Николай Михайлов: Получих смъртна заплаха от 16-годишно момиче

11:50
Николай Михайлов: Получих смъртна заплаха от 16-годишно момиче
Вратарят на Твенте и българския национален отбор Николай Михайлов разкри в интервю за предаването "Тази сутрин", което се излъчва по БТВ, че е получил смъртна заплаха от 16-годишно момиче. Той сподели и други любопитни подробности от личния и професионалния си живот.
 
"Искам да отида да играя в някое от четирите най-добри първенства. Италия и Испания са супер - и климата, и храната. Но кариерата е на първо място и важен е отбора. Иначе преди бях мързелив, добре, че излязох в чужбина. Бях тръгнал по грешния път, тук, в България, има много изкушения. Нямаше да стана професионалист, ако бях останал. Не се отнасях сериозно към професията, което е огромна грешка", коментира Михайлов.
 
"Жълтата преса пише, че имам връзка с плеймейтката Мария Цветкова...Това момиче не съм го виждал на живо. Хубавото е, че с Алисия всичко е наред, тя ми вярва. Може да се каже, че ходя с охрана заради жени. Случвали са ми се всякакви мизерии. Пукане на гуми, заплахи. Заплашвали са ме с убийство, а после разбирам, че е 16-годишно момиче, което иска да има нещо с мен, пък аз не съм й обърнал внимание", продължи българският национал.
 
"Със сина на Алисия - Валери сме в супер отношения. Той е уникален пич, не е лигав и ревлив. И двамата с Алисия ми викат Балу, защото много обичам да спя", допълни синът на Борислав Михайлов.
 
"За катастрофата - направиха мега скандал. То събитието се беше случило много преди ние да стигнем до там. Появиха се слухове, че съм карал и съм бил пиян - това е недопустимо", каза още Николай Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

extol
29.12.2012 13:28

Преди години в школата съм го засичал - по онова време беше мега противен, надут и общо погледнато - боклучак. После ходеше с една моя позната... то не бяха шамари за щяло и нещяло.. натиквания по багажниците...
Има една приказка... "Може и да се е променил, ама надали..."

labradora
29.12.2012 12:46

Хубаво, че баща му го уреди.

degea97_
29.12.2012 16:52

Да ама сега е вратар от топ класа може да е бил всичко важното е че сега имам топ вратар което показа и в кфалификациите с спасяванията си заради които сме без загуба все още !

Notlike
29.12.2012 12:39

Спрете да съдете играчите по това какви работи правят извън терена. Може да е всичко, но и Ники, че и баща му са топ-вратари. Какво, ще отречете, че Боби Михайлов не е бил добър вратар? Но българинът е свикнал да сере по другите, той не признава, той е винаги повече от другите... колко мъка има на тоя свят.

simon_66
29.12.2012 12:44

а така жалко,че все по-малко хора мислят вече по този начин....

simon_66
29.12.2012 12:32

Ами това е българинът-никога няма да признае хора,които преуспяват с времето...в Холандия признаха качествата му на вратар,сега най-вероятно следва крачка нагоре-Италия или Испания,но не ние ще казваме какво леке е бил,че без баща си нищо нямало да стане от него и други глупости...той самият е заявявал,че докато е бил в България се е отнасял несериозно към работата си,но с времето се е променил и това малко или много си личи...той е бъдещето на вратарския ни пост и добре го осъзнавате-спомнете си колко спасявания направи срещу Италия,в приятелския мач срещу Русия и в куп други мачове-и да му говори човека под мен,че щял да цепи дърва,ако не е бил баща му е пълна глупост-Ники има талант,наследен от баща му,просто трябваше да го развие с излизане в чужбина и дори да не беше баща му,той пак щеше да се докаже и с времето да премине в доста по-стойностни отбори.

corominas
29.12.2012 12:25

На 80% прилича на Н.Михайлов , но не е той *wink*

eelche
29.12.2012 12:00

Абсолютно леке...Левскар съм,но ако не беше Перуци-старши,сега щеше да цепи дърва в някое село след оная изцепка срещу Вердер...

DuX4o0
29.12.2012 12:22

Много си прав да знаеш *smile*