Залагайте смело срещу Рома, Наполи и Интер

15:09
Залагайте смело срещу Рома, Наполи и Интер
Както и очаквах, 27-ят кръг в Серия А се оказа доста крив, изпълнен с тройни и трудни за прогнозиране мачове. Аз успях да позная 5 от 10-те срещи, като топ-попадението ми е точният резултат на Фиорентина Киево 2:1.
Предстоящият уикенд на Ботуша предлага за всекиго по нещо. Има и твърди двубои, и такива, в които могат да се получат изненади.
Да започнем със сигурното: Според мен е време Парма да спре черната серия и ви съветвам да гласувате доверие на дуковете срещу Торино. Единицата на Аталанта изглежда добра, а Каляри има всички шансове да удари Сампдория.
В по-завързаните мачове: Моето усещане е, че трябва да се играе срещу Наполи и Рома. Също така, не виждам как в това си състояние Интер ще победи Болоня.

Прогнози за всичики мачове от 28-я кръг на Серия "А":

Петък, 8 март

21:45 часа: Дженоа – Милан

Контузени: Дженоа – Матусалем, Флоро Флорес, Оливера, Манфредини, Милан – Де Йонг, Запата
Наказани: Дженоа – Куцка за 1 мач, Милан – няма
Милан победи Лацио с категоричното 3:0 в миналия кръг и вече заема 3-а позиция на 5 точки от втория Наполи. Треньорът Макс Алегри разполага с почти всичките си ключови футболисти. Големият отсъстващ е само един, но много важен – Марио Балотели. Нападателят все още не е напълно възстановен от травмата си и едва ли ще играе срещу Дженоа. Мексес се връща в центъра на отбраната за сметка на Запата. Росонерите отново ще заложат на 4-3-3 с Боатенг, Пацини и Ел Шарауи в атака. Грифоните са само на 5 точки от опасната зона и водят битка за оцеляване. Въпреки незафидната си позиция, тимът на Балардини показва добри игри. На Олимпико срещу Рома отборът заслужаваше поне равенството. Дженоа по традиция дава сериозен отпор на Милан у дома – статистиката е 2/3/2. Очаква се грифоните да изберат тактическа постройка 3-5-1-1 с Бориело като чист нападател и Бертолачи зад него. Предстои много интересен и напрегнат двубой. Въпреки симпатиите ми към домакините, трудно е да се предположи, че росонерите ще сбъркат.
Прогноза: 2 Точен резултат: 0:2

Събота, 9 март

21:45 часа: Удинезе – Рома
Контузени: Удинезе – Бенатиа, Пинци, Лазари, Рома – Маркиньос, Пянич, Кастан, Дестро
Наказани: Удинезе – няма, Рома – Брадли за 1 мач
Рома се движи във възходяща линия при новия си треньор Андреацоли. Вълците постигнаха три поредни успеха и отново са реален претендент за челните места. За Удинезе обаче се отнася същото. Зебрите са много силни на Фриули и обикновено печелят, независимо от противника. Очаква се треньорът на домакините Франческо Гуйдолин да измени тактическата постройка от 3-5-1-1 на 3-4-2-1. Ди Натале ще води нападението, а зад него ще действат двама атакуващи халфове – Перейра и Муриел. Схемата на Рома ще бъде същата. Младият Романоли вече се наложи в защита и отново ще бъде титуляр. Напред са Тоти, Ламела и Освалдо. Предвид статистиката – 8/4/8, мачът изглежда троен. Според мен обаче Удинезе няма да загуби. Зебрите стабилизираха представянето си напоследък. Бележат малко, но и трудно допускат голове. Рома, въпреки победите си, допуска твърде много колебания в защита. Именно заради това смятам да заложа за успех на фриуланите.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

