото мисля,че ще е съвсем скоро!само едно му пожелавам-да не спечели шампионска лига,защото съм каталунец по душа и от това ще спечели красивата игра без допълнителни тактики и прочие глупости от ерата на мауриньо.само БАРСА

Adrian000
13.05.2009 18:55

mittte , играл съм да и продължавам да играя чичовото ,но не там въпроса досещам се к'во ще кажеш нещо от сорта "що не идеш ти" неможе всеки да стане голям футболист ,но когато имаш талант и когато те прехвърлят в толкова голям отбор като Манчестър се вижда разликата в класата определено останалите нападатели на червените са по- добри от Митко Балерината не можеш да си позволиш да стойш да чакаш топката сама да ти дойде трябва да я търсиш да се движиш ,а не да стой като някой търтей и след това да ревеш ,че другите футболисти били лакоми аз лично не съм видял Рууни и Тевез да стоят и да бездействат и не само в Манчестър вземете например Торес от Ливъпул или Дрогба от Челси дори и Ван Перси и Адебайор това са нападатели Берба с тая игра може да играе единствено в Италия и да бъде нещо като Шевченко и Инзаги може би Адриано и Трезеге ама за Англия специално за голям отбор не става и това дори Гейбриъл Агбонлахор е в пъти по- добър футболист от него!

Ikonomischeto
13.05.2009 18:55

пич ако футбола бе само тичане...... спринтьорите щяха да са най-добрите футболисте *wink*

MeToDueB
13.05.2009 18:54

вечните хейтъри : dunaveca, Futbolfen, adrian000 .. всяка тема, само от тях може да се очаква да обидят Бербатов .. няма смисъл от коментар въобще .. въобще няма смисъл да им се четят глупостите .. има още 2,3 абонатни хейтъри, които като видят нещо за Бербатов .. и веднага първата работа им е да го обидят и да кажат, че е слаб ..

Futbulfen
13.05.2009 18:52

За изолирането също не съм сългасен..когато даден играч стои като дърво и се открива само когато се върне към центъра(вече ненужен) няма какво да очаквате да го търсят.Вижте Тевез,Рууни..как тичат,борят и гонят всяка топка! Не ви ли минава през акъла,че тях ги дразни тая мързелива игра на нашенеца..т'ва разхождане в 90% от игровото време? Еми ако вие играехте там и имахте такъв колец на терена..щяхте да мислите по друг начин.Ма нали е българин,да го преуценяваме *sick*

Futbulfen
13.05.2009 18:49

Я опитайте да оставите настрана малко тая патриотщина и погледнете реално на нещата.Първо за тоя клип който толкова ви вдъхновява..половината клип(голове и няколко отигравания)е на фона на представянето му в Тотнъм..да там игра момчето,но алчността го погуби.Барби не се представя зле зарадо свойте съотборници,недейте да говорите глупости..за да носиш фланелката на Ман Ютд ти тряа повече.Нима футболисти като Ибра,Хунтелаар,Торес и т.н. нямат същите отигравания в даден момент?! Не се излагайте и пак ви казвам тоя клип половината е на фона на Барби в Тотнъм и няколко(наистина качествени отигравания) като футболист на Ман..като няма какво друго да покажат на яве излизат кадри с екиипа на шпорите..замислете се!

Ikonomischeto
13.05.2009 18:48

Бербатов прави добър сезон за Манчестър. Все пак това му е първият сезот с този голям отбор. Бербатов многократно е получавал похвали от Фърги. Мисля, че Сър Алекс Фъргюсън разбира повече от тази игра от вески един от нас, щом Берба получава доверие да играе в мачовете за своя отбор, получава похвали от трениора какво друго искаме. Относно отбелязаните голова и асистенции, те не малко. Найстина не се превърна в машина за голова, както мнозина от нас желаят, но той е полезен за отбора. В много от случайте остава изолиран, но мина времето, когато Манчестър Юнайтед играеше за един човек. Многократно Бербатов е казвал, че се чувства щастлив в "театъра на мечтите" . Какви трансфери тръгнахме да му уреждаме ние ?!?!

krasi3737
13.05.2009 18:44

Чудесен материал.Първо искам да поздравя Методиев за огромната работа,която е извършил.Този клип ни показва изключителния талант на Бербо.Трябва да ценим такива футболисти като него,защото не са много българските футболисти,които са играли в големи отбори като Ман.Юн,Барселона.Нека се радваме на играта,която показва Бербо и да не бъдем толкова критични към него.Все пак той постигна много като футболист.Пожелавам му да да показва още от своята интелигатна игра ,да бележи голове и най- после да спечели Шампионската лига.УСПЕХ БЕРБО. БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ.

brickbat
13.05.2009 18:36

Преценете сами дали Димитър Бербатов оправдава трансфера си в Манчестър Юнайтед, доказа ли класата си в състава на сър Алекс и беше ли пренебрегван от част от своите съотборници?

