Барса ще спечели на "Сантяго Бернабеу"

18:35
Барса ще спечели на "Сантяго Бернабеу"
Хетафе – Реал Сарагоса, петък, 22:00ч.
В миналия кръг

Хетафе спечели важна победа на терена на Майорка с 3:1 с гола на Диего Кастро от дузпа и двете попадения на Адриан Колунга.  Трите точки задържаха тимъ от южен Мадрид в средзата на таблицата и далеч от проблемите свързани с битката за оцеляването.
Сарагоса направи 2:2 с Валенсия повеждайки с 2:0 в резултата с головете на Апоньо от дузпа и на Елдер Пощига. В последствие, обаче тимът на Маноло Хименес допусна изравняване и така остава без победа в осем поредни срещи. След това реми Сарагоса е на две точки от зоната на изпадащите.
Новини около съставите:
Хетафе:
Аут от състава остават крайният защитник Варела и халфовете Хуан Родригес и Лафита. Съставът в сравнение с този, който игра срещу Майорка, обаче няма да бъде променен.
Сарагоса: Листата с отсъстващи продължава да бъде дълга. Халфовете Сукулини, Кармона, Ромарик и Хави Аламо са отново извън строя поради травми. Наказан, заради червения си картон в миналия кръг е вратарят Лео Франко.  Титулярът Роберто е под въпрос, заради удар в областа на бъбреците, така третият страж Пабло Алколея, който влезе като резерва срещу Валенсия, сега се очаква да е титуляр.
Статистика:
Последните 7 гостувания на Сарагоса завършиха  с „ьндъри”.
8 от последните 9 домакинства на Хетафе завършиха с „оувъри”.
Сарагоса е без победа от 8 поредни срещи в Примера.
Хетафе е без поражение в 7 поредни мача у дома.
Един срещу друг:
На този стадион в  Примера двата отбора имат 7 мача. Хетафе е с 2 победи, Сарагоса има също толкова, а равенствата са 3. 
Сарагоса спечели последната си визита тук с 2:0.
Хетафе е със само 1 победа от последните 11 мача с този съперник.
Прогноза:
Хетафе показа силна игра при визитаата си на Майорка, въпреки че съперникът бе безкрайно мотивиран и търсеше победата с всички сили. Сега подобно се очаква да бъде поведението на Сарагоса, който по принцип играе по-добре навъ. Но, Хетафе е без нови кадрови проблеми и няма причина да се съмняваме, че тимът на Луис Гарсия ще задържи добрата си форма и в предстоящият двубой. 
Знак: 1

Реал Мадрид Барселона, събота, 17:00ч.
В миналия кръг

Реал спечели категорично гостуването си на Барса във вторник с 3:1 и продължи напред в турнира за купата на Краля. Кристиано Роналдо се разписа на два пъти, а един гол отбеляза Рафаел Варан. Що се отнася до Примера, Кака и Игуаин осъществиха пълния обрат при визитата на Депортиво Ла Коруня за крайното 2:1. 
Барселона спечели с 2:1 мача си срещу Севиля като също направи пълен обрат. През второто полувреме на въпросния мач се разписаха Давид Вия и Меси. След това дойде поражението от Реал за купата  на „Камп Ноу”.
Новини около съставите:
Реал Мадрид:
Според испанските медии, не бива да се изненадваме, ако Жозе Моуриньо направи дори цели 8-9 промени в сравнение с тима излязал срещу Барса за купата. Всичко това разбира се с оглед на предстоящия решаващ реванш в Шампионската лига с Манчестър Юнайтед във вторник. Наказан е Анхел ди Мария.
Барселона: Мачът на Барса в Шампионската лига, е чак след 10 дни, така че всички се очаква да са на линия. На вратата Валдес ще заеме мястото на Пинто, който по традиция пази за купата.     
Статистика:
Барселона спечели 16 от последните си 18 двубоя в Ла Лига.
Реал Мадрид е без загуба у дома от 24 поредни домакинства.
Барса записа „оувъри” в 19 от последните 20 в Примера.
Барселона спечели 4 от последните си 6 мача в Примера.
Реал спечели 5 от последните си 6 ангажимента в Примера.
Един срещу друг:
На „Бернабеу” мачовете в Примера между вечните съперници са 82. В тях победите на Реал са 50, тези на Барса са 17, а равенствата са 15.
Реал вкарва поне по 2 гола в 6 от последните 7 дербита с Барса.
Барселона спечели с 3:1 последното си гостуване в Мадрид за първенство.
Прогноза:
Реал взе спечели категорично мача сза купата на Краля във вторник и с това мисията „анти-Барса” изглежда изпълнена на този етап от сезона. Ключовият мач с Манчестър Юнайтед със сигурност е по-важен от гледна точка на преследването на „десетата” титла в турнира. Така, че имайте предвид, прагматичния стил на Моуриньо, който няма да се поколебае да запази титулярите си , независимо че става въпрос за мач с Барса. Каталунците са на ход и те трябва да вземат реванш за загубата. Твърде вероятно е Барселона да спечели този двубой.
Знак: 2

