Евертън ще шамароса Арсенал, Тотнъм ще бие Ливърпул

19:51
Евертън ще шамароса Арсенал, Тотнъм ще бие Ливърпул
Междинните кръгове във Висшата лига на Англия често носят и изненадващи резултати заради малкото време за възстановяване между мачовете. Затова този път си позволявам да изтъкна по един интересен факт за всеки от предстоящите двубои от 14-ия кръг, като се надявам, че той ще помогне допълнително при окончателното ви решение на какъв знак да се спрете. Сега пак ще има завръщане на мениджър към живота в това първенство – Хари Реднап застана начело на КПР, но не бива да се доверявате сляпо на чудотворните му методи. А и нека не забравяме, че той свърши отлична работа в Тотнъм, взимайки тима с актив от само две точки на дъното...но пък когато пое Саутхямптън пак в безнадеждна ситуация, крайният резултат бе изпадане за светците през 2005 година.

Прогнози за всички мачове от 14-я кръг на Висшата лига:

27 ноември, вторник

► 21:45 часа:
Съндърланд – Куинс Парк Рейнджърс
Големият въпрос е какво ще бъде влиянието на Хари Реднап върху КПР. Самият мениджър определи като срамен актива на тима от само 4 точки за 13 кръга. Съндърланд също не се намира в цветущо здраве, като е на две точки над зоната на изпадащите, а освен това на собствен терен е с една победа и скромните пет отбелязани попадения.
Интересен факт: КПР не е печелил като гост във Висшата лига от ноември миналата година, това са точно 20 мача.
Прогноза: X

22:00 часа: Астън Вила - Рединг
Най-нежеланият сценарий и за двата съперника, намиращи се в зоната на изпадащите, е този мач да завърши наравно. Астън Вила не е печелил на свой терен от 15 септември, когато надигра с 2:0 Суонси, а в същото време Рединг има две равенства и четири загуби в шестте си излизания. Пол Ламбърт може да се изкуши да върне сред титулярите Дарън Бент, защото трябва да намери решение на проблемите в нападение – атаката на бирмингамци е най-слабата в дивизията, като за 13 кръга головете с 10.
Интересен факт: Вила има седем победи на ниво шампионат от осем мача срещу Рединг. И четирите домакинства в първенството на виланите срещу кралските поданици са завършвали с успех за тях.
Прогноза: 1

28 ноември, сряда

21:45 часа: Челси - Фулъм
Пет мача без победа в елита звучат като тревожна тенденция за Челси, а това, което Рафа Бенитес успя да стори в първия си мач начело на тима, бе да заключи вратата и да изведе тима до първа „суха мрежа” за 11 кръга. Фулъм натрупа две поредни загуби в лигата, а срещу лондонския си съсед не е побеждавал вече в 12 опита (0-6-6). За последно Челси не успя да се разпише в две поредни домакинства във Висшата лига през септември 2007 година, като тогава вторият двубой бе именно срещу Фулъм.
Интересен факт: В последните пет мача между тези съперници във всички турнири паднаха общо пет гола.
Прогноза: Под 2,5 гола

21:45 часа: Евертън - Арсенал
Неумението на Евертън да вкарва втори гол в своите мачове доведе до изобилие от равенства, а и лиши карамелите от позиция в Топ 3. Сега срещу състава на Дейвид Мойс застава неудобен съперник – Арсенал е с осем победи и два хикса срещу клуба от Мърсисайд в предишните десет двубоя в елита. Изявите на състава на Арсен Венгер срещу Астън Вила обаче разочароваха и няма да е изненада, ако те преклонят глава пред коравия си съперник.
Интересен факт: Само Манчестър Юнайтед е вкарал повече голове срещу Евертън от Арсенал (82 срещу 81). Иначе артилеристите са отборът, нанесъл двете най-кошмарни поражения на карамелите във Висшата лига: 6:1 през август 2009 г. (при това на „Гудисън Парк”) и 7:0 през май 2005 г.
Прогноза: 1

21:45 часа: Саутхямптън - Норич
Последният път, в който двата отбора се срещнаха във Висшата лига, бе през април 2005 година. Тогава Саутхямптън спечели с 4:3 у дома, а месец по-късно и двата отбора изпаднаха от елита. Сега „светците” са с две поредни победи, докато пък Норич не е губил в първенството от шести ноември. Саутхямптън не се разписа само в два от мачовете си в шампионата, но иначе е с една суха мрежа. Канарчетата пък са допуснали едва две попадения в рамките на изминалите 554 минути в първенството, но все още активът им е с точка по-слаб, отколкото беше на този етап миналия сезон.
Интересен факт: Саутхямптън няма загуба в последните четири шампионатни двубоя с Норич, като в това число е и победата с 2:0 на „Кяроу Роуд” в Лига 1 преди три сезона.
Прогноза: Г/Г

