Победи за Наполи и Интер, хикс в Генуа

09:12
Победи за Наполи и Интер, хикс в Генуа
В първите два мача от кръга - един познат - двойката на  Ювентус срещу  Каляри и една издънка - на  Пескара –  Катания.  
В събота очаквам  Наполи да преодолее кризата с победа над Сиена. Смятам, че Палермо няма да загуби от Фиорентина и дори може да спечели. В дербито между Рома и Милан изключвам единицата и предвиждам резултатен двубой.



Интер Дженоа
Контузени: Интер – Кастелаци, Станкович, Оби, Мудингай, Нагатомо, Дженоа – Феронети, Джоркуера, Янкович, Бово
Наказани: Интер – Гуарин за 1 мач, Дженоа – Сеймор и Морети за 1 мач.

Интер загуби дербито с Лацио в миналия кръг и вече изостава на 7 точки от Ювентус. Основни футболисти като Нагатомо и Гуарин пропускат мача с Дженоа. Очаква се Гаргано и Перейра да ги заменят в стартовия състав. Андреа Страмачони вероятно ще заложи на 3-4-3 с Паласио, Касано и Милито в атака. Грифоните продължават с трагичното си представяне и заемат предпоследното 19-о място с 13 точки. Имобиле и Бориело ще водят атаката на тима срещу Интер. Статистиката е изцяло в полза на гранда от Милано – 7/2/1. Въпреки че Дженоа е отбор, способен на изненади, домакините са абсолютен фаворит и ще спечелят. Очаквайте резултатен мач.

Прогноза: 1 Точен резултат: 3:1

Аталанта Удинезе
Контузени: Аталанта – Капели, Счелото, Пара, Марилунго, Удинезе – Вилянс, Армеро
Наказани: Аталанта – Манфредини за 1 мач, Удинезе – Алан за 1 мач

Аталанта седи далеч от опасната зоната, най-вече благодарение на силната си игра у дома. Бергамаските може да изневерят на традиционното си 4-4-1-1. Очаква се срещу Удинезе тимът да заложи на трима централни бранители и двама атакуващи халфове – Бонавентура и Моралес зад нападателя Денис. По този начин Аталанта ще опита да се противопостави на тактическата постройка 3-5-1-1, която зебрите използват. В състава на гостите вероятно ще се появи Муриел, който вече е напълно възстановен от травмата си. Той ще заеме позицията на атакуващ халф. Статистиката в Бергамо е 4/7/4. Очакванията са за интересен тактически сблъсък. Мачът е троен, но се върти около равенство.

Прогноза: Х Точен резултат: 1:1


БолоняПарма
Контузени: Болоня – Пулцети, Пациенца, Аберо, Акуафреска, Перес, Хименес, Ломбарди, Натали, Курчи, Парма – Галопа, Роси, Миранте
Наказани: Болоня – няма, Парма – Палета за 1 мач

Проблемите с контузени състезатели в лагера на Болоня са все така сериозни, но въпреки това тимът показва страхотен характер. Двете победи над Наполи само в рамките на няколко дни повдигнаха самочувствието на отбора. Джилардино и компания вече са на 4 точки то опасната зона. Болоня има в състава си офанзивни халфове като Тайдер, Диаманти и Габиадини, които са много дейни в атака. Всеки един от тях може да играе и като чист нападател, ако се наложи. Конкретно за мача с Парма, очакванията са домакините да заложат на 4-2-3-1. Дуковете прекъснаха лошата серия с убедителна победа над Каляри у дома. Вероятно и срещу Болоня, Донадони ще използва схемата 4-3-3 с Биабиани, Белфодил и Сансоне в атака. Статистиката е 6/4/3 в полза на домакините. За мен мачът е Х1. Аз бих рискувал с единица.

Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

ПалермоФиорентина
Контузени: Палермо – Ернандес, Мантовани, Фиорентина – Хегази, Кампорезе
Наказани: Палермо – няма, Фиорентина – Оливейра за 3 мача и Ронкалия за 1 мач

Фиорентина е приятната изненада на сезона до момента. При Винченцо Монтела виолетовите имат нов облик и няма да бъде изненада, ако се класират за участие в евротурнирите. Треньорът на гостите отново ще заложи на 3-5-2 с Йоветич и Тони в атака. Отборът играе резултатно, а хубавото е, че и защитници, и халфове, и нападатели бележат. Палермо е на противоположния полюс и единствената цел пред тима е да запази мястото си в елита. Очаква се сицилианци да заложат на 3-4-3. По този начин те ще опитат да обезвредят съперника в средата на терена. В същото време от Иличич, Дубала и Миколи се очаква да бележат. Палермо има статистическо предимство у дома – 5/2/2. Че Фиорентина е по-класният отбор в момента, спор няма. Аз обаче не вярвам сицилианци да загубят този мач и дори ви предлагам да опитате единица.

