Предпазлив хикс при завръщането на Бенитес, Юнайтед ще разбие КПР

20:51
Предпазлив хикс при завръщането на Бенитес, Юнайтед ще разбие КПР
Въртележката на мениджърския пост на Челси пак ни изненада със завръщането в професията на Рафаел Бенитес. Интересът към домакинството на „сините” на Манчестър Сити бе достатъчно сериозен и без турбулентните дни около уволнението на Роберто ди Матео, а сега няма как всички очи в 13-ия кръг в английския елит да не са насочени именно към случващото се на „Стамфорд Бридж”. Сити пристига като лидер, но евентуално събуждане на Фернандо Торес под ръководството на Бенитес може да свърши работа за Челси.

Този кръг ще бъде белязан и от още едно любопитно завръщане – това на Брендън Роджърс на „Либърти Стейдиъм”, но вече начело на Ливърпул. „Червените” натрупаха хубава серия без загуба, но аспирациите им за попадане в топ 6 ще бъдат подложени на сериозен тест от амбициозния домакин Суонси.

23 ноември, събота

14:45 часа: Съндърланд – Уест Бромич


Съндърланд не бе печелил от септември и беше с шест поредни двубоя без победа във всички турнири, преди да се наложи с 3:1 над останалия с 10 човека Фулъм. Сега „черните котки” имат шанс да натрупат последователни успехи във Висшата лига за сефте от февруари насам. Насреща им обаче застава четвъртият в класирането. УБА записа три поредни победи и е на само пет точки от лидерската позиция. „Дроздовете” показват и майсторство пред гола, като за целия сезон не съумяха да вкарат само в една среща, завършила с поражение от Фулъм.

Прогноза: Г/Г

17:00 часа: Манчестър ЮнайтедКуинс Парк Рейнджърс

В ерата на Висшата лига Манчестър Юнайтед никога не е губил от Куинс Парк Рейнджърс (това са общо десет дуела). Нещо, от което „червените дяволи” не могат да се отърсят, е получаването на първия гол в своите мачове – случи се в 12 от общо 18 срещи във всички турнири, а последните две бяха загубени с по 0:1. Юнайтед обаче е царят на обратите с 15 взети точки, след като се озове в ролята на догонващ. Марк Хюз все още е начело на КПР, но отборът му продължава да търси първия си успех в шампионата. Само веднъж дотук лондончани вкарах повече от гол в своите мачове - при 2:3 от Уест Бромич миналия месец. Лошо е, и че водещият им реализатор Боби Замора претърпя операция и ще липсва цели три месеца. Уейн Руни се завръща за домакините, които не са пропускали да вкарат вкъщи в елита в 54 поредни мача.

Прогноза: Над 4,5 гола


23 ноември, събота

17:00 часа: Евертън - Норич


Евертън излезе от челната четворка след втората си загуба за сезона, дошла от Рединг. „Карамелите” са с една победа в скорошните шест кръга, като в тях записаха и четири равенства. Норич пък е в серия от шест последователни срещи без загуба, а в три поредни мача запази вратата си суха. „Канарчетата” взеха два гигантски скалпа в най-силния си период до момента в първенството – на Арсенал и Манчестър Юнайтед, а вече са и на пет точки от зоната на изпадащите.

Прогноза: X

23 ноември, събота

17:00 часа: Стоук Сити - Фулъм

И двете победи в първенството на сметката на Стоук са на „Британия”, където тимът на Тони Пюлис е получил само един гол за пет домакинства. Фулъм пък е инкасирал 15 попадения в гостуванията си е спечелил веднъж. Миналия сезон тези тимове си размениха по една победа, а през 2010 година „Котиджърс” триумфираха тук. Мениджърът на гостите Мартин Йол определено изпозлва добре играчите, които пуска от резервната скамейка – те са нанизали цели седем гола.

Прогноза: 2

23 ноември, събота


17:00 часа: Уигън - Рединг

Всичко, което Роберто Мартинес би следвало да желае от отбора си, е да не допуска първия гол. И в седемте случая, в които този сценарий се разви за Уигън, тимът губеше своите срещи в елита. Рединг може и да заема 17-то място в класирането, но пък е без загуба в четири кръга, а и най-сетне спечели. „Кралските поданици” имат една загуба в общо четирите сблъсъка с Уигън от създаването на Висшата лига, но, от друга страна, от 1978 година насам са с четири победи за 19 гостувания тук.

