Прогнозите на Ники Веселинов - 35-и кръг

19:34
Прогнозите на Ники Веселинов - 35-и кръг
Четири кръга остават до края на първенството и най-характерното след миналия уикенд, е че Манчестър Юнайтед отново излезе в благоприятна позиция за спечелване на титлата. Три точки в повече от основния преследвач Ливърпул, плюс мач по-малко срещу Уигън. Голямата четворка имаше тежки ангажименти през този сезон на всички фронтове, но като че ли най-изтощаващи ще се окажат сблъсъците помежду им в Шампионската лига. Истински стратези са наставниците на Манчестър Ю, Ливърпул, Челси и Арсенал, защото така разпределиха силите на играчите си, че далеч преди края отборите им не се интересуват поне за мястото си сред първите четири в Англия. Кой и как ще оцелее в Европа обаче тепърва ще видим. Вариантите на изпадащите три все повече се ограничават и май всичко вече се свежда до това ще успее ли някой измежду Боро и Нюкясъл да подхлъзне в последни момент Хъл Сити, защото според мен още в този кръг Съндърланд ще си реши проблемите. Стана интересно и около местата за участие в Евролигата на УЕФА. При определени условия и седмото, и осмото място могат да свършат работа за участие там.


Събота, 2 Май


14.45 часа: Мидълзбро - Манчестър Юнайтед - Х 2

За Боро всеки мач до края е финал. Мениджърът Гарет Саутгейт изрази надежда в медиите, че все още съдбата на отбора му зависи само от тях, при положение, че се вземе нещо от мача с Манчестър Юнайтед. Домакините няма какво да губят, а и да си припомним как изненадаха Ливърпул на "Ривърсайд" с 2:0 на 28 февруари. Ами ако го направят и сега? В Юнайтед може и да си позволят евентуално реми, ако бъдат притиснати, защото има умора от мача в сряда с Арсенал, а още другата седмица е реванша. Рио Фърдинанд излезе от този полуфинал с травма и това може да е единствения проблем по състава за Сър Алекс. Не бих отказал да играя - поне хикс, ако не и единица в този двубой, като търсене на сензация.


17.00 часа: Челси - Фулъм - 1 Х

За Челси борбата за титлата в Лигата вече е минала история. Сега всички сили ще бъдат хвърлени за отстраняването на Барселона. Да не забравяме, че има и финал за ФА Къп срещу Евертън. Все пак, при евентуални размествания в състава за запазване на играчи и като вземем предвид мъчителните мачове пред собствена публика този сезон, може да се потърси и изненадващ хикс. Приятно играещият, особено у дома, Фулъм направи много силен сезон за финансовите си и кадрови възможности. По-внимателни изчисления показват, че отборът има нелош шанс за участие в евротурнирите, където ако не ме лъже паметта никога не е бил. Още една добра възможност за търсене на изненада при добър коефициент.

17.00 часа: Манчестър Сити - Блекбърн - 1

"Гражданите" имат възможност пак да се подвизават в бъдещата Лига Европа, но е хубаво да са поне седми. Нашите Мартин Петров и Валери Божинов играха през седмицата за резервния тим, вкараха голове и дадоха заявка за титуляри. В състава има доста варианти с най-различни качествени футболисти, така че до края Марк Хюз по-скоро ще експериментира. Ще гледа с едно око към Европа, защото поста му за следващия сезон "виси". Блекбърн май се спаси и както обичам да казвам, ще играе за здраве. Старият хитрец Сам Алърдайс измъкна тима от калта, но разбира се ще иска от своите да вземат още някой и друга точка в следващите кръгове. Не и в този обаче. Единица, като се има предвид, кой и как от двата отбора играе навън и на собствен терен.


► 17.00 часа: Портсмут - Арсенал - 2

Помпи няма грижи за оставането в Лигата. Разбира се, всичко което казвам за мачове като този, а и някой от горните е условно. Не че се застраховам, но една лоша серия точно на края теоретично може да провали и отбори с по 37 и 38 точки. Да не се заиграваме с математиката. "Моряците" кротко ще си битуват там където са сега в класирането и за мен резултатът от този мач зависи само от мотивацията на лондончани. Те не играят за нищо друго освен за класиране на финал и спечелване на Шампионската лига. Венгер обаче дори и без травмираните Галас и Ван Перси едва ли ще е доволен от равенство. Още повече, че сега се завръща блестящият Аршавин. Не ме влече двойката в този двубой, но няма как, Арсенал е една класа отгоре над домакина си.


