Иванов съди бос заради "гей"

18:27
Иванов съди бос заради "гей"
Националът Иван Иванов и организация, която защитава правата на хората с различна сексуална ориентация, ще съдят боса на Стяуа Букурещ Джиджи Бекали, информира сръбското издание Zurnal.

Причината за това решение е изказване на Бекали, в което нарича Иванов гей. Джиджи искаше да вземе Иван Иванов в Стяуа, но българинът предпочете да замени Алания с Партизан, навличайки си гнева на Джиджи Бекали.

Босът си позволи да заяви, че в Стяуа няма място за хомосексуалисти, визирайки Иванов. Любопитното е, че обвинението срещу Бекали не е внесено от самия Иван Иванов, а от името посочената организация.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

overdrive
17.01.2013 20:38

Е тоя трябва да лежи няколко годинки. Не може да си предполагаема "голяма личност" и да си позволяваш да говориш така. Знам че вероятно ще се размине с някакво обвинение (освен може би глоба), но не трябва да е така в тоя шибан свят с много малко справедливост!!

П.С. Освен всичко друго, Ванката не е гей и дори да имаше нещо лошо в това да е гей пак има право да съди оня тупан ..

ogi999
17.01.2013 20:32

кои му пука дали го слага или му го слагат.....пича играе добре това е важното

labradora
17.01.2013 20:20

Как можете да мислите, че такова мъжко момче като Ванката да е гей!

Fabregas_boy
18.01.2013 14:54

Никой не е казал,че е гей.Просто обвинението пред съда трябва да се формулира по-добре.*wink*

Fabregas_boy
17.01.2013 19:48

Странно,Иванов ги съди,че са го нарекли гей,а организацията-че "гей" е използвано като обида.Ако да си хомосексуалист не е срамно защо Иванов,макар и предполагаем хетеро се е обидил.Прави са го съдят онзи екцентрик,но съда ако погледне малко по-различно нищо няма да получат.