Ливърпул чака оферти за Суарес, ето кой ще го наследи на "Анфийлд" (видео + снимки)

14:54
Ливърпул чака оферти за Суарес, ето кой ще го наследи на "Анфийлд" (видео + снимки)
Отборът на Ливърпул ще се раздели със суперзвездата си Луис Суарес, ако получи достатъчно изгодна оферта през следващия летен трансферен прозорец, информира "Eurosport". 
 
Сериозен интерес към уругвайския топреализатор на червените проявяват клубовете на Манчестър Сити, Барселона и Байерн Мюнхен. От ръководството на мърсисайдския тим няма да направят спънка на 26-годишния нападател, ако получат приемливо предложение за него.
 
Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс дори е готов със заместника на Суарес. Специалистът е набелязал голмайстора на Спартак Москва Емануел Еменике и обмисля да стартира офанзива за привличането му на "Анфийлд" след края на сезона. Нигериецът се представи на висота с екипа на националния си отбор по време на току-що приключилото издание на турнира за Купата на Африканските нации. Еменике реализира 4 гола на финалите в Република Южна Африка и помогна на своя тим да спечели трофея.

 
Според руското издание "Izvestia", от Спартак Москва ще настояват да получат поне 10 млн. паунда за правата на своя стрелец.



Вижте най-доброто от Емануел Еменике:
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

terrorblade
18.02.2013 19:35

Еменике е далеч от класата на Суарес. По-скоро го виждам,като нападател на някой ниско-разряден отбор!!

viler
17.02.2013 11:53

Колкото до Суарес мисля че той трябва да остане в Пул !

BVB_RMA
16.02.2013 23:55

Суарес трябва да напуска и да отива в някой отбор в който да се бори за трофей а не за топ10

Yasensf
16.02.2013 23:44

"ScouserForLife", специално се напрегнах да си позная паролата, за да напиша един отговор на твоя коментар. Първо ще ти кажа, че и аз съм привърженик на Ливърпул, но доста бъркаш нещата. Масчерано първо има по-малко голове за Ливърпул и от Лукаш и от Хендерсън по простата причина, че е вкарвал веднъж срещу Рединг :Д Пасовете на Масчерано са по-неточни от тези на Лукаш и Хендерсън, ако искаш и тази статистика може да си провериш. Относно Суарес, малко е смешно да кажеш, че заради две изпуснати положения в последния мач е едва ли не голям провал. За латиноамериканец той има доста по-голям хъс, защото между бразилците и игращите от страни като Уругвай (от където е и самия той), Чили, Пери, Парагвай и т.н. Albertbg какво се е изгубил като звезда в Ливърпул, та той в този отбор стана звезда, преди какво беше топ нападател в най-добрият холандски отбор в първенство, в което мачовете приличат на хокейни. Еменике е супер недоказан и изобщо не вярвам да 'акостира' на 'Анфийлд', даже силно се надявам да не го прави. Ако Суарез ще прави тандем с някои това ще трябва да е Стъридж, защото броиха за него милионите иначе? За край ще кажа само, че Суарез не малко пъти каза, че иска да остане.

viler
17.02.2013 11:51

Донякъде съм съгласен с теб , но просто има хора които виждат нещата по различен начин не говоря за хората които си мислят че са фен на Ливърпул а всъщност повече се радват на мачовете на другите отброи. Чесно казано единствено като гледам Ливърпул испитвам някакви много силни чувства докато при другите отбори са доста по слаби а при повечето даже ги няма гледам ги само защото е футбол,малко се отдалечих от темата Имам предвид че всеки има своя гледна точка някои мислят че отбора се проваля заради мениджъра други заради футболистите аз лично смятам че скоро нещата ще станат далеч по-добри .