Не не оправда трансфера. Да доказа в някои мачове, че е добър футболист. Да пренебрегван е от съотборниците си.

mittte
13.05.2009 18:35

аадриане ти играл ли си футбол бе моито дете

FidoDido
13.05.2009 18:29

Безпорно Бербатов е иключителен футболист, но напоследък не си дава зор нещо. Незнам на какво се дължи. В Манчестър кога стего видяли с топката да финтира защитника да го надбяг и да вкара, докато в Тотнъм го правеше. Аз твърда и продължавам да твърда, че Бербатов не играе на типичния за него пост. Сър Алекс иска да го преквалифицира. Вие как мислите??? Според мен той е типичен нападатл трябва да е на върха на атаката, а не да я организира, което му се отдава но небележи голове

stef9472
13.05.2009 18:28

най добия бг футболист-няма спор *party* но по едно време наистина не му вървеше играта както в началото когато беше безпорно най добрия в състава на сър Алекс фъргюсен.И сега се опитва отново да спечели доверието на Алекс-дъвката и определено го прави *stop*

leo_94
13.05.2009 18:23

Клипчето мн ми харесва и на критиците в Англия може да им пуснете тва клипче и да им затворите педераските усти.Дайте ми линк за да мога да си я изтегля.ПЛС

Adrian000
13.05.2009 18:22

Хаха я се стегнете бе това теле не става за нищо две три завъртания на 180 градуса и голямата му техника има две три асистенции и също толкова голове другите са от типа "топката сама го уцели" толкова ли сте слепи ,че не виждате от всичките му мачове най- много 1/4 да са били добри и това и показват между другото и оценките на специалистите това момиченце с диадемката му е мястото на пейката! И между другото клипа си е доста пристрастен като питате дали е бил полезен за Юнайтед какво прават 4-те му гола за Тотнъм тук ?! И аз мога да искарам някое друго отиграване да кажем на някоя наша "супер звезда" от А група и да му напраа феноменален клип не се излагайте това е пълна простотия!

rosenjim
13.05.2009 18:21

Аматьор *smile* не хич не ни трябва за националния dunavac__трябва ни ГОНЗО нали така БЕРБО хич не става

nom3rcy
13.05.2009 18:18

ахахах ov3r евала за коментара много добре казано! Бербо не е за този отбор.. Бербо е за отбор като Барселона... Арсенал!Както казах още преди да отиде в манчестър .. Бербо ще го развалят .. така и стана.. дано отиде в друг голям европейски гранд от сорта на Барса ... със сигурност там ще се изпъкне много повече като играч !

ov3r
13.05.2009 18:15

dunavec, за това не си на мястото на Мъри. Добре, че не си на мястото на Сър Алекс, че Юнайтед няма да мръднат от Конференцията по-нагоре. Бербатов за мен е най-елегантният и най-добрият играч в състава на Манчестър. Клипът показва нещата, които всяка седмица гледаме по ТВ: Бербо подава, Бербо извежда, Бербо е на позиция, но.... не получава. Дано Фъргюсън им налее малко акъл на тия лекета, защото аз не мога да ги понасям. Доста са комплексирани от нашето момче. И Тевез, и Роналдо... Тъпичко им е като има някой по-голям от тях.

peshky_
13.05.2009 18:13

според мен няма какво мн да добавя самия клип казва всичко определено съм сиг че Бербо може и още ако му падават повечко ще вкарва и повече и да има поне още 5-6 гола на сметката си но защо примерно той да е звездата като тия малоумници искат те да оберат славата напоследък никак не ми харесва играта на Юнайтед всеки лъже лъже открива са и стреля от 30 метра е тва ако е отборна игра ако не си вземат поука Барса ще ги сцепи на финала.

MAL4O
13.05.2009 18:13

няма самнение че Бербо е от огромно значение за Манчестер тои вкара мниго важни голове с които донесе много важни точки на тима си *smile* .

bales
13.05.2009 18:08

Браво, много добре е направен.
Предлагам масово да пуснем в разни форуми, да видят тия фенове и да млъкнат.

dunavec__
13.05.2009 18:08

Ако съм на мястото на Мъри, той бездарник НИКОГА няма да го викам в националния!