САФ сподели плановете си за трансферния прозорец

12:14
САФ сподели плановете си за трансферния прозорец
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън разкри, че няма намерение да подсилва отбора си с нови футболисти през януари.

Специалистът бе запитан дали се интересува от привличането на играчи като Тио Уолкът, Уесли Снайдер и Рахим Стърлинг.

" Нямам намерение да взимам нови играчи през януари. Това е моето окончателно решение“, отсече Фъргюсън.

Не е учудващо, че специалистът не иска да взима нови. Юнайтед е първи във Висшата лига и води с шест точки пред втория Манчестър Сити. Междувременно червените дяволи се класираха за осминафиналите в Шампионската лига. Новите попълнения от лятото Робин Ван Перси и Шинджи Кагава радват феновете с изявите си и изглежда логично, Фърги да смята, че Юнайтед е достатъчно силен, за да триумфира с настоящата си селекция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jack_19
16.12.2012 20:30

Фърги е лисица ще видите как ще ни вземе Уолкът : (

GGMUSAF2
16.12.2012 17:25

Е аз исках да вземем Меси Роналдо Марадона и оше куп надарени звесди+ едит там най добрия от Челси

livarpul4evar
16.12.2012 16:51

Аз искрено се надявам нашата клубна легенда и икона Джерард да отиде на крака при САФ, с букет цветя и бутилка хубаво червено вино и да го помоли да го купи през зимата. Че така покрай играчите на юнайтед и Джерард да стане шампион на Англия поне веднъж. Както се случи с нашата най-голяма клубна легенда и икона Оуен.

demon_levski
16.12.2012 16:34

според мен може да изкараме този сезон без нови попълнения ако се запазим без контузии ще сме много добре но лятото един халф едно крило и един бранител и сме бомба а другото което ме притеснява е какво ще правим когато съра се пенсионира просто се плаша как ще се развият нещата незнам кои би бил по добър вариант за заместник дали някой който е работил с САФ и познава отбора и политика та му като Оле Гунар Солскяер или някой с успехи с голями отбори Моуринъо или пък Гуардиола

dexter
16.12.2012 16:22

Много ме кефи уинър как си запълват колонките с някакви супер безмислени статий от по 3 изречения *lol* Браво, големи сте ! *lol*

nvidic
16.12.2012 16:08

Естествено ,че тези успехи са благодарение на най-великия треньор последните 20 години ,но за да има лична политика на даден треньор трябва да му се гласува доверие ,което в челси го няма ,заради натиска ,който постоянно оказва Абрамович,но след толкова години заедно на МЮ със САФ ми е трудно да повярвам,че стила на отбора ще се проеми драстично след неговото оттегляне,казах за тези имена за бъдещи треньори ,поради факта ,че те доста добре познават начина на работа на САФ и неговата политика и ако бъде продължена от някой друг ,Юнайтед ще имат същите успехи както до сега .И Моу и Гуардиола ще бъдат добри заместници ,няма спор ,но ме притеснява факта за прекаленото купуване на ненужни футболисти ,което обягва на МЮ и може би това е предимството им в момента,и не ми се стува ,че ако дойде някой друг ,който е нямал нищо общо с клуба надали ще му се гласува толкова доверие,защото САФ си го е изработил и всичко бива ръководено точно от него !!!

bayo45
16.12.2012 15:18

Абе защо да купува?Тои си купи този които му т,ябваше

adr
16.12.2012 15:08

Нани е пътник, Валенсия е трагичен напоследъг, Йънг последните мачове игра добре, но пак не е това което се иска... ново крило е задължително според мен, в защита сме си добре, Лятото като се откажат Скоулс и Гигс, един нов халф и това е.

labradora
16.12.2012 15:00

Казва го само за пред медиите. Мисля, че ще купи 1-2 футболиста.

