Мораеш: Щях да заиграя за България

15:17
Мораеш: Щях да заиграя за България
Доскорошният любимец на публиката на ЦСКА Жуниор Мораеш разкри, че се е срещал със селекционера на националния отбор на България преди време, който му казал, че ще направи всичко възможно бразилецът да вземе български паспорт и да играе за националния ни отбор в световните квалификации.

Мораеш направи фурор в ЦСКА през пролетта и бе близо до титлата с червените, но загуба от Лудогорец в Разград в последния кръг на миналия сезон лиши ЦСКА от трофея. Бразилецът, който сега играе за Металург Донецк, даде интервю за украинското издание Football.ua, в което говори срещата си със селекционера Любослав Пенев и за възможността да облече екипа на България.

"Първо имаше опция да взема румънски паспорт и сигурно щеше да се случи, ако бях останал да играя в Румъния. В България дори имах среща с треньора на националния отбор и той ми каза, че много разчита на мен и ще направи всичко възможно да облека фланелката на българския отбор. Но се оказа, че в този момент е невъзможно да взема паспорт, защото бях прекарал твърде малко време в страната", каза Жуниор Мораеш.

Той си спомни с носталгия за престоя в ЦСКА. "Приех предложението на ЦСКА, защото това е голям клуб с традиции. Моите амбиции бяха да стана шампион. Направих силен сезон и се убедих, че продължавам да прогресирам. Надявам се, че първата ми година в Металург ще бъде също толкова силна", каза още Жуниор Мораеш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paunQ
31.10.2012 18:27

Ние не сме Германия! Българите сме достатъчно кадърни, ако има кой да ни води в правилната посока!! *smile*

strefix
31.10.2012 18:16

Невероятен футболист, със страхотни качества *smile*

strefix
01.11.2012 00:35

Да прав си, и аз съм на това мнение *smile*.

_beroe_
31.10.2012 21:05

Добър,добър, но според мен е по-добри в националния да има само българи.*smile*

ivanrealmadrid1
31.10.2012 17:52

не ни трябва , както каза Deco_Sneijder с чисти българи е най-добре

Deco_Sneijder
31.10.2012 15:48

Кво ще заиграеш бе?Ти БЪЛГАРИН ЛИ СИ?НЕ..еми тогава,ритай си в Металург и мисли за друг национал...видяхме,че с помоща на Любо и с чисти БЪЛГАРИ става *smile*

Fabregas_boy
31.10.2012 16:15

Вагнер,Пажин,Маркиньос,Томашич и т.н. също не бяха българи,ама играха за националния.А и сега само с един Мицански не знам как ще я караме.