Триумф за Ювентус в супер дербито

16:35
Триумф за Ювентус в супер дербито
В прогнозите си за 9-я кръг от Серия "А" успях да позная 6 от 10-те мача. Най-впечатляващи бяха попаденията ми в срещите Сиена Палермо и Болоня Интер, които предвидих с точния им резултат. Победата на Парма срещу Торино също отчитам като добро постижение.
През настоящия уикенд продължавам да търся: 1. Успех за Сампдория. 2. Домакинска издънка на Наполи.
Разбира се, вниманието приковава супер дербито на Италия Ювентус – Интер. Въпреки отличните си резултати, нерадзурите все още не са достигнали класата на съперника и според мен старата госпожа ще спечели.


Прогнози за всички срещи от 11-я кръг на Серия "А":

Събота, 3 ноември

19:00 часа: Милан – Киево
Треньорът на Милан Макс Алегри бе смъмрен от Адриано Галиани за схемата с трима защитници, която използва срещу Палермо. Пълна загадка е каква тактическа постройка ще избере наставникът за домакинството на Киево. Проблемът на росонерите е, че нямат избистрена схема, стил и титулярен състав. Месба, Робиньо, Де Сцилио, Щрасер, Вила, Боатенг и Антонини са контузени. Предполага се, че червено-черните ще излязат с трима в атака, най-вероятно Пато, Къркич и Ел Шарави. Ночерино и Монтоливо също изглеждат сигурни, но за останалите футболисти в стартовия състав можем само да гадаем. Летящите магаренца имат 10 точки в 10 мача от началото на сезона и също както Милан не се представят успешно. Скуизи, Сардо, Сесар и Палосчи са аут заради травми. Очаква се тимът от Верона да заложи на 4-3-3 с Лусиано, Тереау и Пелисиар в нападение. Милан тотално доминира над съперника у дома – 8/2/0 в 10 срещи. Росонерите са в серия от 11 поредни успеха над Киево. Въпреки проблемите, не мисля, че, червено-черните ще допуснат изненада.
Прогноза: 1 Точен резултат: 3:1

21:45 часа: Ювентус – Интер
През седмицата старата госпожа постигна измъчена победа с 2:1 над Болоня. Успехът донесе Погба в последните секунди, а Конте даде почивка на повечето си титуляри именно заради предстоящото дерби срещу Интер. Когато Джовинко, Вучинич и Асамоа се появиха на терена в сряда вечер, макар и за 10-15 минути, класата на отбора се вдигна няколко пъти. Срещу нерадзурите изненади в състава на Юве не се очакват. Бардзали, Бонучи и Киелини ще започнат в защита пред Буфон, а Лихщайнер и Асамоа ще заемат позицията на халф-бековете. Маркизио и Видал се завръщат в средата на терена до Пирло. След силния мач, който изигра срещу Болоня, Погба вероятно ще се появи на терена след почивката. В атака за старата госпожа ще действат Джовинко и Вучинич. Всички в лагера на шампионите са здрави и готови за супер дербито. Интер надви Сампдория през седмицата и се доближи на 4 точки от върха. Нерадзурите се радват на впечатляваща серия от 8 поредни победи във всички турнири. Андреа Страмачони не може да използва контузените Коутиньо, Оби, Снайдер, Киву, Марига и Станкович. Очаква се младият специалист да заложи на 3-5-2. Вероятно в защита ще действат Силвестре, Самуел и Ранокиа. Нагатомо и Санети ще започнат съответно по лявото и дясното крило. В атака Милито и Касано са неизменни титуляри. В средата на терена Интер обикновено разчита на борбените полузащитници Гаргано, Гуарин и Камбиасо. Бианконерите имат сериозно предимство срещу съперника у дома – 12/4/4 в 20 мача. През миналия сезон старата госпожа на два пъти надигра нерадзурите. Сега обаче грандът от Милано изглежда далеч по-силен, въпреки че шампионите си остават по-сработения състав. Интер все още няма хикс, но не мисля, че точно сега ще го постигне. Въпреки пределната мотивация в състава на гостите, Юве отново ще покаже класа, както срещу другия кандидат-шампион Наполи, и ще спечели двубоя.
Прогноза: 1 Точен резултат: 1:0

Неделя, 4 ноември

13:30 часа: Пескара – Парма
Парма влезе в страхотна серия от три поредни победи и се изкачи на 6-а позиция във временното класиране. Дуковете сякаш изведнъж се отпушиха и решиха проблема с отбелязване на голове. Гостуването на Пескара е чудесна възможност за нов успех. Амаури, Сантакроче и Галопа обаче са контузени, а Белфодил наказан. Отсъствието им значително отслабва тима в атака. Очаква се Пабон и Биабиани да започнат в нападение за пармалатите. Пескара е без Савелони и Терлици. Ако искат да оцелеят, делфините трябва да търсят точки именно в мачове като този. Двата тима не са играли един срещу друг до момента. Според мен двубоят ще завърши без победител.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

