Аршавин: Трудно ми е да играя ляв халф

08:37
Аршавин: Трудно ми е да играя ляв халф
Руският халф на Арсенал Андрей Аршавин, който след преминаването си от Зенит се превърна в един от ключовите футболисти на "топчиите" сподели, че изпитва трудности да играе като ляв халф. Полузащитникът започна по много добър начин кариерата си на "Емирейтс", но въпреки това си позволи лека критика към мениджъра Арсен Венгер, който го постави на непривична за него позиция.

"През първите три месеца целта ми не бе да отбелязвам голове или да пускам определен брой асистенции. Исках да усетя дали мога да играя в Англия или не. Понякога чувствам, че не мога, а друг път съвсем обратното. Това е може би, защото играя като ляв полузащитник. Все още не мога да свика с мисълта, че трябва да играя в тази част на терена и ми е много трудно", сподели Аршавин.

Думите на футболиста може би ще изненадат доста фенове и специалисти, тъй като руснакът се справя много добре именно в лявата зона на терена.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nom3rcy
12.05.2009 19:40

иначе Аршавин не се справя никак зле ... но щом може да играе нападател нека по добре го остави нападател или на мястото на Цеск, а Цеск да се върни в центъра както споменах по долу и Насри да си се върни на доброто старо ляво крило *smile*

nom3rcy
12.05.2009 19:39

RUSSIA_FAN донякъде си прав ... НАСРИ в началото на сезона играше ляв халф и беше повече от перфектен, Уолкът е на приливи и отливи... такаче нека си играе за сега дясно крило пък ще го видим ... а иначе добре е Венгер да пробва Насри в ляво Аршавин нападател и Фабрегас центр. халф...

Sten4
12.05.2009 11:17

RUSSIA_FAN пишеш пълни глупости
*stop*

RUSSIA_FAN
12.05.2009 11:12

Насри е пълен провал този сезон,а Уолкът в дясно е напълно изолиран.Не му е там мястото до него почти не достигат топки.(пример мача с Юнайтед за ШЛ) ... няма да е зле да се пробва нещо нестандартно.

arsen
12.05.2009 10:34

Уолкът е за отдясно-външен халф.Насри е ляв халф.А Аршавин мисля че трябва да играе зад нападателя.Но ще искам да го видя и като първи нападател.

RUSSIA_FAN
12.05.2009 09:35

Той трябва да играе на върха на атаката.Човекът за лявата част на терена е ЛОУКЪТ *wink*