Бенитес: Готов съм да водя Испания

18:50
Бенитес: Готов съм да водя Испания
Рафаел Бенитес разкри, че няма нищо против един ден да застане начело на Испания. Мениджърът на Челси обаче смята, че това може да стане факт, когато Висенте дел Боске реши да си тръгне от поста.

"Не искам да отхвърлям варианта да стана треньор на Испания, когато Висенте реши да напусне поста си", сподели Бенитес, който през последните дни е спряган като нов треньор на световните и европейски шампиони.

"Това е нещото, което си представям, че мога да върша след време, но първо трябва да продължавам да работя в елитния футбол и да се справям наистина добре", добави испанецът, който в своята кариера е водил тимове като Валенсия, Ливърпул и Интер.

"Фернандо Торес ще се върне в състава на Испания. Решението обаче е на Висенте, но аз виждам всеки ден колко много се труди Торес. Той ще се завърне в тима, това е сигурно", завърши Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
20.02.2013 01:02

За човек, гледащ футбол от 1-2 години, нормално е да не оценява потенциала на Рафа. Направи Ливърпул топ-отбор, спечели най-великия финал на ШЛ в историята, спечели ФА къп и наложи доминантна игра. Преди това с Валенсия спечели УЕФА и доминираше по испанските терени. В Интер нямаше какво да направи при все, че Моуриньо изстиска 120% от играчите и те надминаха себе си многократно, за да вземат лигата. В Челси той работи с един Абрамович, който си вре носа навсякъде. Отделно, "сините" от Лондон бяха абсолютни калитари и в ШЛ, и на финала за ФА къп - по европейските терени ги газеха, но някак си автобусът издържа, пък и имаха страхотен късмет. На финала с Ливърпул пък отмениха чист гол на Керъл накрая. Аз не знам защо се хвана да си разваля имижда - Вияш-Бояш и него го набедиха за некадърник, ама сега Тотнъм бие наред даже повече от тима на Хари. Замислете се в чий телевизор е грешката.

ryangiggs1000
20.02.2013 08:40

Точно там е номера,че остана с едната ШЛ,я се сети с кащъв отбор на Пулл НЕ СТАНА шампион,те пост по пост бяха по-силни от нас (без Ван Дер Саар).Точно той с вечната надежда Лукас ги правали.Ако не се лъжа троеите бяха след изгонването но Дел Боске и тогава Реал бяха на самоход.

RomanAbramovich
20.02.2013 02:53

Айде моля те не говори глупости ! Бенитез не знае как да си нареди отбора,не разбира от мениджмънт и е супер слаб при правенето на смени, да не говорим колко зле е в тактически план... това,че е имал силен период във Валенсия не го прави добър треньор ! Какъв гол са отменили на Керъл на финала в ФА ? Чех спаси и всички медии в Англия + специалистите,които работят с какви ли не системи, категорично казаха,че топката не е преминала голлинията и Чех е направил супер спасяване. Само вие фенчетата на Пул продължавате да се убеждавате,че е имало гол,явно така болката ви е по-малка. Какъв доминантен футбол наложи Бенитез в Пул ? Случайно да е спечелил Висшата Лига ? Доминантен футбол играят Барса,БВБ през миналия сезон, Челси през 2010,но не и Пул в периода на Бенитез,защото никога не са показвали нужното постоянство или пък са смазвали всеки един противник без проблем,напротив,винаги са се борели само за топ4,а след като в борбата се включиха Тотнъм и Сити и вие изчезнахте ... Челси спечели ШЛ с добра защита и късмет,а вие го направихте с гол фантом ... А,нека добавим и факта,че при РДМ имаме повече спечелени точки от Рафа,а при дебелия още не са минали тежките сблъсъци. бенитез не е в Челси,защото е добър треньор,проумейте го,той е в отбора,защото на Торесита му трябва бавачка.Ти гледа ли мачовете на Челси под ръководството на АВБ ? Той си мислеше,че още е в Португалия и изнесе защитата на центъра,а не разполагаше с толкова бързи футболисти за да прави такива експерименти. Всеки мач след 80 минута ни вкарваха гол и то точно заради глупавите решения на АВБ,като прибавим и отвратителното отношение на АВБ към Анелка и Алекс и това,че внесе огромно напрежение в отбора,нямаше как лидерите да не скочат и естествено последва и уволнение.