17.00 часа: Сток Сити - Уест Хям - Х

Равенството прекрасно устройва и двата отбора. Сток Сити на практика остава във Висшата лига и като че ли с това бяха свързани всички мечти на привърженици и ръководство. Програмата в решаващите кръгове бе изключително благоприятна за тях и те изцедиха доста сили, за да извлекат максимума от себе си. Време им е да разпуснат. По нищо не личи от последните срещи, че в Уест Хям много им се е приискало да играят в Европа. Въпреки, че имат добра позиция за това. При "чуковете" сега вървят преподписвания на договори, трансферни разговори и тактики. Очевидно за отбор, който едва не бе изваден от Висшата лига поради финансова несъстоятелност, грижите са други. Опитайте с хикс, а ако ви се вижда рисково, с единица.


► 17.00 часа: Тотнъм - Уест Бромич - 1

"Шпорите" заедно с Манчестър Сити са от клубовете между седмо и десето място с амбиции за европейска изява и едва ли ще се дадат точно на Уест Бромич, който въпреки че би в миналия кръг, си е един изпаднал тим. В Тотнъм още обсъждат дузпата, която реферът Хауърд Уеб даде при гостуването на Манчестър Юнайтед и след нея резултатът започна да се обръща в полза на "червените дяволи". Сега, срещу удобен съперник ще се търси реванш за онова 2:5. В Уест Бром направиха един първокласен тотаджийски мач срещу Съндърланд, у дома миналата седмица - 3:0 и май това им стига. Може би за последно, пред своя публика, пак ще опитат нещо в следващия кръг, но сега нямат шансове. Една от твърдите единици в програмата, мисля че е точно тази.


► 17.00 часа: Уигън - Болтън - Х

Уигън си правеше през целия шампионат серийки от сорта на четири поредни загуби, после четири поредни победи и по някое време четири поредни равенства. После две загуби поред и веднага две победи. Така и през април си навъртяха една поредичка от три поражения с голова разлика 1:10. Това говори, само по себе си, каква е мотивацията в тима. Доиграване на първенството. Болтън още "виси" поне на теория, но благоприятните резултати на конкурентите за изпадане и точката миналата събота срещу Вила спасиха тима. Хиксът е много здравословен и за двата състава, за да си нямат грижи по-нататък.


Неделя, 3 май


15.30 часа: Ливърпул - Нюкасъл - 1

Ако Арсенал играе единствено за финал и спечелване на Шампионската лига, то Ливърпул играе единствено и само за спечелването на титлата във Висшата лига. Това фиксиране на целта е добре дошло, когато конкурентът Юнайтед се бори и на още един фронт. Капитанът Стивън Джерард се очаква да се завърне за мача със "свраките" и това е още един бонус за Рафа Бенитес. За Нюкясъл загубата в мача, няма да е фатална само при загуба на Хъл от Вила. Но ако "тигрите" вземат нещо в Бирмингам всичко отива по дяволите. Така че Шиърър, Оуен и компания ще се опъват на домакина си, но според мен нямат сили дори за почетна загуба. Ако този мач не е единица, не знам кой е?


18.00 часа: Съндърланд - Евертън - 1

"Котките" загубиха от последния Уест Бром миналия кръг и това ги свали на четири точки от чертата на изпадащите. Имат късмет, че основните им противници играят все срещу силни отбори този уикенд и ако завършат дори и реми шансовете за спасение остават. От друга страна карамелите изобщо не изглеждат толкова амбицирани да изместят Астън Вила от петото място. В Евертън са сигурни за Европа и с шестото си място, което не може да им бъде отнето. Освен това, мислят за финала в ФА Къп срещу Челси, а вече загубиха един титуляр за там - Фил Ягиелка. Доста по-важно е запазването на състава за Купата от някакво пето място. Мотивацията на изпадащите е особено силна, Съндърланд си решава всичко с победа - 1.


Понеделник, 4 май


22.00 часа: Астън Вила - Хъл Сити - Х

От победата като гост срещу Блекбърн на 7 февруари, в Астън Вила като че ли си дадоха команда "свободно" и правят каквото си искат в първенството - пет загуби (от които четири поредни), а в момента са в поредица от три хикса. На такъв отбор как да му вярваш и да го прогнозираш. Говори се, че Мартин О`Нийл ще се върне в Шотландия, след като изтърва златен шанс да класира клуба в Шампионската лига. Не съм наясно в какво настроение ще се събудят в понеделник бирмингамци и дали, след като всички резултати вече ще се знаят, няма да "пуснат" на госта си нещо. От октомври миналата година, Хъл е спечелил само в две срещи. Освен Вила, после ги чака и Манчестър Юнайтед. При загуби от Астън Вила и от Юнайтед съм сигурен, че все някой измежду Боро и Нюкясъл ще ги измести и те ще изпаднат. Във Вила се лигавят, а в Хъл са на голям зор, затова слагам условен хикс.


