Агентът на Пато: Клиентът ми подписва с Коринтианс

17:48
Агентът на Пато: Клиентът ми подписва с Коринтианс
Милан ще се раздели официално с Алешандре Пато на първи януари 2013 година.

Нападателят на росонерите, който прекара последните пет години на „Сан Сиро“, е обявил лично на вицепрезидента на „росонерите“ Адриано Галиани, че иска да се върне в Бразилия.

Агентът на играча – Гилмар Велос, разкри, че остава да бъдат уточнени няколко дребни детайла, преди да бъде финализиран трансферът.

„В самото начало, когато стана ясно, че ще има трансфер в Бразилия, решихме заедно с Пато новият му клуб да бъде Коринтианс. И двамата се надяваме, че нещата ще се получат. Обсъдили сме внимателно ситуацията с Адриано Галиани. На всички е ясно, че Алешандре има нужда от глътка свеж въздух. Няма как да не изпитваме задоволство от факта, че ръководството на Коринтианс прави всичко възможно, за да се чувства клиентът ми чудесно“, разкри агентът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

labradora
01.01.2013 11:47

Честит празник на Васильовците(като мен) и на цяла България! Да сте живи и здрави! И поздрава:"За много години!"

labradora
01.01.2013 11:39

Който не види дънце-да не види слънце!
Който не види чашка-да не види прашка!

chicharito_3
31.12.2012 22:01

рано или късно ще се върне в Европа и то в голям отбор *smile*

rooney_fen_256
31.12.2012 19:36

Според мен това не е чак толкова лош ход, колкото изглежда на пръв поглед. Вярно, отива от по-силно в по-слабо първенство, но пък в Бразилия не се играе толкова твърдо и Пато ще има повече шанс да играе, следователно ще има и повече шанс за повиквателни.

mart3x
31.12.2012 19:35

Не смятам че Пато има място в Европа. Може би в някой български отбор ще се справи добре. Далеч е от класата за един голям европейски отбор. Има много по-добри играчи, които за жалост не са имали същия шанс да играят в голям отбор. Един Демба Ба е с пъти по-добър от него.