Kireto1232
17.02.2013 02:05

Много точен коментар и аз това се опитвам да и кажа на псевдо феновете един мач Суарез не вкара и айде почнаха да мрънкат ,ако не ви харесва да сте фенове на Пуул има голями отбори като Барса Реал и Юнайтед които печелят трофей всеки сезон и класирането им в топ3 се знае още от началото на сезона които е фен на Ливърпул само когато отбора играе просто според мен трябва да е фен на друг отбор !! Вярно на всеки му е писнало от тази мега криза която е навлязала в отбора от години на сам но няма как ще подкрепям лично аз отбора до край !!!

albertbg
16.02.2013 23:27

Суарес да си стои в Ливърпул, на второ място е в голмайсторската листа, което е добре. Бележи момчето, но в Ливърпул сякаш някак си се изгуби като звезда. Трябва да блести в по-добър отбор, помните мисля каква звезда беше в Аякс..... Мисля че един трансфер в Байерн ще му повлияе добре. Но ако все пак остане, това ще е в плюс за Ливърпул. А колкото до идването на Еменике, се надявам да акостира на "Анфийлд", ще е добро попълнение, пък ако мърсисайдци задържат и Суарес, ще имат едно прекрасно нападателно дуо.

darko13
16.02.2013 23:00

на всички ни се иска да остане но най-важно е какво ис Суарес :Д

ScouserForLife
16.02.2013 22:43

За Лукаш мога да кажа, че е добър единствено в рушенето на играта - иначе не струва за халф - ако вземем впредвид, че Джерард ще е плеймейкъра и той ще дава прекрасните пасове, то покрай него двата халфа трябва да са оси - да пресират по целия терен, да се късат от преса, а нито при Лукаш, нито при Алън го има това, при Хендерсън се получава донякъде, но пък той няма нужният капацитет за Ливърпул. И Масчерано беше дефанзивен халф - рушеше игра, пресичаше пасове ама и голчета си вкарваше и супер пасчета си даваше, че и правеше преса - това при Лукаш го няма и ето защо не го харесвам. Докато за симулациите на Суарез мога спокойно да си сложа ръка на сърцето и с чиста съвест да кажа, че има поне 30 симулации откакто е дошъл в Ливърпул, по някой път се хващат съдиите, понякога не - дузпата срещу УБА си беше симулация поне за мен. Това е. Не отричам неговите качества, просто не струва като характер - боклук е, просто един латинец. Никаква дисциплина, много лесно падане и винаги се прави на Марадона - вместо да завърши атаката по лесен начин, той се прави на Роналдиньо и пропилява всичко (2 положения срещу Зенит са най-пресен пример). Ето това ме ядосва в него.

RedFlame
16.02.2013 22:40

Първо - Суарес Ще направи всичко възможно да остане на Анфихйлд,
Второ - Ако "собственика ни" позволи този трансфер за мен си е чист начин за придобиване на средства от негова страна
и
Трето - Ако Брендан Роджардс смята, че след този трансфер няма нищо да се промени в отбора му, може да вари да си еб* майка*а шот ми писна да гледам как Луис ги измъкваа на косъм и как отпадат от ОЛДЪМ падат от УЕСТ БРОМИЧ и такива подобни ИМЕНА.....

CSKA_LFC
16.02.2013 21:33

Не вярвам този трансфер да го е пожелал Суарес,попринцип съм чел на много места,че това момче е голям фен на Пуул в живота извън терена,а името на дъщеря му е доказателство за това. За новината какво мога да кажа.. пфф,дано това е само измислица,защото без Суарес сме хептем за никъде,нищо че в последните 2-3 мача не е в добра форма. Формата е временна,класата - ВЕЧНА!

eligos
16.02.2013 21:27

Апропо, ДАНО тази "новина" да е поредната измислица!

