КПР постигна сензационна победа при гостуването си на Челси (видео + снимки)

23:37
КПР постигна сензационна победа при гостуването си на Челси (видео + снимки)
Челси допусна сензационна загуба при домакинството си на  Куинс Парк в един от най-интересните мачове от 21-ия кръг на английската Висша лига. Обръчите, които се намират на последното 20-о място във временното класиране, триумфираха на "Стамфорд Бридж" с геройско попадение на Шон-Райт Филипс.

Още в самото начало на срещата сините можеха да останат с човек по-малко на терена заради изключително грубо нарушение на Марко Марин срещу Стефан Мбиа. Главният арбитър на срещата Лий Мейсън обаче пожали домакините, след като показа само жълт картон на немският атакуващ халф.
 
Първата по-сериозна възможност за откриване на резултата се откри пред тима на Рафаел Бенитес. Виктор Моузес центрира отдясно, топката се отклони от гърба на противников бранител и попадна пред Давид Луис, който обаче стреля неточно.

 
В 25-ата минута Шон Райт-Филипс се опита да изненада излезлият напред Рос Търнбул с далечен изстрел, но и той не намери очертанията на рамката.


 
Отчаяните опити на футболистите на Челси да се оттеглят на почивка с поне аванс от един гол не дадоха резултат. Като цяло бранителите на КПР не бяха достатъчно затруднени от нападателите в синьо, като погледите на привържениците на домакините търсеха идейния Хуан Мата.

 
В 48-ата минута Моузес пропусна да реализира 100-процентово голово положение, след като на 1-2 метра от голлинията не успя да засече по най-добрия начин острото центриране по земя на Марин. Секунди по-късно и Фланк Лампард регистрира крах в опита си да изведе отбора си напред в резултата.

 
Малко след това, в 53-ата минута, Фернандо Торес също пропиля чудесна възможност да открие резултата. Мощният шут на испанския нападател бе спасен майсторски от Жулио Сезар.
 
Обръчите отговориха с изключително опасна акция, в основата на която бе Джейми Маки, който бе изведен сам срещу Търнбул. В последния момент обаче Гари Кейхил се отчете с важна намеса и предотврати почти сигурен шок за феновете на актуалния европейски клубен шампион. В 66-ата минута легендата на Челси Франк Лампард прати топката в мрежата на КПР, но попадението бе отменено заради засада.

 
В 78-ата минута Челси плати солидна сметка за невероятните пропуски, които регистрира до този момент. Ненаписаното правило "Ако не вкараш, ще ти вкарат" бе приложено от Райт-Филипс, който отправи сполучлив диагонален удар по земя от зоната на дъгата на наказателното поле на сините. Така момчетата на Хари Реднап направиха важна крачка по пътя към оцеляването си в Премиършип. 


 
До края на срещата Куинс Парк съумя да удържи на натиска на Челси и постигна безценна победа, която бе първа за тима в последните 24 гостувания в английската Висша лига.

 

C0-1WPhillips by ourmatch

Стартови състави:


Челси: Търнбул, Иванович, Давид Луис, Кейхил, Аспиликуета, Бертранд, Лампард (79 - Рамиреш), Оскар, Моузес (75 - Мата), Марин (60 - Азар), Торес; Резерви - Иларио, Коул, Мата, Рамиреш, Азар, Ферейра, Пиазон.

КПР: Жулио Сезар, Хил, Онуоха, Нилсен, Фабио, Дери, Таараб (92 - Дайър), Гранеро (90 - Парк), Мбиа, Маки, Хойлет (15 - Райт-Филипс); Резерви - Грийн, Фърдинанд, Парк, Сисе, Дайър, Райт-Филипс, Фаурлин.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ganef
03.01.2013 16:04

В нашата тема както винаги само Манафченца има !!! Мега злетата чакат да излезе тема за нас и мишоците излзиат от дупките.

CMD
03.01.2013 16:18

Ами вие как спамите,някой по-добър отбор като падне и феновете на Челси винаги първи се заяждат.

ganef
03.01.2013 15:11

ultrachelsea 2 мача ли,не е ли 1 ?

ultrachelsea
03.01.2013 15:50

Моя грешка,просто до одеве гледах класирането преди мача с КПР и съм се объркал. *wink*

ultrachelsea
03.01.2013 14:45

Челси, Челсии, какво направихте забога.. Играта ни беше под всякаква критика,първото полувреме едно положение нямахме, супер слабо се представиха офанзивните футболисти Оскар, Торес, Моузес, Азар след появата си нищо не направи. Бенитес се забави с пускането на Мата,за 15 мин. нямаше какво да очакваме от него да направи. Но аз не съм много ядосан на играчите, много сгъстена програма имаха и се очакваше да бъдат малко изморени. Надявам се в следващия мач да излезем със съвсем друго лице и да не спираме да побеждаваме,ако искаме да имаме някакъв шанс за тази титла,все пак сме и с 2 мача по-малко от Сити и Юнайтед,надеждата е все още жива. *smile*

fen_na_juventus
03.01.2013 14:03

blueflag 28 декември 2012 [15:43] Очаквам погром не трябва да подценяваме противника но погрома е сигурен 4:0!

К'во стана бе Бранимире? *joking* Нали уж погрома беше сигурен? *lol*

tonisport
03.01.2013 13:41

Треньора на Челси се казва Роман Абрамович и неговия любимец е Фернандо Торес..Като си помисля че по едно време се мъчеха да налагат Торес и оставяха Дрогба на пейката и едва ли не го използваха само да им решава трудните мачове..Много ми е симпатичен Ба и се надявам да стане любимец на феновете и да бележи повече..Просто време е някой да покаже на Торес че е пълен провал,а дойде ли случайно Фалкао не ми се мисли!

petarata
03.01.2013 12:33

Много съм доволен от този резултат , абсолютно си заслужавахме тая загуба като мислиме ,че всеки мач ни е сигурен .
Нека после да ми говорят ,че сме имали шанс за повеч от 3-то място .

catalan
03.01.2013 11:16

Това да си треньор на Челси е ужасно, падаш и всеки почва да говори за уволнението ти *lol*

Drogs11
03.01.2013 11:09

Каквото такоз *smile* Една загуба не е фатална , да този мач беше задължителен , но неможе всеки път да се побеждава + това играчите за доста изморени . А за Бенитез : НЕ ПУСКАЙ ВЕЧЕ ТОРЕС ! CHELSEA

headhunters
03.01.2013 14:44

И как може да кажеш, че е млад като е на 28 ?! Много млад.. викаш да си разкрие таланта към 40-45 и тогава ще стане най-добрия вратар който сме имали ?

headhunters
03.01.2013 14:43

Как ще не е виновен вратаря бе? Има поне 20 клипа с негови гафове, искаш ли да ти ги пратя да видиш на какво мизерно ниво варди?

brickbat
03.01.2013 14:39

Взеха го защото беше млад и все още е, не ви е виновен вратаря... сърцЕ ви липсва!

headhunters
03.01.2013 14:30

Разбирам те, ама този дори не е и средна класа.. поне да беше малко по качествен, а те го взеха от някакъв убит отбора, дето всеки ги дънеше както и където иска и такива смешни голове му вкарваха на тоя.. гол от 30 метра със средна сила и му минава под краката.. тоя е уникалния балък, да си бяхме държали Кудичини нищо , че е на 35 поне щеше да варди по-добре от тая карикатура на вратар.. просто ме е яд, че има голяма вина за този гол, загледай се преди самия удар как и къде е застанал и въобще покрива ли нещо ? И самото хвърляне няма да го коментирам, горкия се забави доста.. топката влезе той тогава се хвърли, докато не се намери по-добра резерва или ЧЕХ не се върне.. просто не ми се мисли какво ще правим като има такива удари, то направо ме е страх да гледам когато някой атакува и бие от далече или има преки.. поне имахме късмет , че от както тоя измисления варди нямаме мачове с някой по-силен отбор..

Arsenalsk1
03.01.2013 14:22

Питаш къде е логиката.Еми то се вижда от километри колега.Логиката е там че никой ДОБЪР вратар не би дошъл да стане резерва на титулярния.Чех е железен на поста си и е незаменим.Вратарския пост си е такъв в футбола.Ако си добър никой не те сменява.Се едно Касиляс да купят Челси и той да е резерва.Или искаш Буфон да вземат да е резерва на Чех ? Взимат се винаги вратарчета средна класа с малка заплатка и без претенции да са резерви.Това е логиката.Надявам се разбра ме...

headhunters
03.01.2013 14:12

E сори ама тоя Търнбул е последната дупка на кавала, погледни само как е застанал няколко секунди преди удара.. оставил целия ъгъл и половината врата празна и застанал в тая част точно където защитника покриваше зоната.. ако беше ЧЕХ това със сигурност нямаше да е гол и не знам как е възможно да сме взели тоя бездарник от Мидълзбро ( в сезона който изпаднаха, когато ги дънеха като боксови круши ) изобщо Абрамович с какъв акъл е губил вратар на изпадащ отбор ? .. никаква логика няма, другия път ако иска да вземе вратаря на Берое понеже направим 2 сухи мрежи ..

catalan
03.01.2013 11:41

Той Дрогба като беше отбора и Торес влизаше от пейката не беше много доволен.

a00011
03.01.2013 11:19

Трябвасега да налага Ба за да може дори когато Торес влезе от пейката да е мотивиран да се докаже. На мен ми хареса играта на Търнбул . Вярно, не е на нивото на Чех но все пак не се представя никак зле . Победиха защото ги подценихме . Да оставиш Бране и Луиз да пробват изстрели от далечно разстояние е показателно .

PraschoChorbata
03.01.2013 10:44

Боже, чудя се сега с какво смелост отбори като Челси и Сити гаврят United като с мулти-милионерските си състави немогат да ги достигнат, както се казва "класа с пари не се купува"

PraschoChorbata
03.01.2013 10:38

Ахахаааааа, сега като погледна долните коментари, гаврят ли ви яко е ? (както се и учакваше нали...)
Сега храните хората, но като правите жалки опити да гаврите Манчестър не се усещате нали ? Ба*ти простите "фенове"

PraschoChorbata
03.01.2013 10:36

С тази си загуба още по се вижда крайният победител в Английската Висша Лига...

JlicionE
03.01.2013 10:27

Момчета гледайте си вашите жалки отборчета и несе занимавайте с КРАЛЯ НА ЕВРОПА!