Успех !

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

intellect
03.05.2009 00:06

haha drunk_bear q pak si pomisli za real , tolkova bezpomo6ten otbor ne sum vijdal skoro *lol* samo Barca

tamplier
02.05.2009 16:28

Има три Х и те се Челси-Фулъм, Портсмут-Арсенал, Уигън-Болтън

tobito
02.05.2009 13:19

Мидълзбро - Манчестър Юнайтед Х 2
Челси - Фулъм Х2
Манчестър Сити - Блекбърн 1
Портсмут - Арсенал Х
Сток Сити - Уест Хям 1Х
Тотнъм - Уест Бромич 1
Уигън - Болтън Х
Ливърпул - Нюкасъл 1
Съндърланд - Евертън Х2
Астън Вила - Хъл Сити 1

drunk_bear
02.05.2009 04:51

Аотносно ЕЛ КЛАСИКО Рал Мадрит никокога ма никога няма да загубят този ДОМАКИНСКИ ДВУБОЙ АКО ЩЕ ДА ПОВРЪЩАТ КРЪВ НА ТЕРЕНА не съм пристрастен аз съм фен на Манчо.ПРОГНОЗАТА НА ТИПСТЪРА Е НЕМИСЛИМА Реал може да паднат всики останали срещи ако щете от НУМАНСИЯ С 4-0 НО ТОЗИ МАЧ НЯМА ДА ГО ЗАГУБЯТ НИКОГА,ТОВА НЕ Е ПРОГНОЗА ТОВА Е ФАКТ НА ПО СМЕЛИТЕ БИХ ПРДЛОЖИЛ ДА ИГРАЯТ ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ 4-4 НЕ ЗА ДРУГО ЗА СПОРТА ЗА ШОУТО КОЕФИЦЕНА Е 100 С ЕДИН ЛЕВ 100 ИНАЧЕ МАЧА ЗА МЕН Е ТВЪРДА РЕЗОННА ЕДЕНИЦА .................. *thumb_up*

drunk_bear
02.05.2009 04:34

Отдавна се чудя дали някой забелязва това.АМА МАЙ забелязвате нестига че ОБОСНОВАВАТ И ПРОГНОЗИРАТ МАЧОВЕ ПОРЯДАКА НА 1.5-1.7 КОЕФИЦЕНТ АМИ И НЕ ГИ ПОЗНАВАТ НЕ Е НУЖНО ДА ОБОСНОВАВАШ ТАКЪВ МАЧ С КОЕФИЦЕНТ 1.5 НИКОЙ НЕЯ ЧЕТЕ ТАЗИ ОБОСНОВКА АЗ ЛИЧНО НИКОГА. ВСИЧКИ ДЕЦА ЗНАЧТ ЧЕ ЛИВЪРПУЛ ИЛИ БАЕРН МЮНХЕН ИЛИ БЕНФИКА ИЛИ ЦСКА ИЛИ НЯКЙОЙ СИ 10 КРАТЕН ШАМПИОН ЩЕ ПОБЕДИ В 60%ОТ МАЧОВЕТЕ Трябва да се обосновават мачове с равностойни противници я ми обосновете Р.Мадрит-Барселона да насочите хората"НАРОДА"да искара някой лев тука го дават двойка ДОБРЕ ма пак ще збъркат и пак няма да има палец никой здравомислещ играч няма да играе мача ДВОЙКА МАЧА Е ЕДНО А БАРСА ШАМПИОН ТВА ГО ЗНАЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ БРАВО ЧЕ СЕ Е НАЕЛ ТОЗИ ТИПСТЪР ДА ПРОГНОЗИРА РАВЕН МАЧ БРАВО.Предлагам на екипа на WINNERда вдигне малко мизата и да се обосновават мачове с равностойни отбори АКО НЯКОЙ НАПИШЕ ЧЕ УТРЕ ЛИВЪРПУЛ ЩЕ ПАДНЕ НИКОЙ НЯМА ДА ГО ОТЧЕТЕ ТОВА КАТО ПРОГНОЗА ВСИЧКИ ЩЕ ИГРАЯТ ЕДЕНИЦАТА КОЕТОЕ НАПЪЛНО РЕЗОННО Обосновавайте равни отбори не ми казвайте че фаворита с коефицент 1.5 щял да бие ЗНАМ ЧЕ ЩЕ БИЕ

Spider17
02.05.2009 02:14

@ chelsea18 Дам, сега ги преброих- 23 познати от 60 прогнозирани.
@ mcg_92 А иначе не мисля че има предвид двоен шанс, а прогноза с 2 знака.

