Страхотни попадения в съботните ни прогнози от Серия "А"!!!

23:43
Страхотни попадения в съботните ни прогнози от Серия "А"!!!
В миналия кръг успях да позная 6 от 10-те мача в Серия "А". Като най-сериозно постижение отчитам прогнозата си за дербито Лацио Рома с точен резултат 3:2.
Предстоящият уикенд на Ботуша предлага няколко интересни срещи. Ювентус е фаворит у дома срещу Лацио, както и Наполи срещу Милан. Аз обаче залагам на равенство и в двата двубоя. Дженоа изглежда по-подготвеният отбор преди сблъсъка с градския съперник Сампдория. Очаквам победи за Интер, Сиена и Удинезе.


Прогнози за всички мачове от 13-я кръг в Серия "А":

Събота, 17 ноември

► 19:00 часа:
ЮвентусЛацио
В миналия кръг Ювентус разби Пескара и отново е лидер в Серия А с 4 точки пред Интер. Бианконерите влизат в тежка серия от мачове с Лацио, Челси, Милан, Торино, Шахтьор Донецк и т.н., които ще се окажат решаващи за представянето на тима в Калчото и Европа. Предвид наситения график сряда-събота, треньорът на старата госпожа Антонио Конте ще направи някой промени в състава за дербито с орлите. Пирло е наказан за 1 мач, а Де Челие контузен. Очаква се Погба да попадне в стартовия състав. Исла може би също ще започне титуляр за сметка на Лихщайнер. Тримата в защита пред Буфон са ясни – Бонучи, Бардзали и Киелини. Конте има богат избор на нападатели, но се предполага, че ще заложи на леката артилерия – двама от тримата Вучинич, Куалярела и Джовинко. Лацио постигна много сладка победа над Рома в миналия кръг. Лулич и Маури пропускат двубоя заради наказания. Гостите почти сигурно ще заложат на традиционната си схема 4-5-1 с Клозе на върха в атака. Орлите вече могат да разчитат на титулярната си защита в състав Конко, Биава, Диас и Раду. Наситената им халфова линия също дава надежди, че ще се справят с натиска на Юве. Столичани обаче са в серия от 4 поредни загуби срещу съперника. Бианконерите са фаворит, но аз смятам, че мачът ще завърши без победител.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

21:45 часа: НаполиМилан
Наполи отново намери верния път и преди дербито срещу Милан заема 3-а позиция с 26 точки, на 1 от Интер и 5 от Ювентус. В Генуа тимът на Валтер Мадзари стигна до късен, но сладък обрат. Пандев пропуска двубоя заради травма, а Бехрами е наказан. Очаква се домакините да заложат на 3-4-1-2 с Инсине и Кавани в атака. Хамшик ще действа зад тях. В лагера на росонерите проблемите са много. Месба, Щрасер, Мунтари, Вила, Антонини, Абате и Бонера са контузени. Амброзини пък е наказан. Вероятно Макс Алегри ще използва схемата 4-3-3 с Къркич, Ел Шарави и Пацини в нападение. Защитата се очертава като най-слабото звено на червено-черните. След раздялата с Тиаго Силва и Неста, Милан спешно се нуждае от млади, класни централни бранители. Статистиката на Сан Паоло е 4/3/3 в полза на Наполи. Очаквам интересен и резултатен мач. Домакините са фаворит, но според мен росонерите няма да загубят.
Прогноза: Х Точен резултат: 2:2

Неделя, 18 ноември

16:00 часа: Болоня – Палермо
Съперниците не се представят убедително от началото на сезона и основната им цел ще бъде да запазят мястото си в елита. Проблемите в състава на домакините са свързани с травмите на Карвальо, Акуафреска и Натали. Габиадини и Джилардино почти сигурно ще водят атаката на Болоня. Много се очаква от Тайдер и Диаманти. Палермо постигна важна победа над Сампдория в миналия кръг. Ернандес, Миколи и Мантовани са контузени. Статистиката е 2/2/1 в 5 мача. Мисля, че и този двубой клони към равенство.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