Депортиво Ла Коруня Райо Валекано, събота, 19:00ч.
В миналия кръг

Депортиво поведе с гола на Рики срещу Реал Мадрид, но в крайна сметка допусна обрат и загуби с 1:2. Това бе шеста поредна загуба загуба, която закотви тима на последното място в класирането. 
Райо Валекано падна у дома от Валядолид с 1:2, като общо взето разочарова  с оглед на силните си игри напоследък.Красивият изравнителен гол на Жорди Амат от центъра на терена бе малка утеха за феновете от Вайекас, но нищо повече. 
Новини около съставите:
Депортиво:
Добрите новини са свързани със завръщането на Мануел Пабло и Зе Кастро в отбрана. Двамата ще засилят отбраната, а тъкмо това е слабото звено в тима.
Райо Валекано: След наказание на линия се завръща ключовият атакуващ полузащитник Алхасан Бангура. Отдавна извън строя са бранителите Родри и Лабака. 
Статистика:
Депортиво загуби последните си 6 мача в Примера.
Райо е в серия от 3 поредни загуби навън.
Последните 6 мача на Депортиво завършиха с „оувъри”.
Райо допуска поне по 2 гола от 3 гостувания насам.
Депортиво допуска поне по 2 гола от 6 кръга насам в Примера.
Един срещу друг:
Двата отбора имат 8 мача на „Риасор” за първенство. В тях Депортиво има 3 победи, равенствата са 5, а Райо все още е без успех.
Последното домакинство на Депор на този съперник завърши с победа с 2:0.
Прогноза:
Положението на Депортиво е много тежко и трябва голяма доза екстравагантност за да потърсим победа за тима от Галисия. От друга страна Райо бележи отстъпление в резултатите и играта си напоследък. По-скоро тук изберете опцията „гол-гол” или „над 2,5 гола” и не бъдете категорични в твърдия знак, независимо от това, че Депор е на последно място в класирането, а гостите далеч по-напред.
Знак: ГГ

