Игнасио Варела сигурно ново попълнение на ЦСКА

12:07
Игнасио Варела сигурно ново попълнение на ЦСКА
Полузащитникът Игнасио Варела, чиито права се държат от италианския Палермо, вече може да бъде смятан за футболист на ЦСКА. Това заяви изпълнителният директор на червения клуб Венцислав Живков преди заминаването на отбора на лагер в турския курорт Алания.

Варела през есента играеше в Ботев Враца и именно за този отбор той направи впечатление на легендата Аспарух Никодимов, който се грижи за селекцията на тима.

"Всичко вече е уточнено. Разбрали сме се както с Палермо, така и с Варела. Има договор, чакаме го на лагера в Турция", заяви Живков, след като уругваецът беше обект на спекулации цяла зима.

"В отбора е спокойно и има настроение. За първи път ни се случва новият треньор на отбора да не ни иска пари за 10-15 нови футболисти. Йешич е изключително доволен от всички играчи, в това число и от младите. Няма проблеми и с Мишел Платини, харесва го и на терена, и в съблекалнята", каза още Живков.

Той допълни, че едва ли ще изненада обществеността като обяви целите пред отбора, а именно - спечелване на титлата и на Купата на България.

Групата на червените:

вратари:
Томас Черни, Анатоли Господинов, Божидар Стойчев
защитници: Костадин Стоянов, Иван Бандаловски, Венцислав Василев, Пламен Крачунов, Апостол Попов, Ангел Грънчов, Васил Попов, Юлиян Илиянов, Михаил Венков
Полузащитници: Лукас Саша, Абел Анисе, Илиас Кириакидис, Петър Витанов, Ивайло Чочев, Нджонго Присо, Сержиньо
нападатели: Серж Нюаджи, Антон Карачанаков, Мишел Платини, Мартин Камбуров, Станко Йовчев, Григор Долапчиев

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

labradora
30.01.2013 20:15

Присо и Карикидис-аут! Надявам се Варела да се докаже!

CSKA_LFC
30.01.2013 16:08

Дано да е добър,сигурен съм че е по-добър от Присо,затова бих казал.. Честито,Армейци! *smile* Дано се наложи в състава,а Присо да се маха.

insi
30.01.2013 21:11

Това е най-техничният играч в нашето първенство от както съм се родил. Страхотни пробиви, подавания и поглед

zoostation
30.01.2013 14:09

Дано не се повтори историята с босненския капут, че и там бяха сигурни работите! Иначе добро попълнение, като цяло селекцията тази година е що годе разумна. Естествено ако разкарат Присо ще сме още по доволни, ама пълно щастие няма! *beer*

night_wolf1984
30.01.2013 14:24

Напълно,съм съгласен за Присо*thumb_up*