Феновете на Юнайтед видяха в Бербатов изкупителна жертва

13:58
Феновете на Юнайтед видяха в Бербатов изкупителна жертва
Голяма част от привържениците на Манчестър Юнайтед обвиниха Димитър Бербатов за загубата на "червените дяволи" срещу Евертън в полуфинала за ФА Къп.

Медиите на Острова до голяма част спомогнаха за това отношение към българина, като вчера той бе разкъсан от критики в повечето британски издания.

Продължение на негативното отношение към Берба е и специална тема, озаглавена "Димитър Бербатов - жертвената коза" във форума "Ред кафе", който се обявява за най- големият подобен с привърженици на "червените дяволи".

Явно феновете на Юнайтед са забравили головете на Бербатов в последните минути, с които отборът на Фърги спечели много важни точки в борбата си за титлата във Висшата лига, както и многобройните му асистенции, и извеждащите му подавания.

Покрай Великден, българинът беше тотално разпънат на кръст и от привържениците на своя клуб, които се скъсаха да го обиждат в радио шоуто на "BBC" и във фенския форум на Манчестър Юнайтед.
 
Критиките към най-добрия български футболист може да видите ТУК.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stivan82
22.04.2009 18:01

бербатов според мен е то4но за ман4естър само 4е за сити. юнайтед са му прекалено силни. станах фен на юнайтед само заради него. оба4е явно ще си остана за ливърпул винаги.

GalStan
22.04.2009 07:31

Това което се опитвам да кажа и казвам в последните си няколко коментара относно критиките към Берба,е че никои не си подава с него а как тои да продължава да подава след като е принуден да се върне до собственото си поле за да си изпроси пас от някого и след това зашо не бележи.Е не сам видял още нападател да вкарва по 20-30 гола на сезон от центъра
П.С. извинявам се за грешката по долу,цитирах англииски журналист.Става дума за мача Ман.Юн - Съндърланд предишния кръг

GalStan
22.04.2009 07:28

сега ще приложа нещо,което да затвори устите на така наречените "разбирачи".
Той даде решаващия пас за 6 от 54 гола на Юнайтед във Висшата лига. Само Франк Лампард от Челси, Ван Перси от Арсенал и Стед Малбранк от Съндърланд имат повече асистенции. 4 от 13-те му гола във всички турнири донесоха победата. Но ако задълбаем по-дълбоко, картинката почва да се изяснява. Само едно от своите попадения Берба вкара срещу отбор от първата шестица - при 3:0 срещу Челси през януари. Намери мрежата в един от последните си 9 мача, а в Шампионската лига не се е разписвал от 21 октомври. Фъргюсън твърдеше, че точно в Европа Бербатов ще донесе ново измерение на атаката на Юнайтед. Ако се гмурнем още малко, ще забележим друга интересна тенденция. Тя ни помага да разберем защо Юнайтед не играе както през миналия сезон. В 20 мача, в които Руни и Берба започнаха заедно, те изработиха един гол - при 4:0 срещу УБА през октомври. Тревожна статистика, която става още по-ясна, когато вземем под внимание, че от 551 паса между играчите на Юнайтед срещу Съндърланд през декември, само 4 са между Руни и Бербо.

PRI_A_TEL
22.04.2009 05:45

Аз чак сега разбирам защо Бербатов премина от Тотнъм в Манчестър Юнайтед, според мен са измамили някои от скаутите на Манчестър, може и да са го подкупили в което съм почти сигурен, за да говори за Бербатов че е номер 1. В тази спекулация подозирам и Челси и Ливърпул, и Арсенал даже че защо не и Астън Вила. Решили са да дадат на Манчестър един куц кон че да не могат да се оправят в атака и така са ги завъртяли нещата, че Бербо да ги радва по този невероятен начин. Създават Бербоманията с няколко проститутки в Англия които да му се кланят и да разправят че искат да си легнат с него, подкупват 1-2 Български спортни журналисти за да има и тук при нас будали, и също така му пускат клипчета как вкарва голове на разни отбори. Е то и аз да съм Алекс Фергюсън и аз ще вярвам дълбоко че съм купил които трябва))) *lol*

dakata00
22.04.2009 02:09

Не,че не е за ман... просто няма скороста все още... тепърва ще влезе във форма... до края на другия сезон ми говорете,че не е за ман...

