Вижте идеалната 11-торка на Winner.bg от кръга в Топ 5 на Европа

11:20
Вижте идеалната 11-торка на Winner.bg от кръга в Топ 5 на Европа
В подредената в система 4-4-2 идеална единайсеторка на миналия кръг в Топ 5 на Европа най-силно впечатление прави името на Златан Ибрахимович. Звездата на Пари Сен Жермен се развихри срещу Бастия, като реализира два гола и направи една асистенция за категоричната победа на своя тим с 4:0. По този начин шведският футболист се превърна в един от най-резултатните нападатели в Европа през миналия уикенд.

Вижте идеалната единайсеторка на изминалия кръг в Топ 5 на Европа (4-4-2):

Вратар: Жан-Франсоа Жилет ( Торино) - Белгийският страж се оказа непреодолимо препятствие пред опитите на Сампдория да спечели домакинството си на Торино. 33-годишният ветеран бе на косъм да осигури пълен комплект от точки на своя тим, но само късметът му попречи да улови 11-метровия наказателен удар, изпълнен от Никола Поци в 84-ата минута на срещата.

Десен бек: Рафаел да Силва ( Манчестър Юнайтед) - Червените дяволи не бяха на върха на възможностите си в едно от най-големите дербита в света, но въпреки това съумяха да спечелят гостуването си на Ливърпул. Навярно отсъжданията на главния рефер на сблъсъка породиха доста дискусии, но ако оставим всичко настрана и оценим представянето на Рафаел, може да се обединим около мнението, че бразилецът изкара силен мач. Десният бранител на Юнайтед отбеляза красив гол и тласна съотборниците си към пълен обрат на "Анфийлд". Рафаел заслужава добра оценка и за изявите си в дефанзивен план.

Централен защитник: Паулао (Бетис) - Убедителните изяви на бранителите на Бетис в изминалите два кръга му донесоха 6 точки. Зелено-белите спечелиха последните си два мача с по 1:0, като авторът на победното попадение срещу Еспаньол през миналия уикенд бе именно бразилецът Паулао. 30-годишният футболист се представи силно срещу синьо-белите, но разбира се това не се обуславя само от гола, който реализира.

Централен защитник: Тиаго Силва (Пари Сен Жермен) - Бразилецът осуети атаките на Бастия с изключителна прецизност. Силва действаше хладнокръвно и бе сред най-добрите в състава на Карло Анчелоти.

Ляв бек: Лейтън Бейнс ( Евертън) - Английският национал имаше немалък принос за класическия успех на карамелите като гости на Суонзи. 27-годишният ляв защитник създаде доста опасности за лебедите, а и предотврати няколко потенциални техни атаки. Бейнс записа и асистенция на сметката си, след като Маруан Фелайни материализира центрирането му от пряк свободен удар.

Дясно крило: Хьонг-Мин Сон ( Хамбургер) - 20-годишният южнокореец върви стремглаво по стъпките на японската звезда на Манчестър Юнайтед Шинджи Кагава, който през миналия сезон с екипа на Борусия Дортмунд изживя най-силния си период в своята кариера. Сон допринесе изключително много за първата победа на хензеатците от началото на настоящата кампания в Бундеслигата, след като реализира два гола срещу действащия шампион от Дортмунд. Червените шорти надиграха жълто-черните с 3:2 и по този начин прекъснаха серията от 31 поредни мача без поражение на носителя на Сребърната салатиера от изминалите два сезона.

Вътрешен халф: Маруан Фелайни ( Евертън) - Белгийският национал изигра поредния си силен мач с екипа на карамелите, които в миналия кръг на английската Висша лига надвиха Суонзи с категоричното 3:0. Фелайни допринесе за класическата победа на Евертън с гол и асистенция.

Вътрешен халф: Томас Мюлер ( Байерн Мюнхен) - Атакуващият халф на баварците изигра ключова роля при изключително важната победа на своя тим като гост на Шалке 04. Мюлер първо асистира за попадението на Тони Кроос, с което бе открит резултата в дербито от 4-ия кръг на немския шампионат, а след това оформи крайното 2:0, реализирайки поредния си гол с екипа на Байерн.

Ляво крило: Михаел Крон-Дели (Селта) - Вън от съмнение е, че 29-годишният датчанин бе в основата на победата на Селта като домакин срещу Хетафе. Крон-Дели се представи на високо ниво и направи две асистенции за успеха на своя тим с 2:1. Определено той бе един от най-добрите на своята позиция през миналия уикенд.

Нападател: Златан Ибрахимович (Пари Сен Жермен) - Шведският футболист продължава да демонстрира класа на всяка спирка от началото на активната си състезателна кариера. Ибра се отчете с два гола и една асистенция за категоричната победа с 4:0 на парижани срещу новака в Лига 1 Бастия.

Нападател: Фабио Куалярела ( Ювентус) - През цялото току-що изминало лято италианският Ювентус усилено се опитваше да подсили атаката си с класен голмайстор. Изглежда, че Куалярела е останал обиден от трансферната политика на Старата госпожа, която със сигурност щеше да преосмисли това свое решение, ако преди няколко месеца ситуацията бе същата. 29-годишният нападател се превърна в герой за Юве в последните му два мача. В тях Куалярела реализира 3 гола и донесе ценни 4 точки на своя отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

obichamARSENAL
25.09.2012 13:08

Къде е Жервиньо ?????? че той разпиля Сити ????? ;д

LiLN
25.09.2012 13:15

Феновете на Сити се обръщат към Жервиньо със "СПАСИТЕЛЬО!"заради тоя комик изтървахте 3те точки............

mrdrunk
25.09.2012 12:27

къде е вратаря на Тулуза? " Али Ахамада " който даде точка на своя отбор след като вкара гол на Рен ?????? вратар и гол не е лесно и то във лига 1