21:45 часа: Стоук Сити - Нюкасъл
„Британия” в никакъв случай не е най-подходящото място да се търси победа след три поредни загуби в лигата. Вероятно дори мениджърът на Нюкасъл Алан Пардю се чуди кога отборът му ще успее да вземе пълен комплект от точки. Всъщност, откакто Пардю подписа договор за още осем години със „свраките”, тимът му е с една победа от осем опита. Навън пък Нюкасъл не е печелил в седем двубоя. Стоук продължава да е стабилен вкъщи, където е позволил единствено на шампиона Манчестър Сити да се разпише.
Интересен факт: В три от последните четири мача между тези тимове имаше дузпа.
Прогноза: Под 2,5 гола

21:45 часа: Суонси – Уест Бромич
Победата над Челси с 2:1 преди 10 дни изстреля Уест Бромич на третото място, а оттогава суперлативите за тях не спират. „Дроздовете” са с четири поредни победи, а за последно са имали пет последователни в елита през април 1979 година. Това е сезонът, в който завършват трети под ръководството на Рон Аткинсън! Но напук на добрата форма, УБА трябва да внимава – не само защото не е печелил гостуване на Суонси от 1946 година, а и защото лебедите знаят как да задържат топката и как да неутрализират своя съперник. Миналия сезон уелският клуб записа дубъл срещу мидландци. Суонси е с две победи у дома до момента, но и с една загуба.
Интересен факт: Това са най-силните първи 13 кръга в елита за Уест Бромич от 1953 година. Дроздовете не са допускали гол в първите 30 минути на своите срещи.
Прогноза: 1

21:45 часа: Тотнъм - Ливърпул
Тотнъм изглежда като един от тези отбори, които ще редуват силни и слаби серии. Предвид победата с 3:1 над Уест Хям е редно да очакваме, че сега шпорите ще натрупат няколко успеха. Лондончани имат пет последователни победи над Ливърпул на свой терен, а като цяло в последните три срещи с тях не допуснаха и гол. Червените са с три поредни равенства навън и общо осем кръга без поражение. Нулевото равенство срещу Суонси бе първият случай през сезона, в който Ливърпул не пусна гол като гост.
Интересен факт: Тотнъм вкара победен гол в 90-та минута в три от последните четири домакинства срещу Ливърпул.
Прогноза: 1

22:00 часа: Манчестър Юнайтед – Уест Хям
Голямата слабост на Юнайтед е в защита: 19 получени гола за 13 мача е ужасна статистика. Но въпреки това отборът на Сър Алекс Фъргюсън е начело в класирането, като продължава да печели – и то на фона на факта, че е изоставал в 13 случая във всички турнири през кампанията. Уест Хям може и да не успее да се възползва от тази пукнатина в състава на червените дяволи – чуковете не отбелязаха гол срещу този опонент в пет от миналите шест двубоя във Висшата лига, а двете им попадения в този период дойдоха от дузпи. Юнайтед има седем поредни победи срещу Уест Хям.
Интересен факт: Сам Алардайс спечели два от първите си три сблъсъка като мениджър срещу Сър Алекс Фъргюсън, но не съумя да вземе нито един от следващите 13.
Прогноза: Н/Г

22:00 часа: Уигън – Манчестър Сити
Разкъсваният от контузии Уигън успя да вземе трите точки през уикенда, при това го направи след пълен обрат – което е за отбелязване, след като в предишните седем двубоя, в които тимът допусна първия гол, неизменно губеше. Латикс са инкасирали цели 13 попадения у дома, а и твърде често допускат голове след почивката. Манчестър Сити има пет поредни победи над Уигън. Небесносините си остават единственият отбор без загуба във Висшата лига, а в своите гостувания са допуснали пет гола...но и са отбелязали само седем. Време е да се развихрят в атака.
Интересен факт: На този етап през миналия сезон Сити имаше 35 точки, 6 повече, отколкото е събрал сега.
Прогноза: Над 3,5 гола

Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ToTnam17
28.11.2012 16:19

за Евертън мисля че ще е Х а за Тотнъм е сигурна 1

headhunters___
28.11.2012 15:14

Тука всеки кръг някои хора пишат и МЕЧТАЯТ как Юнайтед бият с по 5 гола *lol* , ама това го пишете вече 14 кръга за победи с по 5-0,5-1 , а накрая с Норич загуба, с Тотнъм имаше 5 гола ама 3 бяха в тяхната врата *lol* , ако въобще Юнайтед бият ще е с 1-2 гола разлика МАКС !