Осасуна Атлетик Билбао, събота, 21:00 ч.
В миналия кръг

Осасуна спечели с 2:0 гостуването си на Леванте и по този начин записа трети успех от последните четири кръга, в които няма поражение. Двата гола за победа във Валенсия вкараха Масуд и Сола, като интересното е че головете съответн в 88-тата минута и четвъртата минута на продължението.
Атлетик Билбао загуби баското дерби с Реал Сосиедад с 1:3 разочаровайки тотално привържениците си на „Сан Мамес”. Ибай Гомес откри резултата за Атлетик, ала след това настъпи ужасния обрат.  Това бе трета поредна загуба за баските.
Новини около съставите:
Осасуна:
След наказание се завръщат ключовите защитници Мигел Фланьо и Лоло. Сола вкара третия си гол от последните четири мача в които влиза като резерва и сега най-вероятно ще е титуляр вместо Де лас Куевас.  
Атлетик Билбао: Наказан е плеймейкърът Икер Муняин. Ветеранът Карлос Гурпеги ще отсъства от защитата поради травма, а под въпрос е участието на друг бранител Борха Екиса.  
Статистика:
В 8 от последните 10 домакинства на Осасуна се получиха „ьндьри”.
Атлетик загуби последните си 3 мача в Примера.
Осасуна е в серия от 3 победи като домакин.
Атлетик е с 1 победа от 9 поредни срещи.
Осасуна записа 1 равен и 3 победи от 4 кръга насам.
Един срещу друг:
Двата отбола имат 35 мача в Памплона за първенство. 11 победи за Осасуна, 11 равенства и 13 успеха за гостите от Атлетик.
Само 1 от последните 9 мача между съперниците завърши наравно. 
Прогноза:
Двубоят е северно, регионално дерби и ще бъде доста интересн, тъй като и двата отбора се нуждаят от точките за да се изкачат далеч от зоната на изпадащите. Осасуна е във възход и играе с  нарастваща увереност и самочувстие. На другия полюс е Атлетик. баските са  в безобразно игрово и съответно психологическо състояние. Този мач, обаче е дерби и Атлетик трудно ще се предаде без бой, без значение от моментната си форма. Кадровия потенциал е почти еднакъв, така че защо да не е опита едно равенство, като знак?  
Знак: Х

ВаленсияЛеванте, събота, 23:00 ч.
В миналия кръг

Валенсия успя да измъкне точка от терена на Сарагоса след като губеше с 0:2. Двата гола на Жонас свършиха работа за каузата на „Лос че”, ала колебливата игра в защита на валенсианци бе на лице и в този мач.
Леванте падна като домакин от Осасуна с 0:2 , допускайки и двата гола в самия край на срещата.  
Новини около съставите:
Валенсия:
Наказани са централният бранител Рикардо Коща, крайният защитник Али Сисоко и плеймейкърът Евер Банега. С травма е Адил Рами. Може би завръщащият се от наказание Тино Коста ще действа в нетипичната за него роля на централен бранител, тъй като проблемите са именно там. Титуляр се очаква да бъде Жереми Матьо, който се върна в игра в миналия кръг за първи път от октомври, а от първата минута може да се появи на терена и крилото Андрес Гуардадо. 
Лавенте: Почти сигурно е завръщането на Густаво Мунуа на вратата след период на възстановяване. В лазарета остава германският краен бранител Кристиян Лел. Другият флангови защитник Педро Лопес е също аут, така че нищо чудно Лукас Винтра да действа на неговото място както бе и в предния мач. 
Статистика:
Валенсия е без загуба в Примера в 5 поредни срещи като спечели 3 от тях.
В 8 от последните 10 гостувания на Леванте се получиха „ьндъри”.
Леванте е без победа от 5 кръга насам като загуби 3 от тях. 
Валенсия спечели едва 3 от последните си 7 домакинства.
Един срещу друг:
Двата отбора имат 7 мача на този стадион за първенство. От тях 4 са спечелени от Валенсия, а другите 3 завършиха наравно.
Последните 3 дербита за първенство на „Местая” завършиха с равенства.
Леванте е без победа в Примера като гост на терена на Валенсия.
Прогноза:
Валенсия има доста кадрови проблеми заради наказания и все пак трябва да имаме предвид и предстоящият реванш с ПСЖ в Шампионската лига, където има макар и малък шанс за класиране след 1:2 в първия мач в Испания. Леванте също има ангажимент в Европа, но това не означава, че гостите няма да опитат да докажат аргументите си в тази среща, още повече че се намират в серия от негативни резултати. 
Ниска резултатност и повече наказателни картони ми се струва, че може да очакваме тук. 
Знак: под 2,5 гола.

Автор: Йордан Грозданов, "ТВ+"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

trafikanta83
02.03.2013 13:54

Не ми се спори с тебе няма смисъл да си хабя излишно нервите с хейтъри,нито си ми на годините нито на футболните познания,че да ми ръсиш мозъци!!!

