Неста: Виждам светлина в тунела, няма да се отказвам

08:57
Неста: Виждам светлина в тунела, няма да се отказвам
Алесандро Неста няма намерение да спира с футбола и се надява, че ще успее да преодолее тежката си контузия. Централният бранител на Милан не знае точно кога ще се завърне на терена, но потвърди, че не мисли за оттегляне и ще изчака търпеливо момента, в който отново ще бъде готов за игра.

"Футболът ми липсва и то много. Вече мина доста време, откакто не съм играл, но сега започнаха да правя леки тренировки и виждам светлина в тунела. Не знам дали ще се върна тази година за началото началото на следващия сезон, но ще се опитам", заяви с оптимизъм защитникът.

Още като играч на Лацио, Неста бе един от най-добрите млади защитници в света. Бранителят бе станал пословичен с това, че прави само по една малка грешка на мач и ако противникът се възползва, има шанс да отбележи гол. Постоянните контузии обаче провалиха голяма част от кариерата на Неста.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

peter1985bg
11.05.2009 16:24

Че той си е един от най-добрите централни защитници в света. Нека не забравяме след привличането му в Милан, какво двойка бяха оформили с Малдини и от коя двойка се страхуваше най-много целия свят. Милан завинаги...

bianconero27
11.05.2009 11:28

Сандро е голям играч! Фен съм на Юве, но винаги съм го харесвал. Още в Лацио му се кефех много и беше един от играчите, които най-много исках да вземем. Много ми е гадно, че контузиито го провалиха. Определено можеше да стане един от най-добрите, а защо не и най-добрия централен защитник в света. Представете си симао в националния отбор Канаваро и Неста *smile* И първа резерва Киелини Пожелавам му на Сандро да се оправи и да изиграе още 1-2 сезона поне на топ ниво и да се оттегли спокойно, а не заради некви шибани контузии *thumb_up*

tomi123
11.05.2009 09:59

неста 6те се оправи и пак 6те станем европеиски глубен 6ампион форза неста