Manchester_1878
16.12.2012 14:59

Според мен подсилване не е много нужно.Имаме доста добри играчи,които ако се опазят от контузии ще играят цял сезон на ниво.Може би ще е най-добре да продадем Нани и да вземем крило докато е време.Снайдер е великолепен играч и на когото не му харесва да е в отбора има проблем. Може да няма силни мачове,но вижте как Моу му върна формата след Реал,правейки го най-добрия играч в света(несправедливо спечелената Златна топка от Меси),така че ако дойде ще е само + за отбора,а и ще донесе опит и разнообразие,няма и да е скъп най-много 10 милиона.Иначе за мен бъдещия капитан на Юнайтед трябва да Клевърли,любимия ми играч в състава в момента.много ме радва това момче,ако се развива все така добре ще настигне Скоуси.Нападението ни е силно и не забравяйте и Ник Пауъл,който ми направи добро впечатление в мачовете,които игра.В средата Карик,Флетчър,Клевърли,Андерсон и при нужда Джоунс са достатъчни.Кагава става и за крило и за зад нападателя.В защита сме 6+,само да махнем Рио и да вземем някой перспективен защитник,защото на Рио му личат годинките вече.И по 2та бека имаме играчи за в бъдеще както и в средата на защитата.В атака Руни и РвП ще доминират няколко сезона още и след това може да се мисли за други нападатели!

rooney_fen_256
16.12.2012 14:50

Незнам защо сте се събрали тука да казвате кой заслужавал и кой не заслужавал да бъде в този отбор... Щом човекът, който направи Юнайтед, това което е днес, е решил че тези играчи имат качествата да играят в Юнайтед, значи ние не трябва да оспорваме решенията му. Аз лично вярвам във Фърги и винаги съм го правил. Щом той смята, че Уелбек има място в отбора, значи има. Щом той смята, че Рио трябва да е титуляр вместо Смолинг и Джоунс, значи така трябва. Щом той пуска Евра вместо впечетляващия Бютнер, значи трябва да приемем решението му. За добро или за лошо благодарение на решенията на САФ сме лидери с 6 точки аванс, което означава, че няма от какво да сме недоволни.

Strraxo
16.12.2012 15:02

Донякъде си прав но Смалинг поне аз не го харесвам грам и според мен ни трябва млад защитник в стил Хумелс .. Бютнер според мен още не е на ниво за да замени Евра поне до края на този сезон .

Written
16.12.2012 14:29

Като цяло проблема на Юнайтед е, че ние много рядко правим многомилионни трансфери, обаче продаваме бая честичко... Мен ме ужасява момента, когато САФ вече няма да е начело, тогава ако се продължи същата трансферна политика вече няма да сме водеща сила в европейския футбол..
НЯМА втори треньор като него, футболистите винаги са казвали, че той е като лепилото на целия пъзел, като липсващото парченце... Ако мисли, че има хляб в Уелбек, значи има, но да се надяваме, че скоро ще се покаже за какво иде реч.

ryangiggs1000
16.12.2012 15:48

Винаги може да бъдем купени от някой богат собственик(тип Абрамович).На мен лично не би ми било приятно да станем като Челси или съседите,но не бих искал и сътвореното от САФ да бъде заличено от някой некадърник.

UnitedRules
16.12.2012 15:41

Политиката на САФ си е негова лична. Това не е политика на отбора. Манчестър Юнайтед не е Барселона. Докато Барселона целият клуб е една добре сработена институция, то Юнайтед дължи успеха си само и единствено на Фъргюсън. За това този тренъор е най-великият на всички времена и едва ли ще има друг такъв. Този човек в момента стои на по-висок стол от самите собственици и на всички ни е ясно, че каквото каже САФ това се случва. Без съмнение това е най-силния човек в Юнайтед. Дори след него да дойдат Оле Гунар, Рой Кийн или Гигс, това са различни личности и различни характери, с които според мене ще е голям риск. След като САФ се откаже от поста си, Юнайтед ще загубят не съмнено от класата от името и от марката си. Едва ли след оттеглянето на Фъргюсън, Манчестър Юнайтед ще се задържи на тази си позиция като най-скъп и богат спортен клуб в света и най-скъпата марка. За това аз мисля, че след ерата на Фъргюсън трябва да се заложи на нова ера, а именно ерата на Моуринъо. За мене това е единствения човек, който може да хване Юнайтед във времена на доминация и да задържи отбора поне още 20-30 години на това ниво. Мое лично мнение.

nvidic
16.12.2012 15:20

Кофти ще е като се махне САФ ,да дойде някакъв като смешните треньори,които минаха през челси ,да почната да купуват само звезди ,тогава ще бъде тревожно ,защото виждаш какво става в отбори с много звезди ,за това аз съм на мнение ,че за заместник на САФ трябва да дойде треньор ,който преди това е играл за САФ ,приерно Оле Гунар Солскяер ,Рой Кийн ,дори и Гигс след отказването му от футбола ,това е мое лично мнение ,защото тази политика на САФ е много по-ефективна от безразборното купуване на псевдо звезди като Азар и се радвам ,че не дойде при нас ,защото Клевърли играе доста по-добре според мен и е по-полезен за отбора като цяло !!!!

