Вижте идеалната 11-торка на Winner.bg от кръга в Топ 5 на Европа

12:12
Вижте идеалната 11-торка на Winner.bg от кръга в Топ 5 на Европа
Немската Бундеслига има най-много представители в сформираната идеална единайсеторка на изминалия кръг в Топ 5 на Европа. Нападателят на Майнц 05 Адам Сзалай е най-видният представител на шампионата на Германия. През миналия уикенд унгарският стрелец реализира хеттрик за класическата победа на карнавалния отбор като домакин срещу Хофенхайм
 
Гонсало Игуаин, който също се нареди сред най-резултатните нападатели на седмицата в Европа, партнира на Сзалай в атака. Аржентинецът игра 80 минути при категоричната победа на Реал Мадрид с 5:0 над Майорка, като сумира на сметката си 2 попадение и 2 асистенции.
 
Не по-малко впечатляваща е и защитната формация на идеалния отбор. Дефанзивата е съставена от централните бранители Иван Рамис (Уигън), Невен Суботич ( Борусия Дортмунд) и Андреа Ранокия ( Интер), които освен че изпълниха функциите си в пълна степен, реализираха и изключително важни голове за ценните победи на своите отбори.
 
Вижте още кои футболисти намериха място в идеалната 11-торка на Winner.bg от кръга в Топ 5 на Европа. Това и игровата схема на отбора можете да видите ТУК.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация