Мишо Шамара гледа Локо Пловдив

10:28
Мишо Шамара гледа Локо Пловдив
Рапърът Мишо Шамара бе в ложата на "Лаута" и наблюдава вчерашната победа на Локомотив Пловдив над Миньор Перник с 1:0. Скандалният варненски изпълнител, който в средата на 90-те години бе идол на чест от младото поколение, се завърна с гръм и трясък в шоубизнеса. На скоро Шамара и певицата Лилана записаха клип с култовия си колега Снуп Дог.

Феновете на "смърфовете" пък разпънаха транспарант в подкрепа на бившия си треньор Едуард Ераносян. Специалистът бе обвинен, че е давал забранени стимуланти на футболистите в кипърския АПОП и ще изтърпи наказание от 2 години.

Президентът на Локо Пловдив Галя Топалова беше доволна, че отборът е разсеял слуховете за уговорен мач.

"Резултатът показва, че ние не влизаме в никакви уговорки. Заех се по-сериозно с клуба, след като пропадна сделката с Георги Гергов и резултатите не закъсняха", сподели Топалова.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BlueAvalanche
27.04.2009 18:08

Не можете да схванете идеята,а тя е че Шамара гледа Локомотив за да добие някакви впечатления които да сподели с новия кандидат купувач ВАНКО 1 *smile*

TNO
26.04.2009 11:28

Или със Сингбо може да нправи клип

vinaver
26.04.2009 10:53

Мишо Шамара може да вземе да направи клип с Даксон! *lol*

dancho70
26.04.2009 10:40

какво е интересно в това че един сводник и затворник е бил на футболен мач ,мисля че е имало по-интересни личности на стадиона от този сводник