MethodmanBG
20.02.2013 02:49

Прав си за миналото му,обаче не може да имаш играчи за 500 милиона и да те бият втородивизионни отбори под път и над път ...сега което си е така си е така ....Финала 2005 си беше ЧИСТ КЪСМЕТ не виждам каква тактика и какво велико е направил точно пък той ....отбора му беше подритвам първите 45 минути след което последва голямо подценяване от страна на Милан вкарахте 3 бързи гола което беше шок и толкова великото тогава го направиха играчите не и Бенитес.За мен е прехвален,все пак всеки си има собствено мнение,не искам да променям твоето нито ти моето *smile*

Johan_Cruyff_14
20.02.2013 01:04

Много точно си написал всичко.

Johan_Cruyff_14
20.02.2013 00:45

До коментар [@comment 1293566] от [@user petarata]:

Хаха, разбира се, че са слаби. Рафата понася лайната оставени от италианското подобие на треньор. Не знам на кой какво е ясно, но аз ти изредих причини, поради които Бенитес е силен треньор, а ти ме нападаш лично без никакви аргументи. Жалък си.

drogba_fen_91
21.02.2013 16:14

Ти мразиш Челси, ама иначе си специалист и по тях, че казваш кои са слабите играчи *lol* Значи според тебе Коул, Иванович, Ба, Азар са слаби играчи? *lol* Трябва ти доктор чичка

Johan_Cruyff_14
20.02.2013 18:36

И какво му е странното, че пуска бек за бек? Вероятно търси повече острота по фланговете. Не е странно, че пуска Торес по-често, защото на Торес психиката му е проблема. А няма как да си върне самочувствието като стои закотвен на пейката. Бертранд доколкото си спомням и ,,великия" Ди Матео го пускаше по крилото. Италианеца защо не го обвинявате? Бенитес да не ви е виновен за концентрацията на играчите, че да пускат голове в 90-та минута? Всички играят без мотивация да впечатлят новия си мениджър, защото знаят, че ще си тръгне след 2-3 месеца. Как се работи в такава обстановка? Не го взеха след Интер, защото просто нямаше толкова много големи клубове с уволнени мениджъри. Ювентус - не и толкова малко време след престоя му в Интер. Байерн след Ван Гаал - не и без никакъв опит в Бундеслигата. Челси след Виаш-Боаш - никакъв шанс за някой сериозен да дойде, защото Абрамович си правеше планове за Пеп. Всъщност самия Бенитез след уволнението си от Интер каза, че ще си вземе почивка. Слаби играчи на Челси са всички без бразилчето, Мата, Лампард и Тери.

drogba_fen_91
20.02.2013 02:42

Ами 1 път не е направил добра смяна. Изоставаме в резултата той пуска бек за бек. Сега в ЛЕ не пуска Оскар, който е звяр в евротурнирите. В мача с Уигън преди ЛЕ пусна Торес, като знае че именно Торес ще играе в ЛЕ понеже Ба не може да играе там. Пуска Бертранд по крилото. И още мога да ти кажа. Бенитес донесе стабилност във отбор до 1 момент(страхотния мач с Евертън, който обърнахме) докато не дойде момента, в който незнайните воини Рединг и Саутхемптън ни изравняват в 90та минута. Под негово ръководство отбора играе под напрежение на Стамфорд бридж, понеже феновете го освиркват и пеят за Ди Матео. Иначе не е слаб мениджър. Това да станеш шампион в смешната Ла Лига с друг отбор освен Барса и Реал е велик подвиг. Шампионската лига е ясна. Но я ми кажи, ако е толкова добър, защо след Интер никой не го потърси?? Имам предвид, толкова добър тренер не остава безработен дълго време нали? Ето това са мойте аргументи. Кажи сега аджеба кой играч на Челси по-точно е слаб?? Или ги хейтваш пак без причина.