Duhcheto_messi
03.01.2013 14:08

Пхаха какъв шампион на Европа бе? Като играхте срещу Атлетико Мадрид си пролича кой е истинският шампион. Разбиха ви с 4:0....

simeon.lavcho
03.01.2013 09:44

мата и азар трябваше да играят марин му трябва отиграване мисля че чех щеше да хване гола дано баба да се присеидени към нас и с тея далечни удари срещу сезар никъв шанс той е ветеран челси не играха росто

tonisport
03.01.2013 02:43

Мразя Фернандо Торес и Рафа Бенитес..Трябваше да смени Торес още на полувремето и да пусне по рано Мата и Азар за да могат да се настроят към играта,а не да ми пуска Мата 78 мин..Меката китка Оскар трябва да го забият във фитнеса,защото го разнасяха по терена като куцо пиле домат..Не може левия защитник Бранислав Иванович да създаде най много голови положения за гол , а глупак като Торес няма спечелено единоборство , нито един пробив .Правеше непрекъснати грешки и на моменти топката му отскачаше от крака се едно му е дървен..Загубата от последния не беше толкова случайна.По случайна беше победата на Евертън,където се разминаха с 3 греди и маса голови положения благодарение на Петър Чех..Аз харесвам Челси но докато Торес е там отбора само губи..Вече не е фактор в Англия,а от новия сезон и в Европа..Трябва да направят паметници на Ди Матео , Дрогба и Джон Тери за дето спечелиха шампионската лига!

ManUtd20
03.01.2013 02:23

Аз така съм си свикнал бе. Имаш ли нещо против. Даже съм ти сложил палче нагоре на коментара ти.

nikshan11
03.01.2013 02:21

Абе ти имаш доста голям умствен капацитет бре,а ще те посъветвам нещо не си показвай знанията тука и да се мъ4иш да не правиш правописне грешки,аз си пиша свободно не ми пука дали ме мислят за грамотен *beer**smile*

dexter
03.01.2013 01:52

Сумата от малоумието на бога Рафа и Абрамович плюс бездарието на Торес и махмурлука на Луиз доведоха до загубата от най-слабия отбор играл последните 5-6 години в лигата ... Еми Наздраве ! *beer**joking*

overdrive
03.01.2013 03:09

Дарби си бяха готино отборче. Просто тогава не им беше времето да влизат в елита ..

ManUtd20
03.01.2013 02:09

Именно, но тогава Юнайтед се измъчи много при гостуването си - спечели с 10, с гол на Кристиано Роналдо в 75-ата минута. И интересното тогава беше, че още през месец Март, Дарби знаеха, че ще изпаднат. Всичко беше решено и в оставащите два месеца играха за чест и престиж. И на мен ми ставаше жал за тях тогава. Особено, като паднаха с унизителното 2:6 от Арсенал, и то като ДОМАКИНИ.

nikshan11
03.01.2013 02:04

Те бяха боксова круша тогава,направо ми ставаше жал за тях като ги гледах *joking*

ManUtd20
03.01.2013 01:59

Дарби Каунти постигнаха едва една победа през целия сезон 2007/08 - срещу Нюкасъл на техен трен в 6-ия кръг с 1:0. Наистина "овните" бяха най-слабия отбор във Висшата лига, който е участвал. В това спор няма.

dexter
03.01.2013 01:58

Дарби играха сезон 2007-08, аз казах последните5-6 год. значи важи *lol*

nikshan11
03.01.2013 01:55

грешка си Дарби Коунти бяха най-слабият отбор *joking**lol*

nikshan11
03.01.2013 01:48

Олелее *joking**lol**joking* [@link https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/542087_311934225574388_449726423_n.jpg]

PraschoChorbata
03.01.2013 10:40

Якоооооо :Д :Д Няма как да не се разсмееш, честно...(простотия си е ама...)

nikshan11
03.01.2013 01:44

Много слаб ма4,тоя ма4 ми напомня на ма4а със Фулъм същата картинка,само блъскат една топка наляво надясно никаква идея в атака,напълно безумна постъпка на Бенитес да смени смени половината отбор,Бъртранд никъв го нямаше нито пробиви,нито центрирания,Торес пореден пропуск,ве4е се замислям дали пропуските нему са пове4е от головете да имаш цялата врата пред себе си и да я биеш във вратаря.Трябва ни спешно нападател,но не само за бройка а класен нападател,защото тоя Торес и тия дедовци от защитата на КПР го надбягваха и го правеха смешен. В толкова важен ма4 да не пуснеш Рамирес,Коул,Азар и Мата е много голяма грешка.Титлата остава мираж,в който аз невярвях,а сега този ма4 ми затвърди мнението,дано да се доберем поне до 2 място,защото Юнайтед са много напред,а и неми се вярва да допуснат толкова грешки,а ние изобщо да не допуснем,аз съм убеден,4е ще се препънем още следващия ма4 на Британия.А на вси4ки хейтъри да им пожелая за много години да продължават все така.*joking*

ManUtd20
03.01.2013 01:57

Оффф, вярно, че имате мач на "Британия Стейдиъм" следващия кръг. Стоук са единствения отбор от Висшата лига, който нямат загуба от началото на сезона на свои терен, което не е добра новина за вас. Но пък и Евертън не бяха губили на "Гудисън Парк" до мача с Челси минали кръг, но ето, че загубиха за пръв път, именно от "сините". Челси имат навика да развалят статистики този сезон. Еден Азар бе избран в четири поредни двубоя за играч на мача. Досега рекорда беше на футболист, който в три поредни срещи са го избирали за играч на мача, и това беше, мисля Алън Шиърър. Сега пък нарушихте традицията Евертън да не губи всеки техен двубой на "Гудисън Парк".

dexter
03.01.2013 01:41

Добре де , колко нормални треньора, биха пуснали 34 год. плеймейкър / та дори и да се казва Лампард / в два последователни мача през 3 дни, по 90+ мин. и то на наводнен и тежък терен !? Да си ни жив и здрав Гафа и да илядиш на "моста" на въздишките ! *joking*

dexter
03.01.2013 01:34

Куците от Челси дори и за излагацията срещу КПР Сър-а им е виновен *lol**lol**lol*

Retroy
03.01.2013 01:16

Мн си луд с тея рими е
Балотели с ума не е добре
обаче обича Юнайтед да ебе
Фърги като го види му става зле
А Де Хеа направо реве

Футболната асосиация
нищо повече от една излагация
Там обичат Фърги да подпират
и парите от джоба му да колекционират

Фърги обича дъвки да колекционира
и скаутите праща съдии да подбира
много победи отбора му има
кои съдия с тях ще подпише тая зима?

CMD
03.01.2013 01:57

Шити,Сити ,Смити е измислен отбор и е негърски потбор.

LaMagia
03.01.2013 01:31

хахаха номер 1 требва да запишеш демо *joking*

Blueisthecolour
03.01.2013 01:24

Е добре ве рапър *lol*

demetrio
03.01.2013 01:21

Добра рима, но всичко вярно свършва с втория ред

ManUtd20
03.01.2013 01:21

Не си интересен, нито оригинален. Айде със здраве и ще те помоля да не хейтваш в сайта на Юнайтед.

Retroy
03.01.2013 01:10

До коментар [@comment 1249896] от [@user demetrio]:

Tва е физически невазможно

Retroy
03.01.2013 01:10

До коментар [@comment 1249893] от [@user ManUtd20]:

OK ще им викам мангалчестър

ManUtd20
03.01.2013 01:17

Имам в предвид да не обиждаш такъв велик отбор. Няма значение по какъв начин, ти не трябва да плюеш така, ако искаш да покажеш, че си възпитан човек. Но от коментарите ти личи, че изобщо не си такъв. Ако искаш да се правиш на интересен, оригинален и остроумен, прави го някъде другаде, а не в този сайт. Тук е място да се коментират отборите, а да не се обиждат.

demetrio
03.01.2013 01:12

Нали се сещаш че както има Мангалчестър юнайтед така има и мангалчестър сити

Retroy
03.01.2013 01:07

Айде лека и мека и Фърги със съдийте по-полека че да не земеш да си докараш инсулт чепосле ФА ще останат без име (Фърги Асосиейшън) и няма кой да подпират*lol*

ManUtd20
03.01.2013 02:06

Защо не кажеш този сезон в мача между Челси и Манчестър Юнайтед на "Стамфорд Бридж", съдията трябваше да даде червен картон на Торес за ритането в корема на Том Клевърли (това беше и умишлено даже, тъй като испанецът преди това видя къде беше застанал Клевърли и нарочно го ритна, за да му причини болка) в края на първата част? Защо не споменаваш за червения картон, който трябваше да получи Бранислав Иванович за бруталното нарушение с бутоните напред срещу Патрис Евра в началото на мача. Защо не напишеш за дузпата, която рефера не свири за играта с ръка в наказателното поле на Давид Луиз през първото полувреме. Тези неща, ако бяха отсъдени правилно нямаше да се стига до скандалните решения на съдията впоследствие.

headhunters
03.01.2013 01:57

Същия този мач, Македа вкара гол с ръка.. естествено съдията това не го видя нали?

nikshan11
03.01.2013 01:52

гола на Македа с ръка веднага след гола на Дрогба?

ManUtd20
03.01.2013 01:49

Признавам, че Евънс трябваше да бъде изгонен в онзи мач за нарушението срещу Дрогба и съгласен съм с това, че Компани не заслужаваше червен в мача за ФА Къп, но ти защо не кажеш през сезон 2009/10, когато първия мач на "Стамфорд Бридж" го спечелихте с измислен фаул и после последва и гола от пряк свободен удар, а и защо не споменаваш за 3-метровата засада на Дидие Дрогба на "Олд Трафорд" пък през сезон 2009/10, когато на практика, си осигурихте титлата с победата с 2:1.

dexter
03.01.2013 01:44

Или защо примерно Маринатата не го изгониха в третата минута, обясни тука сега как М'Биа е симулирал и рефера е прав и нямаше засада на Лампард при гола, че да се посмеем дружно *lol**lol*

dexter
03.01.2013 01:43

А ти що не си коментираш ситуацията при която Райт Филипс ви го сложи от халите, ами си седнал да оправдаваш некадърността на Челситу със световната конспирация *lol*

headhunters
03.01.2013 01:41

Остави единия мач, но ако аз започна да изброявам вашите симулации и колко пъти са ви спестявали червен картон трябва да пиша цяла нощ..и що за наглост трябва да има човек като му дадат 2 дузпи да реве за още 4 ?! Как да ви дадат дузпи които ги няма, всички знаем как Иънг когато реши и пада дори да няма никой до мен, всички знаем как Валенсия при най-малкия контакт лети сякаш е блъснат от скала.. всички знаем как Нани падаше сякаш е прегазен от танк и т.н .. вашите играчи се покъсват от симулации , че току виж си изпросят някоя дузпа и тоя с цялата си наглост ще ми говори как трябвало да има 4 ДУЗПИ и как Кейхил трябвало да бъде изгонен, а защо не коментираш ситуацията когато ЕВАНС влезе с бутоните напред в тялото на ДРОГБА и едва не го уби .. тогава помниш ли какво стана ..?! ЖЪЛТ ЗА ДРОГБА и защо ?? Ако не вярваш за грубото влизане има и снимки има и клипове *smile* , ако тогава Еванс беше изгонен.. Челси без проблеми щяха да бият Юнайтед - това ти го казвам в отговор за картона на Кейхил или пък да коментираш сутиацията когато Компани беше изгонен в 9-тата мин. и мача беше решен вече, а дори не беше за червен картон ? *smile*

ManUtd20
03.01.2013 01:37

Не съм алчен и нагъл, нито искам да се заяждам, но си беше точно така.