Прогноза: Г/Г

23 ноември, събота

19:30 часа: Астън Вила - Арсенал

Една победа за осем мача, поредни срещи срещу грандовете от Манчестър и за капак – домакинство на Арсенал: определено програмата на Астън Вила изглежда кошмарно.
Пол Ламбърт в никакъв случай не може да натрупа вдъхновение и от историята на съперничеството с „артилеристите” – бирмингамци не са побеждавали лондончани на свой терен в 13 последователни двубоя. Ще им е трудно да нарушат традицията, а пък и са със само две сухи мрежи в първенството, но пък те им гарантираха и победи. В последните два шампионатни двубоя на Арсенал паднаха общо 13 гола, което е впечатляващо като цифра. „Топчиите” се изкачиха до най-високата си позиция в таблицата от октомври насам след шумното 5:2 над Тотнъм, а освен това си осигуриха и място в осминафиналите на Шампионската лига през седмицата. Колелбивата форма на гостите обаче е малко притеснителна, а и те са с две поредни загуби навън.

Прогноза: X

24 ноември, събота

15:30 часа: Суонси – Ливърпул

Суонси има само една загуба за шест мача. Михаел Лаудруп вече „изфабрикува” победа за „лебедите” срещу техния бивш мениджър Брендън Роджърс, когато през октомври съставът от Уелс спечели насред „Анфилд” за Купата на лигата. Съседите на ЛивърпулЕвертън, са единственият тим, триумфирал на „Либърти” в това първенство. „Червените” пристигат в серия от седем срещи без поражение, а и със стабилни показатели навън – да, победата може да е само една, но и загубата е една, при това през август.

Прогноза: Г/Г

24 ноември, неделя

17:00 часа: СаутхямптънНюкасъл


Тези състави не са се срещали в елита от януари 2005, когато след 2:1 у дома Нюкасъл подпечата дубъла си над „светците” в онзи сезон. Саутхмяптън може да запише поредни победи в елита, нещо, което не е правил пак от 2005 година, но месец март. „Свраките” загубиха на свой терен от Суонси и Уест Хям, а на „Сейнт Мери’с” са заплашени от това да натрупат три последователни загуби във Висшата лига за първи път от септември 2008 година. Нюкасъл не е печелил като гост, като е с четири равенства и една загуба. Проблем за Алан Пардю е, че кадровите проблеми не стихват.

Прогноза: над 2,5 гола

24 ноември, неделя

18:00 часа: ЧелсиМанчестър Сити

Още в първия си мач начело на Челси Рафаел Бенитес може да съкрати разликата до актуалния лидер Манчестър Сити на една точка. „Сините” победиха „гражданите” в последните им две срещи на „Стамфорд Бридж”, като миналия сезон решителният гол на Франк Лампард падна от дузпа. Сред основните задачи на Бенитес ще бъде да заздрави отбраната, която се пропуква в десет поредни срещи. Сити все още не е губил в първенството, където всъщност има 17 последователни кръга без поражение. Хората на Роберто Манчини заздравиха и отбраната си, като могат да се похвалят с три сухи мрежи в предишните шест двубоя. Тези тимове си оспорваха трофея „Къмюнити Шийлд” през август, като тогава три гола за шампионите в рамките на 12 минути им донесоха отличието.

Прогноза: X

24 ноември, неделя

18:00 часа: Тотнъм - Уест Хям

Тотнъм е с три поредни загуби, а на всичкото отгоре няма домакински успех в шампионата от 7 октомври. „Шпорите” са зад своите гости в подреждането. Уест Хям има самочувствие след три кръга без поражение. Но „чуковете” не са печелили на „Уайът Харт Лейн” от 1999 година, а на този стадион не са вкарвали гол от 2005 г. Четири попадения в пет излизания в първенството не са добър показател за отбора на Сам Алардайс, който обаче има две загуби и две победи извън „Ъптън Парк”.

