Победа за Интер, Наполи ще вземе само точка срещу Каляри

13:57
Победа за Интер, Наполи ще вземе само точка срещу Каляри
До момента успях да позная 5 от 7-те мача, играни през уикенда в Серия А. Както и очаквах, Милан победи Ювентус, а Сампдория Болоня.

Тази вечер Каляри посреща Наполи, а Парма е домакин на Интер. Според мен тимът на Валтер Мадзари няма да спечели. Нерадзурите обаче са длъжни да стигнат до трите точки. Във вторник Лацио приема Удинезе и е фаворит, но аз залагам на хикс.


КаляриНаполи

Наполи е реален претендент за титлата, но за да постигне целта, която преследва вече няколко сезона, трябва постоянство. Тимът на Валтер Мадзари изостава от лидера Ювентус на 5 точки и има добра възможност да съкрати дистанцията. Кавани обаче е наказан, а Пандев и Кампаняро контузени. И тримата са много важни футболисти в схемата на отбора. Без двамата си основни нападатели и титулярен защитник Наполи изглежда доста обезкървен и класата на състава пада значително. Мадзари като че ли е принуден да използва схемата 5-3-1-1 с Инсине в атака и Хамшик зад него. Каляри вдигна много самочувствието след равенството 2:2 с Интер. Пиниля пропуска двубоя заради травма, но Соу се намира в страхотна форма и ще си партнира с Нене в нападение. Косу ще действа като плеймейкър. Тактическата постройка на домакините се очаква да бъде 4-3-1-2. Статистиката е 3/6/3. Смятам, че проблемите в състава на Наполи са много сериозни и гостите няма как да спечелят този мач. По-смелите дори може да потърсят единица.

Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

ПармаИнтер

Интер може да благодари на Милан за победата над Ювентус, но ако искат да спечелят титлата, нерадзурите не трябва да губят точки срещу съперници като Аталанта и Каляри. Гостуването на Парма е много важен мач за младия наставник Андреа Страмачони, който е наказан. Санкция изтърпява и Касано. Очаква се Милито и Паласио да започнат в атака за гостите, а Коутиньо да действа зад тях. Схемата на Интер може би ще бъде 3-4-1-2. Парма се намира в средата на класирането, но срещу нерадзурите у дома традиционно играе силно – 11/4/4 в 19 мача. Галопа и Пабон пропускат двубоя заради травми, а Пароло е наказан. Най-вероятно Парма ще избере тактическа постройка 3-5-1-1 с Биабиани зад Амаури. Очаква се дуковоте да действат по-прибрано и да чакат шансовете си на контри. Тимът на Роберто Донадони постигна две победи и едно реми в последните си три мача на Енио Тардини срещу Интер. Пармалатите имат основания да се надяват на добър резултат, но аз мисля, че гостите ще победят.

Прогноза: 2 Точен резултат: 0:2

ЛациоУдинезе

Лацио заема 6-а позиция във временното класиране и това определено не задоволява орлите. Удинезе е труден съперник, но домакините се нуждаят от победа, ако искат да настигнат Фиорентина, Интер и Наполи. Столичани са без двама ключови футболисти – десният бранител Конко и офанзивният халф Ернанес, които лекуват травми. Отсъствието им няма да доведе до промяна в схемата 4-5-1. Клозе ще води атаката на Лацио. Гостите са на незавидната 12 позиция и вече в 6 срещи нямат успех. Фриуланите са без Лазари, Пинци, Баста, Бенатиа и Муриел. Очаква се Франческо Гуйдолин да заложи на 3-5-1-1. Майкосуел и Фабрини спорят за титулярно място зад голмайстора Ди Натале. Статистиката е 9/4/5 в 18 мача. Лацио е фаворит, но аз мисля, че зебрите имат сили да стигнат до равенството.

Прогноза: Х Точен резултат: 1:1



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
26.11.2012 15:51

навсякъде я пишат тая 2ка на интер и изобщо не виждам основание. отбора е без киву,станкович,марига,джоел оби,касано,гаргано,мудингай и парма като домакин определено не е зле. от мен имат 1 днб.

gQg
26.11.2012 16:21

Прав си мача е троен.

greenhool
26.11.2012 15:12

Каляри-Наполи - Х ; Парма-Интер - измъчено 2 ; Лацио-Удинезе - измъчено -1