16:00 часа: Катания – Киево
Катания е силен домакин и срещу съперници като Киево подхожда агресивно, в търсене на пълния успех. Очаква се слоновете да заложат на 4-3-3 с аржентинците Бариентос, Бергесио и Гомес в атака. Кеко, Аугустин и Сциаца са контузени. Гостите са без Скуизи, Пап, Драме и Фрей. Те също използват 4-3-3. Статистиката е 2/1/2 в 5 мача. И тук аз залагам на хикса.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

16:00 часа: Фиорентина – Аталанта
Четвъртият Фиорентина и шестият Аталанта са сред отборите, които до момента се радват на страхотен сезон. Виолетовите са в серия от 6 победи и 1 реми, а бергамаските имат 4 успеха и 1 равенство в последните си 5 мача. Тимът на Винченцо Монтеле наказа Милан като гост в миналия кръг и ще търси трите точки. Кампорезе и Йоветич са контузени. Дори без черногорския си нападател обаче Фиорентина вкара 3 гола на росонерите. Очаква се Виола да заложи на 3-5-2 с Ляич и Тони в атака. Аталанта също постигна страхотен успех на Интер в миналия кръг, а Денис се отпуши с 2 попадения. Схемата на гостите е 4-4-1-1. Радуванович, Пинто, Капели и Белини са контузени. Пара и Пелусо изтърпяват наказания. Статистиката е изцяло в полза на Фиорентина – 6/6/0 в 12 мача. Съперниците често завършват 2:2...
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

16:00 часа: Интер – Каляри
След страхотната победа над Ювентус, Интер се изложи срещу Аталанта и отново е на 4 точки зад старата госпожа. Нерадзурите трябва задължително да победят Каляри у дома, тъй като бианконерите влизат в тежка серия и се предполага, че може би ще губят точки. Проблемите на Андреа Страмачони отново са много. Коутиньо, Оби, Марига, Снайдер, Киву, Станкович, Ранокиая, Самуел, Мудингай и Гуарин са контузени. Може би младият специалист ще се откаже от схемата с трима централни бранители за сметка на 4-3-3. Касано, Паласио и Милито са твърди титуляри в атака. В състава на Каляри няма никакви проблеми. Интер има сериозни затруднения в защита и трябва много да внимава за футболисти като Косу и Пиниля. Статистиката е 11/3/1 в полза на домакините. Нерадзурите трябва задължително да победят.
Прогноза: 1 Точен резултат: 3:1

16:00 часа: Сиена – Пескара
За Сиена това е един от мачовете, които задължително трябва да спечели. Тимът е на дъното, но победата над Дженоа и ремито с Парма дават надежди. Мартинес, Реджиналдо, Зе Едуардо и Пачи лекуват травми. Очаква се Сиена да заложи на 3-4-1-2 с Росина и Калайо в атака. Пескара загуби тежко от Ювентус в миналия кръг. Проблемите в лагера на делфините са много – цели 7 контузени, сред които основни играчи като Терлици, Колучи и Вейс. Съперниците са изиграли 4 мача до момента – 3 ремита и един успех за Сиена. Очаквам домакините да победят.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

16:00 часа: Удинезе – Парма
Удинезе започна лошо сезона и ако иска да се намеси в битката за първите 5 места, трябва да влезе в силна серия. Домакинството на Парма е подходящ момент за зебрите да възвърнат самочувствието си. Проблемите в лагера на фриуланите обаче са много. Бенатиа, Пинци, Силва, Муриел, Вилиан, Лазари и Паскуал са контузени, а Данило наказан. Удинезе ще заложи на традиционното 3-5-1-1 с Ди Натале и Майкосуел зад него. Парма не успя да победи Сиена в миналия кръг, но срещу зебрите играе успешно. Сантакроче и Галопа лекуват травми. Биабиани е наказан. Очаква се дуковете също да използват 3-5-1-1 с Амаури в атака. Смятам, че е време Удинезе да излезе от кризата.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

16:00 часа: Рома – Торино
Рома приема Торино в един от най-интересните мачове на кръга според мен. Вълците загубиха тежко от Лацио и ще търсят реванш пред феновете си. Проблемите на Зденек Земан са сериозни, след като и двамата му вратари – Стекеленбург и Лобонт са аут. Таксидис и Бурдисо са наказани за 1 двубой, а Де Роси за 3. Зденек Земан не изневерява на 4-3-3. Като че ли столичани отново ще трябва да компенсират трагичната си игра в защита с повече голове. Ламела, Тоти и Освалдо отново ще започнат в атака. Торо стигна до важна победа над Болоня в миналия кръг. Треньорът Вентура залага на 4-2-4, което е предпоставка за доста резултатен футбол на Олимпико. Рома тотално доминира в мачовете срещу биковете – 8/1/1. Очаквам победа за вълците и поне 4 попадения.
Прогноза: 1 Точен резултат: 3:2