Неделя, 10 март

13:30 часа: Аталанта – Пескара
Контузени: Аталанта – Белини, Капели, Марилунго, Скалони, Пескара – Сфорцини, Модесто, Капуано, Ризо, Капрари, Заури, Балзано
Наказани: Аталанта – Кармона за 1 мач, Пескара – няма
Аталанта е на 9 точки от опасната зона, но все още не бива да се чувства в пълна безопасност. Бергамаските победиха като гост преки конкуренти в битката за оцеляване – Палермо и Сиена. Ако надвият и Пескара, задачата им до края на сезона става далеч по-лесна. Очаква се домакините да заложат на 4-4-2 с Денис и Ливая в атака. Двамата, заедно с Бонавентура, са основни фигури в състава. За делфините става все по-трудно да запазят мястото си в Серия А. Вейс и Абрускато вероятно ще започнат в нападение. Аталанта има само победи в 5-те си досегашни мача срещу Пескара пред собствена публика. Бергамаските са по-класният отбор и победата им не буди съмнение.
Прогноза: 1 Точен резултат: 3:1

16:00 часа: Ювентус – Катания
Контузени: Ювентус – Анелка, Касерес, Де Челие, Бендтнер, Пепе, Катания – Капуано, Бариентос, Бергесио
Наказани: Ювентус – Видал за 1 мач, Катания – Легротале за 1 мач
Антонио Конте даде почивка на голяма част от титулярите срещу Селтик в сряда. Старата госпожа не игра по най-добрия начин, но въпреки това постигна очаквана победа с 2:0. Мароне направи силен мач в центъра на защитата. Срещу Катания обаче титуляр ще бъде Киелини. Лихщайнер се завръща на десния халф-бек, а Погба ще замени Видал в средата на терена. В атака може би ще започнат Вучинич и Джовинко, въпреки че Куалярела и Матри също показаха добри игри. Катания бе близо до нов значим успех срещу Интер, но допусна обрат. Основните голмайстори на слоновете – Бариентос и Бергесио пропускат визитата в Торино. Гомес, Кастро и Кани ще действат в нападение. Легротале, който е бивш футболист на Ювентус, липсва много в защита. Статистиката е 3/3/1 в полза на бианконерите. Футболистите на Конте едва ли ще подценят съперника.
Прогноза: 1 Точен резултат: 3:1

16:00 часа: КиевоНаполи
Контузени: Киево – Сардо, Наполи – Бритос
Наказани: Киево – няма, Наполи – Канаваро за 1 мач
Наполи няма победа вече шест поредни мача във всички турнири, но въпреки това продължава да бъде най-сериозният конкурент на Ювентус за титлата. Ако тимът на Валтер Мадзари обаче не спечели във Верона, отново ще си остане с калъфките. Гостите имат проблеми в центъра на защитата, където Бритос и Канаваро са аут. Именно там могат да дойдат проблемите, въпреки присъствието на опитни футболиски като Гамберини и Кампаняро. Схемата на Наполи не се променя – 3-4-1-2 с Хамшик зад Пандев и Кавани. Киево се доближи до опасната зона и също се нуждае от точки. Летящите магаренца излизат с най-добри си възможен състав. Очаква се Тереау и Палосчи да водят атаката на домакините, които в този двубой вероятно ще заложат на 3-5-2. Статистиката във Верона е 3/0/3. Разбира се, на хартия гостите са фаворити, но за мен мачът е троен и дори смятам, че Киево има сили да спечели.
Прогноза: 1 Точен резултат: 1:0

16:00 часа: КаляриСампдория
Контузени: Каляри – Конти, Сампдория – Гасталдело, Поулсен
Наказани: Каляри – Писано за 1 мач, Сампдория – Гасталдело и Кръстичич за 1 мач
Сампдория е в страхотна серия от шест мача без загуба, която изкачи тима на 10-а позиция. Моряците на практика вече са изпълнили основната си цел – да не изпаднат. Срещу неделния си съперник обаче, отборът от Генуа няма победа в осем поредни срещи. Гостите вероятно ще заложат на 3-5-2 с Икарди и Сансоне в атака. Каляри загуби тежко последния си двубой срещу Болоня, но въпреки това стои далеч от опасната зона. Схемата на домакините традиционно е 4-3-1-2, като колебанията пред треньорския щаб са за титулярите в нападение. Както вече споменах, Каляри играе доста успешно срещу Сампдория напоследък. Поредицата от добри резултати на моряците все някога трябва да спре и аз смятам, че домакините имат всички шансове да победят.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

