Милан няма да бие в Торино, Интер взима дербито с Наполи

17:57
Милан няма да бие в Торино, Интер взима дербито с Наполи
В миналия кръг на Серия "А" успях да позная 7 от 10-те мача. Като най-сериозен успех отчитам прогнозите ми за двойката на Киево и хикса на Фиорентина.
Предстоящите двубои са доста трудни, повечето от тях и тройни. Все пак предлагам ви в събота да потърсите равенство на Аталанта Парма и победа за Рома. В неделя Милан може да се подхлъзнe срещу Торино. Супер дербито е Интер Наполи. Моите очаквания са за успех на нерадзурите.


Прогнози за всички мачове от 15-я кръг на Серия "А":

Събота, 8 декември

19:00 часа: АталантаПарма
Аталанта и Парма едва ли ще имат проблеми с оцеляването си през този сезон, въпреки че последните им мачове не бяха успешни. Бергамаските загубиха визитата си на Болоня, а дуковете паднаха от Лацио в Рим. Домакините са в неприятна серия от три поредни поражения. Основни футболисти като Капели, Пинто, Марилунго и Биондини са контузени. Стендардо е наказан. Схемата на Аталанта както винаги ще бъде 4-4-1-1. Треньорът на гостите Алберто Донадони вероятно ще заложи на 4-3-3 с Биабиани, Сансоне и Амаури в атака. Единствено Галопа пропуска мача заради травма. Статистиката в Бергамо е 4/5/3. Моите очаквания са за равностоен двубой, в който съперниците ще поделят точките.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

21:45 часа: РомаФиорентина
Рома посреща Фиорентина в един от най-интересните мачове на кръга. Вълците набраха скорост и след три поредни победи вече са на 6-а позиция. Зденек Земан не може да разчита единствено на контузения Ламела. Столичани традиционно залагат на 4-3-3 с Тоти, Освалдо и Дестро в атака. Последният има 3 гола в 2 мача и се превръща в основна фигура. Фиорентина заема четвърта позиция във временното класиране. Виолетовите не успяха да победят Сампдория, но показаха, че и без Йоветич могат да играят резултатен, атакуващ футбол. Черногорският национал отново е аут заради травма. Пизаро, Кампорезе и Ляич също са контузени. За Винченцо Монтела, който е бивш голмайстор на Рома, визитата в столицата със сигурност ще бъде емоционален момент. Младият специалист използва схемата 3-5-2. Ел Хамдауи и Тони ще действат в атака за Фиорентина. Вълците имат смазващо статистическо предимство на Олимпико – 15/3/1 в 19 срещи. През миналия сезон обаче Виола спечели в Рим... Очаквам резултатен мач и победа за Рома.
Прогноза: 1 Точен резултат: 3:2

Неделя, 9 декември

16:00 часа: Каляри – Киево
Каляри са в серия от пет мача без победа и домакинството на Киево изглежда подходящ момент да потърсят успеха. Голмайсторът Пиниля лекува травма, а Десена и Екдал са наказани. Тиаго Роберто, който отбеляза три гола срещу Пескара за купата през седмицата може за получи титулярно място до Нене в атака. Схемата на Каляри традиционно е 4-3-1-2 с Косу в ролята на плеймейкър. Киево зарадва феновете си с победа над Дженоа в миналия кръг, а Палосчи се отчете с хеттрик. Москардели, Вачек, Лусиано, Фрей и Виоти са контузени. Андреоли е наказан. Очаква се летящите магаренца да излязат с двама в нападение – Пелисиер и Палосчи. Статистиката е 4/4/2. Мачът е 1Х.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

16:00 часа: Палермо – Ювентус
Треньорът на Ювентус Антонио Конте се завръща на пейката за пръв път след дисквалификацията си. Това е изключително важен момент за бианконерите, които определено имат нужда от емоционалния си наставник на тъч-линията. Очаква се футболистите на старата госпожа да излязат пределно мотивирани и спокойно, след като вече си свършиха работата в ШЛ. Бендтнер, Лусио и Пепе са контузени, а Джовинко наказан. Според последните информации в италианската преса, Матри ще бъде титуляр за сметка на Куалярела. Вучинич също ще получи доверието на Конте, въпреки налегналата го голова суша. Маркизио не игра в Донецк през седмицата заради санкция, но срещу Палермо се завръща сред стартовите 11. Схемата на Юве е ясна – 3-5-2. Сицилианците сериозно затрудниха Интер в миналия кръг, макар да играха в осакатен състав. Срещу бианконерите единствено Ернандес и Мантовани са аут. Бриенца и Иличич ще помагат на Миколи от втора позиция. Палермо е неудобен съперник за гранда от Торино. Мачът ще бъде труден за старата госпожа, но въпреки това изненада, дори частична, едва ли е възможна.
Прогноза: 2 Точен резултат: 1:2

