Реал ще бие Бетис в резултатен мач, Малага ще надвие Валенсия

15:34
Реал ще бие Бетис в резултатен мач, Малага ще надвие Валенсия
Резултатът от миналия кръг е шест познати срещи от общо десет възможни. Сред успешните развръзки бяха победата на Севиля срещу Бетис, успехът на Реал Сосиедад срещу Райо Валекано, допуснатият гол от Реал Мадрид срещу Атлетик Билбао и победите на Валенсия и Атлетико Мадрид респективно срещу Еспаньол и Гранада. Изненадата поне за мен дойде от поражението на Депортиво от Леванте, тъй като специално за този мач имах съвсем друго виждане. Равенството на Селта с Майорка, също е сред разочарованията, но това е положението. Сега е време да ви пожелая успех за новия кръг, който ни най-малко, не бива да ви притеснява, че е под номер 13.

Петък, 23 ноември, 22:30 часа: Реал Сосиедад – Осасуна
В миналия кръг
Реал Сосиедад спечели домакинството си на Райо Валекано с категоричното 4:0 и по този начин записа втората си поредна победа в Примера. Баските тотално надиграха своя съперник, а над всички бе мексиканецът Карлос Вела, който вкара два гола. Другите попадения добавиха Микел Гонсалес и Чори Кастро. Осасуна измъкна равенство срещу Малага като домакин и остава с една победа от шест кръга насам.
Новини около съставите
Реал Сосиедад: Халфовете Бергара, Елустондо и защитникът Кадамуро продължават да са в лазарета. Крилото Антоан Гризман бе само резерва срещу Райо Валекано, ала сега се очаква да бъде титуляр, тъй като е напълно възстановен.
Осасуна: Йосеба Йоренте не може да играе срещу Реол Сосиедад, тъй като е под наем от този клуб. Халфът Пачи Пунял и нападателят Нино продължават да лекуват травми.
Статистика:
Реал Сосиедад спечели шест от последните осем домакинства в Примера, като няма равенство в осем поредни срещи пред своя публика.
При последното си гостуване Осасуна спря поредицата си от пет поредни загуби навън.
Един срещу друг:
Двата отбора имат 29 мача на „Аноета” за първенство. 18 победи за Реал Сосиедад, 6 равенства и 5 успеха за Осасуна.
Реал Сосиедад не е допускал гол като домакин на Осасуна в пет от последните им седем срещи на „Аноета”.
Осасуна има една победа в седем визити на стадиона на предстоящия си съперник.
Реал Сосиедад има три победи в четири домакинства на Осасуна.
Прогноза: Реал Сосиеад е във възход, след като спечели първо на терена на Малага, а след това постигна най-резултатния си успех от началото на сезона при разгрома над Райо. Осасуна поднесе изненедата при последната си визита надигравайки Еспаньол, но сега съперникът е от съвсем друг тип и за памплонци ще е адски трудно да вземат дори точка.
Знак: 1

Събота, 24 ноември, 17:00 часа: Райо ВалеканоМайорка
В миналия кръг
Райо Валекано претърпя тежко поражение при визитата на Реал Сосиедад, но с оглед на показаното, загубата е съвсем резонна. Майорка прекрати поредицата си от шест загуби на терена на Селта, като грабна точка след 1:1 с гола на Хемед.
Новини около съставите
Райо Валекано: В защитата има двама наказани в лицето на Хосе Касадо и Алехандро Галвес. Родри ще бъде в центъра на отбраната, докато Жорди Амат ще бъде преместен на левия фланг на защитата, за да запълни другата празнина.
Майорка: Халфовете Жоао Виктор, Алваро и Хавиер Маркес, както и защитникът Антонио Лопес продължават да са вън от състава. Джовани Дос Сантос и централния защитник Жозе Нунеш, обаче може да попаднат в групата след дълготрайни контузии.
Статистика:
Райо е с три победи и три загуби в последните шест кръга и без реми в девет поредни мача в Примера.
Майорка взе една точка в седем кръга и е без победа от 23 септември.
От седем домакинства до момента Райо допусна само две загуби – от Реал и Барселона.
Майорка записа три равенства и три загуби от последните си шест визити през сезона в Примера.
Един срещу друг:
Райо има една победа в последните осем мача с Майорка във всички състезания.
Майорка е в серия от три поредни победи срещу този съперник.
Райо загуби последните три домакинства на Майорка в Примера.
Прогноза: Райо Валекано има точки, за да се чувства спокоен поне на този етап от сезона, но в Сан Себастиан поражението от Реал Сосиедад бе показателно за някои проблеми, както в защитата, така и в халфовата линия. Майорка взе ценна точка при гостуването на Селта и сега психологията в лагера на островитяните е съвсем различна. Много трудно тимът на Хоакин Капарос ще загуби този мач.
Знак: Х2

