Джон Тери бесен на феновете на Уест Хям

11:12
Джон Тери бесен на феновете на Уест Хям
Капитанът на Челси Джон Тери сподели, че е бесен на феновете на Уест Хям след срещата на двата отбора в събота. Причината е в скандиранията на привържениците на "чуковете" срещу Тери и Франк Лампард.

По време на сблъсъка от Висшата лига преди два дни огромна част от зрителите на "Ъптън Парк" обиждаха Джон Тери с думите "Майка ти е жалка крадла", докато към Франк Лампард обидите бяха свързани с това, че халфът е изоставил децата си.

"Мисля че, определено феновете на Уест Хям минаха границата. Цяла седмица преди мача те се уговаряха по форумите си как точно да нагрубяват мен и Франк", коментира Тери пред британското издание "Дейли Мейл".

"Много често ми се е случвало да ме освиркват и за мен не е толкова трудно да го приема. Но цялото ми семейство са фенове на Уест Хям и беше ужасно, че те всички четоха по фенфорумите какви точно обиди ще бъдат отправени по техен адрес", допълни капитанът на Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

goshandar
27.04.2009 14:13

Не мога да разбера защо така трябва да се държат така с едни от най-великите футболисти на един от най-добрите клубове в Англия *wonder*