Written
16.12.2012 14:15

[@link http://www.soccerbase.com/players/player.sd?player_id=48971]

Ето, 4 гола, от които 3 са за Англия, и един жълт картон...

ryangiggs1000
16.12.2012 14:23

Не е за отбор като Юнайтед.

dqmvolceto
16.12.2012 14:16

Е какво трябва да ни покаже това?

Written
16.12.2012 14:04

Като цяло проблема в атака е, че е прекалено къса скамейката, представете си, да не дава оня горе, РВП или Рууни да се контузят ... мексиканчето и Уелбек ИЗОБЩО не са им конкурентно способни, тогава нито ШЛ, нито Англия, нито нищо !

dqmvolceto
16.12.2012 14:08

Абе и 4 ни нападатели да се контузят нема е страх просто имаме играчи който от халфовата линия ще минат напред а и имаме Чилиеза Хенрикез както и уел Кеане кйто е страхотен!

ryangiggs1000
16.12.2012 14:05

Двамата едновременно няма как да стане.Иначе крилата все някой мач ще измъкнат.

dqmvolceto
16.12.2012 14:03

Нормално е като не играе нашия Снайпс да муспадне формата.

ryangiggs1000
16.12.2012 14:03

Ернандес играе по-малко от него,ама виж какво прави.

Written
16.12.2012 14:01

Замислете се какво е направил Уелбек този сезон. Има един гол срещу Стоук и другия му блясък беше, когато отне топката на Забалета преди да стане фала с/у Рафаел, след който РВП вкара... Това са 2 момента за почти цял полусезон, а той е нападател на Юнайтед, не на Локо София...

degea97_
17.12.2012 19:51

Уелбек ако не си забелязал е използван на мястото на Рууни и нито един не за критикуване защото всички знаем какво правят като са на върха на атаката сега и двамата действат в по заден план и не вкарват толкова много гледайте кво прави Уелбек в Националния когато е на върха ОЦЕНЯВАЙТЕ МАЛКО ТРУДА ИМ защото в момента Уелбек когато играе винаги какво прави играе най добре като Рууни и само вратар не влиза да играе !

ryangiggs1000
16.12.2012 14:08

Отне на Клиши,не на Сабалета,ама това са детайли.Има много лоша скорост за нападател.

ryangiggs1000
16.12.2012 13:58

Снайдер бил стар...на една възраст са с Рууни,какво му е старото?По-млад е от Карик и Флетчър.Що се отнася за Уесли Снайпс,много пъти съм се изказвал за него-и трибуна на Театъра му е много.Рууни няколко пъти носи лентата и в отсъствието на Рио и Евра е третия избор за капитан.

Written
16.12.2012 13:47

Най-важното е да се отървем от Уелбек. Как, защо, кога, къде не ме интересува, просто той няма място в този отбор...

dqmvolceto
16.12.2012 13:56

Уелбек незнам защо не го харесвате той е добър но има прекалено много конкуренция и все пак е наш Юноша а ние наште трудно ги разкарваме!

dqmvolceto
16.12.2012 13:37

Незнам защо толкова харесвате Снайдер от 2010 на Мондиала силен мач не е правил а и е много чуплив и годинките не са му малко , Гьотче и Ройс са нещо много различно те биха били идеални за нас но какви пари трябва да вадим е друг въпрос.

dqmvolceto
16.12.2012 13:33

Руни ни изнудваше за пари ,аз съм сигурен че Фърги няма да му даде лентата а и непомня да сме имали капитан нападател освен Кантона ама по неговото време другите играчи бяха млади и за тва той беше капитан.

dqmvolceto
16.12.2012 13:54

Разбирам те напално но Евра е на 31 и поне още две години ще играе

UnitedRules
16.12.2012 13:47

Евра е сто процентов титуляр от както е преминал в Юнатед. А и вече е на възраст, мачовете му идват малко в тежест. Все пак аз говорех за бъдещето, не казвам че от утре Бютнер ще е титуляр.

dqmvolceto
16.12.2012 13:45

Незнам впечетлява в мачовете който играе но Евра е един от Любимците на Фърги и не се контузва изобщо не ми се вярва да получи голям шанс Бютнер за мен най-добре ще бъде да го пратим някъде да играе под наем в Вишата лига и след това да се завърне и да вземе мястото на Евра.