chelsealondonfc
16.02.2013 21:14

Дано остане,защото на Ливърпул ще им е трудно без него*sad*

fen_na_juventus
16.02.2013 21:12

Това детето дето е със Суарез на снимката дъщеря ли му е? *thinking*

georgi_vr
17.02.2013 08:13

Не, баба му! *evil**joking*

fen_na_juventus
16.02.2013 22:19

Ахам ясно, благодаря за инфото!!! *smile*

dadeds
16.02.2013 21:24

Да. Казва се Delfina и като размениш буквите се получава Anfield. *smile*

ceco26
16.02.2013 19:02

забележете, ако е вярно де, колко ще са прости шефовете и тренера-да продадат една от звездите на отбора, за да вземат едва доказан играч, вместо да опитат да купят тоя новоизгрял голмайстор, който да направи по-голяма конкуренцията в отбора...

lfcfann97
16.02.2013 18:59

Не разбрахте ли,че Луис НЯМА ДА НАПУСНЕ ЛИВЪРПУЛ...какви са тия глупави пак жадни за внимание спекулации майка ви *****

georgi_vr
16.02.2013 18:55

Тия ненормални ли са? Как могат да продават Суарес? И да го сравняват с този Еменике! Какъв е тоя смешник къде искат да го взимат? Вкарал 4 гола на купата на Африка! То по-слабо първенство на Африка не е имало като тази година. И тоя Брендън Роджърс - каъде го намериха пък тоя. Толкова ли няма та точно него - пълен провал е тоя.*angry**evil**stop*

vanko_liverpool
16.02.2013 18:36

Аз пък съм ЗА. Защо да не го продадем ? Колко мача ни е провалил миналият сезон, които можехме да спечелим ? Това, че прави голове с/у КПР и Норич нищо не значи. С тези пропуски например с/у Астън Вила никога няма да стигнем ШЛ. И предимно пропуските са на Суарес. По-добре да го продадем за 35-40 млн на Байерн и да вземем по-класен нападател.

gang_related
16.02.2013 18:26

Ужас... това ще е края на Ливърпул ако е вярно! Айде продайте Суарез ама да взимат Еменике?! Дано не е вярно и остане при тях!

blue_moon_ynwa
16.02.2013 18:00

Дано да не стане , Еменике е нищо в сравнение с Луис

Hate_12345
16.02.2013 17:59

Какви са тия смешници Еменике ли къв е тоя ще замести зъбльото..

suarezzzzz
16.02.2013 17:55

Еми то отбора вместо да върви нагоре , не спира да затъва! Направил 5 пропуска срещу Зенит и хайде да го продаваме ... тоя Роджърс да се стегне малко защото ако не бяха головете на Суарес той сигурно щеше да бъде уволнен ..

fhh
16.02.2013 17:38

Просто му трябва някой до него да му партнира и ще стане работата,дано остане сами той иска и каза че му е добре там!Все пак сам нападател вкара толкова много голове,браво!

ScouserForLife
16.02.2013 16:35

Ако му дадат 60 милиона + защо не ! На мен лично ми писна да гледам симулациите му и това как пропуска по 30 положения на мач ! понякогя прекалява с тая измислена техника. в началото на сезона го харесвах, щото се беше променил, сега пак е същото лайно от миналия сезон.

eligos
16.02.2013 21:25

Аз брат съм фен на отбора още от времето когато Пол Инс и Майкъл Оуен бяха нападателно дуо, някъде 97-98 година.... Искам да ти кажа че и си прав и не си прав.Според мен футболистите като цяло не са лоши, даже сред тях има и много добри. Суарез е УНИКАЛЕН футболист..... просто не е типичен голмайстор. Симулант??? Абсолютно всеки нападател симулира, това е юаст от играта, но Суарез в никакъв случай не е по - голям от който и да е друг!!!! Яд ме е как дъвката му изяде лай....та и сега всеки симулант та симулант, пълни глупости, мн. мъжки се бори момчето. И ти кво очакваш да се случи тука за една две години??? Ерата Бенитес я забравете, отбора сега се гради. Аз гарантирам че и догодина а вероятно и по-догодина няма да сме европейски фактор. Тия неща стават бавно особено ако не си руски олигарх или арабин. Ливърпул ще се върнат където им е мястото, но трябва малко време на отбора и на Роджърс