Прогноза: под 2,5 гола

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

headhunters___
24.11.2012 17:54

Те не можаха НОРИЧ да бият, вие пишете победа с 5 гола *lol* *lol* *lol* *joking**joking**joking*

headhunters___
24.11.2012 17:51

Какви са тия откачени прогнози Юнайтед да бият с 4-5 гола бе *lol* *lol* , на полувремето е 0-0 *lol* , вие сте писали победа с по 100 гола разлика, 1/2:0 е максимума *smile*

rooney_fen_256
24.11.2012 19:57

На теб да не ти знае много устата, щото утре да най-вероятно ще си се покрил в мишата дупка...

putopalo
24.11.2012 17:48

На всички,които познаят дори един точен резултат им предлагам да си направят по един сайт за платени прогнози*lol**lol**lol*

asc_
24.11.2012 14:26

Не че има кой знае какво значение, но събота е 24, а неделя е 25.

putopalo
24.11.2012 12:58

Това с точните резултати е много хубаво ама само Венци Стефанов и Перуката имат дарбата да ги познават(и то в България).За нас е предостатъчно да позанаем по-голямата част от мачовете на 1Х2.Не знам от всичките прогнози на *точен*резултат дали ще има 2-3 верни.*blush*Ако на някой му излезнат 1/4 от резултатите ще е направо невероятно.

man4estara10
24.11.2012 11:41

Съндърланд - УБА 1:2
Ман Юнайтед - КПР 3:1
Евертън - Норич 2:1
Стоук - Фулъм 2:2
Уигън - Рединг 1:1
Астън Вила - Арсенал 0:2
Суонси - Ливърпул 1:2
Саутхямптън - Нюкасъл 1:2
Челси - Ман Сити 2:2
Тотнъм - Уест Хям 1:1 (0:0)

Premierleague9
24.11.2012 10:59

Съндърланд - УБА 1-3
Ман Ютд - КПР 4-1
Евертън - Норич 2-0
Стоук Сити - Фулъм 1-2
Уигън - Рединг 0-0
Астън Вила - Арсенал 1-3
Суонси - Ливърпул 2-2
Саутхямптън - Нюкасъл 0-2
Челси - Ман Сити 2-2
Тотнъм - Уест Хям 2-1

angel1998
24.11.2012 10:22

Съндърланд - УБА 1-2
МЮ - КПР 5-0
Евертън - Норич 3-1
Сток Сити - Фулъм 2-1
Уигън - Рединг 2-2
Астън Вила - Арсенал 0-5
Суонси - Ливърпул 3-1
Саутхямптън - Нюкасъл 0-3
Челси - МС 3-2
Тотнъм - Уест Хям 4-0

nikshan11
24.11.2012 09:55

Някой има ли на представа с каква схема играеха Пул със Рафа Бенитес,защото само си спомням,4е Торес играеше сам на върха на Атаката,а Стиви Джи беше зад него..*beer**smile*

ryangiggs1000
24.11.2012 10:14

4:2:2:1:1,ако не се лъжа.Торес основно бе търсен с извеждащи подавания от дълбочина.В Челси няма как да стане,тъй като Мата,Оскар и Азар използват тики-така(или поне се опитват).Друг вариант е да се използва Лампард,но той май е контузен.

asc_
24.11.2012 03:35

По-чиста единица от тази на Юнайтед не мога да си представя. Домакинство, след откриване на статуя на Съра, в същия кръг играят един срещу друг основните конкуренти за титлата (Сити и Челси), срещу последния в класирането КПР, които на всичкото отгоре са с нов мениджър, който е в клуба от един ден само. Е от това по-сигурна единица не съм виждал скоро. Тук предвиждам победа с разлика и суха мрежа. 2:0, 3:0, 4:0, даже 5:0. Нещо такова *wink*

BlueHeaven
24.11.2012 01:12

Съндърланд - УБА Х/2
МЮ - КПР 1 4:1
Евертън - Норич 1 2:1
Сток Сити - Фулъм 2 1:3
Уигън - Рединг 1 над 2.5 2:1
Астън Вила - Арсенал 2 0:4
Суонси - Ливърпул x 1:1
Саутхямптън - Нюкасъл 2 над 2.5 1:3
Челси - МС 1 3:1
Тотнъм - Уест Хям Х 2:2

