Рангелов и Енерги удариха Волфсбург

19:52
Рангелов и Енерги удариха Волфсбург
След 10 поредни победи в Бундеслигата, лидерът Волфсбург загуби гостуването си на Енерги Котбус с 0:2. Димитър Рангелов в 72-а минута отбеляза първото попадение за своите, а Ервин Скела в 87-а довърши тима на Феликс Магат.

Двата отбора изиграха бързо и динамично първо полувреме, което обаче завърши без голове. "Вълците" могат да бъдат по-недоволни от резултата, тъй като пропуснаха по-добрите положения за гол. Българските национали Станислав Ангелов и Димитър Рангелов започнаха титуляри за Енерги и бяха най-активните играчи за своя тим.

След почивката Дзеко и Кристиан Дзакардо пропуснаха две много добри положения за гостите. Домакините пък имаха претенции за дузпа срещу Рангелов, но съдията прецени, че нарушението срещу него е извън наказателното поле. В 62-а минута отново Дзеко пропусна да изведе "вълците" напред.

В 72-а Димитър Рангелов наказа Волфсбург за високомерните им пропуски и откри резултата в полза на Енерги. Българския нападател засече с глава центриране на Ивица Илиев. В 87-а минута Ервин Скела довърши "вълците" с втори гол за Котбус.

В другия мач от кръга Борусия Мгладбах и Арминия Билефелд завършиха 1:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasi3737
27.04.2009 03:51

Браво на Митко Рангелов.Дано да продължи с добрите си изяви и тимът на Енерги с малко късмет да се освободи. *thumb_up*

idol_bg
26.04.2009 22:59

MarkoPolo...Ееееее пич ти ме разби направо добавяйки сред евентуалните нови отбори на Рангелов и супер големия отбор на Уигън...... *lol* ....Трябваше и УБА да добавиш и картинката щеше да е пълна.И се пише УигЪн ако не знаеш... *wink* Как можа да добавиш тия смешковци сред имена като Порто,Фиорентина и Рома направо ти се чудя.

MarkoPolo
26.04.2009 22:35

Рангелов е играч и това си личи през целият сезон, винги ще има критици които да критикуват, винаги ще има и позитивно мислещи хора. Въпреки проблемите които имаше преди той си показа таланта. Имаше коментар на един специалист който казваше, че Енерги не е отборът за Рангелов, той трябва да играе на по-високо ниво. Да съгласен съм, трябва да играе в Отбор като Фиорентина, Рома, Депортиво Лакоруня, Порто, Уиган. Най-много ще съм доволен ако го привлекат от Байерн Мюнхен, но това ме съмнява да стане, въпреки, че там се очаква чистка през лятото. И да се върнем към основното: Рангелов си е голям. *smile*

Emiliqn1981
26.04.2009 21:43

да браво наистина!но и браво да каже Стоилов.не е нормално Рангелов на пеиката а Ивелин Попов титуляр,аиде ясно е 4е някои има симпатии кам него и го натика в нац отбор,ама недеите да прекалявате бе хора...

paunQ
26.04.2009 20:28

Със сигурност мога да кажа, че играта на Енерги зависи от изявите на българите, което ме радва!! Браво, Митак!!

bObae
26.04.2009 20:06

дано има майсторство и късмета да вкара още за енерги и за национала