Венгер: И следващият сезон ще залагаме на младите

09:02
Венгер: И следващият сезон ще залагаме на младите
Арсенал ще се придържа към досегашната си политика и няма да привлича гръмки имена през лятото, каза мениджърът на тима Арсен Венгер. "Топчиите" ще залагат предимно на младите си таланти и следващия сезон, като новите ще бъдат един или двама.

"Разбира се, че ще се опитаме да привлечем един или двама футболиста през лятото. Вярвам, че отборът се развива доста добре, но засега има доста засилени критики към нас. Челси дадоха много пари за големи трансфери, но все още не са спечелили Шампионската лига. Приоритет за нас е да останем с отбора, който имаме в момента, и през следващия сезон", сподели Венгер.

Френският специалист каза, че утрешното дерби между Арсенал и Челси ще бъде един странен мач, тъй като и двата отбора са разярени след отпадането си от Шампионската лига.

"Мачът срещу Челси ще бъде странен. В момента и двата отбора са ранени и ядосани", каза още треньорът на Арсенал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rokera_henry
10.05.2009 18:00

Никой не казва да събере пенсионерите ,а да се поучи от грешките си ,като вземе 3-4 опитни играча. Ето един Аршавин какво направи във състава.. Какво ли ще е ако се привлечат някои доста по изявени играчи със самочувствие и опит във турнирите... *wink* А иначе нека запази състава, нищо лошо няма в него ,но просто нямаме опит ,рутина и психика за такива мачове и титли А вярата я имаме от нз колко години и все тъпчем на едно ,докато накрая и звездите ни ,върху които се гради отбор не ни напуснат..

henryal
09.05.2009 14:29

Много ясно, че е точно така. Целта е да запази същия състав непроменен. Внгер каза, че ще търси двама опитни играчи, защото има предостатъчно "деца". Това е Арсен и всяко ядосване относно политиката му е абсолютно безсмислено. Какъв е смисъла да загърби годините работа с тези хора, в името не един сезон с купа. Ман Сити, Пуул и Челски похарчиха МИЛИАРДИ и какво постигнаха? Дължим на Венгер поне вярата и трябва да застанем зад него, каквото и да става...

rokera_henry
09.05.2009 13:50

Точно така, придържай се към политиката си и следващия сезон ,че като се провалиш отново някой друг клуб да търпи глупавата ти политика! Евала ,че налага млади играчи ,но се вижда ,че не става ,а като си спомня по времето на Патрик Виейра ,Анри ,Бергкамп,Люнгберг,Пирес и прочие какво се случваше... Но откакто наложи тази своя политика се вижда какво става..