Единици на Удинезе, Фиорентина, Юве, Милан, Наполи, Парма и Дженоа

12:26
Единици на Удинезе, Фиорентина, Юве, Милан, Наполи, Парма и Дженоа
В миналия кръг успях да познае 4 от 10-те мача в Серия "А". Мога да се похваля със страхотното попадение на Интер Наполи и прогнозата ми за точен резултат 2:1. Също така предвидих и равенството между Болоня и Лацио.
Предстоящите мачове са подходящи за залози с по-големи суми на по-ниски коефициенти. Като цяло кръгът изглежда доста "прав". Единици на Удинезе, Фиорентина, Ювентус, Милан, Наполи, Парма и Дженоа. Естествено, съвсем нормално е поне два от тези мачове да ви издънят. Аз ви предлагам да пропуснете единицата на Юве. Залагайте смело за Удинезе и Дженоа. И ставките са доста добри. Очаквам резултатен хикс на Киево Рома.


Прогнози за всички мачове от 17-я кръг на Серия "А":

Събота, 15 декември

19:00 часа: Удинезе – Палермо
Контузени: Удинезе – Паскуале, Палермо – Ернандес, Мантовани
Наказани: Удинезе – няма, Палермо – Морганела за 1 мач
Удинезе записа две поредни победи в Серия А и се изкачи на 8-а позиция във временното класиране. Франческо Гуйдолин вече може да разчита на почти всички свои футболисти. Очаква се зебрите да използват традиционната си схема 3-5-1-1. Ди Натале е твърд титуляр в атака и лидер на отбора. Като атакуващ халф зад нападателя обикновено играе Фабрини, но Майкосуел и Перейра също са кандидати за тази позиция. Палермо загуби минимално последните си два мача и ще има проблеми с оцеляването си. Миколи ще води нападението на сицилианци, а зад него ще действат Бриенца и Иличич. Статистиката на Фриули е 5/3/1 в полза на Удинезе. Победа за домакините изглежда повече от логична прогноза.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

21:45 часа: ЛациоИнтер
Контузени: Лацио – Флокари, Едерсон, Броки, Сарате, Диас, Роки, Интер – Станкович, Оби, Киву, Мудингай
Наказани: Лацио – Козак, Каванда за 1 мач, Интер – няма
Лацио заема четвъртата позиция във временното класиране, само на 4 точки от Интер. За орлите титлата е химера, но място в ШЛ изглежда реална цел. Контузените и наказаните футболисти в лагера на столичани не са твърди титуляри, с изключение на централния защитник Диас, така че треньорът Петкович почти на 100% разполага с оптималния си състав. Лацио разчита много на креативните си халфове и обикновено играе с един чист нападател – Клозе. Младият специалист Андреа Страмачони също избистри схемата, стила и стартовите 11. Милито е на върха в атака, а зад него действат Касано и Паласио. Статистиката на Олимпико е 9/8/5 в полза на орлите. Очаква ни интересен и равностоен тактически сблъсък. Съперниците не са завършвали наравно от 10 мача. Нерадзурите играят силно в дербитата, а столичани са добър домакин. Мисля, че двубоят ще завърши без победител.
Прогноза: Х Точен резултат: 0:0

Неделя, 16 декември

13:30 часа: Фиорентина – Сиена
Контузени: Фиорентина – Ляич, Кампорезе, Сиена – Едуардо, Кампаноло
Наказани: Фиорентина – Куардадо за 1 мач, Оливейра за 4 мача, Сиена – няма
Фиорентина записа две равенства и една загуба в последните си три мача от Серия А. Може би лекият спад се получи заради отсъствието на лидера Йоветич. Черногорският национал вече е на линия и ще води атаката заедно с Тони. Сиена загуби неприятно от Катания у дома и заема последното място. Очаква се Серсе Козми да заложи на Калайо в атака. Росина и Валиани ще действат зад него. Статистиката е 5/2/0 в полза на Виола. Смятам, че домакините няма да подценят съперника и ще спечелят.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

16:00 часа: Катания – Сампдория
Контузени: Катания – Споли, Изцо, Ричулти, Биаджанти, Сциаца, Сампдория – Макси Лопес, Мунари, Хуан Антонио
Наказани: Катания – Алмирон за 1 мач, Сампдория – Гастелдело за 1 мач
Катания спечели визитата си на Сиена в миналия кръг, а през седмицата отстрани Парма за купата след изпълнение на дузпи. Настроението в отбора е добро, а нагласата за победа срещу Сампдория. Очаква се слоновете да заложат на 4-3-3 с аржентинското трио Гомес, Бергесио и Бариантос в атака. Моряците загубиха неприятно от Удинезе у дома и са на 3 точки от зоната на изпадащите. За тима от Генуа следват трудни мачове с Лацио, Ювентус и Милан. Срещу Кататия, Чиро Ферара ще търси точката с традиционната схема 4-5-1. Статистиката е изцяло в полза на домакините – 4/1/1. Въпреки че слоновете са фаворити, за мен срещата клони към хикс.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