gerrard_LFC8
24.11.2012 00:54

Съндърланд-Уест Бром Х 1:1
Ман Юнайтед-КПР 1 4:1
Евертън-Норич 1 3:1
Стоук-Фулъм Х 1:1
Уигън-Рединг 1 2:1
Астън Вила-Арсенал Х 1:1
Суонси-Ливърпул Х 1:1
Саутхямптън-Нюкасъл 2 1:2
Челси-Манчестър Сити 1 2:1 (Торес ще вкара)
Тотнъм-Уест Хям Х 0:0

eelche
24.11.2012 00:53

Мачовете на Евертън,Сток Сити,Астън Вила и Суонзи са много,много сложни и трудни за предвиждане.Очаквам много хиксове този уикенд.Бих опитал една 2-ка на Уест Бромич Албиън и определено подкрепям Х на Челси срещу Сити,може би нулево реми.УСПЕХ !

barca_991
24.11.2012 00:32

Съндърланд - УБА Х
Манчестър Юнайтед - КПР 1
Евертън - Норич 1
Сток Сити - Фулъм Х
Уигън - Рединг 1
Астън Вила - Арсенал 2
Суонси - Ливърпул 2
Саутхямптън - Нюкасъл 2
Челси - Манчестър Сити Х2
Тотнъм - Уест Хям 1

peshotar
23.11.2012 23:27

Изумявате ме мн...Юнайтед нямало да бие.... добре..А 2ката на Фулъм е мн трудна.На Британия никой не бие .Ето ги моите прогнози:

Съндърланд – Уест Бромич -х (1:1)
Манчестър Юнайтед – Куинс Парк Рейнджърс 1ХК (3:0 примерно)
Евертън - Норич 1 и тука може ХК
Стоук Сити - Фулъм X(1:1)
Уигън - Рединг -под 2.5 примерно,ама тука може всичко.
Астън Вила - Арсенал 2-тука твърдо ,ама не много-1:2,0.2 примерно
Суонси – Ливърпул -тука Г-Г най-добре може би.Суонси са много тегави домакини ,а Ливърпул не могат да продължават да се дънят.
Саутхямптън – Нюкасъл 2-е тука е ясно.Може Х на ХК..не би трябвало да бият с много.
Челси – Манчестър Сити -х-няма да падне Бенитез първия мач,даже може и 1...
Тотнъм - Уест Хям 1-стига са били уест хям.Тука е 1 ХК,може и над 2.5..

Neooo_1995
23.11.2012 22:49

Съндърланд – Уест Бромич 1
Евертън - Норич 1
Суонси – Ливърпул 2
Астън Вила - Арсенал 2
Тотнъм - Уест Хям 1

LiverpoolFen20
23.11.2012 22:49

Съндърланд - УБА Х
МЮ - КПР 1ХК
Евертън - Норич 1
Сток Сити - Фулъм Х
Уигън - Рединг 2 над 2.5
Астън Вила - Арсенал 2
Суонси - Ливърпул 2
Саутхямптън - Нюкасъл 2 над2.5
Челси - МС 1
Тотнъм - Уест Хям Х

putopalo
23.11.2012 22:29

На УБА им е време да падат вече,те ако продължават така ще станат шампиони.

genchooo
24.11.2012 03:14

Шампиони не, ама защо да не са в горната половина на класирането.. според мен и днес ще бият 1:3

dimbara_chelsea
23.11.2012 22:03

utd няма да загубят за втори пореден път това е 100 процентова единица а челси няма да падне от сити и утд са пак на върха колкото и да не ми се иска

kris_666
23.11.2012 21:53

Съндърланд – Уест Бромич 1
Манчестър Юнайтед – Куинс Парк Рейнджърс 1
Евертън - Норич 1
Стоук Сити - Фулъм 2
Уигън - Рединг 1
Астън Вила - Арсенал X
Суонси – Ливърпул 2
Саутхямптън – Нюкасъл 1
Челси – Манчестър Сити 2
Тотнъм - Уест Хям 1

Blueisthecolour
23.11.2012 21:53

Ще разбие дръжки!Миналата година ги биха с гол от засада и им свириха смешна дузпа!

adr
23.11.2012 21:33

Съндърланд – Уест Бромич X
Манчестър Юнайтед – Куинс Парк Рейнджърс 1
Евертън - Норич 1
Стоук Сити - Фулъм X
Уигън - Рединг 1
Астън Вила - Арсенал 2
Суонси – Ливърпул X
Саутхямптън – Нюкасъл 2
Челси – Манчестър Сити 1
Тотнъм - Уест Хям 1