Livepool_fan
28.11.2012 12:43

Челси - Фулъм [3-1] 1
Евертън - Арсенал [2-1] 1 .. Нищо лично към Арсенал, харесвам ги много, но просто това ми е мнението за мача.
Саутхямптън - Норич [2-2] X
Стоук Сити - Нюкасъл [1-1] X
Суонси Сити - УБА [2-1] 1
Тотнъм - Ливърпул [1-2] 2 Пристрастна, но все пак..
Манчестър Юнайтед - Уест Хям [2-1] 1
Уигън - Манчестър Сити [0-2] 2

luiz_lfc
28.11.2012 11:32

Тоя който е давал прогнозите яко избива комплекси...

luiz_lfc
28.11.2012 11:31

Няма да ни дават заради супер дербито на МЮ-Уест Хем. Поредното доказателство, че Дебелото и сие са манафи. Най-интересния мач няма да излъчат, за да дадат мача на Юнайтед, дето пак ще правят съдийски обрат и чуковете, дето 2 паса не могат да вържат

genchooo
28.11.2012 00:14

Излезнаха първите 2 ама много се съмнявам за Арсенал и Уест Бромич според мен няма как да паднат

pumpet
28.11.2012 11:15

Не подценявай Суонзи!Либърти стейдиъм изобщо не е гостоприемен.

John_Jameson
27.11.2012 22:29

Само Арсенал !!! Ще победим с 1 гол разлика !!! *smile*

John_Jameson
27.11.2012 23:30

Ами дано познаеш !!! *tongue* *smile*

Messi9818
27.11.2012 22:54

аз пък мисля че ще е 2 или по точно 1:3....1-0 Йелавич 1-1 Санти 1-2 Жиру 1-3 Жиру *smile* мое мнениее....доколкото мисля че Тотнъм-Ливърпул е Х или по точно 1-1..мое мнение *smile*

cecko_bg
27.11.2012 22:00

евертън ше ядат мокара на арсенал а ливърпул ще пръсне тотнъм е тва е заглавието

Juventus333
27.11.2012 22:24

С тези изказвания е по добре да се СКРИЕШ. *smile*

Fabregas_boy
27.11.2012 21:56

Цялото ми уважение към "карамелите",но това все пак е мач за Топ 4.Мача е 1-2.

greenhool
27.11.2012 21:12

Съндърланд – Куинс Парк Рейнджърс (X) Астън Вила - Рединг (X-xk) Челси - Фулъм (X-xk) Евертън - Арсенал (X) Саутхямптън - Норич (1) Стоук Сити - Нюкасъл (1) Суонси – Уест Бромич (X) Тотнъм - Ливърпул (1) Манчестър Юнайтед – Уест Хям (1) Уигън – Манчестър Сити (X-xk)

torreschelsea9
27.11.2012 21:11

► Съндърланд – Куинс Парк Рейнджърс 2
► Астън Вила - Рединг х
► Челси - Фулъм (1)
► Евертън - Арсенал (1Х)
► Саутхямптън - Норич (Х)
► Стоук Сити - Нюкасъл (1)
► Суонси – Уест Бромич (2)
► Тотнъм - Ливърпул (1)
► Манчестър Юнайтед – Уест Хям (х)
► Уигън – Манчестър Сити (х1)

overdrive
27.11.2012 20:58

"Евертън няма да шамароса Арсенал, Тотнъм няма да победи Пуул" това е моето заглавие ..

overdrive
28.11.2012 13:03

Не ги подценявам, но просто не мисля че ще ни бият. Равенството е най-реалната прогноза, но разбира се си подкрепям отбора и вярвам че ще бием ..

luiz_lfc
28.11.2012 11:33

Ми другия път да имате и по точно ще имате!