16:00 часа: Болоня – Удинезе
Въпреки лошите си резултати, Болоня играе добре. През седмицата тимът се представи повече от достойно при визитата на Ювентус и загуби едва в последните секунди. Срещу неубедителния Удинезе, Джилардино и компания ще опитат да сложат край на лошата серия. Таранът на Болоня ще започне в атака заедно с Габиадини, а Тадер и Диаманти ще помагат от втора позиция. Акуафреска, Карвальо, Хименес и Натали са контузени. В миналия кръг фриуланите се спасиха от домакинска загуби срещу Катания с гол в последната минута. Ключови футболисти като Муриел, Бенатиа, Паскуале, Пинци и Ди Натале са контузени. Това значително увеличава шансовете на Болоня за успех. Статистиката е 6/2/5 в полза на домакините. В този мач аз мисля да рискувам с единица.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

16:00 часа: Фиорентина – Каляри
Успешната серия от три победи и едно реми изкачи Фиорентина на 5-а позиция. Виола играе силно у дома и срещу Каляри ще търси нови 3 точки. Единствено Кампорезе пропуска двубоя заради травма. Очаква се Винченцо Монтела да заложи на 3-5-2 с Йоветич и Ляич в атака. Акуилани все още не е готов за титулярния състав. Формата на гостите е още по-впечатляваща. Четири поредни победи са страхотно постижение за отбор, който се бори да не изпадне. Ариаудо и Аврамов са контузени, а Конти и Нейнголан наказани. Нене и Сау, които се развихриха в последните мачове, ще водят нападението на гостите. Фиорентина тотално доминира у дома срещу Каляри – 13 победи и 1 реми в 14 срещи. Единицата е най-логичният знак в този мач, но аз мисля да заложа на равенство.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

16:00 часа: Катания – Лацио
Катания бе близо до победата срещу Удинезе, но допусна изравняване в последната минута. У дома слоновете играят силно и ще търсят поне точка срещу Лацио. Кеко, Терациано, Аугустин и Сциаца са контузени. Тимът обикновено използва схемата 4-3-3, но този път се очаква 3-5-2, предвид наситената халфова линия на орлите. Гомес и Бергесио ще са остриетата в атака, а Бариентос ще бъде върнат в средата на терена. Гостите записаха загуба и равенство в последните си два мача. Клозе и наказан, а Едерсон и Маркети контузени. Въпреки отсъствието на германския таран, Лацио ще излезе във формация 4-5-1. Роки ще действа на върха в атака. Катания играе успешно срещу орлите у дома – 4/1/1 в 6 двубоя. Мисля, че слоновете няма да загубят.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

16:00 часа: НаполиТорино
И двата отбора не се представят убедително в последните мачове. Наполи е вече на 6 точки зад лидера Ювентус и се нуждае от задължителна победа. Голмайсторът Кавани обаче е контузен, Зунига също. Очаква се Пандев и Инсине да започнат в атака, а Хамшик да заеме позицията си на плеймейкър. Схемата на домакините ще бъде 3-4-1-2. Торино е в серия от 5 мача без успех. Въпреки това биковете не изневеряват на агресивната си постройка 4-2-4. Важни футболисти като Огбиня, Масиело и Вивес са аут. Статистиката на Сан Паоло е 1/5/1 в 7 мача. И този кръг продължавам тенденцията да търся домакинска загуби на Наполи. Мисля, че Торино имат сили да прекъснат лошата серия с изненадващ успех.
Прогноза: 2 Точен резултат: 1:2

16:00 часа: Сампдория – Аталанта
Сампдория записа 5 поредни загуби в Серия А и само благодарение на добрия си старт все още е извън зоната на изпадащите. Моряците имат нужда от една победа, за да възвърнат разклатеното си самочувствие, но проблемите в състава са твърде много. Берарди, Поци, Мареска и Обианг са контузени, а Коста, Мунари и Берни наказани. Едер, Естигарибия и Макси Лопес са неизменни титуляри в атака. Аталанта постигна хубава победа над Наполи през седмицата. Фери, Радованович, Пинто и Капели са контузени. Казола изтърпява санкция. Бергамаските традиционно играят 4-4-1-1. При визитата си в Генуа тимът ще търси поне точка. Статистиката обаче не е никак обнадеждаваща за гостите – 8/0/2 в полза на Сампдория. Двубоят клони към реми, но аз мисля, че прогноза за успех на моряците си струва риска.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