luiz_lfc
16.02.2013 20:28

Имаш право почти на всякъде но не съм съгласен с 3 неща първо Суарез просто трябва да е зад нападателя второ Роджърс с тея дървета които има се справя по добре от очакваното и трето Лукас е страхотен играч просто разбива играта на противника по страхотен начин без да си изкарва картони и не мога да си обясня защо сред всички които каза там го няма Джерард? Да не би тоя и миналия сезон да направи нещо повече от останалите? Да легенда е но когато говорим за не добра игра на отбора в повечето мачове и Джерард трябва да бъде включен.

vanko_liverpool
16.02.2013 20:03

+1

ScouserForLife
16.02.2013 20:01

какво ся, ш спорим кой е ИСТИНСКИ фен и кой не е? Ами да, за повечето от вас не съм и ми дреме на .. за това. Както и да е, фен съм на Ливърпул от 2002 година, ппреди 90% от вас, преди да се спечели ШЛ, преди да дойде звездата Торес, преди дрийм тийма и такива .. Този Ливърпул НЕ ЗАСЛУЖАВА тея боклуци да играят за отбора! Като се почне от идиота Роджърс(повече заради него мач на Ливърпул няма да гледам- не ме грее дали е талантлив мениджър или какъв е, просто е посредственяк и не струва за отбор, който се опитва да се върне в най-добрите си дни), Даунинг, Суарез, Борини, Алън, Шелви, Шкъртел, Рейна, Лукаш, Коатес, Сусо, Асаиди - всичките тея боклуци трябва да бъдат ИЗСЕЛЕНИ от тоя отбор! С резервите на другите отбори и "големите таланти на Европа" на по 19 години отбор за ШЛ и титла няма да станем! Трябва да се вземе треньор, който ЗНАЕ какво прави, опитен е и има ПОГЛЕД над играта! Трябват 5 скаута дето да гледат футболистите, а не инвалиди дето ни доведоха отбора до тук, трябват поне 10 класни попълнения най-вече на вратата, в центъра на защитата, задължително 2 халфа и един доказан голмайстор и поне едно крило. Тея некадърници не заслужават да носят екипа с Ливърбърда, тея неандерталци са за Саутхямптън. От Суарез се отвратих след мача със Зенит (и без това не го харесвах особено заради симулациите и многото пропуски) сега направо ми иде да го убия. Може всички да ме намразят и да ме хейтват, но това е истината, приятели фенове на Ливърпул! Няма да споря с никой от вас, всеки си има мнение, ама ако не се предприемат тези мерки, няма да станем отбор и ще си висим на 10 място и ще си падаме от УБА и някви смешни руснаци. Лека вечер.

sunfreak
16.02.2013 18:40

Хаха , пак ще говорим *smile*

RedArmyUnited
16.02.2013 18:06

Какви 60 милиона бе ти нещо си се притеснил ако се намери някои отбор да ви даде 16 милиона ще сте напред

bengami
16.02.2013 16:57

Не че нещо, ама ако беше истински фен на Ливърпул, никога не би казал подобно нещо..тва, че в последния мач направи няколко пропуска, за който и аз му се ядосах, неможеш да го съдиш.Ако бях на мястото на собствениците, колкото пари и да ми даваха, нямаше да го продам, защото ще искам да надграждам! А не да продам поредната си звезда и другата година не топ4, топ10 няма да сме.За жалост, тия ХАмерикански утайки, нито дават пари за трансфери и при първа изгодна възможност съм сигурен, че ще искат да го продадат.Че на тия им е по важен бейзбола! ХА! За кво' говорим..