MaLkO_LuD94
02.03.2013 14:03

Вярно като станеш пълнолетен тогава се отваряй :Д Абе вие тук всички разбирате много от футбол нищо че повечето не знаете и засада кога има ама както и да е *wink* Всички са така преди това са надъхани а като им изкараш факти и вече не им се спори :Д

trafikanta83
02.03.2013 13:09

Много повече мачове съм гледал сравнение с тебе,освен да ревете за дузпи и засади друго не знаете,доколкото си спомням май повечето подараци и особено в ШЛ са в полза на вас,теслите в вреда на Челси,измисления червен картон на Перси,смешно отменения гол на Шевченко,измисления картон на Пепе и циркаджийската проява на Алвеш,отменения гол на Игуаин на Кам Ноу когато мача отиваше 0-1 и не се знаеше кво ще стане тези работи не ги споменаваш май а? що тъй??? вие феновете на Барса говорите това което ви изнася.

MaLkO_LuD94
02.03.2013 13:35

Даже може и да си гледал повече *joking* Много се извинявам но г-н Пор Ке е във вашия отбор *wink* Ами явно не си спомняш или по-скоро си спомняш само това което ти изнася *wink* С Арсенал 1-вия мач съдията отмени чист гол на Меси играчите на Арсенал 2 пъти играха с ръце в накзателното поле Перси трябваше да е изгонен доста по-рано това защо не го споменаваш ??? На Шева гола може би наистина си беше редовен Измислен картон на Пепе ??? Та той скача да му чупи краката измислен бил *lol* По-скоро вие виждате само това което ви изнася и по-този начин изкарвате Барса съдийски отбор защото гледате само в едната посока *wink* Защо ли ??? Пор Ке ? :Д

trafikanta83
02.03.2013 12:16

Малко Луд ли си незнам ама си май доста луд,като ти чета тъпизмите които мъдриш кво мачкате бе я ми обясни? кво мачкате Хетафе,Осасуна,Леванте,които излизат с свалени гащи срещу вас и ги дупчите с 6-0 7-0 това ли ви е мачкането бе каиши,не можахте една атака да скалъпите срещу Милан,за мача в сряда няма да говоря вие си знаете кво представлчвахте,миналата година и Челси ви показа как се играе в големи мачове,преди това Интер да изреждам ли още,това 5-0 само за него говорите тогава Реал не бяха сработени още и сгрешиха ,като се хвърлиха в онзи мач да се натиграват с вас и загубиха толкова лошо,аз ако зема да се връщам в историята Реал с колко такива резултати ви е биел няма да ми стигне писането,просто не можете да приемате загубите,Тики Така е бита карта вече и Локо София ви научи тактиката,само дразните зрителите с тези безмислени 100000000 паса и нищо накрая!!!

MaLkO_LuD94
02.03.2013 12:21

Мачовете с Интер изобщо няма да ги коментирам там какво ли нямаше голове от засада не свирени дузпи отменяне на голове за не знам какво само и само Интер да се класират *wink* А с Челси си беше просто късмет там имахме 20 положения *wink* И в момента сме в криза ФАКТ това не означава че Барса едва ли не ще изпаднат по твоите думи *wink* И колко от тези мачове си гледал ??? Чакай да помисля 0000 :Д Чакай малко значи това че Барса играе с много пасове ви дразни а това че отборите срещу Барса играят с 11 в наказателното не ви дразни ??? *joking*

trafikanta83
02.03.2013 10:42

Феновете на Барса продължават да знаят много,ако съм на тях в момента изобщо няма да си отварям устата, ама то тяхното просто е жалка работа,радвайте се че довечера ще излезнем с резервите иначе мача щеше да е от сорта 4-0 5-0,в момента ни най-малко точно вие трябва да пеете много,щото 2 сериозни мача изиграхте с два големи отбора и се видя колко струвате,доколкото мача довечера и с резервите може да победим даже!!!

hifonic
02.03.2013 11:35

След 2:0 5:0 6:2 3:1 вие тихи ли бяхте, професоре?

