Фаворитите в Италия няма да сбъркат

18:45
Фаворитите в Италия няма да сбъркат
Миналият кръг успях да позная 5 от 10-те мача в Серия "А". Както и прогнозирах, Милан победи Ювентус, а Сампдория Болоня.
За предстоящия уикенд съм сигурен в няколко неща: Удинезе и Интер ще спечелят, а Сиена няма да загуби от Рома. Единиците на Лацио и Фиорентина според мен са рискови. Може да опитате двойка за Киево.
Очаквам победи за Милан и Юве.


Прогнози за всички мачове от 15-я кръг в Серия "А":

Петък, 30 ноември

21:45 часа: Катания – Милан
След победата над Ювентус, за Милан като че ли няма невъзможни неща. Въпреки проблемите, росонерите стигнаха до много важен успех, но сега предстои по-трудното. Червено-черните трябва да влязат в добра серия, ако искат още на полусезона да се приближат до челните места. Пато, Мунтари, Месба, Антонини, Вила, Траоре, Абате и Бонера са контузени, а Йепес наказан. Запата ще партнира на Мексес в центъра на защитата. Това ще бъде и единствената промяна в стартовия състав на Макс Алегри от дербито с Юве. Схемата на росонерите остава 4-3-3 с Боатенг, Робиньо и Ел Шарави в атака. Катания играе силно у дома, но също както и Милан има много проблеми преди мача. Биаджанти, Исцо, Катуано, Сциаца и Ричути са аут заради травми. Споли и Гомес изтърпяват санкции. Тактическата постройка на слоновете също ще бъде 4-3-3 с Бергесио, Бариентос и Дукара в нападение. Статистиката е 0/4/3 в полза на гостите. Очаквам червено-черните да вземат този мач.
Прогноза: 2 Точен резултат: 0:2

Събота, 1 декември

21:45 часа: Ювентус – Торино
Феновете в Торино отново дочакаха градското дерби между старата госпожа и биковете. За последно този мач се състоя през 2009-а и завърши с успех за Юве. Двубоят за бианконерите няма да бъде никак лесен. Известен факт е, че в града Торо е по-обичаният отбор. Вероятността Антонио Конте да промени схемата 3-5-2 е твърде малка, въпреки че срещу Милан, старата госпожа не игра добре. Видал и Касерес пропускат срещата заради травми. Очаква се като халф-бекове да действат Лихщайнер и Джакерини, тъй като Аламоа и Исла не се представят според очакванията. Де Челие също е вариант. В полузащита като титуляр ще започне Погба, а Джовинко и Вучинич ще действат в атаката. Дербито вероятно ще ни предложи интересни персонални двубои по фланговете. Торино играе 4-2-4 и разчита много на крилата. Суцио, Бакич и Вивес са контузени. Бианки и Мегиорини, Черчи и Сантана обаче са много опасни в нападение. Статистиката, когато бианконерите са били символични домакини е изцяло в тяхна полза – 5/2/1. Мисля, че в този мач изненада няма да има.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

Неделя, 2 декември

13:30 часа: Наполи – Пескара
Наполи постигна много ценна победа над Каляри в миналия кръг и еднолично заема втората позиция на 2 точки от Ювентус. В ранния неделен следобед феновете на Сан Паоло очакват голово шоу. Кавани се завръща в състава и ще води атаката, заедно с Инсине. Кампаняро и Пандев са контузени. Наполи ще се върне към традиционната си схема 3-4-1-2 с Хамшик зад нападателите. Делфините са без половината си титуляри. Колучи, Савелони, Блази, Вукушич, Йонатан и Куинтеро лекуват травми, а Балзано е наказан. Статистиката е 4/1/0 в полза на домакините. Всичко, освен четвърта поредна загуба за Пескара ще бъде супер сензация.
Прогноза: 1 Точен резултат: 3:0

16:00 часа: Болоня – Аталанта
Домакините са в зоната на изпадащите и добре осъзнават, че именно в мачове като този трябва да постигат победи. Болоня страда много от липсата на основни футболисти като Гариц, Хименес, Акуафреска, Карвальо, Курчи и Натали, които лекуват травми. Портанова, Морело и Коне са наказани. Габиадини и Джилардино ще действат в атака, а Диаманти зад тях. Аталанта записа две поредни загуби в Серия А. Въпреки това, тимът седи стабилно в златната среда с актив от 18 точки. Пинто, Капели, Биандини, Белини, Фрезолини и Марилунго са аут заради контузии. Моралес и Денис са остриетата на бергамаските. Защитата на Болоня, която не играе в титулярния си състав вече доста дълго, трябва много да внимава за тях. Статистиката е 4-3-3 в пола на домакините. За мен мачът е Х1.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