ManUtd20
03.01.2013 01:35

Остави двете дузпи. Или май не помниш в мача между Челси и Манчестър Юнайтед миналия сезон на "Стамфорд Бридж" (3:3), когато Гари Кейхил трябваше да бъде изгонен още в 10-ата минута на мача, когато изви глезена на Уелбек, и то самото нарушение бе ВЪВ наказателното поле - трябваше да има дузпа за нас и червен за Кейхил, но съдията пожали вас. Тогава нямаше да се стига до двете дузпи и скандалите след края на мача, а щяхме да ви бием спокойно с 10 човека.

ManUtd20
03.01.2013 01:30

Ти дори не знаеш какво означава тази дума "е*бе", тръгнал да ми я използва. Научил една дума от училище и тръгнал да я говори. Браво бе. Само се излагаш пред целия сайт колко си комплексиран и жалък.

headhunters
03.01.2013 01:29

И какво като го провокира.. това оправдава ли го ? А не е ли истината, че саф спори понякога безумно глупаво със съдиите ! За пример ти давам мача с Челси, дадоха им 2 дузпи, тоя искал още 4 , и още преди да бъде дадено добавеното време на мача,тоя веднага скочи към 4-тия съдия да му прави забележки защо толкова малко продължение има и едва ли не да спори , че са били ощетени след като им дадоха 2 ДУЗПИ и гол от засада той с най-голямата си наглост искаше още 4 ? Такова изказване преди не бях чувал дори от МОУ!

ManUtd20
03.01.2013 01:26

Това бе, защото Алън Пардю преди това го провокира. Фърги толкова му е помагал през годините, че той почнал да го обвинява, че спорил със съдиите. Ами Пардю да си припомни случката от първия кръг в мача срещу Тотнъм, когато блъсна четвъртия рефер, без нищо да му е направил.

headhunters
03.01.2013 01:25

Да бе когато САФ вика по реферите, когато казва на другите отбори, че са малки.. това нямало значение защото той бил неземен, а когато Венгер или някой друг си позволи да каже нещо за съдията отнася максимални наказания по 8-10 ако може и 100 мача, а когато стане въпрос за саф от ФА се правят , че нищо не е станало ...

Retroy
03.01.2013 01:23

Да той е бог

headhunters
03.01.2013 01:21

Не, че нещо ама ти казваш " Един нормален, възпитан и културен човек никога няма да отиде да плюе по чуждите отбори " Какво направи САФ когато каза , че Нюкасъл били малък отбор и още куп простотии по техен адрес *smile* , или САФ не се брои за човек?

ManUtd20
03.01.2013 01:12

Само един простак може да обижда такъв велик отбор като Манчестър Юнайтед. Когато постигнеш успехите на сър Алекс Фъргюсън, тогава можеш да го обиждаш. Един нормален, възпитан и културен човек никога няма да отиде да плюе по чуждите отбори, въпреки, че не е от тях. Феновете трябва да се уважават, също като отборите. Приеми го като съвет.

Retroy
03.01.2013 01:04

До коментар [@comment 1249887] от [@user demetrio]:

Гледах някакав репортаж от мач на Говнайтед и що да видя дядо ми са облякал в покривка и ми играе футбол, ама то са оказа че е Райън Гигс

demetrio
03.01.2013 01:06

ЛОЛ и този дядка в покривка играе в отбора който води сити с 7 т.

headhunters
03.01.2013 01:00

И по темата.. не знам тоя Абрамович по рождение ли е толкова кух.. маха най-добрите мениджъри на тяхно място взима някакви бездарници и ги държи повече от най-добрите мениджъри които е имал ( МОУ, Анчелоти, Грант, Ди Матео ) , а ми държи някакви недъгави като ( Бояш, СКОЛАРИ ОМГ, Бенитес и всякакви такива балъци ) , маха играчи като ДРОГБА, може би и Лампард до края на сезона, взима ТОРЕС?! който горкия и да го оставят на празна врата сигурно пак няма да вкара ( ако се сещате мача с Юнайтед когато мина вратаря остана на празна врата и още малко в тъч щеше да я изкара)

headhunters
03.01.2013 00:55

До коментар [@comment 1249836] от [@user extol]:

Ти си някакъв луд тип обаче :Д първо Челси ще паднат 10:0 само в твоята доста болна фантазия ;д , 2-ро радвай се , че Дрогба още не при нас.. че с тия всичките положения нямаше да има кой да ни бие.. то с тая скапана принцеска, ако чакаме на нея ще изпаднем в Чемпиъншип. Само не знам кой мач си гледал.. ама ако не беше вратаря им .. си отиваха поне с 3 гола *wink* , докато тия за цял мач направиха 1 атака като хората 1 удар и вкараха и то благодарение на супер малоумния ни вратар ( взет преди няколко години от Мидълзбро които изпаднаха и тогава всеки ги дънеше като боксова круша )

headhunters
03.01.2013 01:08

Юве да ни бият с 5 гола хахахаа, като бяха гости 2 удара имаха и 2 гола , ние имахме 11 УДАРА , не знам как ще ни вкарат 5 гола с 2 удара, но ние ако си бяхме вкарали положенията щяха да си отидат много унизени *wink*

headhunters
03.01.2013 01:06

Ей палячо малък ти сляп ли си бе ?! Още в началото съм написал , че говоря по ТЕМАТА ЗА МАЧА, дреме ми за минали мачове, ФАКТ Е че този мач ако не беше вратаря им още до 60-тата мин падаха поне с 2 гола *wink*

RoSKo0o0
03.01.2013 01:04

"Вратарят им, ако не беше отиваха 3..." и това да го каже фен на Автобусната спирка... Евала!! За пореден път само доказвате каква огромна част от българските фенове е направо малоумна! Ако не беше вратарят ви Юве щеше да ви бие поне с 5 гола, ако не беше вратарят ви, Шахтьор щяха да ви праснат минимум 3 на Автобусния мост, ако не беше вратарят ви на финала миналата година щяхте да паднете с двуцифрен резултат и т.н., и т.н... вие освен вратар друго нямате в този отбор, бе... какво веднага другия отбор вратаря им ко направил, другия отбор кво не играл, кво играл... развалихте Азар, слаба на ГОспод, че не взехте Хълк, пази боже да не купите Фалкао! И ОПАЗИ БОЖЕ ЗА ГОДИНИТЕ, КОГАТО ХОРАТА СИ ПОКАЗВАТ ПРОСТОТИЯТА И СЛЕПОТАТА - ДА НЕ СПЕЧЕЛИТЕ КАКЪВТО И ДА Е ТРОФЕЙ!!! Направо съвсем сериозно никога не съм виждал фенове на някой отбор след печеленето на голям трофей да възхваляват отбора си и да обиждат всички други по света. Жалка работа!!

Retroy
03.01.2013 00:57

Само Сити и Пул имат повече полужения, а Говнайтед имат по-малко притежание на топката от Уигън

CMD
03.01.2013 00:54

До коментар [@comment 1249867] от [@user fcb_4ever]:

Дано Реал да ви го набие яко*joking**joking**joking*

IvanIR
03.01.2013 00:52

До коментар [@comment 1249864] от [@user extol]:

Бате аз като вида Дедо ......се едно виждам дърт педал.......*lol*...чесноти казвам......Нали си го виждал как стиска юмрука с палците навътре.....*lol**lol**lol*...Се едно се фаща за палците....*lol*...аааааа.....обаче...разбира го футбола.....*wink*...така си е.....

Retroy
03.01.2013 00:51

Говнайтед еися набързо Ливърпул ше ви смажат, а само дочакайте мачовете с Арсенал,Челси,Сити,Тотнъм и Суонзи тогава ще го ядете

Retroy
03.01.2013 00:59

ЕЕм ддз то да измисляш простотии е най-лесно за прости неща

Blueisthecolour
03.01.2013 00:58

Тцтцтц откъде ти хрумват все такива ?

Retroy
03.01.2013 00:55

Кво ще си пуснеш, нека се досетя, а сигурно ще е Да изчезнеш за 60 секунди, както титлата изчезна

demetrio
03.01.2013 00:52

Много ми е приятно да си пиша с тебе обаче вече ставаш безинтерес и ще си пусна някое филмче

CityTilliDie
03.01.2013 00:46

До коментар [@comment 1249843] от [@user Retroy]:

Хаха тва ме разби честно

demetrio
03.01.2013 00:45

До коментар [@comment 1249845] от [@user fcb_4ever]:

С футбола няма нищо общо. Но на теб не ти въздейства мн добре

Icarus
03.01.2013 00:44

До коментар [@comment 1249839] от [@user fcb_4ever]:

Аз не съм казал ,че сравнявам меси и лампард бе неграмотен глупак... Ти тръгна да обиждаш Лампард и ти припомних в директните сблъсъци кой доминира, именно Челси *wink*

Icarus
03.01.2013 00:40

До коментар [@comment 1249825] от [@user fcb_4ever]:

Кой говори за момента бе пич... Аз ти казвам, че Лампард е един от най-добрите халфове последните години - вече не.. нормално на 34 искам да видя Меси къде ще е *wink*

Gogata85
03.01.2013 00:40

Аз изобщо не разбирам защо феновете на Юнайтед трябва да падат толкова ниско и да хейтват, после се чудят защо има хейт и в нашите теми *sad*. Хубаво че Челси са паднали ама не е добре да се изразява по такъв лош начин радостта,по-добре от това нашият отбор да е спечелил. Плюс това докато Юнайтед са първи изобщо не виждам смисъл да се гледа надолу какво правят другите под нас.Трябва да се радваме само на нашият отбор и да не се хабят излишни нерви за други.Ако не бяхме 1-ви разбирам да има радост за чужди загуби, но сега не! Пък и ако сте забравили да ви припомня че ни предстоят два изключително тежки мача с Ливърпул и Тотнъм!! Ами ако се случи най-лошото? Това са цели 6 точки!!! Призовавам всеки здравомислещ фен на Юнайтед да не дразни излишно феновете на други отбори! Нека те си хейтват но ние да покажем че сме по-добри от тях!