MaLkO_LuD94
02.03.2013 11:17

То ние от доста време мачкаме ама вие да сте спрели да си отваряте устите ??? Направихме 2 слаби мача и какво трябва да ви се кланяме и на колене да ви падаме ли ?*lol* Нали се сещаш че ако не спечелите ШЛ ще се наложи пак да мълчите *wink* А я си спомни кога за последно сте ни били с резултат 4-0, 5-0 ??? Ние на Бернабеу играем по-добре отколкото на Камп Ноу ( според мен ) така че фантазиите може да ги запазиш за себе си *wink*

Hala7Madrid
01.03.2013 21:09

Мача е Х, но се пак може да ги бием. Но те 1 че няма да е целия състав то се подразбира защо мача с Манчестър и 2 няма да се играе със много сила за победа защото се пак са 16 точки и няма смисъл има по важни мачове в момента от този, който предстоят и на двата отбора.Но се пак iHala Madrid!

MethodmanBG
01.03.2013 20:36

Ще спечели,правото да изпълни 3 4 центъра.*smile*)

madridistaaaaaa
01.03.2013 20:05

Не ни трябва Ла лига , а на Барса им трябва това им остана , като имаме из предвид , че на "Сан Сиро" загубиха с 2:0 . Така , че може и да ни бият , но най-много "Х"! Късмет за всички мадридисти .

rollingstones
02.03.2013 11:45

Ти още ли вярваш в този обрат е *lol* След мача пак ще се скриеш както направи когато Реал Мадрид ви биха :д Най-жалкия потребител в тоя сайт. Как може всички фенове на Барса да честитят победата на Мадрид само ти 2 дена да ревеш и после пак да се върнеш с това как барса били най-добрите... но по душа *smile*

MaLkO_LuD94
02.03.2013 10:19

Не ви трябвала ла лига да бе да :Д Вярно забравих че вашия треньор не се бореше за нея тоя сезон ( според някои от вас ) *joking* Не ви трябва просто защото вече нямате шанс за нея *wink*

catalan
01.03.2013 20:22

Е не бъди толкова сигурен ,че Барса са аут от ШЛ, и по-големи обрати сме виждали като погледнем назад в историята.

madridistaaaaaa
01.03.2013 20:04

Не ни трябва Ла лига , а на Барса им трябва това им остана , като имаме из предвид , че на "Сан Сиро" загубиха с 2:0 . Така , че може и да ни бият , но най-много "Х" за Мадрид ! Късмет за всички мадридисти .

John_Jameson
01.03.2013 19:53

Хетафе – Реал Сарагоса - 1
Реал Мадрид – Барселона - X
Депортиво Ла Коруня – Райо Валекано - 1
Осасуна – Атлетик Билбао - X
Валенсия – Леванте - 1
*smile*

GaLaxY94
01.03.2013 19:44

Всички говорите, но нищо не казвате.. Нито сте в мозъка на Моу нито сте му личен асистент.. Само човек който следи много добре нещата около РЕАЛ и Моу знае какво точно ще стане.. ХАЛА МАДРИД ! *smile*

El_Fenomeno_9
01.03.2013 19:27

Мисля си , че това е нарисуван Х ! Барса може би ще се опитат да постигнат нещо като мини реванш , но мача с Юнайтед за Реал е много важен и те трябва да мислят само и единствено за него !

daledoria
01.03.2013 19:13

Кво ще стане ся ще видим без меси и роналдо ама мисля че мача няма никъв смисъл тя титлата е решена реал без роналдо не е толкова силна може и 2 да излезе х обаче е най сериозно

CSKA_LFC
01.03.2013 19:08

Относно заглавието:
Така пишехте и преди 3 дни. *smile*

Marto17
01.03.2013 18:56

Очаквам да не сме в оптималния състав . Ето и според мен кои ще са на терена утре..
Диего Лопес,Арбелоа,С.РАМОС,ПЕПЕ,МАРСЕЛО,ЕСИЕН,МОДРИЧ,КР7,КАКА,КАЙЕХОН,БЕНЗЕМА

RealMadrid_4ver
01.03.2013 18:44

Мачът е абсолютен Х. Няма смисъл и за двата отбора да си хвърлят силите *smile*