16:00 часа: КиевоРома
Контузени: Киево – Москардели, Крузадо, Лусиано, Вачек, Фрей, Волти, Рома – Тало
Наказани: Киево – няма, Рома – няма
И двата отбора се намират в подем. Киево изненадващо записа две победи като гост в Калчото, а Рома се радва на серия от 5 поредни успеха, последният срещу Аталанта за купата. Зденек Земан е доволен, че всички офанзивни футболисти бележат, отборът играе резултатно и като че ли намира себе си. Проблемите в защита обаче си остават. Очаква се Пянич, Тоти и Дестро да започнат в атака срещу летящите магаренца. Освалдо вероятно ще остане на пейката. Пелисиер вече не е сърцето и душата на тима от Верона. В неделя той може би ще бъде резерва за сметка на Тереау и Палосчи. Статистиката е 0/6/4 в полза на вълците. Гостите изглеждат фаворит, но мачът е троен. Аз очаквам резултатен хикс.
Прогноза: Х Точен резултат: 3:3

16:00 часа: Дженоа – Торино
Контузени: Дженоа – Писцитела, Феронети, Джокуера, Анселмо, Бово, Торино – Диоп, Огбиня
Наказани: Дженоа – Самприси, Кучка за 1 мач, Торино – няма
Дженоа са предпоследни, а Торино само на точка от опасната зона. Очаква се треньорът на грифоните Луиджи Дел Нери да заложи на 4-4-2 с Имобиле и Бориело в атака. Глик се завръща в защитата на биковете за визитата в Генуа. Гостите вероятно ще използват схемата 4-3-3. Сантана, Бианки и Мегиорини са остриетата на Торо. Статистиката е 6/3/0 в полза на грифоните. Очаквам Дженоа да победи.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

16:00 часа: Ювентус – Аталанта
Контузени: Ювентус – Бендтнер, Пепе, Аталанта – Троизи, Капели, Марилунго
Наказани: Ювентус – Бонучи за 1 мач, Аталанта – няма
Ювентус е лидер в Серия А с 4 точки пред втория Интер и ще търси победа срещу Аталанта, но мачът в никакъв случай не е протоколен. Вучинич все още не е преодолял головата суша, но в миналия кръг даде страхотен пас на Лихщайнер за единствения гол срещу Палермо. Мароне ще замести Бонучи до Бардзали и Киелини в защита. Погба може да започне в халфовата линия вместо Видал. В атака Джовинко е почти сигурен партньор на Мирко. Схемата на старата госпожа традиционно е 3-5-2. В състава на Аталанта проблемите постепенно отшумяват. Бергамаските се радват на добър сезон до момента и десето място във временното класиране. Защитата на Юве трябва много да внимава за Бонавентура, Моралес и Денис. Статистиката е изцяло в полза на бианконерите – 10/3/0. Двубоят изглежда твърда единица, но аз бих го пропуснал и заради ниския коефициент, и заради някакво предчувствие, че шампионите могат да сбъркат. Старата госпожа се провали у дома в няколко мача като този през миналия сезон. И все пак...
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

16:00 часа: Милан – Пескара
Контузени: Милан – Пато, Траоре, Вила, Бонера, Де Йонг, Пескара – Блази, Косич, Колучи, Касционе
Наказани: Милан – няма, Пескара – няма
Пескара на моменти изригва, както срещу Дженоа в миналия кръг, но в Милано се очаква да бъде боксова круша. Росонерите вече могат да разчитат на почти всички ключови футболисти и се готвят да зарадват феновете с добра игра и голове. Макс Алегри ще заложи на 4-3-3 с Боатенг, Ел Шарави и Пацини в атака. Амброзини ще замени Де Йонг до Ночерино и Монтоливо в средата на терена. В защита Де Счилио, Мексес, Йепес и Констант вече са несменяеми титуляри. Може би през зимата или след края на сезона червено-черните трябва да потърсят само класен централен бранител. Пескара ще излезе с Абрускато и Вукушич в така. За всички обаче е ясно, че делфините са обречени.
Прогноза: 1 Точен резултат: 3:0

16:00 часа: Парма – Каляри
Контузени: Парма – Закардо, Галопа, Каляри – Перицо
Наказани: Парма – няма, Каляри – Пиниля за 1 мач
След победата над Интер, Парма записа две загуби като гост в Серия А и отпадане от турнира за купата. Дуковете ще опитат да зарадват феновете си срещу Каляри, който е традиционно удобен съперник. Очаква се треньорът Донадони да заложи на по-офанзивна схема с трима в атака – Биабиани, Сансоне и Амаури. Каляри не се представя добре напоследък, но с футболисти като Косу, Нене, Нейнголан, Ибарбо и Тиаго Роберто тимът винаги е опасен. Статистиката е 9/2/2 в полза на Парма. Мачът е по-скоро 1Х, отколкото Х1.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

21:45 часа: НаполиБолоня
Контузени: Наполи – няма, Болоня – Пулцети, Аберо, Пациенца, Акуафреска, Перес, Хименес, Ломбарди, Натали, Черубин
Наказани: Наполи – няма, Болоня – Сьоренсен
Наполи загуби поредния важен мач в новата си история от Интер миналия кръг. Именно липсата на манталитет в такива двубои пречи на тима да се превърне в реален претендент за титлата. Валтер Мадзари и футболистите му обаче все още не са изгубили надежда. Наполи ще излезе с двама в атака – Инсине и Кавани, а Хамшик ще играе зад тях. Проблемите в лагера на Болоня са огромни, но въпреки това тимът е извън зоната на изпадащите. С Габиадини, Диаманти, Дайдер и Джилардино гостите са опасен отбор. Домакините обаче са абсолютен фаворит, а статистиката е в тяхна полза – 5/3/1.
Прогноза: 1 Точен резултат: 3:1

Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

united888888
16.12.2012 08:13

сампдория имат 5 коеф.,няма как да не се опита 5 коеф...двойка,това си е чист валю бет