Домакински победи за Депор, Севиля и Осасуна

11:34
Домакински победи за Депор, Севиля и Осасуна
Неделя, 4 ноември

13:00 часа: Реал Сосиедад – Еспаньол

В миналия кръг
Реал Сосиедад измъкна равенство на терена на Валядолид - 2:2 в понеделинк вечер и това бе първата точка спечелена на чужд терен. С два гола за баските се отчете Антоан Гризман. За купата Реал Сосиедад отстъпи на втородивизионния Кордоба с 0:2 и реваншът ще бъде тежък. Еспаньол завърши наравно 0:0 с Малага и така е вече три мача без поражение. За купата каталунците паднаха при визитата на Севиля с 1:3.
Новини около съставите:
Реал Сосиедад: Вратарят Браво и халфовете Елустондо и Кадамуро са контузени. Гризман, който не игра за купата е възстановен и би трябвало да е на линия.
Еспаньол: Вън от състава на гостите със сигурност остават наказаните Виктор Санчес и Хуан Форлин. Хави Лопес, пък ще липсва от отбраната поради контузия. Диего Колото се връща след наказание и ще партрира на Ектор Морено в центъра на защитата.
Статистика:
Реал Сосиедад е с една победа от 5 мача насам в Примера.
Еспаньол е без победа навън от 14 срещи насам в Примера.
При последното си домакинство Реал Сосиедад загуби на „Аноета” след 9 поредни срещи на свой терен без поражение.
Един срещу друг:
Точно 62 мача имат съперниците в Сан Себастиан. 40 победи за Реал Сосиедад срещу 11 за Еспаньол и 11 равенства.
Еспаньол не загуби от чури урдин в девет от последните 10 мача във всички състезания.
Реал Сосиедад спечели 1 от последните 5 мача като домакин на Еспаньол.
Прогноза: Реал Сосиедад игра добър футбол при гостуването си на Валядолид и заслужено си тръгна с точка от това гостуване. Срещу себе си, обаче баските ще имат един решен на всичко отбор, който има потенциал да се отдалечи от опасната зона и сигурно ще го направи съвсем скоро.
Знак: Х2

17:00 часа: Депортиво – Майорка
В миналия кръг
Депортиво измъкна равенство при гостуването на Селта в дербито на Галисия. Точката дойде с гола на Хуан Домингес и не помага много в класирането, ала би трябвало да повдигне морала на тима, макар че бе постигната срещу съперник, играл с човек по-малко цели 40 минути. Депортиво остава с една победа от началото на сезона. През седмицата „синьо-белите” играха за купата именно срещу предстоящия си опонент – Майорка. Мачът завърши 1:1 с головете на Пабло за домакините и Педро Жеромел за островитяните. Майорка бе разбит от Реал Мадрид след 0:5 у дома и сега ще се опита да вземе втори пореден добър резултат от Депортиво след ремито в сряда.
Новини около съставите:
Депортиво: Колумбийският халф Абел Агияр е все още в лазарета. Други проблеми в състава на домакините няма.
Майорка: Треньорът Хоакин Капарос не може да разчита на полузащитниците Жоао Виктор и Хавиер Маркес, крайния бранител Антонио Лопес, нападателят Алваро и централният бранител Жозе Нунеш са с травми и отпадат.
Статистика:
Майорка е в серия от четири поредни загуби.
Депортиво е без победа вече в осем поредни срещи в първенството.
Майорка получи поне по два гола във всеки един от последните три мача в Примера.
Един срещу друг:
Мачовете на „Риасор” в Примера между двата отбора са 17. 7 победи за домакините, 8 равенства и 2 успеха за Майорка.
Депор няма загуба от Майорка в последните 8 домакинства във всички състезания.
Депортиво спечели 2 от последните 3 двубоя като домакин на Майорка.
Прогноза: Депортиво има хубава възможност да спре серията си от мачове без победа и да поеме пътя към измъкването от опасната зона. Майорка стартира добре, ала с отсъствието на някой важни играчи дойде и спадът в резултатите.
Знак: 1