16:00 часа: Пескара – Дженоа
И двата отбора се намират в зоната на изпадащите. Пескара е в серия от 4 поредни загуби. Дженоа пък падна тежко у дома от Киево след успеха над Аталанта. Делфините са без Колучи, Савелони, Блази и Бокети. Очаква се Вейс и Абрускато да започнат в атака. В лагера на гостите Феронети, Анселмо, Бово и Антонели лекуват травми. Може би Луиджи Дел Нери ще насити халфовата линия, като пусне само един чист нападател – Бориело. Пескара играе успешно срещу Дженоа у дома – 4/2/1 в 7 двубоя. Троен мач.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

16:00 часа: Сиена – Катания
Сиена затрудни Рома в миналия кръг, но загуби. Във второто си поредно домакинство тимът ще търси победата срещу слаб гост като Катания. Кампаноло и Анжело са контузени. Очаква се Калайо да води атаката, подпомаган от Валиани и Росина. Слоновете отстъпиха последователно на Палермо и Милан. Срещу Сиена аут са Потенца, Изцо, Споли, Ричути, Биаджианти, Сциаца, Бариантос и Белуши. Проблемите на Катания са наистина сериозни, което увеличава шансовете на домакините за успех. Статистиката е 2/3/1. Мачът е Х1.
Прогноза: Х Точен резултат: 0:0

16:00 часа: ТориноМилан
Милан записа три поредни победи в Серия А и се изкачи на 7-а позиция с 21 точки. В Торино росонерите ще търсят нов успех без контузените Монтоливо, Мунтари, Пато, Траоре, Вила, Бонера и наказания Боатенг. Очаква се червено-черните отново да използват схемата 4-3-3 с Робиньо, Къркич и Ел Шарави в атака. Защитата на Милан се стабилизира в състав Де Счилио, Мексес, Йепес и Констант, а това е предпоставка за добро бъдеще. Биковете са без Бакич, Суцио и Глик. Срещу градския съперник Ювентус, Торо издържа, но само до първия гол. Статистиката е 3/5/1 в полза на гостите. Според мен мачът не е толкова твърда двойка, колкото изглежда и мисля да потърся изненадата.
Прогноза: Х Точен резултат: 2:2

21:45 часа: ИнтерНаполи
Мачът на истината за двата отбора, колкото и клиширано да звучи. Интер заема 3-а позиция с 31 точки и при победа ще измести съперника си от второто място. Прави впечатление, че под ръководството на Андреа Страмачони през този сезон нерадзурите печелят срещу силните ( Милан и Ювентус), но допускат грешки срещу по-скромни отбори. Може би в дербитата мобилизацията на тима е различна. Станкович, Киву, Мудингай и Оби са контузени, а Самуел наказан. Очаква се Интер да заложи на 3-4-2-1. Касано, Паласио и Милито ще действат в атака. Силвестре може би ще замени Самуел в центъра на защитата. Треньорът на Наполи Валтер Мадзари също има проблеми с травми на основни футболисти – Пандев, Ароника, Маджо и Дземайли са под въпрос. Инсине ще започне до Кавани в нападение, Бритос ще замени Ароника, а Место – Маджо. Схемата на гостите традиционно е 3-4-1-2. Статистиката е 8/1/2 в полза на Интер. Както вече споменах, Интер играе добре в дербитата и въпреки че загуби последните си 3 мача срещу Наполи, очаквам да победи.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

*Прогнози за мачовете Сампдория – Удинезе и Болоня – Лацио очаквайте в понеделник.

Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cartoonnetwork
09.12.2012 18:33

Прав си @Деянчо не бихме даже и х не направихме , ПАДНАХМЕ ! *cry*(

bacardy_breezer
08.12.2012 09:01

Определено ни предстои тежко гостуване на остров Сицилия.Дано завръщането на Конте край тъчлинията да стимулира момчетата и да вземем 3-те точки.Иначе смятам, че Милан ще успее да бие Торо, а Интер - Наполи го виждам Х.Рома - Фиорентина е доста непредвидим, с отглед на това, че римските вълци редуват слаби със силни игри.Ако днес направят силен мач и като имаме предвид, че са домакини ще вземат 3-те точки, но ако не играят добре като нищо може да излезе Х2 - с една дума - троен мач.

Neill_88
08.12.2012 15:46

Как само разобличи*surprized* Българският Шерлок Холмс!

Rossonero92
08.12.2012 14:58

Смяташ , че Милан ще бие защото сме далече от вас нали ? *wink* А Интер и Наполи понеже са близо и най-удобно ти е да кажеш Х ... Разбрах ти пристрастията *wink* Иначе Палермо - ювентус е 1Х мача! Никакъв Конте-Монте няма да ви спаси срещу Миколи и компания!

Argentina8
07.12.2012 21:08

Силвестре ако играе става страшно просто ... Страма да не се прави, а да пуска Жуан и Ранокия централни и на беговете капитана и Перейра ....

Neill_88
07.12.2012 19:01

Не мисля, че Фио ще загуби. За другите мачове съм съгласен.