16:00 часа: Палермо – Сиена
Контузени: Палермо – Барето, Ернандес, Мантовани, Сиена – Вергасола
Наказани: Палермо – няма, Сиена – няма
Съдбата и на двата тима зависи много от този мач. Съперниците все още имат шансове за оцеляване, но задачата изглежда трудна. Палермо записа четири поредни равенства, които обаче донесоха твърде скромен точков актив. Сицилианци ще търсят успеха с Дубала и Миколи в атака. Отборът като че ли заздрави защитата си, но трудно бележи. Сиена загуби два мача от Ювентус и Аталанта, след като неочаквано успя да съживи надеждите си за оцеляване. Гостите са в почти оптимален състав. Статистиката е 6/0/4. Троен мач. Аз залагам на самоубийствен и за двата тима хикс.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

16:00 часа: ПармаТорино
Контузени: Парма – Марига, Сантакроче, Кода, Торино – Бакич, Йонатас, Касерес
Наказани: Парма – няма, Торино – Черчи и Мегиорини за 1 мач, Диоп за 2 мача
Ако търсите твърдата единица с приличен коефициент в програмата на Серия А – ето я! Парма е в ужасяваща серия от 8 мача без победа. Дуковете се нуждаят от успех възможно най-скоро, за да възвърнат самочувствието си и Торино изглежда идеалната жертва. Очаква се Донадони да заложи на 3-5-2 с Биабиани и Амаури в атака. Гостите имат проблеми с контузени и наказани футболисти. Въпреки това, те не изневеряват на схемата си – 4-2-4, но пармалатите със сигурност ще вземат мерки срещу опасните крила на биковете. Статистиката е 7/0/1 в полза на домакините. За мен мачът е твърда единица.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

21:45 часа: ИнтерБолоня
Контузени: Интер – Кастелаци, Оби, Самуел, Силвестре, Нагатомо, Мудингай, Милито, Болоня – Натали
Наказани: Интер – Ханданович за 1 мач, Болоня – Коне за 1 мач
Интер е на път да изпрати доста разочароващ сезон след загубата от Тотнъм с 0:3 в първия мач за ЛЕ. Титлата отдавна е илюзия, а с толкова много проблеми в състава тимът може би ще остане и извън зона ШЛ. Срещу Болоня, Страмачони може би ще заложи на един чист нападател – Паласио. Алварес и Гуарин ще му помагат от втора позиция. Болоня се представя много добре, но предимно у дома. Като се има предвид състоянието на нерадзурите обаче, шансовете на гостите не са малки. Болоня традиционно използва схемата 4-2-3-1 с Джилардино на върха в атака. Диаманти, Тайдер и Габиадини са много опасни. Интер има тотално надмощие – 10/2/3. С това нападение обаче ми е трудно да повярвам, че нерадзурите ще вкарат достатъчно, за да победят, срещу защитници като Гариц, Антонсон, Черубин и Морлео.
Прогноза: 2 Точен резултат: 0:2

21:45 часа: Лацио – Фиорентина
Контузени: Лацио – Конко, Станкевичус, Броки, Клозе, Фиорентина – Роси, Кампорезе, Хегази
Наказани: Лацио – Кандрева, Фиорентина – Акуилани за 1 мач
Лацио посреща Фиорентина в пряк сблъсък за местата, даващи право на участие в ШЛ. Съперниците имат всички шансове да се класират за най-комерсиалния турнир, разбира се, ако удържат на скоростта, която Милан набра. Орлите бяха пометени именно от росонерите в миналия кръг. Големият проблем за столичани е отсъствието на Клозе. Флокари отново ще го замести в нападение. Схемата на Лацио не се променя – 4-5-1. Фиорентина редува победи у дома със загуби при визитите си. Очаква се Винченцо Монтела да остави Тони на пейката за сметка на Ляич. Тактическата постройка на виола традиционно е 3-5-2. Орлите имат смазващо статистическо предимство – 12/2/3 и са фаворити. Според мен обаче гостите имат сили поне за точка.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vinaver
08.03.2013 23:50