18:50 часа: Осасуна – Валядолид
В миналия кръг
Осасуна очаквано загуби гостуването си на Атлетико Мадрид с 1:3, като единственият гол бе дело на Ролан Лама в края на полувремето. Така памплонци останаха с една победа от началото на сезона. В четвъртък Осасуна загуби от втородивизионния Спортинг с 0:1 за купата на Краля. Валядолид завърши наравно 2:2 с Реал Сосиедад като домакин. Тимът на Мирослав Джукич трябваше на два пъти да изравнява и го направи чрез Еберт и Оскар. В крайна сметка равенството в този мач бе справедлид резултат. През седмицата Валядолид победи Бетис с 1:0 за купата с гола на Буено.
Новини около съставите:
Осасуна: Единственият отсъстващ е крайният бранител Марк Бертран, който е контузен. Дамия се връща от наказание и ще бъде титуляр вместо Нано. Един измежду Антъни Анан или Давид Тимор ще отстъпи мястото си на по-офанзивния Алваро Сехудо.
Валядолид: Аут от отбора е наказаният деванзивен халф Алваро Рубио. Така Анхел Нейра се готви за първи старт за сезона.
Статистика:
Осасуна взе само една точка в четири кръга.
Валядолид загуби последните си три визити в Примера.
Осасуна спечели само 1 от последните 4 домакински срещи в шампионата.
Валядолид допусна поне по два гола в последните си три визити.
Един срещу друг:
Последните 4 мача между двата отбора на този терен завършиха с равенства.
В Памплона двата отбора имат 25 мача. 16 победи за Осасуна, 1 успех за Валядолид и 8 равенства.
Прогноза: Осасуна е с една победа от началото на сезона и е притиснат до стената. Твърде вероятно е хората на Мендилибар с пределна мобилизация да стигнат до трите точки. Валядолид все още се адаптира към Примера и изпитва трудности и в двете фази.
Знак: 1

20:45 часа: Гранада – Атлетик Билбао
В миналия кръг
Гранада регистрира поражение при гостуването на Леванте с 1:3, а в мача за купата на Краля южняците паднаха на терена на Сарагоса с 0:1. Така Гранада е с три поредни загули във всички състезания. Атлетик Билбао претърпя поражение у дома от Хетафе с 1:2 и този резултат затвърди кризата в тима на Биелса. За купата Атлетик не успя да да прескочи представителя на Сегунда Ейбар, завършвайки 0:0 в баското дерби.
Новини около съставите:
Гранада: Полузащитниците Фран Рико, Хайме Ромеро и Хасан Йебда продължават да лекуват травми. Дани Бенитес обаче вече изтърпя наказанието си от три месеца, заради това че в края на миналия сезон хвърли пластмасова бутилка срещу съдия.
Атлетик Билбао: Наказан е Андер Ерера, който ще липсва от халфовата линия и в тази среща. Неговото място отново ще заеме младежкият национал на Испания Ибай Гомес. Микел Сан Хосе ще е титуляр вместо получилият травма срещу Хетафе Карлос Гурпеги.
Статистика:
Атлетик Билбао получава поне по два гола в последните си шест гостувания.
Гранада има три загуби в последните пет кръга.
Атлетик падна в пет от последните си шест визити.
От 5 домакинства насам тимът на Гранада е спечелил само 1.
Един срещу друг:
Мачът от миналия сезон тук завърши 2:2
Знак: Х2

