Кристиано Роналдо влезе в клуб \"плачещи бебета\"

19:48
Кристиано Роналдо влезе в клуб \"плачещи бебета\"
В неделя следобед Манчестър Юнайтед напълно надигра своите съграждани от Сити и почти спечели титлата в Англия. За пореден път Кристиано Роналдо се прояви като лидер на този тим и с класните си изпълнения имаше основна заслуга за победата на своя отбор. Прекрасното представяне на португалеца бе помрачено от неговата реакция при смяната му в средата на второто полувреме.

Импулсивният португалец не е първият футболист проявявал стряскащ непрофесионализъм и неуважение към решението на своя мениджър.

Британското издание "Дейли Мейл" представя своеобразния клуб "плачещи бебета", към който от вчера се присъедини и Кристиано Роналдо:


Джеовани (Хъл Сити)

Креативният бразилец започна настоящата кампания по зашеметяващ начин и наниза няколко прекрасни попадения с фланелката на "тигрите". Формата на тима падна значително след Нова Година и март месец Хъл беше в серия от поредни загуби. В мача с Блекбърн Джеовани бе заменен от Ники Бармби. Бразилецът буквално полудя, след като напусна терена- хвърляне на анцузи, удари с юмруци по резервната скамейка, ругатни и дори хвърлена с ярост бутилка вода.

Мениджърът Фил Браун тогава каза, че поведението на Джио е осъдително, но не го наказа и в момента играчът продължава да е част от титулярите на Хъл, а "тигрите" продължават да губят мач след мач.

\"\"

Ахмед Мидо (Египет)


Една от звездите на Уигън се превърна в национален позор по време на първенството на Африка през 2006 година. Единадесет минути преди края на мача на "фараоните" срещу Сенегал наставникът на домакините Хасан Шеката реши да вкара Амр Заки на мястото на Мидо, за да стигне до откриване на резултата. Реакцията на Ахмед Хосан вижте сами...



Хосам Гали ( Тотнъм)

По времето на Мартин Йол в състава на "шпорите" се подвизаваше скандалния египетски халф. Гали влиза като принудителна смяна на Стед Малбранк в мач срещу Блекбърн на "Уайт Харт Лейн". Към края на срещата Йол вади египтянина и на негово място влиза Роби Кийн, за да обръща мача. Реакцията на Гали се състои в демонстративно хвърляне на фланелката към мениджъра си и бързо отправяне към съблекалнята. Този мач се оказва последния на Хосам Гали с екипа на Тотнъм.

\"\"

Роби Кийн (Тотнъм)

По време на първия си престой на "Уайт Харт Лейн" ирландецът често показваше бурния си нрав. В един период от време Хуанде Рамос често вадеше Кийн в средата на второто полувреме, за сметка на Дефоу или Бент. Това явно доста е вбесявало капитана на "шпорите", който в срещата с Бирмингам демонстративно хвърли лентата и с нацупена физиономия се отправи към душовете.

\"\"

Димитър Бербатов (Тотнъм)


Случаят с Берба е вариация на примера. През октомври 2007 година, в последните мачове на Мартин Йол начело на "шпорите", българинът прави своя тих бунт. Оставен на пейката срещу Нюкасъл, Бербатов е извикан да загрява и да се появява на терена... Той не става от резервната скамейка до последната секунда на двубоя. Случаят се повтаря срещу Хетафе. После Йол е уволнен...Останалото е история.

\"\"

Греъм Льо Со (Челси)

През 1992 година Роман Абрамович още дори не е чувал за Челси и тогава "сините" са средняци във Висшата лига. През декември месец на същата година халфът на лондончани отново е заменен от "не особено" успешния мениджър Йън Портефийлд. Льо Со хвърля фланелката си на земята пред погледа на наставника си и после сяда полугол на пейката, освиркван от феновете на "сините". Така и завършва първият му престой в клуба, тъй като през януари той е продаден за 700 хиляди паунда на Блекбърн.

\"\"

Франсеск Фабрегас (Испания)

Капитанът на Арсенал се вбесява на Висенте Дел Боске, който го сменя веднага, след като е асистирал за гола на Давид Силва срещу Босна и Херцеговина в мач от световните квалификации.

"Не е проява на неуважение да искаш да бъдеш по-добър футболист във всеки следващ мач", коментира Сеск след двубоя и не се извинява на наставника си.

Тиери Анри (Барселона)

Нападателят е толкова бесен от факта, че е заменен от Боян Къркич в дербито срещу Виляреал през миналия сезон, че напуска мигновено стадиона и се отправя към дома си.

Срещата му с бившия съотборник в Арсенал Робер Пирес пропада.