Типстъра отново започва добре. Хваща Милан даже и на точен. Често му се случва да познава мачовете с точните им резултати. *cool*

denislav.chakarov.3
08.03.2013 23:48

holihan4e имам съвет... заложи 10 х-са!!! 1-ва минута ги познаваш винаги *lol*

denislav.chakarov.3
08.03.2013 23:46

Всеки мач от 2-0 2-3 има тото? Егати логиката *lol* Знаеш ли колко пъти в 20-та минута и аз ги познавам аххаха.....Интер-Болония 3-1 *wink*

holigan4e
08.03.2013 23:00

а бе лично на мен типстъра ми харесва много как ги мисли мачовете *wink* Катания и Интер си ги позна точно ,ама сигурно пак е имало комар там . иначе Катания в 20-тата водеха с 2-0. Торино ги позна , че е Х , Фиорентина и Рома също ги позна, Като не харесвате прогнозите ходете в другите сайтове. !!!!!!

dido9730
08.03.2013 22:18

Пичове кажете някой мач за залагане с хубав коефицент *joking*

Argentina8
08.03.2013 20:22

"С това нападение обаче ми е трудно да повярвам, че нерадзурите ще вкарат достатъчно, за да победят, срещу защитници като Гариц, Антонсон, Черубин и Морлео." .... а бе Уинър с тва избихте не само скобара ама и пребихте всички кукери ........ б*х тея защитници, по-добри от Рамос, Варан, Тери и прочие .....

k1r37o
08.03.2013 19:17

Да бе *lol* То така се залага с/у такива отбори... М/у другото чух за един уреден мач от втората девизия на Франция мача е Ним - Тур днес от 21:00, мача щял да завърши на първо/краен Х/1 *smile*

k1r37o
09.03.2013 00:17

Замалко *lol* явно са ми излъгали... загубих 5 лева *cry**angry**angry*

dani0041
08.03.2013 22:50

Мача завърши 1/Х *lol**lol*

basti31
08.03.2013 18:47

Абе какво умувате,пускайте смело, кога Уинър не са познавали? *joking*

IvanIR
08.03.2013 21:50

прогнозите на редакторите в Уинър са изразяване на лично мнение *lol* ...Аз мисля, че на всички тия типстъри трябва да им направят профил......и там да залагат *wink**lol*

daledoria
08.03.2013 18:07

Кви са тез прогнози бахти смотаняците тез уинър как сте сигурни в каляри че ще бие и лацио х сложили :Д точно на лацио им трябва победа ако искат да играят в турнири

velinovv
08.03.2013 16:28

Единици за Интер и Парма заради хубавите коефиценти.

Xelikopterr
08.03.2013 16:17

Интер има сили да се вдигне, особено у дома.Този мач няма да има нищо общо с този с Тотнъм, тъй като пред собствена публика е различно. Мисля, че всичко ще зависи от това кой ще вкара първия гол в срещата. По отношение на Рома смятам, че ще се стигне до резултатно равенство срещу Удинезе. Успех на залагащите!

El_Fenomeno_9
08.03.2013 16:13

Удинезе зависят ИЗЦЯЛО от Ди Натале !! За това , мисля че мача ще е Гол/Гол , но в никакъв случай победа за домакините ! Рома имат много качествени футболисти , на които явно само треньора им е пречел , за това си мисля , че възхода им ще продължи минимум с равен !

devic
08.03.2013 15:33

много добра прогноза за болоня. отбора играе твърдо особено срещу големите. по-вероятно е обаче и двата отбора да отбележат, иначе и за мене мача е твърдо х2. киево са аутсайдер.

dzhalev_71
08.03.2013 15:29

Уинър още ми висите с 2 апартамента от вашите "смели" залози.