YUNOFF
28.11.2012 11:31

Тотнъм 4-0 Ливърпуул Тотнъм 2-1 Ливъпуул Тотнъм 3-1 Ливърпуул Тотнъм 3-0 Ливърпуул Как точно ще ни бият ми кажи, щото като домакини нямаме отдавна загуба ?

wonderfullcho
27.11.2012 21:14

Недей подценява Евертън *wink*! Може миналия сезон да сме ги били ама много трудно! *smile* А във момента са във много добра форма яко мачкат.. а до Тотнъм и Ливърпул никакъв шанс мърсисайдци мачкат тия кокошките и се прибират от разходката до Лондон *lol**smile*

ManUtd20
27.11.2012 20:38

АФК Съндърланд-ФК Куинс Парк Рейнджърс (Х) 2:2

ФК Астън Вила-ФК Рединг (2) 1:2

ФК Челси-ФК Фулъм (1) 3:0

ФК Евертън-ФК Арсенал (2) 0:1

ФК Саутхамптън-ФК Норич Сити (1) 2:0, 1:0

АФК Суонси Сити-ФК Уест Бромич Албиън (2) 0:2

ФК Тотнъм Хотспър-ФК Ливърпул (2) 2:3

ФК Манчестър Юнайтед-ФК Уест Хям Юнайтед (1) 5:1

ФК Уигън Атлетик-ФК Манчестър Сити (2) 1:3

Neooo_1995
27.11.2012 20:14

Забравих thinking* Евертън - Арсенал - ще им е трудно на "карамелите" да вземат 3 точки ,ясно е че мача ще е много труден и за 2 отбора.Едвали Венгер ще е доволен на 2-ри Х ,ще търси победата на всяка цена - Х2 над 3.5*smile*

gerrard_LFC8
27.11.2012 20:11

Не ми се вярва толкова много 1-ци да излезнат...

Neooo_1995
27.11.2012 20:07

Съндърланд – Куинс Парк Рейнджърс - какво мислите , как ще дебютира Реднап*wonder*
Астън Вила - Рединг - Време е Вила да започне да печели точки.Реми с/у Арсенал и мисля ,че победа с/у Рединг.
Челси - Фулъм - Първа победа за бенитес -над 2.5.
Саутхямптън - Норич - след победата над "свраките" - 1Х за мен.
Стоук Сити - Нюкасъл - като ,че ли реми го виждам - 1:1
Суонси – Уест Бромич - Гостите са в супер форма и серия - Х2 - над 2.5
Тотнъм - Ливърпул - Х иска ми се Пул да бият
*smile*
Манчестър Юнайтед – Уест Хям - най-твърдата 1*beer*
Уигън – Манчестър Сити - домакините няма да се дадат без бой ,но мисля ,че "гражданите" ще вземат своето.*smile*
Колеги помогнете за 1 мач*smile*

Jack_19
27.11.2012 20:03

Йес йесс,искам да ни подценявате да кажите,че ще ни биете на ХК,винаги така като кажети винаги биеме,а когато кажете,че ще бием,винаги падаме..

tapaka2222
27.11.2012 19:58

баси статията евертън ще шамароса арсенал вие болни ли сте ве и подценявате ливърпул с тотнъм я погледнете статистиката Арсенал ще бие Ливърпул там е трудна прогноза по скоро х2

barca_991
27.11.2012 19:57

► Съндърланд – Куинс Парк Рейнджърс (1)
► Астън Вила - Рединг (1)
► Челси - Фулъм (1)
► Евертън - Арсенал (1Х)
► Саутхямптън - Норич (Х)
► Стоук Сити - Нюкасъл (Х)
► Суонси – Уест Бромич (Х2)
► Тотнъм - Ливърпул (Х)
► Манчестър Юнайтед – Уест Хям (1)
► Уигън – Манчестър Сити (Х2)

tishowinner2
27.11.2012 19:54

а някой трябва да бие и шамароса типстъра *angry*

arteta98
27.11.2012 19:54

''Евертън ще шамароса Арсенал'' .. хахахахахха кого ще шамаросат бе *joking**joking**joking* тия евертън са ни абонати хах *thumb_up**thumb_up*

Отговор
:
12
arteta98
28.11.2012 15:28

прав си Евертън са корав отбор, но чак да ни 'шамаросат' .. най много им давам X макар , че нас не ни устройва .. ще видим след края на мача *smile**smile*

web_star
27.11.2012 20:10

Евертън са много корав отбор и винаги правят проблеми на големите. Да ти кажа, не е изключено и да ви "шамаросат".