Icarus
03.01.2013 00:41

+1 *wink*

Ginekologa
03.01.2013 00:39

[@link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152080659225260&set=a.10150339131825260.394051.284556240259&type=1&theater]

headhunters
03.01.2013 00:38

Имахме 5 положения ( като броим и отмнения гол ) не вкарахме нито 1.. тия 1 удар и гол и по некадърен вратар не можахме ли да вземем?! Този за последно играеше в Мидълзбро дето изпаднаха безславно и всеки ги дънеше на лягане и ставане..

ManUtd20
03.01.2013 00:43

Просто вратаря на КПР Жулио Сезар се представи блестящо днес. Не знам на коя църква се е молил, но днес очевидно му вървеше - спаси един мощен удар на Торес от близко разстояние и се намеси в много други случаи важно, и предотврати попадение в своята врата. За мен играч на мача за Куинс Парк беше именно той, въпреки, че Райт Филипс отбеляза гола.

Icarus
03.01.2013 00:36

До коментар [@comment 1249807] от [@user fcb_4ever]:

Баш Лампард не ми обиждай бе смешник... Кви голове ви е вкарвал, а "феномена" Меси и той щото е много успешен срещу Челси *smile* ахахаха 0 гола в 10 мача.. кво да говорим ?

IvanIR
03.01.2013 00:35

Абе...не знам.....Теа КюПиАр имат една победа от началото и са втората.....*cigarette*......Аз бех на косъм да сложа некой лев......ама ми беше нисък коеф. *lol*...и....вчера си лапнах от Дедо и Ман Сити...и някси ...лакомо ми се виде......обаче ...букмейкърите как са се налапали.......Някой ако ме беше питал за 2 ......никога ама никога.....*beer*....ае......Дедо е най-стабилен за залози...*cigarette*

ManUtd20
03.01.2013 00:34

Според мен, Бенитес трябваше да пусне по-рано Мата. Прекалено закъсня с включването му в игра и това се оказа, според мен, фатално за Челси.

Icarus
03.01.2013 00:35

Още на полувремето даже трябваше да го пусне :Х ... просто Бенитес сам се провали..

Icarus
03.01.2013 00:34

Точно пък Челси е най-трудния съперник за Парцелона в последните години, така че не знам кво се филмирраш... винаги където ви фанем ви отстраняяме ако няя съдийски тесли *wink*

headhunters
03.01.2013 00:33

Тоя Търнбул при далечни удари е някаква трагедия.. още преди удара беше застанал там точно където не трябва, беше оставил празен целия ъгъл и почти половината врата и стоеше само в едната част, а при " хвърлянето му " е по смешно нямаше как да е.. ако ЧЕХ вардеше това щеше да е гол на кукув ден..

Icarus
03.01.2013 00:33

До коментар [@comment 1249793] от [@user CMD]:

Айде, айде ти точно не коментирай, щото нз кой отстранихме на финала..

Drogs11
03.01.2013 10:38

Някои желае ли те тука ? Фен на Байерн хахахахаха

CMD
03.01.2013 01:15

Челси - Атлетико Мадрид 1:4 shut the hell up.*joking*

Icarus
03.01.2013 00:47

И все пак ви отстраниха, няма значение останалото *wink*

CMD
03.01.2013 00:46

Хаха Байерн винаги ще си останат по-стойностния отбор пред тия некадърници дето сменят трениора през 5 минути.*joking**joking**lol*

Ginekologa
03.01.2013 00:40

[@link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152080659225260&set=a.10150339131825260.394051.284556240259&type=1&theater]

Icarus
03.01.2013 00:28

До коментар [@comment 1249779] от [@user fcb_4ever]:

Кво да чуеш ?? 18 април помниш ли го ?? Още те гризе дето ви напълнихме кошницата :*

Brand
03.01.2013 00:27

Рафа аут само проваля Челси! С такива добри играчи разполагат Азар,Мата,Луиз,Оскар та дори и Моузес и Марин и да не могат да бият КПР койтио до сега имаха само 1 победа от началото на сезона! Срам!

ManUtd20
03.01.2013 00:26

За мен Рафаел Бенитес и Фернандо Торес нямат място в Челси. Торес гледа да си взима парите и не го интересува отбора. Не знам, но когато на Роман му писне и реши да изгони Торес, чудя се кой отбор ще го вземе, а и ще трябва да му плаща високата заплата, като не играе. КПР пък дочакаха своя миг и успяха да отбележат. Прави чест на Шон Райт Филипс, че не се зарадва след гола, тъй като Челси му е един от бившите отбори. Това е от мен.

Icarus
03.01.2013 00:27

Ти сигурно си единственият фен на Юнайтед, с който съм съгласен на 100% с мнението... Много точно и нормално поведение *smile* И аз съм на мнение, че Гафа Бенитез и Фернандо Торес нямат място в отбора...

Retroy
03.01.2013 00:25

До коментар [@comment 1249761] от [@user livarpul4evar]:

Ти изобщо обърна ли внимание на написаното видя ли колко иска той да е 1-ви видя ли ? Той за грешно отсъждане на тъч ше иска оставката на президента на ФА и съдията да не свири повече, а е ФАКТ че ФА подпират Юнайтед, а САФ е винаги недоволен

livarpul4evar
03.01.2013 00:28

Не виждам нищо лошо в амбициозността и в желанието да си лидер. Това, че вие нямате нужните кадри и не може да си го позволите си е ваш проблем. Колкото за твоите ФАКТИ са по-скоро плод на чиста злоба и завист. Вярно, че има съдийски подпирания за Юнайтед, ама то за кой ли ги няма. и за Ментелси ги има, и за Арсеанал, и за Спермените дюнери от сити,.

luiz_lfc
03.01.2013 00:24

Машинки са Куинс парк най-накрая можете да осъзнаете че ще се борите за топ 4 а не за титла...

LamparD_CFC
03.01.2013 00:33

Феновете на пуул нямате място да коментира тук ..най-малко за какво ше се борят Челси! Челси ако ше се борят за топ 4 то твоят отбор трябва да се молиш да не изпадне..

Icarus
03.01.2013 00:24

До коментар [@comment 1249759] от [@user goonerbg]:

Присмял се хърбел на щърбел.. Арсенал щото много добър мач напраиха..

vavavel
03.01.2013 00:20

точка да не види Гафа Безтитлез три мача дано, каква системка ми счупи днес*cry*

Retroy
03.01.2013 00:18

Слушайте сега САФ най-великия по време на мача с Нюкасъл (май не си е взел хапчетата) откачи там дъвки ли кво искаше от съдията = 0 мача наказание Арсен Венгер рита бутилка = 2 или 3 мача наказание (не помня точно) Симулация на Бербатов (срещу Ливърпуул или Стоук) реакцията на САФ = имало леееек контакт и го изкарал от баланс, а всъщност никакъв контакт нема просто Берба е твърде слаб за гравитацията, а сега как скочи мизерника на Торес за ''Симулация'' срещу Говнайтед (2-3) бил си заслужавал картона бил голям симулант контакта не е достатъчен. А Йънг как плуваше в наказателното - без коментар. РВП можело да го убият иска наказание, Евънс рита в гърдите Дробга, Скоулс си забучва бутоните в Заба (2 пъти) = без коментар
Извод: Саф е долен нещастник да са маха, че да не получи някои инсулт дето са му дали 3 дуспи по-малко (вече е на годинки)

Written
03.01.2013 00:21

много ми е интересно, толкова да мразиш Юнайтед, че единствения ни играч от световна класа да плюеш ... не те ли е срам направо

demetrio
03.01.2013 00:21

И тука никой няма да ти обърне внимание и да ти се обяснява. Ти си знаеш кой е по-по-най *wink*

iksvel
03.01.2013 00:18

В такова първенство като Премиършип нямаш време за почивка. Не трябваше Бенитез да оставя Мата и Азар на скамейката. С Мозес и Марин по крилата Челси бяха беззъби и безидейни. Този Марин май се беше поуплашил, че е титуляр, и се опита на моменти сам да спечели мача със странни отигравания. За действия като шута на Иванович през първото полувреме, с който се подиграват дори в официалния Туитър на Челси, няма какво да се говори. Много загубени топки, пропиляни за нищо атаки, без мисъл в предни позиции. Азар и Мата трябва секи мач да са титуляри, иначе Челси няма да го пребъдат.

rucham
03.01.2013 00:17

Така се получи щот един приятел го игра Челси да бие, пък той никога не хваща..

livarpul4evar
03.01.2013 00:16

Тея Ментелси няма как да не са известни в цял свят като най-големите некадърници. Ментияш Бояш ги започна, Ди Ментео ги продължи и сега Гафа Безтитлез ще ги довърши. хахаххаа аре да ви е честито.

JlicionE
03.01.2013 00:17

По голяма завист от твойта не съм виждал

JlicionE
03.01.2013 00:15

До коментар [@comment 1249737] от [@user suarezzzzz]:

Със сигурност сме по добри от вас

CMD
03.01.2013 00:15

Кво стана със великия отбор Челси *joking**joking**joking**joking**joking**joking* Челси е голям отбор евала*joking**joking**joking**joking**joking**joking*

JlicionE
03.01.2013 00:26

19.05.2012 да ти говори нещооо..

CMD
03.01.2013 00:21

Насрал ама още сме в ШЛ нали,вие и от ЛЕ ще отпадните.*joking**joking**joking*

ziLonG
03.01.2013 00:18

Гледай сега стига се излага , като се връщаш назад във времето ....

JlicionE
03.01.2013 00:16

Кво стана с Мюнхен...май Бате Борисов ви насра ??? а?

vladura307
03.01.2013 00:14

Нормално е да ни хейтват темите защото има един двама от всеки отбор в топ4 който влиза и хейтва навсякъде. И феновете се нервят и чакат някой да сбърка за да им сипят. И кръговрата си върви ...

vavavel
03.01.2013 00:13

Той Бенитес с ЛИВЕРПУЛ не успя да бие ЦСКА, та с челси ще бие КПР... уесен, както казват в някой региони на БГ *cool*

catalan
03.01.2013 00:12

Титлата е решена - Юнайтед е шампиона, пък за топ 4 битката ще е жестока.