19:00 часа: Валядолид – Гранада
В миналия кръг
Валядолид падна във втората половина от таблицата след незаслуженото поражение на терена на Хетафе. Оскар Гонсалес откри, но през второто полувреме бе допуснат обрат само в рамките на четири минути. Гранада падна у дома от Атлетико след като изигра само едно добро първо полувреме и след това рухна под натиска на по-класния си съперник.
Новини около съставите
Валядолид: Централният защитник Марк Валиенте продължава да лекува травма. Така Карлос Пеня ще продължи да действа в центъра на отбраната. Оскар ще продължа да подкрепя единствения нападател Манучо, след като в миналия кръг вкара шестия си гол за сезона.
Гранада: Ясин Брахими е с травма и ще отсъства от полузащитата. Фран Рико е другият халф, който е извън сметките, но това е така отдавна. Хайме Ромеро се връща в средата на терена, а Диего Майнц е напълно готов да подпомогне отбраната.
Статистика:
Валядолид загуби само един от последните си четири двубоя в Примера.
Гранада има победа и четири загуби в пет кръга.
Валядолид е с три поредни равенства като домакин.
Гранада спечели две от последните си три визити в Примера. В същото време, обаче андалусци загубиха останалите четири.
Един срещу друг:
Последното гостуване на Гранада тук бе през 2011 г., когато двата отбора играеха в Сегунда. Тогава Гранада спечели с 3:2.
Прогноза: Валядолид не играе никак лошо в последните кръгове и това личи по резултатите на тима. Гранада няма да се даде лесно, но тимът на Мирослав Джукич разполага с по-добър креативен потенциал и това е причината да заложим на него.
Знак: 1

21:00 часа: Малага – Валенсия.
В миналия кръг
Малага продължи да разочарова като завърши наравно 0:0 при визитата на последния Осасуна. Така хората на Мануел Пелегрини остават без победа от четири кръга насам. През седмицата Малага завърши 2:2 със Зенит в Русия в мач от Шампионската лига и този резултат позволи на тима да спечели своята група. Валенсия спечели доста незаслужено домакинството си на Еспаньол, с гол от много спорна дузпа в последната минута на редовното време. Солдадо се разписа от бялата точка, а преди това Жонатан Виера бе открил резултата. Равенството 1:1 с Байерн в Шампионската лига, пък прати „лос че” на елиминациите.
Новини около съставите
Малага: Крайните бранители Начо Монреал и Серхио Санчес са извън плановете поради травми. Хавиер Савиола и Хоакин се очаква да се върнат в титулярния състав, тъй като въобще не пътуваха до Русия.
Валенсия: Пиати, Гаго, Матьо, Жоао Перейра и Каналес са в лазарета с контузии. Поради наказание извън групата остават защитникът Виктор Руис и нападателят Роберто Солдадо. След като изтърпя санкцията си, на линия е крайният бранител Али Сисоко.
Статистика:
В последните осем гостувания на Валенсия се получиха резултати „под 2,5 гола”.
Малага е с две поредни загуби у дома.
Валенсия е без победа като гост в 11 срещи в Примера.
Малага спечели само 3 от 6-те си домакинства до момента за първенство.
Валенсия е с две равенства и четири загуби от визитити си до момента.
Един срещу друг:
Малага и Валенсия са играли 31 пъти в Примера на този стадион. Валенсия има предимство с 13 победи срещу 9 на домакините и 9 равенства.
Валенсия спечели две от последните си три визити тук.
Малага победи Валенсия като домакин през миналия сезон, но това е едва една победа от 10 мача на този терен.
Прогноза: Малага не върви добре в първенството напоследък и се предполага, че това е резултат от битката на три фронта и най-вече на тази за класиране напред в лигата на богатите. Сега, с оглед на кадровите проблеми в лагера на Валенсия, единицата е по-вероятна.
Знак: 1