16:00 часа: Сиена – Дженоа
С едно реми и 4 загуби в последните 5 мача Сиена се превърна в един от фаворитите за изпадане. Отборът бележи в почти всеки двубой, но и допуска много голове. Мартинес, Родригес и Росина са контузени, а Нето и Фелипе наказани. У дома тимът на Серсе Козми ще търси успеха с Калайо и Зе Едуардо в атака. Дженоа запя старата песен на нов глас. Грифоните вече смениха един треньор, но това засега не помага и кошмарът от миналия сезон е на път да се повтори. Дел Нери записа две минимални загуби и срещу Сиена ще потърси поне точка. Роси, Янкович, Феронети, Варгас и Бориело са контузени. Очаква се Дженоа да подходи по-предпазливо с един нападател в лицето на Имобиле. Статистиката е 2/2/3 в полза на грифоните. Троен мач.
Прогноза: 1 Точен резултат: 1:0

21:45 часа: Рома – Палермо
Рома играе трагично в защита и през този сезон. Вълците загубиха последните си 2 мача с 2:3 и очевидно се нуждаят от нови футболисти в дефанзивен план. Зденек Земан обаче на инат не прави почти никакви промени в състава и схемата. Столичани отново ще действат във формация 4-3-3 с Ламела, Тоти и Освалдо в атака. Палермо е в серия от 4 поредни ремита. Отборът определено повиши самочувствието си и през седмицата бе близо до успех над Милан. Миланович, Ернандес и Донати са контузени. Очаква се сицилианци да заложат на 3-4-2-1 с Иличич и Бриенца зад Миколи. Статистиката на Олимпико е 6/1/2 в полза на Рома, но гостите са опасен отбор и могат да изненадат съперника.
Прогноза: Х Точен резултат: 2:2

Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

velinovv
03.11.2012 09:39

Ще предават ли пряко мача по някоя от телевизиите???

litex_forever
03.11.2012 13:15

В този сайт [@link http://futbol-tv.com/] schedule.php със сигурност ще го дават, но за целта трябва да си изтеглиш програмата Сопкаст от самия сайт. Препоръчвам ти нея, защото при тази програма никога картината не ми е вървяла на пресекулки, а и още нещо да кажа - линковете за дадения мач ги пускат някъде около 30 мин. преди започване на самата среща. *wink*

Argentina8
02.11.2012 22:11

Съдията ще бъде Талявенто, тоя е втори капитан на дъртата парантия, първия всички знаем, че е Роки .... тежък мач очаквам още първото да изгони Самуел или Жуан, ако дъртата не може да вкара и тогава ще се погрижи и някой халф да напусне, ако не дузпи и няколко несвирени засади, тежко ще бъде все пак 16 на 11 или 16 на 9 е тегаво ....

Argentina8
02.11.2012 23:52

Никой нищо не признава освен теб, явно си съгласен с моя коментар, и съдийството биСЕРЕ ... ма то в Европа се вижда, Нордселанд идват да ви изнасилят на малката ви ИКЕА стейдиъм.

biserms
02.11.2012 22:41

хахахах явно от сега си сигурен в загубата на отбора си щом 24 часа преди мача почна да се оправдаваш пхахахахахахах*lol**lol**lol**lol* 4:0 за Юве минимум.Просто прИнтер не ни е в категорията...Лесно им е срещу Нефтчи, Партизан и Киево *lol**lol**lol*

BGB5
02.11.2012 21:28

Серията свършва и ще бъде прекъсната точно от Интер утре, а вие треперите от страх ахахахах

fen_na_juventus
02.11.2012 21:37

Хахах ама ти верно си бил голям шегаджия бе!!! *lol*

biserms
02.11.2012 21:30

*lol*

bacardy_breezer
02.11.2012 20:58

Наполи - Торино 2 ??? Ти сериозно ли ? Торо са стабилно отборче, но много малко са отборите в ЕВРОПА дори, които могат да подчинят Наполи на "Сан Паоло" и не мисля, че Торо са един от тях *beer**joking*

NWC
02.11.2012 18:01

милан да вкарат 3 ?? няма кой да ги вкара *smile*

ryangiggs1000
02.11.2012 18:14

Фараона?Или по точно Спасителя,че в последно време той ги държи над чертата за изпадане.

BGB5
02.11.2012 17:56

Първа загуба за Ювентус.

fen_na_juventus
02.11.2012 21:05

Мечтай си!!! *wink*

litex_forever
02.11.2012 20:12

Ама ти май си вярваш много ? *joking* Мачът е 2:0 за Юве !!! *beer* Голмайсторите ще са Пирло и Вучинич. *cool*

greenhool
02.11.2012 16:50

Колкото и да не ми се иска Катания-Лацио 1Х Не съм съгласен с двойката на Наполи-Торино и хикса на Фиорентина-Каляри ...