Прогноза: 1 Точен резултат: 1:0

СампдорияЛацио
Контузени: Сампдория – Макси Лопес, Лацио – Едерсон, Роки
Наказани: Сампдория – няма, Лацио – Кандрева

Един от най-интересните мачове на кръга. Сампдория вече може да разчита на почти всички свои футболисти, без Макси Лопес, който лекува травма. Моряците са на 3 точки от зоната на изпадащите, а програмата в следващите кръгове е тежка. Очаква се Чиро Ферара да заложи на 4-3-1-2 с Едер и Икарди в атака. Лацио е на 3-а позиция и шансовете на тима да играе в ШЛ през следващия сезон са реални. Орлите вече са отбор с изграден стил и избистрен титулярен състав. Треньорът Петкович използва схемата 4-5-1 с един чист нападател – Клозе. Зад него действат креативни халфове като Ернанес, Лулич и Маури. Статистиката е 7/2/5 в полза на Сампдория. За Лацио последните мачове в Генуа са истински кошмар. Разбира се, предвид класирането и моментното състояние на съперниците, столичани са фаворити. Аз обаче мисля, че моряците няма да загубят. Дори се изкушавам да опитам единица.

Прогноза: Х Точен резултат: 1:1


СиенаНаполи
Контузени: Сиена – Зе Едуардо, Кампаноло, Анжело, Сесту, Наполи – Дземайли
Наказани: Сиена – Пачи, Нето и Вергасола за 1 мач, Наполи – Инлер за 1 мача, Грава и Канаваро за 6 месеца

Наполи завъртя 4 поредни загуби във всички турнири. Тимът вече е на 10 точки от лидера Ювентус и едва ли титлата е реална цел. Изключително тежки бяха двете поражения от Болоня в първенството и за купата. Валтер Мадзари се лиши и от основен защитник – Канаваро, който е наказан до края на сезона заради поредния корупционен скандал в Калчото. Треньорът на гостите има колебания около тройката в защита. В атака ще действат Инсине и Кавани, заедно с Пандев зад тях. Сиена също е в серия от 4 поредни загуби. Защитниците Пачи и Нето са аут заради наказания. Тимът е на последно място във временното класиране и единствено статистиката срещу съперника дава повод за надежда – 4/3/0 в полза на домакините. Наполи по традиция играе трудно срещу Сиена, но аз си мисля, че е време Кавани и компания да преодолеят кризата.

Прогноза: 2 Точен резултат: 1:2

Торино Киево
Контузени: Торино – Диоп, Огбиня, Верди, Сантана, Киево – Лусиано, Вачек, Марко Ригони, Виоти
Наказани: Торино – няма, Киево – няма

Киево вече преодоля кризата с три поредни победи в Калчото, но Торо от 6 мача не може да запише успех. Биковете са без основни футболисти като Огбиня и Сантана. Въпреки това, домакините ще подходят офанзивно. Очаква се треньорът Вентура да използва схемата 4-2-4. С Черчи и Бирса по крилата Торино е опасен отбор. Гостите са в подем. Пелисиер, който вкара победния гол срещу Рома, вероятно отново ще остане на пейката за сметка на Палосчи. Тактическата постройка на Летящите магаренца традиционно е 4-3-1-2 с Хетемаж в ролята на плеймейкър. Статистиката е 4/4/0 в полза на биковете. Троен мач. Ако нямате някаква ясна идея или предчувствие за него, ви съветвам да го пропуснете.

Прогноза: 1 Точен резултат: 1:0

РомаМилан
Контузени: Рома – Маркиньо, Милан – Пато, Траоре, Вила, Месба, Де Йонг
Наказани: Рома – Кастан, Милан – няма

Рома приема Милан в късното съботно дерби от Серия А. Вълците развалиха добрата серия след загубата във Верона от Киево. Централният защитник Кастан е наказан и Бурдисо ще го замени в стартовия състав. Зденек Земан е треньор, който играе с „открити карти”. Скандалният наставник не сменя схемата в зависимост от съперника, а твърдо залага на 4-3-3. Ламела, Тоти и Освалдо ще водят атаката на столичани, а Дестро остава на пейката. Милан записа 4 поредни победи в Калчото и се изкачи до 7-а позиция. Росонерите също използват тактическата постройка 4-3-3. Боатенг, Ел Шарави и Робиньо са сигурни титуляри в нападение. Двата отбора играят атрактивен и резултатен футбол. Според мен росонерите превъзхождат вълците във всяка една линия. Статистиката е 8/7/5 в полза на домакините. Троен мач. Аз лично изключвам единицата.

Прогноза: Х Точен резултат: 2:2

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenal101
22.12.2012 12:46

Палермо - Фиорентина и Сампдория - Лацио са си чисти двойки *beer*

killerstash__
21.12.2012 18:23

Уинър две двойки какво ? Две двойки кебапчета ?:Д

Kotov
21.12.2012 16:49

ЮВЕЕЕ най големите неска ще ги бием 1 на мъки и от ще падне 2то гола а другия мач е спорен по скоро е х не 2ка

Argentina8
21.12.2012 16:01

Камбиасо също се очкава да не вземе участие!

Argentina8
22.12.2012 16:24

Госпожичке нали Дженоа са били наш отбор?

Rossonero92
21.12.2012 20:11

Разкажи му на тоя заблуден фен на мафията *beer* Да си гледа подпираното отборче там и да мълчи!

Argentina8
21.12.2012 19:05

А ти мислиш ли като пишеш бе? Ако искаш да ти разкажа малко за сателитчето ви Сиена а?

ForzaJuve29
21.12.2012 18:52

Кво значение има като играете срещу Дженоа!Дженоа като играят с Милан или Интер ако трябва ще си надънят автогол в 90 минута но ще загубят мача.

biserms
21.12.2012 13:38

Трябва на всяка цена да биеме неска Каляри и после да биеме и Самп в последния мач от есенния полусезон.ФОРЦА ЮВЕ *beer*