Нови спортове в Играта на WINNER.BG

14:13
Нови спортове в Играта на WINNER.BG
От този уикенд в Играта на WINNER.BG ще включим нови спортове, които могат да бъдат прогнозирани, като по този начин общият брой мачове в рамките на седмицата ще нарасне до над 2000.

В началото на септември в САЩ започна новият сезон на един от най-популярните спортове зад Океана - този на НФЛ. Само след около месец ще започне и първенството на НБА, като всички срещи ще бъдат достъпни за предвиждания. От днес системата ни поддържа възможност за въвеждане на реалния резултат на тези мачове, а не както досега изборът Ви на прогноза да бъде маркиран с 1:0, 1:1 или 0:1. Предвидено е следенето и на НХЛ, но заради локаута, стартът на лигата ще се забави. Паралелно с гореспоменатите спортове ще продължим да Ви предлагаме и волейболни и тенис срещи, както и състезанията от календара на Формула 1.



Освен възможност за прогнозиране, ще може да намерите информация (визитки) за всички тимове, участници в гореспоменатите лиги, както и снимки на състезатели и лога на отборите.



Спортовете, различни от футбола, са позиционирани в отделна зона - "СПОРТ".



Разбира се, фокусът на Играта ще бъде концентриран върху футболните прогнози, които непрекъснато увеличават своя брой, след като биват добавяни ежемесечно нови лиги и подлиги.

Пълните правила на Играта прочетете ТУК!

Екипът на WINNER.BG желае успех на всички свои настоящи и бъдещи потребители!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LaMagia
22.09.2012 08:43

Браво! Много сме почитателите на F1. Много съм ви благодарен *smile*.

dzhalev_71
21.09.2012 23:12

Браво. Молбите ми бяха чути. Сега с кеф ще си давам прогнози за Хийт и Маверикс

fut_prof
21.09.2012 20:35

само мога да добавя, че замисъла е ок, но реализацията не.
Примерно с горепосочения мач от НФЛ се оказва следното игали Х на брой срещата при коеф. 1.33 --- супер дървен по мое мнение и не очаквам другите да се различават много!!!
От тази Х бройка познали резултата 1 или 2 максимум 5 , а за всички други само 13,3 точки и то само защото да познаеш точен резултат в НБА и НФЛ ще е пълен късмет и нищо друго.
Та следователно се питам кво ли ще се занимават тук играещите в сайта с такива ниски коеф. и при положение че е позволено не повече от 50 срещи на ден!!!
Най накрая ще се окаже че не е примамливо да се играе тоз спорт именно защото имаш 10 и от тях , ако въобще се познаят се вадят 140 точки!!! Че то така по добре да се играе футбол 10 мача на Х хващах 4 и пак вадиш тези 140 точки.
Всичко е примрно казано държа да се знае, за да не се получава допълнително приказки.
*thumb_down*

fut_prof
22.09.2012 04:42

Мен лично букмейкърски сайтове не ме интересуват, тъй като не се занимавам с това да печеля или губя пари по този начин.От години съм запознат с това че тук коеф. са по-високи, което е основно така, защото тук е все пак игра, а в споменатите сайтове става въпрос за пари при това много и едва ли букита биха си позволили да бъдат на загуба. Инак си много прав за коеф. в уинър и за всички спортове предлагани тук и също така е готино човек да чуе, че доводите са ок. Аз лично от години исках да има не само футбол, но и друг вид/ове спорт и се радвам затова, че добавят по нещо редовно и правят играта интересна или по-точно казано поддържат я по този начин, което е и целта, за да не се получи отлив. *beer*

pavelboikov
22.09.2012 00:43

Добри доводи си дал, ама направи ли си труда да видиш и коефициентите в букмейкърските сайтове. Ако не си, да ти кажа - в WINNER са доста по-високи.

luiz_lfc
21.09.2012 19:44

Хубаво е че добавихте нови спортове тъкмо когато пропускам тенис мач ще видя тук резултата.