UnitedRules
16.12.2012 13:38

Не бе абсурд е Рууни да бъде капитан. Това е ясно. По-скоро Джонс, Рафаел или Клевърли. А в близко бъдеще много бих искал да видя Бютнер. Аз лично видях нещо специално в това момче. Да, наистина е много неопитен и има още много да надгражда в играта си, но рядко се вижда такъв футболист, с подобен заряд от който да кипи такова желание за игра и спортна агресия. Не знам аз лично много го усещам това момче, за мене той е най-добрия трансфер на Юнайтед лятото с перспектива в бъдещето разбира се. След години ще струва десетки милиони. Дано Фъргюсън да го е видял същото. И дано да не греша.

dqmvolceto
16.12.2012 13:32

Незнам какво нему харесваш на Смолинг мен много ме радва а срущи сити как си спря топката с ръка тва е шега но е доста стабилен когато играе

ryangiggs1000
16.12.2012 13:25

Относно капитана-според мен трябва да е Рууни,защото по-голямо куче от него няма.Да не говорим,че имаше момент в който Реал даваше 50 милиона за него и той остана.Иначе за заместник на Карик имаме Флетчър.Необходимо е да вземем крило,защото Валенсия в последно време не е това което беше миналия сезон,а Йънг обратно-много силна игра,последните двубои постоянно с асистенции(и гол вкара,неправилно отменен).Снайдер е необходим,тъй като е опитен и доста класен играч,а за САФ не би било трудно да му върне формата.Клевър и Андерсон са много добри,но доста младички и нямат това присъствие на Скоулс-не могат да успокоят мача.В защита не виждам,какво толкова харесвате,но за мен той трябва да е предпоследен избор за бранител(последен трябва да е Рио,той просто не може да играе цял мач вече,снощи отново бе близо да подари гол на "котките",но Де Хеа спаси).

UnitedRules
16.12.2012 13:32

Не съм съгласен за Рууни. Няма значение колко скъп играч си, или колко добър на съответния пост си за това да бъдеш капитан. Интересно, но мненията с тебе ни се различават и относно Валенсия, за мене той е едно от най-силните крила в света, без проблеми може да играе и в Реал Мадрид и в Барселона. Само че тези отбори не играят с подобен стил игра по крилата, тъй че. Но наистина Валенсия за мене е великан. Както и да е. Снайдер не ни е нужен. Стига с тези старци. Този футболист е стар, а и не съм му виждал силен мач от много време. Гъотце виж е по-добър избор. Относно заместника на Скоулс, аз мисля че Клевърли и Андерсон са идеални заместници, не съм сигурен дали и Кагава не играе задоволяващо на този пост. Иначе заместник на футболист като Скоулс, аз лично не вярвам Юнайтед да имат подобен такъв. Футболисти като Пирло, Скоулс и Хави много трудно се заместват. Дано поне намерим някой, който да е на половината добър колкото бе Скоулс. Това би било достастъчно.

dqmvolceto
16.12.2012 13:30

А помниш ли дет викаш че трябва да бъде капитан как ни изнудваше за пари и заплашваше да отиде в Сити !

dqmvolceto
16.12.2012 13:20

Съгласен съм напълно с теб дали са дори прекалено много на нашия отбор , най яркия пример който си спомням е миналата година след като паднахме от Сити точно тогава те бяха най- полезни Сколси след като се върна се върнахме отново на правия път и така да се каже почти всеки мач бяха титуляри и благодарение на тях поне за мен се борихми до последно за титлата но е време някой младеж да поеме щафетата и да бъдем сигурни за бъдещето след като си тръгнат а не да страдаме и да трябва да се връщат .

UnitedRules
16.12.2012 13:11

Гигс и Скоулс така или иначе трябва да се заместят вече. Много съжелявам, че ще го кажа, но е много тъжно (особено миналия сезон) когато успеем да вземем трудни победи благодарение на Гигс (мача с Норич) или на Скоулс. Това са велики играчи, нямам нищо против тях напротив. Но аз мисля, че те вече са дали своя огромен легендарен принос за отбора. Време е да се заместят с млади момчета и да се мисли за бъдещето. Относно Рафаел, съгласен съм! Той е куче, много голям шанс за бъдещ капитан също.

