Шалке 04 завърши пред Арсенал (видео)

00:09
Шалке 04 завърши пред Арсенал (видео)
Отборите на Монпелие и Шалке 04 завършиха наравно в последния мач от груповата фаза на Шампионска лига. Двубоят на "Стад Де Ла Мусон" приключи при резултат 1:1.

И двата гола паднаха през второто полувреме на тази среща. Бенедикт Хьоведес откри за германците в 56-та минута, а Емануел Ерера изравни за крайното 1:1 1етири минути по-късно.

В другия мач от тази група "Б" Олимпиакос стигна до пълен обрат над Арсенал за крайното 2:1. Гостите от Лондон бяха в доста експериментален състав и това до голяма степен им костваше победата.

Топчиите все пак се оттеглиха на почивката с гол аванс, след като Томаш Росицки бе открил резултата 38-та минута. През втората част обаче гърците се активизираха и Олимпиакос взе победата след попадения на Янис Маниатис в 64-та и на Костас Митроглу в 73-та минути на мача.

Така лидер в групата след изиграването на всички шест срещи е Шалке, за Арсенал остава второто място, а за Лига Европа като трети тим в класирането промоция получава Олимпиакос.

Арсенал продължава напред, въпреки че отправи едва 47 удара по посока на вратата на съперниците си в шестте мача, които изигра. През този сезон само три тима имат по-малко, но те играят в сряда. Кралскосините от Гелзенкирхен пък за първи път в своята история завършиха груповата фаза на ШЛ без загуба.

Видео от двата мача:


szólj hozzá: Montpellier vs Schalke 1:1 GOALS HIGHLIGHTS


szólj hozzá: Olympiakos vs Arsenal 2:1 GOALS HIGHLIGHTS

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

myzrael
05.12.2012 17:24

Напълно нормално. Те Арсенал надали си спомнят какво е това да си първи. Нека още да си търпят некадърното франсе...

lenax
05.12.2012 18:32

Миналата година бяхме първи в групата.

_Jericho_
05.12.2012 08:51

Напълно заслужено завършиха пред нас! Успех на Шалке в елиминациите, а нашите бездарници (Жервиньо, Рамзи, Шамак, Скилачи) да се научат как се играе футбол *confused*

Highbury
05.12.2012 00:26

Бездарници ! Бездушници....... *evil**evil**evil*