"Нормално е Тиери да реагира по подобен начин. В Арсенал никога не са го сменяли", споделя Пирес в защита на своя сънародник и приятел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

villituu
25.05.2009 15:16

Аде бе лайно бил гей бил симулатор бил ,дрисльо бил *joking*
Да ама е най-добрия играч в Англия в момента *stop* *thumb_up* *thumb_up*

lfc_bul
13.05.2009 22:52

ето го и най-голямото лайно
най-големия симулатор, ревльо и дрисльо
влезтге в vbox7 напишете Ronaldo реве и вижте първия клип xD боклук

cris7
12.05.2009 17:59

Юнаитед без Руни и Роналдо са нищо

danman
12.05.2009 09:03

talasymche
Любител
Пуснато на
2009-05-11 2124
" talasymche
Любител
Пуснато на
2009-05-11 2124
Роналдо е супер футболист,но като човек хич не ми допада.Той е един голям егоист.Все гледа той да вкарва голове,не обича да комбинира със съотборниците си и се мисли за Бог.Така че реакцията му в мача със Сити въобще не ме учудва.А що се отнася за Бербо, в последно време не прилича на футболист,ако можеше щеше да лази по терена.Как не се трогна един път да се пребори за някоя топка,движи по терена като някой манекен.Ако продължава така скоро май няма да е с екипа на Юнайтед.... "

Браво,браво!Ето един човек,който гледа реално на нещата и има правилна преценка.Без да се прави на интересен, без излишни изхвърлания.Роналдо може и да е фръцльо,но има за какво.Миналия сезон изнесе Манчестър на гърба си,а този сезон след не добър старт пак се стегна и никой не може да отрече,че самочувствието му има покритие,а ако някой го направи казва на черното бяло.А Бербо???Ако продължава да е като охлюв,ще си събира багажа.

nadiaksk
12.05.2009 08:28

Добър е но и други добри играчи със статут на звезди са се проваляли след като избягат от отбора който ги е направил такива.Бекъм Анелка ....... *angry*

ivonatora
12.05.2009 07:22

движи по терена като някой манекен...:
Като онези по мгазините! *joking*
А за Анри- естествено, че ще се ядосва- да го сменят с няк'во бебе и да пропусне важен за отбора мач!!!
При това той правеше играта от цялата лява полувна. А за мача с Челси, само късмета им помогна на "каталунците", без Анри не можеха да измислят много .
А пък на Челси трябва да им забранят да играят(калитари)!
1-я мач---играеха ръгби; 2-я--антифутбол(чистеха топчето на далече!

А за Мидо, как го прецакаха. Заслужено при това!
Като го гледах мача и го смениха, си казах точ к'во се ядосва- ся Заки ш'е вкара !!!!!!!!

zdravec
11.05.2009 22:38

Мхм, мислех, че той отдавна е почетен член на този клуб

talasymche
11.05.2009 21:27

Роналдо е супер футболист,но като човек хич не ми допада.Той е един голям егоист.Все гледа той да вкарва голове,не обича да комбинира със съотборниците си и се мисли за Бог.Така че реакцията му в мача със Сити въобще не ме учудва.А що се отнася за Бербо, в последно време не прилича на футболист,ако можеше щеше да лази по терена.Как не се трогна един път да се пребори за някоя топка,движи по терена като някой манекен.Ако продължава така скоро май няма да е с екипа на Юнайтед.... *stop*

silvi91
11.05.2009 21:18

Ама и нашия човек (Бербо) отново е тук , във всички класаций го има (освен положителните) *joking*

Crissstiano
11.05.2009 21:18

silvi91 Ми да ти кажа,че точно този сезон ако го нямаше Манчестър нямаше да са лидери според мене,но това са само догадки и си прав че има и други добри футболисти(за мен всички са добри щом играят в Юнайтед),но Роналдо с тези отигравания и с влиянието си върху отбора е просто незаменим също както и Рууни

henryal
11.05.2009 21:16

Абе, той не го ли беше основал тоя клуб. че чак сега стана ЧЛЕН? Дееее*а и женичката смешна *joking*

silvi91
11.05.2009 21:12

Криссстиано , ако го махнат Роналдо мислиш ли , че Манчестър няма да са лидери в Висшата лига бе ? И да го махнат тоя манекен (не отричам добрите му качества , но е като жена) има доста добри футболисти , който могат да решат нещата , а пък и да го махнат ще получат добри кинти и ще купят някой добър (Бензема) *wink*

daxy
11.05.2009 21:12

Роналдо реагира точно като едно лайно, какъвто точно е!

tarikat40
11.05.2009 20:47

Забравили сте и Трезеге в мача с Челси.

Crissstiano
11.05.2009 20:41

Тоз пък и той да махат Роналдо, пффф просто без него няма да са същите и няма да има кой да ги изкарва тогава.

SC01
11.05.2009 20:24

По-добре в Ман. Юн. да запазат Тевез и да го махат тоя Роналдо!!!