22:30 часа: Севиля - Леванте
В миналия кръг
Севиля падна при гостуването си на Сарагоса с 1:2 като на полувремето губеше с 0:2. В четвъртък, пък андалуският тим спечели с 3:1 срещу Еспаньол в мача за купата на Краля с головете на Фасио, Кала и Негредо от дузпа. Леванте записа третата си поредна победа в първенството – 3:1 като домакин на Гранада. Два гола отбеляза новият нападател Обафеми Мартинс, който пасна идеално в схемата на тима. Другият гол бе дело на Педро Риос. За купата валенсианци паднаха от нискоразредния Мейя с 0:1, но все пак някои от титулярите получиха почивка, а има и реванш.
Новини около съставите:
Севиля: С травма остава само Пьотр Троховски. Диего Пероти се възстанови и е готов да засили халфовата линия.
Леванте: Капитанът Байестерос се връща след наказание. Мичел играе силно и най-вероятно ще бъде предпочетен пред Хуанлу в лявата зона на полузащитната формация.
Статистика:
Леванте е с три поредни победи в първенството.
В пет от последните шест домакинства на Севиля се получиха ”оувъри”.
Севиля допуска поне по два гола от четири кръга насам.
Един срещу друг:
Само 7 мача за първенство имата на „Писхуан” двата отбора. 6 победи за Севиля и 1 равенство.
Севиля е без поражение в 10 от 11 мача насам с Леванте във всички състезания.
Леванте никога не е побеждавал на този терен в Примера.
Прогноза: Севиля приповдигна самочувствието си в четвъртък при победата над Еспаньол с 3:1, която бе асболютно заслужена. Липсата на контузени и наказани дава добра възможност на наставника Мичел да сглоби състав, който да стигне до победата срещу коравия Леванте.
Знак: 1

Понеделник, 5 ноември
22:30 часа: Хетафе – Бетис
В миналия кръг
Хетафе спечели гостуването си на Атлетик Билбао с 2:1 с попаденията на Хеан Родригес и Алваро Васкес, който се разписа за първи път след трансфера си от Еспаньол. В четвъртък пък столичният тим надигра Понтеферадина в мача за купата с 4:0 навън и на практика се класира в следващата фаза на турнира. Бетис надви с 1:0 Валенсия с попадението на Салва Севия. За купата „зелено-белите” паднаха с 0:1 при визитата си на Сарагоса.
Новини около съставите:
Хетафе: Извън групата остава само крайният бранител Абраам, който е с травма.
Бетис: В титулярния съства се връща плеймейкърът Бенят. Рубен Перес, обаче отново ще отсъства от халфовата линия, поради контузия. Друг полузащитник - Серхио Родригес, също е в лазарета.
Статистика:
Хетафе загуби три от последните си пет домакинства в Примера.
Бетис не допусна гол в последните си три мача от Примера.
Шест срещи изминаха от последното реми на Хетафе в шампионата.
Бетис има една загуба в четири визити, а две от тези срещи бяха спечелени.
Един срещу друг:
Хетафе и Бетис имат шест мача на този стадион в Примера. Две победи за Хетафе, 3 равенства и един успех на Бетис.
Прогноза: Хетафе се намира в добра форма и взема максимума от своите мачове. Слухът за евентуалната покупка на клуба от страна на мултимилионера от Мексико Карлос Слим няма как да не вълнува всички в лагера на тима от Южен Мадрид.
Знак: 1
 
Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

eelche
04.11.2012 12:58

Уважавам мнението на коментатора,но мисля че Леванте и Валядолид имат сили за нещо повече в своите гостувания съответно срещу Севиля и Осасуна.Също така смятам,че Реал Сосиедад има сили за трите точки срещу Еспаньол.

Бих пробвал с някой и друг лев,за останалите прогнози съм напълно съгласен ! Успех на всички заложили днес *smile*

Todorov1234
04.11.2012 13:44

И аз мисля същото като теб. Коефициента за Севилия и Леванте да си отбележат поне по веднъж е доста висок, не знам как е в Еврофутбол, но в онлай букмейкърите може да намерите коефициенти между 1.90 и дори 2.00 , аз лично съм заложил на 1.90 в бет365 *smile* късмет и успех на всички залагащи