7ed0o0
03.01.2013 00:11

Просто този сезон,както и следващия,и по-следващия нашия отбор пак ще е комедия
само заради грешните решения на господин Роман Абрамович

k1r37o
03.01.2013 00:11

А бре Х-са беше най-заслужен за мача ама става.... не може да излезнеш на терена и да не знаеш, какво става... то не бяха грешни подаваня и отиграваня... от дузпи в тъчове пращаха топката, дано да си вземем поука от тоя мач.

livarpul4evar
03.01.2013 00:14

хаххах тоа па. какъв хикс сънуваш ве момче. КПР ви смазаха второто полувреме. цяло чудо е, че ви вкараха само един,

vladura307
03.01.2013 00:11

Демба Ба Азар --------------------- ---------- Мата ---------------------------Марко Марин ---------------------Рамирес----------- Лампард-------------- Ашли Кол------------Тери---------------------------Луиз---------------Иванович----------------
-----------------------------------------Чех---------------------------------------------- Това искам да видя ... *smile*

vladura307
03.01.2013 00:17

Така ми излезе сложих Ба централен нападател под него Азар Мата Марин под тях Рамирес Лампард и под тях Ашли , тери , Луиз Иванович и под тях Чех. Ама не ми се получи много като го побликувах.. Незнам защо

demetrio
03.01.2013 00:13

Защо слагаш Ба на крилото. Мисля че това не е неговата позиция. Видяхм че когато в Нюкасъл бе поставен на крилото головете му секнаха

JlicionE
03.01.2013 00:11

и скоро ще го видим *wink*

CMD
03.01.2013 00:10

Челси са пълни измекяри и боклуци.

Retroy
03.01.2013 00:08

До коментар [@comment 1249704] от [@user adr]:

Аз съм с умствени увреждания... Та ти си фен на Говнайтед

Retroy
03.01.2013 00:20

Фен съм им от средата на 2010 *stop*

ziLonG
03.01.2013 00:11

13 годишен фен от миналата година на Ман С ? Колкото го играта на Челси не знам какво да кажа жалко е , че не успяха да вземат 3-те точки ... Сега като , че ли шансовете им съвсем намаляха

Blueisthecolour
03.01.2013 00:06

Ами ще ни хейтват щот ония със синте фланелки са едни нещастници и,че КПР ни би заслужено.Писна ми от тоя рус пън Торес аве изобщо и въобще не се чудете,че ни дразнят все пак вие винаги им серете по темите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*angry**evil**devil*

MaLkO_LuD94
03.01.2013 12:52

Точно *thumb_up* Това е единствената причина '' и въобще не се чудете,че ни дразнят все пак вие винаги им серете по темите '' Ако ги нямаше във всяка тема то сега никой нямаше да обърне внимание на тази загуба и никой нямаше да ви дразни *wink* Освен феновете на Юнайтед които се отдалечават *smile*

Juan_Mata10
03.01.2013 00:05

До коментар [@comment 1249699] от [@user goonerbg]:

8 години само тва ти каам

Retroy
02.01.2013 23:54

QPR мн ми харесват лично на мен и ще се радвам да се спасят *smile*

cokmarata
02.01.2013 23:54

До коментар [@comment 1249679] от [@user Icarus]:

бегай бе смешен..бегай с тоя умрел отбор

extol
02.01.2013 23:54

До коментар [@comment 1249673] от [@user Retroy]:

Кои фенове мълчат бе? Ти си на някакви тежки наркотици *lol* Влез в тема за Юнайтед някога да видиш кво се случва там... от 3 коментирали човека - 2 са на чужди отбори *lol*

Retroy
03.01.2013 00:22

Най-много ме интересува играта на Сити след това се интересувам от резултатите на Юнайтед

Blueisthecolour
03.01.2013 00:12

Ами щото всички са някакви 15 годишни ликета дето до преди 1 седмица се радваха на блондинката Торес на ви сега един Торес _)_

alechko
03.01.2013 00:11

Сложил си си аватара защото си комплексар и си на приципа " не ми пука дали моя отбор ще спечели важно е юнайтед да загуби".Типична селска черта.Абе да питам Марин не залужаваше ли червен картон ?Ако бяха юнайте 3 дена щяхте да говорите за това

demetrio
03.01.2013 00:10

Мисълта ми беше че зависта е от градския съперник, но както виждаш все ще се намери някой който да се хване и да се заяде.

Retroy
03.01.2013 00:09

Да толкова завиждам че и нас не ни подкрепят

demetrio
03.01.2013 00:08

Както видя днес вие не заслужавате никаква подкрепа

Blueisthecolour
03.01.2013 00:08

Пич от много време ми прави впечатление,че си много свястно момче и примерен фен поне ти недей се дразни с нас става ли?

JlicionE
03.01.2013 00:07

хахаха за кво да завижда ме??? Че всеки път съдиите ви подкрепят...за тва ли да завиждаме?

demetrio
03.01.2013 00:04

Първа и единствена причина - ЗАВИСТ ?

Retroy
03.01.2013 00:01

Юнайтед си го заслужават всички отбори в ПЛ са с престиж, а Юнайтед задължително трябва да са 1-ви. Не ме караи да ти изброявам защо съм си сложил тоя аватар

IvailoIlkov
02.01.2013 23:53

До коментар [@comment 1249673] от [@user Retroy]:

А ти с аватара който си сложил какво правиш ?

Icarus
02.01.2013 23:53

Писна ми да чакам... Торес вече 2 години чакам чудо... Бенитез преля чашата.. Дано да не му продължат договора...

vladura307
02.01.2013 23:52

Това за мен е радост ,че феновете на Манчестър и Ювентус гледат нашите мачове. *smile* Аз за да гледам мач на Юнайтед трябва да е срещу Арсенал , Ливърпул , Челси , Тотнъм и то ако Челси не играят по същото време. *smile* Боли ме ФаРа за вашите отбори защото не харесвам начина им на игра и също футболистите им. Радост за окото как следят под лупа любимият ни отбор дори и за да го хейтват.

r3d_drag0n
02.01.2013 23:52

Вие сте невероятни!Като Челси бие коментари само от привърженици на Челси, а сега, когато пада коментари предимно от хейтъри...До преди няколко дни се кефехте на Торес и вярвахте, че с Рафа сме на правилният път, и са една загуба и край. *lol* Иначе Мата беше резерва, защото Челси в последно време играе мач на всеки 3 дни и Мата е двигатела на отбора и той е човек и има нужда от почивка.Замислете се малко! *smile*

r3d_drag0n
03.01.2013 10:50

Фен съм единствено на Юнайтед, но просто следя и другите два отбора и искам да ми излизат новини за другите два. *smile*

extol
02.01.2013 23:53

Кажи ми ти, как аджеба някой е фен на Юнайтед и на Челси едновременно? *lol* Ти си феномен!

LondonChels
02.01.2013 23:52

Не е истина колко подигравки ще трябва да понесем сега .. майчице Божия !!

ganef
02.01.2013 23:51

Vidich Сменник мазен си и феновете на Манафския ти клуб,тая година с тоя късмет няма как да не я вземета титлата!!!! Хубаво че е чикирито да ви вкарва головете в продълженията или от засада,иначе сте мн големи злета тоя сезон!!!!

livarpul4evar
03.01.2013 00:18

хахаха е нали до преди 3-4 4аса ми говорехте за някаква титла, че ще обърнете нещата и не знам си какво. а сега ми говориш поне били 4ти. хахаха бахти лузърите са тея Ментелси

livarpul4evar
03.01.2013 00:17

И пак ще го кажа "Е и ?". Вила винаги са ме кефили, така че не го приемам с яд. Аргумента ти е повече от невалиден. Поне като хейтваш го прави аргументирано.

JlicionE
03.01.2013 00:15

понесме на 4-то място не на 8-мо *wink*

Blueisthecolour
03.01.2013 00:14

Абе тъпак казва ти го това щот Вила ви би 3:1,а ние тях бихме 8:0

Blueisthecolour
03.01.2013 00:13

Ти пък точно не говори...............

livarpul4evar
03.01.2013 00:12

Е и. Вила винаги са ме кефили. Така, че това не ме засяга, хаххаха тъпак. удари мега голяма греда тука хейтърче.

JlicionE
03.01.2013 00:10

ох боже боже ти пак имаш мн поздрави от Вила хахахахаххахах аре лягай!

livarpul4evar
03.01.2013 00:08

А те предполагам, че ти пращат мн поздрави от Шахтьор, Ювентус и КПР. хихихих

JlicionE
02.01.2013 23:55

имаш много поздрави от Бенфика, Базел и Билбао

extol
02.01.2013 23:55

+ автобуса, не забравяй автобуса! *lol*

ryangiggs1000
02.01.2013 23:54

38 мача късмет и съдии нали?А вие срещу Барса и Байерн 3 мача чиста класа.Ехехехе аре скрий се.

livarpul4evar
02.01.2013 23:54

Ами синко, поне си ги вкарват. А и не виждам нищо лошо в късмета. Нима хората не си пожелават късмет. Нима на нова година не ядем баница с късмети. Или просто те е яд, че Ментелси сте едни нещастници, без капчица късмет, едни лузъри.

extol
02.01.2013 23:52

Тъпичко ли ти е? *lol*

lybomirchy7
02.01.2013 23:50

Бенитез ще превърне Челси в Ливърпул... Да побеждава някои силен и да се дъни срещу някои слаб...

Icarus
02.01.2013 23:50

Титлата вече е невъзможна... Тя не че беше много реална и преди, ама просто Бенитез е пълен боклук за мен... Как е възможно да пуснеш 2-мата играчи, които ще ти решат мача в 75 мин хах.ах..

Retroy
02.01.2013 23:49

Феновете ня Юнайтед пак реват. Трябвало да има червен... А феновете на челси пишат- не може да се даде мн е рано 4 мин. Еми дами и господа обяснете ми за червения на Компани срещу Юнайтед в 9 минута където НЯМАШЕ КОНТАКТ, НЯМАШЕ КОНТАКТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ChelseaFC10
02.01.2013 23:49

Много помия бе.. баах мааму.. вие жени за е...е нямате ли си че само хейт хейт хейт... ква е тая злоба нз.. то бива бива ама .. тва е просто футбол мамка му.. защо трябва толкова злоба да се излива..