16:00 часа: Дженоа – Киево
Дженоа най-после дочака победа след серия от 6 поредни загуби. Настроението в лагера на грифоните вече е по-добро и срещу Киево у дома ще търсят нов успех. Феронети, Джоркуера, Анселмо и Антонели са контузени, а Бориело и Морети наказани. Очаква се Луиджи Дел Нери да заложи на 4-3-2-1 с Имобиле на върха в атака. Гостите нямат победа в 4 мача от Серия А, но при визитите си на Дженоа играят успешно и имат положителен баланс – 4/2/2. Лусиано, Вачек, Скуизи и Пап са аут заради травми. Самаса изтърпява санкция. Палосчи и Пелисиер ще действат в нападение за летящите магаренца. Според мен успехът над Аталанта не е причина да мислим, че грифоните ще тръгнат нагоре. В този мач аз смятам да потърся двойката.
Прогноза: 2 Точен резултат: 1:2

16:00 часа: Интер – Палермо
Очакванията към Интер след победата над Ювентус бяха големи, но тимът тотално се провали – 2 загуби и 1 реми в Серия А. За щастие, бианконерите са все още само на 4 точки. Интер обаче трябва да печели, ако иска да вдигне Скудетото. Станкович, Оби, Мудингай и Киву са контузени, а Касано наказан. Андреа Страмачони ще заложи на 3-4-1-2 с Паласио и Милито в атака. Палермо постигна важна победа над Катания в миналия кръг. Срещу нерадзурите обаче сицилианци излизат без шестима основни футболисти. Бертоло, Вон Берген, Ернандес и Мантовани са контузени, Донати и Миколи санкционирани. Статистиката е 5/4/0 в полза на Интер. През миналия сезон съперниците изиграха два страхотни мача, в които паднаха 15 гола. Сега гостите изглеждат обречени.
Прогноза: 1 Точен резултат: 3:1

16:00 часа: Лацио – Парма
Лацио победи Удинезе през седмицата и срещу Парма ще търси нов успях, за да укрепи позицията си в зоната на евротурнирите. Броки, Сарате, Диас и Роки са контузени. Киани ще действа в центъра на отбраната заедно с Биава. Орлите традиционно залагат на наситена халфова линия и Клозе в атака. Парма се радва на успешен сезон до момента и 7-а позиция във временното класиране. Алберто Донадони може да разчита на почти всички свои футболисти. Биабиани и Амаури ще действат в нападение. Дуковете използват схемата 3-5-2 и ще опитат да обезвредят съперника в средата на терена. Лацио има статистическо предимство – 10/5/3 в 18 мача. Столичани са изявен фаворит, но аз мисля, че в този мач може да се получи частична изненада.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

16:00 часа: СиенаРома
Сиена е в зоната на изпадащите, но няма загуба и допуснат гол последните 5 мача. През миналия сезон тимът на Серсе Козми победи Рома у дома и ще опита да повтори представянето си. Кампаноло и Анджело са аут заради травми. Очаква се Сиена да заложи на 3-4-2-1 с Калайо в атака. Проблемите на гостите са свързани с контузиите на Стекеленбург, Ламела и санкцията на Де Роси. Тактическата постройка на вълците ще бъде 4-3-3 с Тоти, Освалдо и Дестро в нападение. Според мен Рома няма да спечели този мач. Сиена е сплотен и тактически грамотен отбор, който играе силно у дома.
Прогноза: Х Точен резултат: 0:0

16:00 часа: Удинезе – Каляри
Удинезе се представя трагично от началото на сезона и няма победа вече 7 мача във всички турнири. Пълна загадка е какво се случва с един от най-стабилните отбори в Серия А. Може би множеството контузии и продажбата на основни футболисти се отразява. Твърди титуляри като Домици, Баста, Бенатиа, Пинци и Лазари са аут заради травми. Въпреки лошите резултати, Франческо Гуйдолин не изневерява на стила и схемата 3-5-1-1. Срещу Каляри, Фабрини ще бъде атакуващият халф зад Ди Натале. Гостите са без тримата си може би най-важни футболисти – Косу, Пиниля и Нене. Отсъствието им според мен превръща зебрите във фаворит. Статистиката също е категорично в полза на фриуланите – 9/3/1. Смятам, че е време Удинезе да победи.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