Marto17
16.02.2013 16:30

ахахаххах и на една дума не вярвам .. Ливърпул не са толкова глупави да продадат най класния си играч.
Пък ии последните мачове които гледах с Стъридж добре играят 2мата

squawk
16.02.2013 16:27

Смешно е да се сравняват двамата....

bahtimaikata_97
16.02.2013 16:19

Според мен никъде няма да ходи, нищо не е свършило още а и не мисля, че след 2 години вече ще бърза да се маха, а за Еменике, мисля че прилича малко на Бентеке от Астън Вила който бележи доста често но не го предпочитам пред Суарез*sad*

Kireto1232
16.02.2013 16:20

И аз мисля ,че Суарез няма да се махне даже съм сигурен ,че ще остане !!!

Kireto1232
16.02.2013 16:18

Това ще е най-голямата глупост но според мен всичко са спекулаций момчето казва ,че е щаслив в Пуул и иска да остане да играе дълги години тук и тия ако го продадат доста псувни ще изядат собствениците !!

Livepool_fan
16.02.2013 16:11

Това би било огромна глупост.. Да се продаде играч от световна класа като Суарес, макар и понякога правещ глупости на терена за Еменике? Нищо против нигериеца, добър футболист е, ама няма гаранции, че ще е успешен и в Ливърпул. За Борини бих се съгласил да бъде продаден, но в никакъв случай не и Суарес - един от малкото класни футболисти в този Ливърпул. Няма как да искаме развитие и надграждане, когато си продаваме лидерите, пък било то и за огромни пари.

degea97_
16.02.2013 15:34

Един мач ви провали и вече ще го продавате ? Във ВЛ ви дърпа малкото победи , които имате за сега ...

MethodmanBG
16.02.2013 15:28

да продадеш Суарез за по-слаб при положение че ти си Ливърпуул и вече толкова години затъваш....това е срам

ceco26
16.02.2013 16:13

подкрепям-за мен това ще е поредната простотия и поне на мен ще ми писне от простотиите им, ако резултатите след това са такива, каквито са сега... дано, ако го продадат, да бъде за 45-50млн поне, а не за некви си 30-35млн, защото може да не е най-добрия на света, но за Пуул е достатъчно полезен, особено с това как винаги гони топката и често прави положения от това относно коментар #2-ти не са прай мноо, щото да не отиде в Юве на лято и да почнеш друга песен да пееш

labradora
16.02.2013 15:20

Суарез го превъзхожда във всичко, но Еменике е по-здрав физически.

benjakis_
16.02.2013 15:05

Дано никой не предложи голяма оферта за Суарез, защото не искам да се маха.. ще стане още много по-зле, отколкото е сега.. вярно, че не е завършен голмайстор, но притежава страхотна техника, поглед над играта, бягане, хубаво изпълнение на преки свободни удари и т.н. ... *sad*

JUVE_BEST_CHAMP
16.02.2013 15:04

Кой ще го иска тоя тъп симулант, дето вкарва с помоща на раката си.

YNWA_91
16.02.2013 17:30

Значи баце първо да се научим да пишем а, и после да даваме тъпи коментари кво ша кажеш........а за Суарез дано тва са спекулаций , тои направи един два слаби мача и те вече го продават баси тъпотията *stop*

MethodmanBG
16.02.2013 15:29

ами ще го иска някой отбор като вашия който няма 1 свестен нападател *smile*

Kireto1232
16.02.2013 15:14

Когато в умрелия ви подкупен отбор имате играч като Суарез тогава говори разбра ли смешник !! Кои нападатели имате вие бе Матри Дървото или Бентнер куция кон !!!! Само Вучинич е класа ама и той не е в форма от доста време на сам !!!! А колкото до Суарез надявам се това да е поредната спекулация дано остане просто това е любимия ми футболист в Ливърпул след Стиви Джи вмомента и немога да си преставя Пуул без него силно се надявам колкото и да е слаб Пуул вмомента Суарез да остане !!

luiz_lfc
16.02.2013 15:06

Със сигурност в Ювентус няма няма по техничен играч.