Siko2
02.01.2013 23:48

Честито на КПР. Хубаво ни излъгаха.... Дано нашите ритнитопковци си дадат сметката сега...

Juventus333
02.01.2013 23:48

Казах ли ви, че онази победа с 8;0 над Астън Вила може да ви изиграе лоша шега. Вие ми се изсмяхте и казахте, че това няма как да стане, защото сте много силни е оказах се прав. *smile*

21LVA
02.01.2013 23:47

Торрес 50 милийонен ГАФ. [@link http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/543912_536733893033498_2079850620_n.jpg]

Juan_Mata10
02.01.2013 23:48

Да кажеш нещо ново :?

genchooo
02.01.2013 23:47

Казах ви че имат футболистите за да вземат 3 точки. Само така К.П.Р! Успех за напред

lybomirchy7
02.01.2013 23:46

и като го слушаш тоя смешния коментатор си мислиш че КПР са най-великите... Дееба и неадекватния червен фен...

Juan_Mata10
02.01.2013 23:46

До коментар [@comment 1249623] от [@user gangrelated]:

Фен на Юнт да не говори за евроидиоти,да не им напомня за Бенфика,Базел и Атлетико Билбао

extol
02.01.2013 23:47

И като го напомниш да не накривиш шапката на някой? *lol* Факта, че смешното синьо отборче не е и една десета от това, което е Юнайтед винаги ще си остане... *lol*

extol
02.01.2013 23:45

Аз едно нещо искам да попитам, ако може всички да го видите...
Абе, къде е HEADHUNTERS, бе? Мъуаахахахаах *lol*


02.01.2013 23:58

Да за жалост пич има и свестни фенове на Челси! Аз поне по наблюдение се броят на пръстите на едната ми ръка!!! 90% от тях винаги влизат и хейтват Юнайтед! На ви сега 14 точки паляци!!! Борете се за зона ШЛ с Тотнъм и Арсенал ЕВРОИДИОТИ!!!!

Juan_Mata10
02.01.2013 23:55

Да се хванеш тва да го кажеш на нормален фен кат оня рини ок,ма на тоя идиот дето е повече в на Челси форума,от колкото на Юнт няма смисъл

ChelseaFC10
02.01.2013 23:52

не забравяй че не всички са еднакви *smile* има и истински фенове на отбора който са дълги години фенове и по този начин ме обиждаш и мен *smile* никога няма да злословя по адрес на който и да е отбор - всеки отбор си има слаби и силни мачове това е факт *smile*

Juan_Mata10
02.01.2013 23:50

Еми нормалните фенове на Челси са тук и спорят с идиоти кат теб

extol
02.01.2013 23:50

Еми кво да направя... желая си го... искам пак да ми обяснява как Челси е бъдещето на футбола и трябва всички да са фенове на Челси, защото след някоя и друга година Челси ще започнат да печелят АБСОЛЮТНО всичко и ВИНАГИ! *lol* Искам те, HEADHUNTERS! Ела, моля те... не мога без теб! *lol*


02.01.2013 23:48

Ти луд ли си тоя паляк + оня ТоресЧелси_9 и половината фенска сган на тоя изкуствен и умрял отбор да се появи сега, когато паднаха от НАЙ-СЛАБИЯ ОТБОР В ЛИГАТА!!!! хахахахахах :Д Иначе по темите на Юнайтед са много отворени и много знаят! ХАХАХХАА

nollann
02.01.2013 23:45

Челси са ги подцели яко...Нямам друго обяснение

TooClosee
02.01.2013 23:45

Абе на вас като не ви харесва Челси защо ПО ДЯВОЛИТЕ ИМ ГЛЕДАТЕ МАЧОВЕТЕ???? Гледате ги и после идвате тука да хейтвате...

livarpul4evar
02.01.2013 23:47

Чакай малко ве синко. Може да са искали да гледат КПР. Ето аз например им гледам мачовете, защото искам да видя дали Хари ще успее да ги спаси.

Vidich
02.01.2013 23:44

ganef лягай си....винаги ще сте по слаби от Юнайтед във всичко! мхахаххха

nedelin92
02.01.2013 23:44

Оскар след мача с Ювентус е крагла 0,Торес си го знаем

vladura307
02.01.2013 23:43

Да идва Демба ли ще Мемба ли ще е .. Просто някой нападател ,че направо без Дрогба в атака сме кръгла нула. За титла този сезон няма смисъл да се лъжем. Юнайтед си вземат мачовете като пичове и не виждам какво трябва да стане за да ги изместим. Подценихме КПР и както нищо не правеха пред вратата ни и така ни прецакаха. Трябва ни ТАРАН.

Juan_Mata10
02.01.2013 23:47

И тва го казва фен на Пул *joking*

livarpul4evar
02.01.2013 23:45

синко, и Исус да дойде при вас, пак няма се оправите. не случайно цял свят ви знае като Ментелси

insane131
02.01.2013 23:43

Много слаб мач на Челси, заслужена победа за КПР. След този мач мечтите за титлата се изпариха. Успех на Сити.

biserms
02.01.2013 23:43

хахахахах Ке.Пе.Ре. винаги ПЕРЕ смешните 4ел$и хахахахахаха*lol**lol**lol* баси сините аматьори са тия...тръгнали шампиони да стават *lol**lol**lol* шампиони само в лига европа може да станете *joking**joking**joking**money**money**money*

Juan_Mata10
02.01.2013 23:44

Марш в Серия Б жалък фен на мафията

ganef
02.01.2013 23:41

Juventus333 Ти пък ко ми изразяваш мнение бе жабарче,гледаи си госпожиците и не са обясняваи много жена !!!!!

Juventus333
02.01.2013 23:43

Това, че падате не означава, че трябва да ставате агресивни. Приеми загубата и продължи напред, аз поне така правя. *smile*

Vidich
02.01.2013 23:41

JlicionE пий една студена вода бе...нямало засада,засада има от всякаде ве.......ахахахааха толкооооожа съм доволен...лека нощ *joking**beer*

Strraxo
02.01.2013 23:41

Ахахахахаахахах не дадоха червен на Марин и пак падат -14 студено ли ви е сини нещастници !

ganef
02.01.2013 23:40

Нашите изтарваха толкова положения!!! Направо съм потресен,особенно от Торес,тоя мач направо по-добре да беше легнал вместо само да ми бяга като жена..Никъв го няма,искам Ба като доиде да топли колкото може по-често пеиката Торесита !!!!

ryangiggs1000
02.01.2013 23:40

Сотон както са набрали,може окончателно да изхвърлят Челси от борбата за титлата.

dexter
02.01.2013 23:39

Челси с гръм и трясък се върнаха в борбата за титлата ! *lol**lol*

extol
02.01.2013 23:39

Бенитез направи лош старт - ОПЛЮТ от всичко синьо. Бенитез после направи няколко добри мача, дори "разгром" срещу Вила - ВСИЧКИ сини го хвалеха. Бенитез направи 2 слаби мача - Бенитез отново е утрепка. *lol*
Страшни сте! *lol*

panew
02.01.2013 23:39

Не мога да повярвам, какво подценяване и каква слаба игра.. това окончателно ни откъсва от Манчестърските отбори и вече титлата е повече от илюзьорна... дано поне бием Саутхямптън в мача, който ни е в пасив, че просто ще е уникален гаф ако не вземем точки и от този мач. Ужас *sad*

21LVA
02.01.2013 23:39

Дами и господа ето това е БИВШИЯ ШАМПИОН НА ЕВРОПА. *smile*

blue4ever
02.01.2013 23:41

НАСТОЯЩИЯ шампион, тъпако. Кво говориш без да си имаш хабер кво се случва ?

JlicionE
02.01.2013 23:41

Дами и господа това го казва фен на Шити...дето 2-ра поредна година немогат да минат групите...;Х

drogba_fen_91
02.01.2013 23:38

Леле не мога да повярвам какво стана... Цялата добра игра, победата на Евертън и сега загубихме от най-големите нещастници и то като домакини............

Icarus
02.01.2013 23:38

Голям е Реднап *wink* не можем да отречем добрата игра на КПР, но мога да кажа само едно - РАФА ВЪН !!
БОКЛУК - АБСОЛЮТЕН БОКЛУК !!!! Как може да падаш и да пуснеш Мата в 75 мин - основния играч, който е участвал във всичките до един голове този сезон.... ХАХАХА и се нарича Тренъор *lol* ....
Иначе то беше ясно , титла няя да видим тоя сезон *smile*

CrazyBG
02.01.2013 23:38

В крайна сметка до тук беше, каквото беше. Свърши се с на Бенитез Алкохолното празните приказки за трофеи и победи. Видя се, че не може да мотивира играчите си. Дори разгромните победи, които имахме съм склонен да мисля, че не са толкова благодарение на него, колкото, че съпрениците ни не играеха. Битката ни за Висшата лига приключи, за Шампионската лига приключи отдавна, за Клубното световно свърши, за Лига Европа също ще приключи още с 2-рия ни опонент....Единствения трофей, който имаме шанс да вземем е Capital One Cup...

Premierleague9
03.01.2013 13:44

History...

livarpul4evar
02.01.2013 23:50

И какво ? Това трябва да ме затапи ли? Всъщност ти сам се затапи. Ето как един отбор който скоро не е вземал купа пердаши КПР с тройка, а вие иеврушампионити дори гол не може да вкарате на КПР. яко се самозатапи

JlicionE
02.01.2013 23:47

От кога не сте вземали купа е нещастник???? и ти не знаеш...

livarpul4evar
02.01.2013 23:44

синко, пет евро титли. 5 моето мом4е.

JlicionE
02.01.2013 23:41

еми ливърпул да не сте по добре от на с ев грозен

kalchy
02.01.2013 23:41

Ти си мислиш, че вие ще се класирате ?!

livarpul4evar
02.01.2013 23:39

Моето момче, ти се надявай да се класирате в топ 4. Че Гафа Безтитлез е все признато менте и некадърник.

livarpul4evar
02.01.2013 23:37

Няма такъв срам. ЕВрошампиона да пада от последният, от отбор който имаше само една победа. срам и позор.