23:00 часа: Бетис – Реал Мадрид
В миналия кръг
Бетис претърпя една от най-тежките си загуби в андалуското дерби, отстъпвайки на Севиля с 1:5. Това бе втора поредна загуба за тима на Пепе Мел, което се отрази и на класирането. Реал се саморазправи с Атлетик като домакин побеждавайки с 5:1. Петата поредна победа дойде след автогол на Ауртенече и попадения на Рамос, Бензема, Йозил и Кедира. През седмицата хората на Моуриньо се класираха напред в Шампионската лига след 1:1 като гост на Манчестър Сити в доста нервен мач.
Новини около съставите
Бетис: Рубен Перес е извън халфовата линия , тъй като е наказан. Защитниците Паулао и Марио са с травми, а това важи и за Дамиен Перкю. Антонио Амая и Чечо Дорадо ще трябва да се справят в защитата при толкова много проблеми в тази линия.
Реал Мадрид: Гонсало Игуаин е с травма, а отдавна в лазарета е Марсело.
Статистика:
Реал вкара поне по две гола в последните си осем мача в Примера.
Бетис спечели три от 6-те си домакинства до момента в първенството.
В 9 от последните 11 гостувания на Реал се получават „оувъри”.
Реал е в серия от пет победи в Ла Лига.
Един срещу друг:
В Севиля двата отбора имат 47 шампионатни срещи. Бетис е с 17 победи, Реал Мадрид с 17, а равенствата са 13.
Реал е без поражение в 20 от последните 22 мача с Бетис във вскички състезания.
Столичният тим вкарва поне по 3 гола от 3 поредни срещи с Бетис насам.
Прогноза: Бетис е в много сложно състояние след разгрома, който понесе от възможно най-неподходящия съперник – Севиля. Реал няма право на грешка и не би трябвало да се съмняваме в успеха на гостите. Бетис играе открито и нищо чудно да стигне до гол във вратата на своя съперник.
Знак: гол/гол, 2

Неделя, 25 ноември,
13:00 часа: Еспаньол – Хетафе

В миналия кръг
С добрата си игра Еспаньол заслужаваше да вземе поне точка от гостуването на Валенсия, но измислена дузпа в самия разочарова каталунците и те паднаха с 1:2. Хетафе направи пълен обрат в домакинския си мач срещу Валядолид, като головете бяха дело на централия защитник Алексис и на крилото Лафита, които се разписаха само в рамките на четири минути.
Новини около съставите
Еспаньол: Мексиканският защитник Ектор Морено и офанзивният халф Серхио Гарсия са наказани, тъй като получиха червени картони за протестите си срещу съдията в миналия кръг. Диего Колото се връща в центъра на отбраната, за да замени Морено, а Шимао ще е титуляр, за да замести Гарсия.
Хетафе: Двамата защитници Абраам и Рафа са отново извън групата, а причината е, че са контузени.
Статистика:
Хетафе има две победи в пет кръга и е без равенство в девет поредни мача.
Еспаньол взе една една победа в шест домакинства през този сезон в Примера.
Хетафе спечели две от последните си 11 визити в Примера.
Един срещу друг:
Еспаньол има три победи в четири мача с Хетафе.
Еспаньол е без загуба в пет поредени срещи с този съперник.
Хетафе има една победа в седем двубоя с Еспаньол.
Прогноза: Положението на Еспаньол е доста тежко, но въпреки това отборът на Почетино намира начин да се бори и да играе добър футбол. Скандалът във Валенсия със съмнителната дузпа за домакините в самия край коства мястото на двама титуляри, но и това е преодолимо, просто е нужен малко късмет срещу коравия състав на Хетафе.
Знак: 1

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
23.11.2012 21:46

Мисля,че още тази вечер ще стартират с грешна прогноза-твърдата единица на Реал Сосиедад.

John_Jameson
23.11.2012 19:53

А иначер според мен Реал ще бие с 1 гол разлика ! *tongue*

catalan
23.11.2012 20:02

Е то тука все едно няма коментирани неделни мачове *lol* [@link http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/600408_513115615395326_1179809478_n.jpg]

catalan
23.11.2012 19:30

За Леванте - Барса няма ли да дадете някаквъв коментар е Уинъри.

John_Jameson
23.11.2012 19:52

За Леванте - Барса очаквай коментар от Уинър утре, понеже мачът е в неделя !! *smile*

ManUtd20
23.11.2012 17:42

Реал (Сосиедад)-Осасуна 2:1

Райо Велекано-Майорка 1:1

Реал (Валядолид)-Гранада 3:1

Малага-Валенсия 2:2

Реал (Бетис)-Реал (Мадрид) 2:4

Еспаньол-Хетафе 3:2

catalan
25.11.2012 18:05

Ето какво му има на прогнозите, само един мач му излезе от всички.

catalan
24.11.2012 19:20

За сега първите ти два мача не излизат. FT Real Sociedad 0 - 0 Osasuna FT Rayo Vallecano 2 - 0 Mallorca

Neooo_1995
23.11.2012 22:05

Окей!

catalan
23.11.2012 21:16

Ще ти кажа след мачовете.

Neooo_1995
23.11.2012 20:10

Какво видя в прогнозите му пич.

catalan
23.11.2012 19:25

Ти въобще гледаш ли испанското първенсво или даваш прогнози колкото да заблудиш някой ,който е неопитен и търси прогнози по коментарите ?