UnitedRules
16.12.2012 13:03

Няма нужда от нови попълнения наистина според мен. Може би един Хумелс отзад в дефанзивцен план (тайничко се надявам) въпреки, че Фърдинанд не е този, който беше, а Видич много трудно ми възвърнал старата си форма, все пак разполагаме със Евра (Бютнер, който според мен е бъдещият капитан на Юнайтед), Смолинг който играе много мъдро, въпреки младоста си, и Джонс, който също е претендент за капитан на Юнайтед в бъдещето, смятам че изглеждаме добре. Добри играчи, млади момчета със силни характери. За зимни трансфери едва ли, но лятото със сигурност ще ни трябва нещо в средата и нещо от зад или на крилото.

dqmvolceto
16.12.2012 13:08

До лятото има време но ако предположим че Гигс и Сколс си тръгват има две празни места!

dqmvolceto
16.12.2012 13:07

А отляво освен евра и Бютнер имаме и Фабио лично аз мисля че в бъдеще капита ще ни бъде брат му (Рафаел)или Клевърли

dqmvolceto
16.12.2012 12:59

Незнам дали сте го забелязали но доста от нашите футболисти са доста универсални Смолинг може да играе и на двата бека и в центъра за джонс няма смисъл да говоря уелбек може и като крило руни кадето се сетите Карик флетчър

ENGLANDFTW
16.12.2012 12:55

Имаме необходимите играчи във всички линии. Просто контузиите дойдоха в повече през есента, но вече някои момчета се оправиха и ако са здрави занапред няма да има нужда от никакви попълнения. Даже ми се струва, че имаме футболисти в излишък.

degea97_
16.12.2012 12:54

Във момента нищо не ни трябва всички се завърнаха от контузиите си Джоунс и Смолинг не бяха играли колко време а от 1вия си мач след контузиите са на супер ниво и играят много стабилно Фърдинанд и на тези години дори и без бързината си играе силно със много разум във играта си Еванс е във блестяща форма видяхте го срещу Сити Видич се завърна и се надявам силно и той да започне да си връща формата , Евра не е стария Евра но с Евра и Бютнер нямаме проблеми отдясно имаме може би най- добрия Десен Бек в Европа във момента Защитата ни е супер . НО Съм убеден че Нани ще бъде продаден и ще бъде взет може би Родригез или Уолкът . Иначе отбора ни е супер особено сега като се завърне и кагава Рууни и РВП вече се обиграха супер и сега кагава когато заиграе отново зад тях 2 мача и сме супер !

dqmvolceto
16.12.2012 12:52

Ако помните и миналата зима каза същото!

dqmvolceto
16.12.2012 13:01

Погледни отбора нямаме нужда от никой Нани ако си тръгне има вариант при контузии по крилата да играят Рафаел ,кагава,уелбек а дори и да не забравяме Фабио

degea97_
16.12.2012 12:58

Те ако слушат какво говори САФ много ще се излъжат от край време преди всеки трансферен прозорец говори така отрича всякакви слухове за Трансфери както отрече напълно за РВП и Кагава че всичко е измислици от медиите *lol*

nollann
16.12.2012 12:33

Той винаги казва така. Нищо не се знае

ryangiggs1000
16.12.2012 12:29

Абе поне един централен защитник трябва да вземем.Иначе много бих се радвал на размяна Нани-Уолкът или да купим Снайдер,ама мечти мечти

adr
16.12.2012 12:40

Защитник в момента не ни трябва, поне до лятото можем и без. Преди ни беше нужен заради многото контузени, ама като всички са здрави разполагаме със Видич,Рио,Смолинг,Еванс и Джоунс. Всички до един централни, само Джоунс може да играе и като бек и вътрешен халф. На хартия имаме достатачно, Еванс е много добра форма, Видич се завърна, Джоунс във вчерашния мач впечетли. Според мен най-много ни трябва ново крило и дефанзивен полузащитник, алтернатива на Карик.

killerstash__
16.12.2012 12:36

Закво ви е тоз Снайдер? Да му давате заплата? Та той няма силен мач от Мондиал'а през 2010 !

overdrive
16.12.2012 12:26

Според мен ще продаде Нани и ще вземе все някой, но разбира се няма да го каже пред медиите *wink*