Juventus333
02.01.2013 23:36

Добре объркал съм К с Х. БАХТИ ХОРАТА СТЕ пффффффф

Juventus333
02.01.2013 23:39

Е смешко. Я не ми казвай какво да правя бе. Много си мощен пред компа. *smile*

livarpul4evar
02.01.2013 23:38

Синко, като не знаеш нещо недей говори. Като се бъркаш, се върни в забавачката. Аре марш.

catalan
02.01.2013 23:36

Вижте го Реднап как се радва, голям е. Сега ще си повярват КПР и няма да изпаднат.

livarpul4evar
02.01.2013 23:36

баси лузърите са тея Ментелси

Juan_Mata10
02.01.2013 23:39

Аре разкарай са па ти малоумен пияница,а до всички фенове на Челси няма кво да се нервим,без нападател не може да се играе,ние нямаме нападател,ние имаме една руса принцеска

TooClosee
02.01.2013 23:39

Абе ти неможеш ли без да обиждаш? Селянин...

extol
02.01.2013 23:38

Остави го да си бълва помия. Всеки отбор има фенове-гняс! *lol*

dadeds
02.01.2013 23:37

А млъкни бе!

ChelseaFC10
02.01.2013 23:35

Куп пропуски,владеене на топката и т.н... и 1 удар провали целият мач за нас.. просто немога да повярвам
че паднахме от КПР... време е хейтърите да се включат..

ryangiggs1000
02.01.2013 23:35

КПР имат в състава си 4 носителя на ШЛ + няколко футболиста с 500+ двубоя,в добавка имат и стабилен мениджър като Реднал и най-важното относително богати(за отбор от дъното) собственици.Сега след като бившите звезди осъзнаха,че са БИВШИ мисля,че КПР ще се вдигне.

catalan
02.01.2013 23:34

КПР заслужават първа победа като гост.

livarpul4evar
02.01.2013 23:33

тея Ментелси нямат една 100% ситуация. баси нещастниците

catalan
02.01.2013 23:33

Те не са ги подценили бе малчугани, просто КПР се възродиха и играят ДОБРЕ ,за разлика от предните мачове. Това ,че са последни не значи нищо... бяха зле ама сега са добре,кво значение има къде се намират в таблицата.

livarpul4evar
02.01.2013 23:32

хахахах Ментелси къде са ми тръгнали с шампионски амбиции, като не могат да бият, не дори не могат да вкарат на КПР. лууузъри

livarpul4evar
02.01.2013 23:41

Ей Ментелси, само да ти кажа че имаме 5 евротитли. а вие ?

JlicionE
02.01.2013 23:39

Вий ливърпул да несте по добри от нас ве??? смотан

extol
02.01.2013 23:35

Имах предвид феновете на Пуул, не теб в частност! *lol* До някоя и друга седмица не можеше да ви забележи човек... виж как някоя и друга победа променят отношението... *lol*

livarpul4evar
02.01.2013 23:34

Синко, разрешавам ти да ми говориш на ТИ> Не е нужно да ми говориш на ВИЕ

extol
02.01.2013 23:33

Вие пак ли наддавате гласче? *lol*

MaLkO_LuD94
02.01.2013 23:31

Баси смешния отбор да нямат едно положение срещу изпадналия КПР :@

MaLkO_LuD94
02.01.2013 23:36

КПР са си слаби просто Челси бяха 2 пъти по-слаби това че отбори като Арсенал Ливърпул и Челси са слаби не означава че отбори като Рединг и КПР са силни *wink* Затова и си мислите първенството за толкова силно защото всички отбори са слаби *wink*

ryangiggs1000
02.01.2013 23:33

КПР с тази игра трудно ще изпаднат.

demetrio
02.01.2013 23:31

Работата на Реднап вече се проличава и дава резултат.

ChelseaFC10
02.01.2013 23:31

Срам,срам,срам... последния да те бие като гост.. как може да ПОДЦЕНИМ КПР... немога да повярвам

Juventus333
02.01.2013 23:35

Ако не знаеш така казват на Хари Реднап. *smile*

livarpul4evar
02.01.2013 23:35

Ей псе, казва се Хари Худини. Деба необразованите ви псета

extol
02.01.2013 23:34

Кой? *lol*

Juventus333
02.01.2013 23:34

И то с менидър Хари Кудини. *smile*

kalchy
02.01.2013 23:32

А кажи ми братле ;х

blue4ever
02.01.2013 23:30

не мога да си обясня как след тези разгромни победи, изведнъж отбора е на път да загуби от най-смешния отбор в Англия

catalan
02.01.2013 23:32

Просто си прекалено смотан, това че КПР бяха най-смотаните не значи ,че винаги ще са така. Знаеше се ,че ще се възродят по някое време и това време е сега.

extol
02.01.2013 23:32

Разгромни победи? Вила са в такава криза, в каквато не са били сигурно от 100 години... а Лийдс.... да победиш отбор от Чемпиъншип с 4:0 не е точно разгром.... Реалността е това, което гледаме сега *wink*

Juventus333
02.01.2013 23:29

[@link http://www.dailymotion.com/video/xwetaw_baines-spherachannel_sport?start=6#.UOSmlOQ2aKF]

Малко БЕЙНС. *smile* УНИКАЛЕН ГОЛ

ryangiggs1000
02.01.2013 23:30

Най-добрия ляв бек в Англия.И в атака и в защита.Дано наистина бъде купен в Юнайтед.

dexter
02.01.2013 23:29

До коментар [@comment 1249507] от [@user blue4ever]:

Ти малоумен ли си или да !?

21LVA
02.01.2013 23:29

пффф Челси *sad* направихте Шампион Юнайтъд *sad*

zerocgti
02.01.2013 23:30

Което не е толкова лошо, афър ол.. Впрочем, Челси имат 20 удара извън очертанията на вратата. Да не са клонирали Торес? *smile* На тоя не му давайте да играе и ще прогресирате. *smile*

extol
02.01.2013 23:30

И те клекнаха, нали? *lol*

catalan
02.01.2013 23:28

Тва ако мине стената е гол ама шанс.

ryangiggs1000
02.01.2013 23:32

Тоя Луиз освен сила на удара,друго няма.Виж Мата е друго бира,но Сезар си е класа.Една от причините КПР да не са с минус 50 голова разлика.

catalan
02.01.2013 23:31

То като е перфектен един пряк свободен ,които и вратар да е на вратата е все едно. Според мен КПР заслужават победа.

ryangiggs1000
02.01.2013 23:29

Не подценявай Сезар.

genchooo
02.01.2013 23:28

Много се радвам за К.П.Р дано се спасят

catalan
02.01.2013 23:27

Тоя съдия кви авантажи дава нямам думи *lol* Сега перфектната позиция за играчите на челси, ся ще вкара тоя.

Juventus333
02.01.2013 23:27

Почти съм сигурен, че сега ще стане на 1:1 *wink*

vlatkyn
02.01.2013 23:26

Гола късно падна, но пак могат да бият

CrazyBG
02.01.2013 23:26

До коментар [@comment 1249485] от [@user Chelsea_Boy_Fan]:

Ами е сега от това, което си извадил си направи сметката кой е изморен след като добавиш и датите към мачовете и като имаш на предвид какво са играли в дадения мач. Все едно с Астън Вила или с Нордселанд, Монтерей или пък Съндерланд са се преуморили при положение, че играха на 40%. Както и този мач на 5 сигурно ще са изморени от днешния мач, че така играха напрово бъбреците си оставиха на терена...

ryangiggs1000
02.01.2013 23:26

И естествено за да е най-гадно го вкара Филипс,който е бивш играч на Сити и Челси.

blue4ever
02.01.2013 23:26

не знам Челси какво толкова се затрудняват срещу НАЙ-ЖАЛКИЯ отбор в цяла Англия... и туй в последните 3 от 4 мача... Толкова безотговорна игра, че не е истина

MaLkO_LuD94
02.01.2013 23:24

Деба смешните Умрелси 1 път да ги пусна и :@@@

CHELSEA_EH17
02.01.2013 23:24

Wright Philips радва ли се като вкара?

CHELSEA_EH17
02.01.2013 23:47

Защото е бивш футболист на Челси.. Аз нямах възможност да гледам мача и ми беше интересно..

21LVA
02.01.2013 23:29

не, незнам защо !

catalan
02.01.2013 23:25

Естесвено ,че се радва.

catalan
02.01.2013 23:23

Хари Реднап с Тотнъм не е можеш да играе на Стамфорд Бридж пък ся ако вземе 3 точки с КПР ще е малко странно.

ryangiggs1000
02.01.2013 23:25

Силен му е състава,има няколко носителя на ШЛ в него плюс доста кадърни младоци като Фабио(МЮ) лошото е,че са много необиграни.Иначе за мача КПР направиха най-силния си мач от началото на сезона.

Danskrastev
02.01.2013 23:22

Подцениха мача Челси това е истината....няма ги Азар и Мата....и ми отиде фиша :Д

catalan
02.01.2013 23:24

То представям си колко малък е бил коефицента, не си заслужава риска.

kalchy
02.01.2013 23:23

И Азар

catalan
02.01.2013 23:21

Неспасяем удар. Е сега след тоя мач почват да се възраждат КПР и няма да изпаднат, ако тука вземат 3 точки ще им се вдигне много самочувсвието. Рамирез и Мата в игра.

killerstash__
02.01.2013 23:22

Mata е в игра бе каун

ryangiggs1000
02.01.2013 23:20

Боже.....ако не са скаузърите да издънят фиша,ще са Сити или Челси....нямам думи.

kalchy
02.01.2013 23:21

Знам кво ти е .. Реал ме издъниха вече колко пъти ..

_beroe_
02.01.2013 23:20

хахахахахаахахахах как може бе*joking*

dexter
02.01.2013 23:20

Шооон Раааайт ! Ето сега вече стана интересно ! *lol**lol*

catalan
02.01.2013 23:20

Беше ясно ,че КПР ще почнат да играят прилично, вижте им треньора вижте им и играчите, просто лош късмет за Челси, че се паднаха точно те в тоя мач. 0-1 за КПР.

7ed0o0
02.01.2013 23:11

Не мисля,че имаше засада при гола на Лампард,но както и да е

Juventus333
02.01.2013 23:14

Такива сини очила си сложил, че не знам. *smile*

Durantula
02.01.2013 23:09

Хайде Торес, вземи вкарай някой гол, че Демба Ба идва!

vlatkyn
02.01.2013 23:09

Добри пари ще вземат от букитата, всички са заложили на повече голове.

Durantula
02.01.2013 23:03

Торес дупкааа Супер слаб. иначе си взима 190 хил паунда седмично. де*ба

Juventus333
02.01.2013 23:03

[@link http://www.facebook.com/photo.php?fbid=536693506370870&set=pb.345971365443086.-2207520000.1357160459&type=3&theater]

Нищо лично. *smile*

katiliuS_United
02.01.2013 23:02

Жалко за Марин таман да се разиграе момчето и веднага контузия..