lassitar2
21.04.2009 22:44

Абе верно че Рио и той изппусна,ама не подходи толкова несериозно към дузпата,както Митето...И е напълно нормално феновете на един велик футболен отбор да не са доволни от играта на даден играч..Ако започнете да гледате малко по реално на нещата,ще забележите че Митко от доста отдавна няма кой знае какъв принос за отбора на Ман...Той те първа трябва да се доказва..за разлика от останалите.И когато не си дава зор,нормално е да е трън в очите на феновете.Стига с тая ваша БЕРБОБАЩИНИЯ...Бербатов не е за Ман и това си е...

alexanderr_85
21.04.2009 21:45

и рио фърдинанд изпусна дуспа и какво....въпреки че митко можеше да подходи и по сериозно..

peshkin
21.04.2009 21:39

Феновете в англия са най-големите копелета, които съм виждал. И после те били по-цивилизовани. Ако двуличие означава това значи ДА.

plamkisa
21.04.2009 21:27

Надуто копеле *evil* И да знаете,че феновете в Англия не забравят и много ядове ще яде за тази дузпа и за играта си като цяло...

Adrian000
21.04.2009 20:54

Да правилно Ицо е много полезен на Левски ,но не и с качествата си на нападател и все пак Ицо е по- полезен за Левски от колкото Берба за Юнайтед ,защото Ицо може и да пропуска ,но поне се опитва ,а Бербатов от както отиде в Юнайтед стана голямата работа изживя се като бог дори и се опита да оплюе Ронално и Гигс ,а той дори незнае явно ,че той е най- малко полезния футболист на Юнайтед ,както и най- мързеливият.

riva
21.04.2009 20:36

Дано да се стресне малко след поредната издънка.Всички искаме да играе и да бележи,ама в последно време тои даже не шутира към вратата.Изглежда отпуснат и неконцентриран в играта.Да му пожелаем по=бързо да се съвземе.

Futbulfen
21.04.2009 19:51

Adrian000 останал съм с впечатления,че си левкар и ако е така не ти прави чест да съпоставяш двамата по тия критерии.Ицо малко или много е полезен за Левски..както може да изпусне на празна врата,така може да реши всеки мач и да хвърли феновете в екстаз.Бербатов за Юнайтед определено не е такъв..извинявай ама не виждам нищо позитивно в играта на Бербатов освен ако отбора ти води с 2,3:0 и тряа да пази топката..от Ицо в Левски може да очакваме нещо..но от Бербо в Юнайтед..едва ли *wink*

Adrian000
21.04.2009 19:35

Бербатов в Манчестър = Йовов във Левски

Kalinho
21.04.2009 19:19

хора осъзнайте се Бербо е поредната трахсверна издънка вижда се от небето. Всеки не е бил във форма ама като тоя не съм виждал просто момчето не си е на мястото.
И Стилян не беше във форма ама никой не го е плюл толкова даже феновете го подкрепеха.

mitakita
21.04.2009 18:48

феновете на юнайтед са големи злобари.Бербатов изпусна една дуспа и те вече не ги интересува че им донесе толкова много победи *sick*

didi5959
21.04.2009 18:44

Бербатов си е добар футболист , но медиите се постараха покрай спора на Манчестър с Тотнъм за него да го опишат с черни краски. Феновете са подвластни на медиите и за това сега е изкупителна жертва и съм сигурен , че следващите мачове пък ще е герой.Големите имена във футбола и въобще винаги са били близо от осана до разпни го.

Futbulfen
21.04.2009 18:28

Още от първия ден в който Бербатов стъпи на Олд Трафорд на мен ми беше ясно,че ше се срине..казах го,казвал съм и продължавам да го твърдя-Каквото и да говорите за бога хора и аз съм българин,но не и ли беше ясно,че той просто не е достатъчно добър за Юнайтед? Не ми харесва като тип футболист,защото в сегашния футбол той не е полезен и дори понякога пречи..сега не искам да го плюя или нещо подобно,но мисля че е време Бербо да си тръгне и да потърси развитие..там обаче където е за него.Детска мечта,отиваш в Юнайтед,играеш с велики футболисти,но може би МИтко се изхвърли.КОгато блестеше за Тотнъм и всички го боготоряха Англия и медиите там гръмнаха,че Бербо отива в Ман..е ето го Бербо в Ман..и сега накъде?! А относно критиките за дузпата всеки изпуска и не би трябвало само на него да хвърлят вината(друг е въпроса,че я изпълни безобразно) Всяка жаба да си знае гьола!