chelsea18
02.05.2009 00:43

Екипа на WINNER по добре спрете с вашите прогнози ! някой от нас залагат пари, не точки и само подвеждате хората ! От 30 мача познавате 10-15 на Обоснованите си прогнози така че по добре ги махнете ! От 30 мача 13-14 познати и те с по 1.50 - 1.70 коеф кво е това ? Смешна работа просто....

broadbander
02.05.2009 00:42

► 14.45 часа: Мидълзбро - Манчестър Юнайтед -2► 17.00 часа: Челси - Фулъм -Х2► 17.00 часа: Манчестър Сити - Блекбърн -1► 17.00 часа: Портсмут - Арсенал -1X► 17.00 часа: Сток Сити - Уест Хям - 1Х► 17.00 часа: Тотнъм - Уест Бромич -1► 17.00 часа: Уигън - Болтън - 2 15.30 часа: Ливърпул - Нюкасъл - 1 18.00 часа: Съндърланд - Евертън -1X 22.00 часа: Астън Вила - Хъл Сити - 1

aso_20
01.05.2009 23:00


Любител
Пуснато на
2009-05-01 19*cigarette*51

► 14.45 часа: Мидълзбро - Манчестър Юнайтед -2► 17.00 часа: Челси - Фулъм -1► 17.00 часа: Манчестър Сити - Блекбърн -X► 17.00 часа: Портсмут - Арсенал -1X► 17.00 часа: Сток Сити - Уест Хям - Х► 17.00 часа: Тотнъм - Уест Бромич -12► 17.00 часа: Уигън - Болтън - 2 5.30 часа: Ливърпул - Нюкасъл - 2 18.00 часа: Съндърланд - Евертън -X 22.00 часа: Астън Вила - Хъл Сити - 1

*thumb_up*

LEO_74
01.05.2009 20:05

Интересна логика е тази която ви води в прогнозите . Долавя се обаче една разсейка която показва известна мочурливост в основата от която изхождате. Културата и манталитета са по-скоро мъгла от колкото чистия и свеж въздух на Природата.

GalStan
01.05.2009 20:04

► 14.45 часа: Мидълзбро - Манчестър Юнайтед -2► 17.00 часа: Челси - Фулъм -Х2► 17.00 часа: Манчестър Сити - Блекбърн -1► 17.00 часа: Портсмут - Арсенал -2► 17.00 часа: Сток Сити - Уест Хям - 1► 17.00 часа: Тотнъм - Уест Бромич -1► 17.00 часа: Уигън - Болтън - 115.30 часа: Ливърпул - Нюкасъл - 1 18.00 часа: Съндърланд - Евертън -2 22.00 часа: Астън Вила - Хъл Сити - 1

mitaka06
01.05.2009 19:56

► 14.45 часа: Мидълзбро - Манчестър Юнайтед -2 - 2 асист. на Бербатов
► 17.00 часа: Челси - Фулъм -2- 2 гола на Анелка
► 17.00 часа: Манчестър Сити - Блекбърн -1 - гол и асист на Петров
► 17.00 часа: Портсмут - Арсенал -2- 0:4
► 17.00 часа: Сток Сити - Уест Хям - 2
► 17.00 часа: Тотнъм - Уест Бромич -1 -4:0
► 17.00 часа: Уигън - Болтън - 2 - 0:1
15.30 часа: Ливърпул - Нюкасъл - 1
18.00 часа: Съндърланд - Евертън -1
22.00 часа: Астън Вила - Хъл Сити - 2

survivorbg
01.05.2009 19:49

► 14.45 часа: Мидълзбро - Манчестър Юнайтед -2► 17.00 часа: Челси - Фулъм -1► 17.00 часа: Манчестър Сити - Блекбърн -1► 17.00 часа: Портсмут - Арсенал -2► 17.00 часа: Сток Сити - Уест Хям - 2► 17.00 часа: Тотнъм - Уест Бромич -1► 17.00 часа: Уигън - Болтън - 2 15.30 часа: Ливърпул - Нюкасъл - 1 18.00 часа: Съндърланд - Евертън -2 22.00 часа: Астън Вила - Хъл Сити - X

lubo17
01.05.2009 19:39

► 14.45 часа: Мидълзбро - Манчестър Юнайтед -2
► 17.00 часа: Челси - Фулъм -Х
► 17.00 часа: Манчестър Сити - Блекбърн -1
► 17.00 часа: Портсмут - Арсенал -2
► 17.00 часа: Сток Сити - Уест Хям - Х
► 17.00 часа: Тотнъм - Уест Бромич -1
► 17.00 часа: Уигън - Болтън - Х
15.30 часа: Ливърпул - Нюкасъл - 1
18.00 часа: Съндърланд - Евертън -X
22.00 часа: Астън Вила - Хъл Сити - 1