CrazyBG
02.01.2013 22:51

Леле мале е това, ако е игра...Ако продължаваме така Бенитез ще раздава вазелин за някой гол в 80+ мин.

Blueisthecolour
02.01.2013 22:50

Много ама много слаб Челси за жалост*sad*Дано второто полувреме се пооправят нещата*wink*

CrazyBG
02.01.2013 22:58

Всичко друго би било резил...

IvanIR
02.01.2013 22:56

Ше ги биеме ве .....*whistle*......*beer*.....

CrazyBG
02.01.2013 22:46

Хора вие не разбирате ли, че това където го повтаряте, че играчите били изморени и не знам какво са пълни глупости??? Бенитез върти титулярите постоянно, особено атакуващите футболисти. Просто не са мотивирани и подценяват мача. ТОВА Е! Защитниците не знам от къде да се изморят, че айде да кажем, че те са все едни и същи. Ами погледнете предните мачове срещу Евертън спаха половината мач преди това с Норич и Астън Вила въобще не са били подложени на натиск. От играчите на терена единствения изморен може да е Лампард, защото хвърли страшно много сили срещу Евертън пък и вече е на годинки. Останалите НЯМАТ ОПРАВДАНИЕ ЗА СЛАБАТА ИГРА!!!

dexter
02.01.2013 23:19

Съгласен съм с теб по принцип, но точно тоя индивид дори и имената на играчите не знае, а се бие в гърдите, че е голям фен ! Чехи, Коле и разни такива *lol* Както и да е де, но поне ме разсмя *beer*

CrazyBG
02.01.2013 23:17

Просто някои хора прекалено много вярват на коментаторите. Както този под мен, който ме убеждава, че играчите са изморени, защото коментатора така твърди, но в крайна сметка го убедих, че няма нищо такова... Коментаторите използват някакви заучени фрази, с които в повечето случаи заблуждават хората...

dexter
02.01.2013 23:15

Е, аз даже ти се извиних предварително с което показвам, че не мисля, че си като тях ! Уважавам факта, че си фен на Челси, но наистина е пълно с плевели покрай теб *wink*

CrazyBG
02.01.2013 23:14

Еми аз не мисля, че съм като тях, но е факт, че съм фен на Челси...

dexter
02.01.2013 23:12

Ами защото 90 % са като тоя куц келеш. Извинявай, нищо лично, но защо да не им се посмея *wink* *beer*

CrazyBG
02.01.2013 23:10

Защо слагаш всички под един знаменател?

dexter
02.01.2013 23:07

Коле !? Кой е тоя, ти даже играчите по имена не знаеш бе калъф хахааххаахахахахаха после не биле тъпи *lol**lol**lol**lol*

CrazyBG
02.01.2013 23:04

От както Бенитез дойде Оскар има 2мача като титуляр не знам къде го слагаш него в тази група. Торес не знам какво играе тялом на терена духом в небето...Бертранд и той има 1мач като титуляр и мисля, че 2 с влизания след 70мин. Коул в момента не играе...От в момента играещите както казах никой не може да е изморен освен Лампард каквото и да ми твърдиш...

Chelsea_Boy_Fan
02.01.2013 23:00

Oт 5 декември играят през 3-4 повечето са през 3 един през 5 .Това са 9 мача в който: Чехи,Иванович,Луис,Кейхил,Аспиликуета,Бертранд,Коле,Оскар,Мата,Азар и Торес.Някой са пропускали 1-2 мача.Прави си сметка дали са изморени като отделно имат по 2-3 тренировки на ден !

Notlike
02.01.2013 22:46

Ей сега ще им праснат 2 бързи гола и мачът ще свърши. Като нищо може и 4-5 на нула да отиде, освен ако Харито лично не е намерил на своите момчета по един негър с голям паткан, да ги наплаши, ако паднат.

drogba_fen_91
02.01.2013 22:45

Зле сме, подценихме ги.. Ама той Хари точно за тоя мач реши да ги вдигне в защита..*lol*

ganef
02.01.2013 22:43

Strraxo Ти ли ще ми приказваш за бутане бе !!!! Наи-бутания отбор сте ,не приказваи такива глупости че ставаш смешен!!!!

petarata
02.01.2013 22:43

С тия мачове през 2-3 дена е нормално отбора да не изглежда никак свеж .
К.П.Р освен ритане напред друго нямат като тактика така ,че нещата и резултата е логичен .
Второто малко повече прецизност и да вкараме 1-2 гола да не се излагаме .

ganef
02.01.2013 22:40

Icarus коментатора и мен мн ме твари кви идиотщни приказва,рядко си давам мнението точно за коментаторите,но тоя е пълен леш!!!

Icarus
02.01.2013 22:40

Нормално да не се играе нищо.. Лампс не е достатъчен в халфовата линия, защото не е достатъчно бърз..
Трябва да влезе Мата да раздвижат играта и с Азар и ще видите как ще тръгне сичко.. Нормални са тези ротации, защото дет викат 15 мача в 50 дена...

ganef
02.01.2013 22:38

Уморени ли са наще незнам,но наистина хич ги няма,а като гледам Торес пича е толкова заспал,че незнам просто...Очевидно е че Бенитес трябва да вкара Мата или Азар че тия Куинс Парк голям бетон са направили.

Icarus
02.01.2013 22:38

Пхаха смешници.. Нека да влязат Мата и Азар, че няма никаква идея в играта... и много ме нерви смотания коментатор от Диема.. Сравнява играта с тази срещу Астън вила, добре уе пичага състава има 5 промени нормално да не играем така... божее божее.. пълни малоумници :Х

Juan_Mata10
02.01.2013 22:47

Наистина коментатора е адски смотан ,определено Мата и Азар трябва да влезнат

insane131
02.01.2013 22:37

Торес доста слабичък, сега 2-рото ще влезне Мата ще оправи нещата !

Chelsea_Boy_Fan
02.01.2013 22:37

И стига сте се правили на разбирачи !!! Играчите са изморени през 2-3 дена имат мач няма как да са в перфектна форма и да играя за разгром не голи разбрахте вече ?!?!?!

killerstash__
02.01.2013 22:54

Или пъK Бъртранд

CrazyBG
02.01.2013 22:52

Не, но според теб кой гради атаките? Да не би да са изморените и преуморени Гари Кейхил и Бранислав Иванович?

Chelsea_Boy_Fan
02.01.2013 22:50

Mарин,Оскар и Моузес ли са отбора не разбрах АЗ ?

CrazyBG
02.01.2013 22:40

Не, не го разбрах. Кой е изморен Марин или Моузес или Оскар примерно. Може да са изморени да търкат пейката не виждам от какво може да са се изморили точно те. Торес не е изморен просто краката са му вързани ама той ни е ясен на всички...

blue4ever
02.01.2013 22:37

Съдията е МНОГО зле, заклевам се... Не е само до червения картон, просто тоя е пълен инвалид

Vidich
02.01.2013 22:36

къде е червения картон по дяволите

dexter
02.01.2013 22:35

Челситата пак им спестяват картони, после реват като ощипани моми ! Няма такъв куц отбор с такива куци фенове ! *lol*

CrazyBG
02.01.2013 22:36

На вас ви спестяват доста повече от картони...

Chelsea_Boy_Fan
02.01.2013 22:36

По куц фен от теб няма повярвай ми !

vlatkyn
02.01.2013 22:33

КПР трябва да им вкарат 2 гола да ги събудят, ама са толкова слаби горките.

Durantula
02.01.2013 22:29

къде е торес ??? КЪДЕ Е ТОРЕССССССССССССССССССС

7ed0o0
02.01.2013 22:27

Много слабо и несериозно играем.Без Азар и Мата нямаме въображение в състава.А Торес е пълна дупка както винаги

Durantula
02.01.2013 22:27

айде Челси играл съм Хандикап ! трябва да влизат Мата и Азар !

tonisport
02.01.2013 22:26

Торес е нереално слаб играч..Умирам от яд като го гледам..Ебати лекето..Прееба всички подадени му топки..Тоя требе да му забранат да играе футбол!

cokmarata
02.01.2013 22:25

Като гледам как се развива мача ще е всичко но не и 1ца

vlatkyn
02.01.2013 22:22

И понеже вземат Ба затова ли не вкарват голове

_beroe_
02.01.2013 22:15

Ба ще премине в Челси, дори не е в групата за мача с Евертън.

ryangiggs1000
02.01.2013 22:15

Фабио дотук,не показва,че има желание да е титуляр в Юнайтед.

ryangiggs1000
02.01.2013 22:07

Червен картон в 4 минута НЯМА как да се даде освен ако не се счупи крак,някои хора още не са отрезнели.

ryangiggs1000
02.01.2013 22:12

Последния в класирането с/у един от претендентите за трофея.Няма как да стане.

Juventus333
02.01.2013 22:10

Има начин. Но съдията го беше бъз да го даде. *smile*

Nanas18
02.01.2013 22:07

Трябваше да изгонят този Марин от Челси !! 100%*cards**cards*

Strraxo
02.01.2013 22:05

[@link http://trollfootball.lockerdome.com/media/104384579?utm_campaign=SMCT&utm_source=FB&utm_medium=102643085&utm_content=104384579] БРУТАЛНОООО... Съдията ви бута

sa6etoo
02.01.2013 22:07

съдбата си знае работата.. връща им за мача от миналата година. А и съдията за момента е направил повече грешни отсъждания от колкото правилни...

Chelsea_4_life
02.01.2013 22:01

Вратар е Търнбул не Чех той още има контузия в слабините

Etihad
02.01.2013 22:01

Алън Пардю:"Демба Ба официално е играч на Челси. Край на спекулациите, време е Сисе да блесне." - Мениджърът на "свраките" току-що заяви това пред Скай Спортс

killerstash__
02.01.2013 21:56

Пфф...нали Тери е въстановен,защо пак не е в състава

genchooo
02.01.2013 21:47

Дано К.П.Р вземат 3 точки имат футболистите за да го направят, не трябва такъв отбор да изпада

rooney_fen_256
02.01.2013 21:41

Ибаааааа, доживях да видя Фабио титуляр. Дано направи добър мач, въпреки че КПР ще отнесат някой разгром.

_beroe_
02.01.2013 21:39

Най-сетне се сетиха да пуснат Марин*thumb_up*