Левски няма да загуби в Разград, много голове от ЦСКА

20:50
Левски няма да загуби в Разград, много голове от ЦСКА
Събота, 17 ноември
14:30 часа: Локомотив Пловдив - Черно море

Няма да е интересно, ако отново разтягаме локуми защо мнооого отдавна сме избрали стратегия за залог ъндър при мачовете на Черно море. Когато една стратегия работи, не трябва да се пипа. Под 2.5 гола срещу ЦСКА бе топизборът ни за миналата седмица и резултатът 0:0 изобщо не ни изненада. Сега обаче ще се отклоним от правилния път и ще заложим на знак. Фактор номер едно за този съвет е, че треньорът на Локо Пловдив Стефан Генов доскоро бе наставник на Черно море и знае и кътните зъби на варненския тим. При ъндър на 1.55 и знак 1 в „Еврофутбол“ 1.95, ще изберем единицата. Локомотивци имат потенциал у дома да печелят срещу отбори, които не са по-силни от тях.

14:30 часа: Ботев Враца – Ботев Пловдив
Ботев Враца показа много добри неща срещу Левски на „Герена“, а съименникът от Пловдив се измъчи срещу Миньор. Изхождайки не само от последния кръг, при двата тима се наблюдава движение спрямо ситуацията преди месец. Новаците в групата бяха стабилизирани от треньора Тони Здравков. Пловдивчани пък нещо нямат фантазия, каквато подхожда на традициите на канарчетата. На страната на врачани е и домакинският фактор и по-точно теренът, защото гостите са по-техничен отбор. Такива мачове обаче се печелят и с повече битка. Двойният шанс 1Х на коефициент 1.66 е изборът ни за срещата. Смятаме, че играчите на Сухия няма да загубят мача.

14:30 часа: Локомотив София - Черноморец
Колебанията ни са между победа за Черноморец и под 2.5 гола. Опцията ъндър е оценена с 1.46. Смятаме, че бургазлии ще спечелят с един гол разлика, но това може да е с резултат 1:2. В последните мачове Черноморец играе с нова постройка на отбраната с трима централни защитници и постройката в зависимост от ситуацията и съперника е 3-5-2 или 5-3-2, тъй като фланговите играчи на Херо не са от най-бързите в А група. При Локомотив София нещата са от ясни по-ясни, тоест никой не знае какво, защо, как и докога. В отбора на Тони Велков уж се води тренировъчен процес, но всичко е тромаво, блудкаво, почти безцветно. Черноморец е по-подготвеният в тактическо отношение отбор и гласуваме доверие на гостите при отличен за случая коефициент от 2.25.

14:30 часа: Етър - Славия
Ето още една добра опция за ъндър. След като разкрихме, че Славия е затормозен отбор и няма свежест, когато трябва да прави постепенни атаки, много пъти хванахме белите със залози на под 2.5 гола. Във Велико Търново ще е нещо подобно, футболистите на Мартин Кушев ще се бранят и ще опитат по две-три контраатаки във всяко едно полувреме. На широката публика не е ясно как точно играе Етър при новия турски треньор и затова не смеем да изберем знак за победител в мача.

Неделя, 18 ноември
14:30 часа: Миньор - Монтана

Този мач не фигурира в програмите на букмейкърите и вероятно така ще е с мачовете на Миньор, докато няма развитие по въпроса със собствеността на клуба.

14:30 часа: ЦСКА - Берое
На големия терен на националния стадион очакваме отворен мач с повече футболни достойнства. Гостите ще се опитат да измъкнат нещо, след като биха у дома Литекс, но ЦСКА едва ли ще допусне второ поредно 0:0 или знак, различен от единица. Дори смятам, че е много вероятно червените да покрият хендикапа на коефициент 1.70. Ако на футболистите на Стойчо Младенов им тръгне играта, Берое няма да се отърве с един гол във вратата си.

16:30 часа: Лудогорец - Левски
Дербито на кръга обещава интересни моменти, като предположенията ни са, че чистото игрово време ще е много малко. Сигурно ще има указания за накъсване на играта, но за разлика от миналия сезон сега очакваме по-малко футбол и от двата отбора. Лудогорец е запазил стила си, но пък е изгубил скоростта и динамиката си. Левски на Илиан Илиев пък никога не е имал стил и на моменти направо играчите мъчат топката, мъчат и себе си. Треньорът на гостите смени подхода и обяви, че ще разчита първо на характер и биткаджийство, а след това на футбола. В тази връзка можем да обявим Левски за фаворит. На сините поне фланелките имат тежест и авторитет, влиянието на публиката също не е без значение, а новините за нови финансови извори на руски пари към „Герена“ би трябвало още повече да мобилизират играчите на Илиан Илиев. Ще посегнем към неписаното правило да изберем по-голямата ставка, когато има изравнени сили и разлика в коефициентите. За още по-сигурно отбелязваме Х2 на коефициент 1.55.

16:30 часа: Литекс - Пирин
При наличието само на една опция и ниска единица няма смисъл да разсъждаваме за този мач. Предполагаме, че след голямата победа на оранжевите у дома с Черно море няма да има издънка срещу абсолютния новак в А група.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация