Феликс Магат е новият треньор на Шалке?

09:38
Феликс Магат е новият треньор на Шалке?
Феликс Магат ще бъде новият треньор на Шалке 04, съобщава немското издание "Билд". Наставникът на лидера в Бундеслигата е на път да потвърди слуховете, че ще напусне "вълците", а според информациите още днес или утре от Шалке може официално да съобщят новината.

Днес се очакваше да се състои среща между Магат и ръководството на Волфсбург, на която да бъде обсъдено бъдещето на специалиста. Според информациите обаче, планираната сбирка се е провела вчера и в следващите дни бившият треньор на Байерн Мюнхен ще бъде представен като треньор на Шалке.

Спекулация или истина, трансферната сага около Феликс Магат със сигурност няма да се отрази добре на Волфсбург, който е лидер в Бундеслигата четири кръга преди края и има всички шансове да грабне титлата.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angel_hi
06.05.2009 10:11

Поне в Немското първенство има мн равностойни отбори не като в другите

brickbat
06.05.2009 09:51

Херта и Б. Мюнхен имат по леки мачове,въпреки това Волзбург играе чудесно имат 3 точки повече и само победи като домакин с изключение на един Х с Франкфурт(2 : 2), но ако Магат напусне вълците невиждам как те ще станат шампион. Определено нивото на германския футбол не е от най -високо качество, но този сезон наистина титлата е оспорвана, битката за изпадане - също. Волзбург, Б. Мюнхен, Херта, Леверкузен, Щутгарт, Дортмунд, Шалке, Вердер- все равностойни тимове.