Боби Михайлов се контузил, докато пече пържоли

08:54
Боби Михайлов се контузил, докато пече пържоли
Президентът на БФС Борислав Михайлов шокира, като се появи с превързана лява ръка в официалната ложа на стадион "Васил Левски" за мача България- Украйна (0:1) в сряда.
Веднага плъзнаха предположения как точно е пострадал капитанът на четвъртите в света от САЩ'94. Версиите варираха от порязване при рязане на суджук до надяване на счупена чаша от уиски.

Вестник "24 часа" обаче разгада мистерията, като се допита лично до самия Михайлов.

"Като истински съпруг реших и аз да се погрижа за прехраната на семейството си. Организирахме си барбекю и тъй като по принцип скарата е мъжка работа, се наех аз да приготвя пържолите. Нещо се заплеснах и се изгорих лошо", призна Боби. Инцидентът станал преди 10-ина дни и оттогава членът на Изпълкома на УЕФА ходи с превръзка.

"Няма проблеми, ще ми мине, а и подписвам с дясната си ръка всички важни документи. Работата на БФС няма да спре", пошегува се шфът на футболната централа. Заради инцидента обаче съпругата му Мария Петрова му е показала директен червен картон за кухнята. Така Боби се е завърнал към обичайните си задължения да подрежда масата.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
17.11.2012 12:22

Сигурно му е паднала перуката върху скарата*lol**lol**lol*