И "Топизборът" със завидни резултати

14:02
И "Топизборът" със завидни резултати
"Топизборът на уикенда" е рубрика, която читателите на Winner.bg намират всяка събота като част от началната страница на сайта. В нея се включват подбрани срещи от нашия специалист Георги Сотиров, които са съпроводени с доста добре синтезиран анализ и конкретни причина за подбора на отделните срещи. Представянето на рубриката съвсем ясно показва какво е нейното предназначение.

Целта й е да даде насочваща информация, която да улесни потребителите на сайта при избора им на срещи през уикенда. Рубриката има изцяло консултативен характер и цели да провокира личната преценка на читателите. Предвид завишения интерес и постоянните стабилни резултати, в последното си издание тя беше съпътствана и от конкретна статистика засягаща предходното й издание.

Предишното издание на рубриката засягаше срещи само от съботния ден и конкретно датата 29.09.12г. Тогава в "Топизборът на уикенда" бяха предложени десет срещи, а познатите бяха шест, което прави коефициент на познаваемост от точно 60%. Във въпросното издание впечатление направи и предложението на нашия специалист да не търсите твърда победа на Барселона в гостуването й на Севиля. Изненада в крайна сметка не се получи и поради сериозния късмет споходил тогава Барса. Тимът успя да спечели с 3:2, но до 88 минута резултатът беше 2:1 в полза на Севиля, а домакините бяха и с 10 играчи на терена. Въпреки това и с този избор нашият специалист Георги Сотиров изпълни една сериозна част от задачата на предложенията си, като предпази част от читателите от сляпо предоверяване на Барселона в конкретния кръг.

В последното издание на рубрика резултатите отново бяха доста добри. След повишения интерес към нея подбора на специалиста стана още по-прецизен. Бройката на предложенията остана десет, но тяхната познаваемост се увеличи. През изминалия уикенд от предложените десет срещи бяха познати седем и така процентът на познаваемост тогава достигна 70%.  Подчертаваме, че задачата на рубриката не е достигането на конкретен процент на познаваемост или възвращаемост на инвестицията, а цели да ориентира читателите в огромния избор от срещи през уикенда и да предложи детайлно подбрани срещи, подкрепени със сериозни аргументи. Надяваме се, че рубриката е от полза за всеки един читател, които й се е доверил.

Пожелаваме успех на всички читатели на "Топ изборът на уикенда" и благодарим за гласуваното доверие!

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

diadohadji
10.10.2012 20:09

Това извинение на редакцията,че до 90 минута резултата е един,а после друг НЕ ВАЖИ!! Той е длъжен да предвиди крайния резултат,и въпреки някои минали негативи да му дадем 3 седмици - все пак може да си е взел бележка.

wolfbg
10.10.2012 15:23

Искрено се надявам, този Георги Сотиров, да не е същият индивид от рубриката "Прогнозите на специалиста", щото аку е така, ша ви кажа, чи нов бардак със старите казани не става.