xumuk
21.04.2009 16:03

Pavel_BG абсолютно сам сагласен с теб,може би ако удара му бе6е силен няма6е да го критикуват или поне не толкова много.мисля 4е САФ трябва да му даде 6анс да играе на варха на атаката,без да се враща зад центара и да организира атаките на отбора,може би тогава ще докаже на вси4ки които го криткуват 4е има място в отбора,а няколко гола отново ще варне доверието на феновете.аз ли4но като фен на Ман Юн небях доволен от неговото привли4ане в отбора защото неми доапада стила му на игра,но като балгарин му стискам палци да покаже игра с която да радва феновете на отбора и да докаже 4е тези 30 млн не са хварлени на вятара

Pavel_BG
21.04.2009 15:38

То че сър Алекс е виновен е вярно! Иначе критиката към Берба е по-скоро за изпълнението, не толкова за пропуска и донякъде имат право, защото наистина изглежда малко несериозно, но това е неговият стил и това, че веднъж е изпуснал, не означава нищо!

hienizator
21.04.2009 15:27

Пафка не ме успокояват тези изводи ... до сега четох коментарите по негов адрес, такова плюене няма никъде. Само на един фен ми допадна коментара, а именно че не виновен Бербатов за загубата, а Алекс Фъргюсън, защото е излезнал с такъв състав! И е прав, когато имаш амбициите да печелиш даден турнир, то не е нормално да излизаш с детската градина и да пускаш Бербатов да поцъка 20-на минути. Да си беше пуснал титулярите и тогава да се види заслужават ли Юнайтед ФА Къп или не, а между другото на негово място можеше да е всеки. Рио Фърдинанд бил дузпата прекрасно казват, ама изпусна нали! Някой от вас чувал ли е за мързеливо изпълнена дузпа ... пишман феновете на Манчестър да си седят по кръчмите и да се наливат с бира, това най-добре го умеят.

radoevmw
21.04.2009 15:23

Бербатов сам си е виновен това беше много елементарен удар към вратата сеедно бие на 5 годишно дете дуспа.

Pavel_BG
21.04.2009 15:12

hienizator: "Смятах че феновете на Ман. Юнайтед са по-нормални от нас, но сега съм на друго мнение." *thumb_up* То май навсякъде ги има същите олигофрени, като в България, които гледат само да плюят! Явно в това отношение народът ни не е по-прост от другите, което е радостно!

hienizator
21.04.2009 15:06

Смятах че феновете на Ман. Юнайтед са по-нормални от нас, но сега съм на друго мнение. Защо не разпънаха Рио Фърдинанд, нали и той пропусна дузпа, а впрочем май трябва да бучат на тези които играха пълни 120 минути в този мач! Англичаните по принтзип са си такива май, помня когато Тотнъм го купиха, техни фенове ме питаха дали е добър и аз го хваля естествено, защото си го заслужава наистина израстна много, а те ми казваха добър ок, но 13 млн. паунда!? Аз тогава им казвах,че момчето струва двойно! Много странни хора са тези от острова, в това число и журналистите. Един мач го изкарват претендент за златната топка, а в следващия за най-голямо разочарование. Сега разбирам младото момче от Аржентина, което отказа да премине в Юнайтед! Горе главата Берба ... ще дойдат по-добри дни!!!

blag0_pz
21.04.2009 14:45

В тоя форум го правят пепел *thumb_down* Съгласен съм със статията-феновете на Ман Ю наистина забравиха, че Бербо им донесе маса точки с головете си.Все пак всеки футболист преживява кризи...

arsenov
21.04.2009 14:43

трябва да се върне във цска там поне няма да го плюят а направо ще го бият *lol*

Shev4enko_
21.04.2009 14:20

Супер тъпо ми е за Бербо... очевидно е, че мястото му не е в Юнайтед, а в Тотнъм където блестеше всеки мач! И стига само сте плюли по него, защото и на малкия пръст не можете да му стъпите... всеки има правото си на избор, явно неговият е да бъде мишка във велик отбор, а не Звездата на някой отбор, който не е от "елита" ...