21:45 часа: СампдорияДженоа
Дербито на Генуа обещава да бъде повече от свирепо. Сампдория е в серия от 7 поредни загуби, а грифоните имат 5. Проблемите на моряците са предимно в атака, където Макси Лопес и Едер лекуват травми. Берарди и Поци също са контузени. Очаква се тимът да заложи на 4-4-2 с Икарди и Кръстичич напред. Дженоа е без Феронети, Варгас, Анселмо и Джоркуера. Грифоните ще излязат с Имобиле и Бориело в нападение. В последните 6 мача между вечните съперници отборът на Дел Нери има 5 победи и 1 загуба. Дженоа изглежда по-подготвеният отбор.
Прогноза: 2 Точен резултат: 0:2

Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nedqlka
18.11.2012 05:38

Фиорентина 1
Болоня - Палермо x
Сампдория - Дженоа 1

eelche
17.11.2012 19:15

На първо четене много вероятни победи на Фиорентина,Рома и Сиена у дома.Повишено внимание към мачовете Удинезе - Парма и Катания - Киево.Болоня - Палермо и Сампдория - Дженоа могат да се пропуснат.

Наполи ще победи в съботната вечер,а колкото до Юве мисля,че ще извъртят някой Х с Лацио *wink*

Todorov1234
17.11.2012 00:51

И Катания бие и Фиорентина бие не се излагайте с тия хиксове.

ManUtd20
16.11.2012 19:29

Ювентус - Лацио 4:2 (1)

Наполи Милан 3:1 (1)

Болоня - Палермо 1:2 (2)

Катаня - Киево 0:1 (2)

Фиорентина - Аталанта 4:1 (1)

Интер - Каляри 1:1 (Х)

Сиена - Пескара 1:1 (Х)

Удинезе - Парма 1:0 (1)

Рома -Торино 2:1 (1)

Самдория - Дженоа 3:2 (1)

HB1
16.11.2012 19:25

ако този анализ е заради моето желание за по- ранен анализ искам да изкажа своите благодарности. мерси на Деян Димитров*beer*

fen_na_juventus
16.11.2012 19:04

Ювентус-Лацио 1
Наполи-Милан 1Х
Болоня-Палермо X2
Катания-Киево Х
Фиорентина-Аталанта 1Х
Интер-Каляри Х2
Сиена-Пескара 1
Удинезе-Парма 1
Рома-Торино Х
Сампдория-Дженоа 1

Italian4eto
16.11.2012 18:56

Сиена - Пескара 1 , Интер - Каляри 1, Катаня - Киево 1, Фиорентина - Аталанта 1 Перфектната права колонка *smile* Юве са ми много мътни за6тото си мисля 4е 6те се пазят за 4елси и не знам може и да завъртят някой Х. А Наполи - Милан изглежда най вероятно 1 ама и там нее 100% сигурно. Успех на вси4ки !!!

Neooo_1995
16.11.2012 17:31

Юве бият.Милан в формата в която се намират ,не мисля ,че имат шанс срещу Кавани и компания.

madridd011
16.11.2012 15:48

За Милан незнам,но съм сигурен,че Юве ще победи Лацио макар и с минимална победа.

bengami
16.11.2012 15:45

Юве - Лацио 1
Наполи - Милан 1
Болоня - Палермо X
Катания - Киево 1
Фиоре - Аталанта 1
Интер - Каляри 1
Сиена - Пескара 1
Удине - Парма X
Рома - Торино 1
Самп - Дженоа X

holigan4e
16.11.2012 14:49

: Ювентус – Лацио - 1
Сампдория – Дженоа - 2
Рома – Торино - 3 - 1
Удинезе – Парма - 1
Сиена – Пескара - 1
Интер – Каляри - 1
Фиорентина – Аталанта - 1