ManUtd20
23.11.2012 21:26

Очаквам в този кръг да има много победи за отборите-гости!!!

rooney_fen_256
23.11.2012 21:10

Тоя път сме домакини, КПР са ужасно слаби и Руни се завръща. Не виждам причина, поради която да не си оправим головата разлика с КПР. 4-0 от мен.

torreschelsea9
23.11.2012 21:10

Съндърланд – Уест Бромич X
Манчестър Юнайтед – Куинс Парк Рейнджърс X2
Евертън - Норич 1
Стоук Сити - Фулъм X
Уигън - Рединг X
Астън Вила - Арсенал 1X
Суонси – Ливърпул X
Саутхямптън – Нюкасъл 1
Челси – Манчестър Сити 1
Тотнъм - Уест Хям 1

rooney_fen_256
24.11.2012 09:46

Човек, разбирам че ти се иска страшно много да паднем (което е напълно нормално, все пак сме ви конкуренти), но това не трябва да ти пречи да гледаш реално на нещата. КПР тепърва ще си обръщат сезона, не става само за един мач и магически да се преобразят и да започнат да играят страхотно, това е невъзможно. А при Юнайтед се завръща Руни, който е двигателя на Юнайтед, с него много рядко сме играли слабо, освен когато той самия е бил в слаба форма. В НАЙ-добрия случай ще е 2:1 или 3:2, но просто не виждам как КПР ще измъкне нещо от този мач.

headhunters___
24.11.2012 00:21

Tи сериозно ли ?! МЮ - КПР 5:1 ?! Точно пък това ще стане само в мечтите ти *lol* , Челси - МС 2:3?! Мс да вкара 3 гола като гост ?! Те по едно време едва си взимаха мачовете с по 1 гол, добре че бяха Астън Вила които са много зле сега , че да вкарат повече от 2 гола *wink* ! По реално е : Мю-Кпр 3:1 , Челси - Мс 2:1 *wink*

Crazy89
23.11.2012 22:48

Замисли се ти *wink* Първо и единствено: Заради тях Сити стана шампион, защото се продадоха ... това мисля, че им стига за да ги разпилеят.

ManUtd20
23.11.2012 21:24

Ти сериозно ли си въобразяваш такова нещо. Направо ти се измях на прогнозата, но все пак всеки си има право на мнение. Моите прогнози за мачовете от Английската Висша лига (13 кръг) са следните : С`Ланд - У.Б.А. Х (1:1) Ман Юн - КПР 1 (5:1) Евертън - Норич 1 (2:0) Стоук - Фулъм 2 (1:2) Уигън - Рединг 2 (1:2) А Вила - Арсенал 2 (1:3) Суонзи - Л`Пул 2 (0:1) Саутхемптън - Н`Касъл 2 (0:2) Челси - Ман С 2 (2:3) Тотнъм - У Хям 1 (3:0)

torreschelsea9
23.11.2012 21:20

Замисли се малко защо КПР да не бие ! Първо Марк Хюс вече е уволнен и отбора така да се каже ще бъде прероден 2 Нямат нито една победа от началото,и една победа на Олд Трафорд би била шокираща и обръщаща сезона на КПР на 180 градуса + това МЮ не са в най оптималната си форма така че се надявам да сам се обосновал защо давам краен изход 2 ! Разбира се МЮ са тотални фаворити,но нищо не се знае.

rooney_fen_256
23.11.2012 21:11

Ахахахахахахахха иска ти се. *joking* Обаче не е зле да излезнеш от филма. *thumb_up*

JlicionE
23.11.2012 21:04

И срещу Норич пишеше че Юнайтед ще ги разбие ама к'во стана????

panew
23.11.2012 20:59

Съндърланд – Уест Бромич X2
Манчестър Юнайтед – Куинс Парк Рейнджърс 1
Евертън - Норич X
Стоук Сити - Фулъм X
Уигън - Рединг 1X
Астън Вила - Арсенал 2
Суонси – Ливърпул X
Саутхямптън – Нюкасъл 1X
Челси – Манчестър Сити X
Тотнъм - Уест Хям X