Redbula
20.02.2013 00:14

Щом тоя се кандидатира начи и аз се смятам за подходящ *wink* :Д :Д

Johan_Cruyff_14
19.02.2013 23:19

Това, че играчите на Челси са по-слаби и от тези на Локо Мездра, не означава, че Бенитес е слаб трненьор. Да ви напомня, че този човек измъкна две шампионски титли изпод ,,галактикото" на Реал, този човек направи обрат от 0-3 до 3-3 във финал на Шампионска лига. Който и да играе с тези анонимници в Челси, ще постигне същите, че и по-лоши резултати.

Johan_Cruyff_14
20.02.2013 00:00

Но не Улие спечели Шампионската лига, нали? По негово време Ливърпул беше сериозен претендент за титлата, а след него е средняшки отбор... Прави си изводите.

sunfreak
19.02.2013 23:54

Да .. направи обрата с почти изцяло изграден отбор от Улие , а също на какво дередже взе Ливърпул и на какво го остави...

ryangiggs1000
19.02.2013 23:41

Когато изостава в резултата,вади защитник и пуска....защитник.Да не говорим какви гениални схеми използва,които в Челси никога не са ги практикували.(с 4 офанзивни халфа и Торес пред тях и ходи го чакай да вкара).

Cvet666
19.02.2013 23:30

Той няма да загуби уважението за тези си дела ,но все пак Интер и Челси не му се получи изобщо...а да не говорим и че състава може да му куцат някои части от формацията ,но като офанзивни халфове и защита няма как да се оплаква... Но оставяме Челси...Испания сега има страхотен състав със страхотен селекционер...просто Бенитес бледнее малко пред Дел Боске в момента и няма как да става дума за този пост...

PFENOMENA
19.02.2013 23:08

Нещо взе да вдига кръвното всеки ден, и това ме притеснява *joking*

NeedForWeed
19.02.2013 22:59

Бразилия нарочно искат испанците да назначат Бенитез за да могат да спечелят Световното.Сега остава да накарат Германия да назначи Марк Хюз и работата е готова.

Fball_matters
19.02.2013 22:45

Въпреки неуспехите му напоследък винаги ще уважавам Рафа като треньор. Само доказан тактик може да обърне загубен мач от 0-3 до 3-3 и в последствие да спечели най-сладката Шампионска лига в историята на този турнир.

Cvet666
19.02.2013 21:26

*lol* *lol* *lol* *lol* *lol* *lol* *lol* ooooooo така не съм се смял от години! Кой ще го пусне да води Испания... най-много на сборния отбор на Корсика *lol* никъде другаде няма да го огрее *lol*

gQg
19.02.2013 20:59

Това е да си човек, който няма срам. Осра толкова отбори, а сега иска да бъде треньор на Испания....

ynwaLFC
19.02.2013 20:46

Къде си тръгнал за Испания уе.. ахах тоя и Мали не тря води :д

night_wolf1984
19.02.2013 20:52

Че,те и Мали са добър отбор за него*lol**lol**lol*

alx
19.02.2013 20:43

Никога,бездарнико!След тоя трева не никне поне 5-6 години.

degea97_
19.02.2013 20:34

Чудехте се как може да бъде спряна ЛА ФУРИЯ ? Отговора е:ГАФА БАНИТЕС *lol*

kalchy
19.02.2013 20:18

*lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol*

dani_chelsea96
19.02.2013 19:50

оле оле тоз ще проваля още един голям отбор вече ме дразни тази година щеше да спечели всички възможни купи с челси тоз обаче мн си вярва ебаси наглия *cards**devil*

demetrio
19.02.2013 23:53

Само Ливърпул и Интер- не е много

I_Love_Chelsea
19.02.2013 19:47

Първи Април е далеч още стига са шегува !*lol**lol**joking**lol**joking**lol**joking**lol*

CMD
19.02.2013 19:43

Тоя винаги ми е бил противен,сега и на Испания иска да е тренер *joking* по-добре да си стои в Челси и тва е .*lol*

pumpet
19.02.2013 20:23

Айде без да си стои в Челси?

darklight
19.02.2013 19:42

Значи Испания няма да спечели нищо тогава.

Heavenhell
19.02.2013 19:09

Айде недей *lol* Толко си смотан , че и за България не си..

KingGeorge
19.02.2013 18:58

Недей, че ще те намразят и сънародниците ти! *lol*