21:45 часа: ФиорентинаСампдория
Фиорентина трудно стигна до 2:2 при визитата си на Торино в миналия кръг, но запази третата позиция в класирането. Явно целите на виолетовите през този сезон са високи, подкрепени и с футболни аргументи. Виола излиза с нагласата за успех срещу Сампдория, но проблемите в състава на Винченцо Монтела са много сериозни. Акуилани, Тони, Йоветич, Ляич и Кампорезе пропускат двубоя заради травми. В атака за Фиорентина ще действат Ел Хамдауи и Мати Фернандес. Гостите записаха две поредни победи и се отдалечиха на 5 точки от опасната зона. Те също са без основни футболисти – Поци, Макси Лопес и Едер. Статистиката е изцяло в полза на виолетовите – 5/6/1. Домакините са фаворити, но според мен мачът ще завърши без победител.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
01.12.2012 17:30

фаворитите няма да сбъркат , а сложили равен на Фиорентина ... Ако не знаете , тази година "ла виола" ще е почти сигурен учасник в топ 3 , тва ако не е отбор от "фаворитите" , здраве му кажи ...

greenhool
01.12.2012 16:02

Лацио и Фиоре също си взимат мачовете,а Дженоа няма да загуби!! успех!

wonderfullcho
01.12.2012 12:39

Ювентус – Торино 1
Удинезе – Каляри Х
Фиорентина – Сампдория 1
Сиена – Рома 2
Лацио – Парма Х
Интер – Палермо 1
Дженоа – Киево 2
Болоня – Аталанта Х

ManUtd20
30.11.2012 20:38

Това са моите прогнози :

Катания-Милан 0:2 - Мисля, че Катания няма да се дадат лесно, но все пак, Милан, като по-опитен отбор очаквам да спечелят двубоя.

Ювентус-Торино 3:0 - Очаквам градското дерби да е много вълнуващо, но все пак Ювентус е много по-добрия отбор и очаквам "бианконерите" да спечелят лесно и убедително.

Наполи-Пескара 2:0 - Труден мач за домакините. Мисля, че "делфините" могат да изненадат Наполи, но не и в този мач и на този стадион.

Болоня-Аталанта 0:1 - Очаквам Аталанта да спечелят трудно, макар и в този мач най-сигурната и най-логичната прогноза да е Х (равенство).

Дженоа-Киево 1:1 - Смятам, че този мач ще завърши при равен резултат, поради причината, че единия отбор е на 16-о място, а другия на 17-о - с една дума - равностойни са и двата тима и най-логичния знак в този двубой е именно Х-са.

Интер-Палермо 3:1 - Безпорно домакините са фаворит и ще бъде изненада, ако не постигнат победа срещу своя съперник. Все пак всичко е възможно, но точно в този мач ми е трудно да мисля, че гостите от Палермо ще измъкната нещо от "Сан Сиро".

Лацио-Парма 2:2 - До момента през сезона гостите (в този мач) се представят много добре и са на 7-о място. Безпорно мача ще е труден и за двата отбора - и за Лацио и за Парма. Очаквам да има доста голове и двата тима да си поделят точките в този двубой.

Сиена-Рома 1:2 - Очаквам "вълците" да постигнат много трудна победа, но все пак победа и по този начин да се изкачат с едно място нагоре, при евентуална издънка на Лацио срещу Парма.

Удинезе-Каляри 1:1 - Прогнозирам равенство, по простата причина, че в момента Удине не се намират в най-доброто си състояние, а и вече нямат никакви шансове да се класират за директните елиминации на Лига Европа. Мисля, че това може да повлияе на "зебрите" в този мач и те да изпуснат трите точки.

Фиорентина-Сампдория 1:0 - Изключително интересен и равностоен мач се очаква. Все пак смятам, че "виолетовите" ще измъкнат победата срещу един от новаците в елита, но смятам, че това няма да стане никак лесно. Все пак отборът от Флоренция се нуждае от задължителни 3 точки и именно това, смятам, че ще ги подтикне към успеха в този труден мач за тях.

Успех на всички отбори !!!

Надявам се да ви са се харесали прогнозите ми.

Neill_88
30.11.2012 19:23

Като цяло кръг на 1-ците, без Катания.

Stanimir95
30.11.2012 19:12

Мисля че МИЛАН,ЮВЕ и ИНТЕР си зимат мачовете,успех *smile*

Omen
01.12.2012 05:16

сащо така Лацио и удинезе и Виола,според мен ще победят